Unternehmen hat geantwortet
Bestillingen kom super hurtigt trods Black friday. Krystallerne var virkeligt SÅ SMUKKE ✨💎✨ Og så var de pakket så fint og sirligt ind i hver deres smukkeste silkepapir🤍🩷🤍 Jeg kan også rigtig g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har foretaget mit første køb hos Ditte - kæmpe stort udvalg på hjemmesiden, og super smukke krystaller/sten 🥰 Pakken kom efter kun to dage, trods tilbudstravlhed . Kundeservice var også helt i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God service, krystallerne kom hurtigt, men må ærligt indrømme at jeg er skuffet over størrelse og udseende på dem ift. billederne på hjemmesiden. De var en del mindre end vist og slet ikke ligeså flo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Soulful er en dansk webshop dedikeret til krystaller, mineraler og smykker af høj kvalitet. Vi udvælger alle vores produkter med stor omtanke, så du får naturens smukkeste skatte hjem – altid med fokus på autenticitet og gode energier. For os handler det ikke kun om smukke sten, men om at skabe en oplevelse, hvor du kan finde ro, balance og inspiration i hverdagen. Vi lægger vægt på personlig service, hurtig levering og en tryg købsoplevelse, så du kan handle med hjertet i centrum. Hos Soulful tror vi på, at krystaller kan være mere end dekoration – de kan være små ankre af nærvær, styrke og magi.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Antwort von Soulful
Soulful udviser konsekvent høj servicekvalitet, hvilket afspejler kundeserviceteamets venlighed og effektivitet. Medarbejderne udviser en vedvarende villighed til at assistere kunder i forbindelse med både ordrebehandling og fragtrelaterede udfordringer, hvilket bidrager til en oplevelse af tryghed og pålidelighed. På baggrund af mine gentagne bestillinger kan jeg med fuld overbevisning anbefale virksomheden som en pålidelig og imødekommende aktør inden for deres felt. De er altid klar til at hjælpe💖

Antwort von Soulful
Jeg har handlet hos Soulful i mange år nu, og hver gang er en fantastisk oplevelse! De har de smukkeste krystaller, og det sødeste personale. Kæmpe anbefaling herfra hvis du vil have skønne krystaller i sindssyg fantastisk kvalitet!

Antwort von Soulful
Hurtig levering og rigtig flotte armbånd. Helt perfekte

Man kan altid regne med en hurtig levering. Dejlige varer. Gode vibes ❤️

Antwort von Soulful
God service, krystallerne kom hurtigt, men må ærligt indrømme at jeg er skuffet over størrelse og udseende på dem ift. billederne på hjemmesiden. De var en del mindre end vist og slet ikke ligeså flotte - øv.
Det er første gang jeg køber krystaller på nettet, så jeg har ikke noget andet at sammenligne med, men er desværre ikke imponeret og køber dem nok i butik fremover.

Antwort von Soulful
Fantastiske produkter og fantastisk service. Har handlet der flere gange, aldrig noget at sætte en finger på 😁

Antwort von Soulful
Kinda of expensive but overall good quality and variety, I especially find the geodes to be very authentic and unique. Love your little shop. Takes around a week or five days to arrive. Very pretty crystals

Antwort von Soulful
Super hurtig levering. Og varen levede op til beskrivelsen. 👍 Så jeg er meget tilfreds med mit produkt. Og altid fint pakket ind. Sådan en fin lille detalje der betyder noget. Super god service. ❤️

Antwort von Soulful
Kvalitet og pris hænger ikke sammen. Har købt deres julekalender 3 år i streg og alle 3 år har der været smykker med der er gået i stykker i løbet af få timer.
I 2023 var det et hvid jade armbånd hvor elastikken sprang i løbet af få timer.
I 2024 var det et grønt jade armbånd hvor elastikken var gået i stykker i pakken.
Nu i 2025 var der igår et karneol armbånd der sprang i det jeg tog den på!
Havde også købt et vedhæng i kvarts for et par år siden hvor der stod på hjemmesiden at det var guldbelagt i toppen/vedhænget, men efter en uge var både smykket og min hud grøn (tog den af inden bad, der kom hverken creme eller parfume på og havde den ikke på i seng).
Deres sten alene er fine nok. Men deres julekalendere er alt for dyre i forhold til kvaliteten.
Opdatering 18/12 2025
Har været i kontakt med Soulful og vi har fundet en fin løsning.

Antwort von Soulful
Fantastisk sted at handle krystaller og andre lignende produkter. Generelt rigtig god kvalitet af deres produkter. Hjemmesiden er super flot og der er mange fine billeder af produkterne, som gør det let at handle.
Hver ordre indeholder altid et håndskrevet, fint kort, som gør hele oplevelsen personlig. Derudover er det rigtig interessant at følge Soulful på sociale medier, da man kan lære rigtig meget om hele universet og det er dejligt at se en virksomhedsejer der brænder så meget for det hun laver.
Kundeservice er effektiv og altid meget venlige i deres svar.
Webshoppen opdateres ofte med nye, spændende produkter og man kan hurtigt blive fristet til at købe lidt mere.

Antwort von Soulful
FANTSTISK sted at købe krystaller!!
De har virkelig en fantastisk service og smukke produkter!

Antwort von Soulful
Firmaet reagerede hurtigt på en fejl og refunderede en del af portoudgifterne i forbindelse hermed.

Antwort von Soulful
Jeg har handlet hos soulful i over 1 år nu og altid været tilfreds! Krystallerne er i rigtig god kvalitet og som på billederne, kundeservicen er i top klasse og leveringen lynhurtig. 😍 Hvis man leder efter en fast krystal forhandler, så er soulful bestemt en man altid kan regne med! 🩷

Antwort von Soulful
Jeg har lige modtaget en kæmpe "Sunset Labradorit Freeform krystal" fra Soulful. Sunset Labradorit krystallen er helt fantastisk flot når den står badet i lys og lever fuldstændig op til det viste billede der var i netbutikken. Alt er i skønneste orden og Labradorit krystallen var pakket ind til top karakter. Oven i købet var der en Picture Jaspis med i pakken samt et sødt personligt kort fra Soulful, alt sammen noget jeg sætter enorm pris på. En net butik jeg på det varmeste kan anbefale andre at handle i og selv fortsat vil handle i. Tak til Soulful for en rigtig god oplevelse!

Antwort von Soulful
Jeg bestilte et produkt i går og det kom allerede i dag .. Jeg kan godt li', når et firma benytter DAO, da de også er hurtig ude. Varen kom i smukt silkepapir med en "personlig" hilsen .. Det er så skønt at modtage sådan en pakke. Tak for det <3

Antwort von Soulful
Fantastisk hurtig levering. Fint indpakkede smukke ting med en sød personlig hilsen 💖
Da det viste sig, at der var en lille grat i en sten, blev der fluks sendt en ny.
Hvis jeg kunne give 1000 stjerner, gjorde jeg det🌟 Ikke sidste gang, jeg handler hos Soulful, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme😊

Antwort von Soulful
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.