Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
To gange har Savasana lavet smykker til min datter og jeg. Christine har været utrolig hjælpsom og omsorgsfuld i sin vejledning, så smykkerne passer præcis til vores behov. Smykkerne er enkle og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎
Kulvej 10, 2450, København SV, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtigt levering og pænt pakket ind med personligt kort :) Det er mega god stil -varmeste anbefalinger herfra

Antwort von Savasana
Den smukkeste lille engel. Super fint pakket ind, og med et personligt kort. Elsker at modtage post på den måde.
Tak af hjertet for en super service⭐️

Antwort von Savasana
Først vil jeg sige tak for alle smukke krystaller jeg bestilte her forleden, hurtig levering og dejligt med et personligt brev der fulgte med mine varer - det betød rigtigt meget!
Jeg har altid interesseret mig for krystaller - men har aldrig rigtigt sat mig ind i det, lige indtil.. Min datter på 13 havde et projekt om "krystaller" i skolen her forleden. Min datter har Atypisk Autisme og er meget "sort/hvid" i sin tankegang - så hun tror ikke på noget der ikke kan "måle og vejes" og alt SKAL give mening! Så jeg bestilte en masse krystaller hos Savasana - alle med de egenskaber som jeg mente de (krystallerne) kunne hjælpe min datter med (negative tanker, søvn og stress) - jeg tænkte det var vigtigt at ikke have teori - men også sidde med krystallerne fysisk i hånden. Hun er stadig skeptisk..men har nu et par krystaller under puden og et par med i skole. Tak for en god oplevelse - jeg vender snart tilbage.

Antwort von Savasana
Fantastisk service, jeg skulle bruge en gave hurtigt og fik dem tilsendt med det samme. Super sød og venlig kommunikation med dejlig varm energi. 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

Købte den smukkeste krystal 💎
Alt gik nemt og fint og der var en sød hilsen i pakken 🙏💖
Glæder mig til at handle der igen 😀

Antwort von Savasana
Mine smukke krystaller blev sendt og var smukt indpakket med en håndskrevet personlig hilsen 👍😘
Det var en smuk oplevelse❤️

Antwort von Savasana
Smukt indpakket. Fint ophæng til vores soveværelse. I alt en god oplevelse. Knud larsen

Antwort von Savasana
Sikke en dejlig oplevelse det er at handle i Savasanas online butik. Hun viser at det er muligt at gøre det til en personlig oplevelse at handle online og jeg er SÅ glad for mine nye fine krystaller 😃

Antwort von Savasana
Sødeste sælger. Som pakkede en smuk halskæde ind til drengenes farmor og det hele var så flot og elegant. Sælger svarer altid på spørgsmål. Og så fik jeg den fineste Sodalit sten med som ekstra gave og jeg har gået med den siden. Det er mit andet køb hos sælger og altid en fornøjelse.

Antwort von Savasana
Hurtig levering, super fint pakket ind, smukke produkter… alt i alt så dejlig oplevelse

Antwort von Savasana
Så god en oplevelse med Savasana. Stilfuld hjemmeside med et stort udvalg. Modtog hurtigt mine nye krystaller i en personlig, elegant indpakning.

Antwort von Savasana
Jeg købte to smukke krystal armbånd, krystallerne er i virkelig fin kvalitet, klare og meget smukke. Det e rmit andet køb hos Savasana, og jeg kommer helt sikkert til at købe flere af de flotte smykker, jeg går stort set dagligt med de armbånd jeg har.

Antwort von Savasana
Perfekt armbånd - genialt at man kan bestemme længden selv og dermed det fald armbåndet har på håndleddet... en smule for lille eller lidt for stort føles bare ikke rigtigt, så jeg var mega taknemmelig over denne detalje.
Det er smukt, alle sten er ensartet i størrelse og smukt poleret, lækkert kvalitativt touch med de små guld perler ind imellem og det lille blad, det smukke logo.
Jo alt var i skønneste orden og intet kunne have været gjort bedre i hele processen fra salg, hen over produktion til leverancen som blev krydret med en personlig håndskreven besked, og endda en ekstra lommesten i samme krystal

Antwort von Savasana
Hurtig levering og ovenikøbet med den dejligste håndskrevne personlige hilsen.
Jeg er fan :-)

Antwort von Savasana
Rigtig behagelig oplevelse. Pakken kom lynhurtigt - modtageren blev over begejstret over indpakningen og selvfølgelig indholdet. Jeg vidste ikke den var pakket ind som gave ❤️

Antwort von Savasana
En super oplevelse at handle her. Købt armbånd med fejl; fik hurtigt tilsendt nyt efter fremsendt foto af skade. Handler helt sikkert her igen

Antwort von Savasana
Har købt de sødeste halskæder, armbånd og øreringe i forskellige farver. De var købt som gave og fødselaren blev super glad 🥰 Det er rimelige priser, fin indpakning og super hurtig levering 😊

Antwort von Savasana
Virkelig flot leveret pakke. Jeg spurgte om det var muligt, at få pakket ind, selvom jeg ikke kunne vælge det til på hjemmesiden. Der var pakket ind i en sød lille æske, med sløjfe omkring ☺️ Og skrevet nogle rigtig fine ord med. Det er bare dejligt der bliver gjort så meget ud af det, og lagt så meget hjerte i. Ikke sidste gang jeg bestiller.

Antwort von Savasana
Prøv det. Jeg har købt smykker flere gange, og er meget tilfreds

Antwort von Savasana
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.