Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
To gange har Savasana lavet smykker til min datter og jeg. Christine har været utrolig hjælpsom og omsorgsfuld i sin vejledning, så smykkerne passer præcis til vores behov. Smykkerne er enkle og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎
Kulvej 10, 2450, København SV, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig levering 😊 god service med personlig hilsen

Antwort von Savasana
Bedste og hurtigste levering i verden.. WOW

Meget flotte krystaller. Oveni en lille gave. Fuld ud tilfredshed <3

Antwort von Savasana
Fandt savasana på Facebook og gik straks på hjemmesiden, jeg var lidt i tvivl om krystallerne, så kontaktede Christine der straks gav mig den vejledning jeg havde brug for 😁 og med posen fik jeg de fineste krystaller ☺️ jeg skal bestille horoskoper krystaller som det næste ☺️ tak for rigtig hurtig og dejlig hjælp Christine 😘

Kan varmt anbefale!
Har bestilt en drømmefanger, og den er super fin 😍. Hele oplevelsen med at bestille hos Savasana har bare været rigtig go'. Bestillingen gik super nemt, drømmefangeren var hurtigt fremme, og i pakken var der en personlig hilsen og en lille gave 🤗. VIRKELIG hyggeligt!
Så tøv ikke med at handle her - det kan varmt anbefales 😃.

Antwort von Savasana
Jeg købte et par øreringe som gave.
Gaven blev hun meget glad for ❤️
Blev meget positiv overrasket over en personlig hilsen i pakken.
Elsker man giver sig tid dettte ❤️❤️

Antwort von Savasana
Fine krystaller, lidt længe om at sende varerne

Antwort von Savasana
Sindsygt smukke krystaller som nu gør min i forvejen store samling (næsten) komplet, for jeg bliver garanteret fristet en anden god gang 🤩
Kanon god, personlig og hurtig service 👍

Antwort von Savasana
Jeg modtog det smukkeste håndlavede armbånd i den flotteste indpakning. Jeg giver Savasana de varmeste anbefalinger.

Antwort von Savasana
Fantastisk dejlig shop - man mærker den kærlighed og omhu krystallerne er pakket med 🔮 og det man ser er det man får! handler helt sikkert hos Christine igen 🤍

Antwort von Savasana
Super fin butik, god service og hurtig levering. Vil helt klart købe derfra igen

Antwort von Savasana
Super hyggelig butik med en fantastisk god og personlig betjening!

Antwort von Savasana
Rigtig hurtig forsendelse og dejlig smuk krystal fyldt med skøn energi. Hun har hjertet med. Kan varmt anbefale hendes sten. Desuden var der en lille gave med.
Fint smykke. Troede at månestenen var lidt større, men efter at jeg har haft det på fungerer det fint. Har fået positive tilkendegivelser fra mine gæster. Er super tilfreds.

Alt var bare helt fantastisk - TAK❤️

Antwort von Savasana
Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre, var en spids brækket af under transport. Straks fik jeg refunderet det fulde beløb uden nogen form for argumentation. Altid en fin krystal gave med i bestillingerne, som er pakket sirligt ind med kærlighed. Kan varmt anbefale Savasana. Ikke sidste gang jeg handler her.

Antwort von Savasana
Christin levere varen! omsorgsfuld og informerende vejleder hun dig til at træffe de rigtige valg af sten og krystaller. Vi venner tilbage!
Ulrik

Antwort von Savasana
Super lækre produkter og meget meget god service. Fik leveret en forkert varer og straks blev det ændret og fremsendt en ny og korrekt vare.
Og fik endda en super lækker ekstra krystal med for besværet. Kan varmt anbefale denne side og den søde ejer 🌸

Antwort von Savasana
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.