Savasana Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

To gange har Savasana lavet smykker til min datter og jeg. Christine har været utrolig hjælpsom og omsorgsfuld i sin vejledning, så smykkerne passer præcis til vores behov. Smykkerne er enkle og... Mehr ansehen

1. Schmuckdesigner
  2. Goldschmied
  3. Schmuckhersteller
  4. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎

Hervorragend

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Positiv oplevelse 🌺

Hurtig levering 😊 god service med personlig hilsen

4. August 2023

Kære du,
Tusind tak for den skønne anmeldelse! ♥︎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste og hurtigste levering i verden.

Bedste og hurtigste levering i verden.. WOW

8. August 2023

Kære Christina,
Ih, tusind tak for de skønne ord. Hvor er det dejligt, at pakken kom hurtigt frem! ♥︎
Rigtig god dag til dig,

Meget flotte krystaller

Meget flotte krystaller. Oveni en lille gave. Fuld ud tilfredshed <3

8. August 2023

Kære Rita,
Hvor er det dejligt at høre - tusind tak for den skønne anmeldelse! 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt savasana på Facebook og gik…

Fandt savasana på Facebook og gik straks på hjemmesiden, jeg var lidt i tvivl om krystallerne, så kontaktede Christine der straks gav mig den vejledning jeg havde brug for 😁 og med posen fik jeg de fineste krystaller ☺️ jeg skal bestille horoskoper krystaller som det næste ☺️ tak for rigtig hurtig og dejlig hjælp Christine 😘

28. Juli 2023

Kære Lonnie,
Det er mig der takker for den fine bestilling - og for disse skønne ord 🥰 Jeg er så glad for at kunne hjælpe - og du skal være hjerteligt velkommen tilbage i den lille butik 💖

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt utroligt go' oplevelse!

Kan varmt anbefale!
Har bestilt en drømmefanger, og den er super fin 😍. Hele oplevelsen med at bestille hos Savasana har bare været rigtig go'. Bestillingen gik super nemt, drømmefangeren var hurtigt fremme, og i pakken var der en personlig hilsen og en lille gave 🤗. VIRKELIG hyggeligt!
Så tøv ikke med at handle her - det kan varmt anbefales 😃.

4. August 2023

Kære Maria,
Af hjertet tak for disse skønne ord - hvor er det dog dejligt at høre! 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et par øreringe som gave

Jeg købte et par øreringe som gave.
Gaven blev hun meget glad for ❤️
Blev meget positiv overrasket over en personlig hilsen i pakken.
Elsker man giver sig tid dettte ❤️❤️

2. August 2023

Kære Jeanette,
Tusind tak for de skønne ord - hvor er det dejligt, at gaven bragte glæde! 🥰

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fine krystaller

Fine krystaller, lidt længe om at sende varerne

2. August 2023

Kære Diana,
Tusind tak for din anmeldelse! Hvor dejligt at høre, at du blev glad for krystallerne! 🥰

Jeg kan dog se, at din bestilling blev lavet lørdag aften, afsendt mandag morgen og leveret til dig om tirsdagen. Det kan jeg desværre ikke gøre meget hurtigere, da GLS ikke kan hente bestillinger hos os i weekenden 🤗

I gennemsnit er bestillinger hos os i 17 timer før de sendes afsted, så det er faktisk en del af vores service, jeg er super stolt af 💪🏼

Jeg håber, at det gav lidt opklaring hos dig og at vi ser dig tilbage i webshoppen i fremtiden! 🥰❤️

Rigtig god dag til dig,

Sindsygt smukke krystaller

Sindsygt smukke krystaller som nu gør min i forvejen store samling (næsten) komplet, for jeg bliver garanteret fristet en anden god gang 🤩
Kanon god, personlig og hurtig service 👍

24. Juli 2023

Kære Maiken,
Tusind tak for de skønne ord, hvor er det dejligt at høre! Du skal være hjerteligt velkommen tilbage i fremtiden 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog det smukkeste håndlavede…

Jeg modtog det smukkeste håndlavede armbånd i den flotteste indpakning. Jeg giver Savasana de varmeste anbefalinger.

21. Juli 2023

Kære Christina,
Tusind tak for denne skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre! ♥︎

Fantastisk dejlig shop

Fantastisk dejlig shop - man mærker den kærlighed og omhu krystallerne er pakket med 🔮 og det man ser er det man får! handler helt sikkert hos Christine igen 🤍

14. Juli 2023

Kære Marie,
Af hjertet tak for disse skønne ord. Hvor er det dejligt at høre!
Du skal være hjerteligt velkommen tilbage ♥︎

Super fin butik

Super fin butik, god service og hurtig levering. Vil helt klart købe derfra igen

10. Juli 2023

Kære Anni,
Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det skønt at høre ♥︎
Du skal være hjerteligt velkommen tilbage i fremtiden,

Meget smukt

Meget smukt - det hele!

6. Juli 2023

Kære Sara,
Af hjertet tak for denne anmeldelse, hvor er det skønt at høre! ♥︎

Fint smykke

Fint smykke. Troede at månestenen var lidt større, men efter at jeg har haft det på fungerer det fint. Har fået positive tilkendegivelser fra mine gæster. Er super tilfreds.

22. Juni 2023

Kære Alice,
Tusind tak for den skønne anmeldelse - hvor er det dejligt at høre! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var bare helt fantastisk

Alt var bare helt fantastisk - TAK❤️

12. Juni 2023

Kære Henrik,
Af hjertet tak for din skønne anmeldelse - hvor er det dejligt at høre!♥︎
Christine Linnea

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk shop med krystaller af høj…

Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre, var en spids brækket af under transport. Straks fik jeg refunderet det fulde beløb uden nogen form for argumentation. Altid en fin krystal gave med i bestillingerne, som er pakket sirligt ind med kærlighed. Kan varmt anbefale Savasana. Ikke sidste gang jeg handler her.

12. Juni 2023

Kære Anja,
Af hjertet tak for disse skønne ord - det er da det mindste vi kan gøre i sådan en situation. Du skal være hjerteligt velkommen retur til enhver tid ♥︎
Christine Linnea

Christin levere varen

Christin levere varen! omsorgsfuld og informerende vejleder hun dig til at træffe de rigtige valg af sten og krystaller. Vi venner tilbage!

Ulrik

7. Juni 2023

Kære Ulrik,
Tusind tak for de pæne ord - det er jeg så glad for at høre! I må endelig holde mig opdateret på projektet. Jeg krydser fingre for et super flot resultat! ♥︎

Fantastisk service

Super lækre produkter og meget meget god service. Fik leveret en forkert varer og straks blev det ændret og fremsendt en ny og korrekt vare.
Og fik endda en super lækker ekstra krystal med for besværet. Kan varmt anbefale denne side og den søde ejer 🌸

31. Mai 2023

Kære Lisbeth,
Af hjertet tak for din skønne anmeldelse - hvor er det skønt at høre!♥︎

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr