quala.dk Bewertungen 60

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et genialt setup, på en genial placering, med geniale gutter som bagmænd, er Quala opstået. Quala giver dig lækre kvali t-shirts med et bæredygtigt aftryk, samtidig med en fantastisk service i deres l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing brand! Quala have managed to make a super cool and 100% circular brand! Last but not at least - their t-shirts have an incredible fit and are super comfy to wear!! A huge recommendation if... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, produkt og ikke mindst koncept! Jeg er vild med min t-shirt fra Quala, som er af lækreste kvalitet og desuden viser, at et mere bæredygtigt valg sagtens kan være mindst lige så f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Direkte fremtidens t-shirts lige her, nogle mega gode gutter, som leverer de bedste t-shirts fra et konge brand med et virkelig godt koncept! Kæmpe ros herfra! Et stort stort 5 tal herfra!

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Damenmodengeschäft
  4. Jugendmodegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tror på at tøj og tekstiler ikke behøver blive brændt og spildt i samme mænge, som det gør i dag. Derfor sælger vi tøj online, og alle vores produkter er lavet af overskudsmaterialer, som ellers ville belaste planeten.

Kontaktinformationen

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

God leveringstid

God leveringstid, og god indpakning.
Rigtig lækker kvalitet!
Tilfreds herfra:)

2. Januar 2022

Hej Sebastian

Mange tak for din anmedelse!
Det glæder os at du har været tilfreds med det hele :)

Ha' en dejlig dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god kvalitet og et fedt design

2. Januar 2022

Antwort von quala.dk

Tak for din anmeldelse Bjarke!

Godt at hører du har været fuldt ud tilfreds og kan lide vores designs -Vi glæder os til at vise dig flere nye produkter snart :)

Fantastisk service hver gang

Fantastisk service hver gang
Elsker konceptet med dette brand og udførelsen af det. Hurtig forsendelse og kvalitet helt i top.
5 stjerner herfra!

29. September 2021

Hej Maida

Mange tak for dine 5 flotte stjerner!
Vi vil gøre os umage for at du bliver midst lige så tilfreds næste gang du handler hos os :)

De bedste hilsner
Daniel og Elias fra quala

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top kvalitet hele vejen igennem

Det var let at bestille på hjemmesiden.
Der var hurtig levering.
Kvaliteten er helt i top.
Det er absolut pengene værd og kan varmt anbefales.

22. Juli 2021

Antwort von quala.dk

Tak for din anmeldelse Kasper!

Godt at hører du har været fuldt ud tilfreds og vi er glade for du vil anbefale os!

Du ønskes en dejlig sommer :-)

Ingen problemer

Ingen problemer, så kan klart anbefale😉

12. Juli 2021

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt det er hele er gået smertefrit ;-)

Vi vil se frem til at have dig som kunde igen.
Go' sommer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt koncept og rart med et alternativ…

Godt koncept og rart med et alternativ i tøjbranchen. Fedt design og behagelige at have på siger mine børn, niecer og nevøer i alderen 13-19 år som går i trøjerne. Hurtig levering.

4. Juli 2021

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre hele familen syntes om vores t-shirts og har haft en go' oplevelse med kvaliteten af upcyclede tekstiler :-)
Tak fordi I har støttes vores koncept -dejligt I går op i at hjælpe branchen i en grønnere retning!

Pisse fedt bæredygtigt brand! 💚

Jeg har kun gode ting at sige om Quala! Mega god kvalitet, hvilket man sjældent finder for denne type tøjmærker. Derudover ser deres t-shirts brand godt ud og de kan kun anbefales 👏

2. Juli 2021

Hej Mads

Tak for din anmeldelse af vores produkt!

Fedt at hører om din fantastiske oplevelse af vores kvalitet! Og jeg er helt sikker på du så brand godt ud iført vores t-shirt ;-)

Vi vil se frem til at betjene dig igen og du ønskes en dejlig sommer :-)

Super oplevelse

Jeg købte et mundbind som er i rigtig god kvalitet, samt var der hurtig levering - jeg kommer helt sikkert til at købe herfra igen :D

Hej Julian

Mange tak for din anmeldelse :)

Godt at høre du er glad for dit produkt og har været tilfreds med leveringen!

Vi vil glæde os til gensynet, og ønsker dig en go' sommer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superlækre t-shirts i den blødeste…

Superlækre t-shirts i den blødeste kvalitet - smart design. Jeg har købt flere forskellige farver til mine sønner, og ka' godt li' bæredygtighedstanken, der ligger bag. Holder sig rigtig fint i vask.

Hej Jane

Mange tak for din fine anmeldelse!

Godt, at de er blevet glade for produktet og fedt at høre farven holder -som lovet!

Vi vil se frem til at have dig som kunde igen og ønsker dig en dejlig sommer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt flere t-shirts fra QUALA…

Jeg har købt flere t-shirts fra QUALA og de er virkelig lækre, bløde og helt unikke. Fantastisk idé at upcyckle, QUALA's idé bør vi alle støtte 👍👍

Hej Ulla

Tusind tak for anmeldelsen!

Dejligt at høre du er tilfreds med kvaliteten og at du kan lide vores bæredygtige tanke gang bag konceptet :)

Vi vil glæde os til at sende dig flere produkter.

Hav en rigtig god dag!

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre vores kvalitet er i top -vi vil se frem til at sende dig flere produkter af samme standard!

Vi ønsker dig en lækker dag :)

Super service 👍

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse!

Det er vi glade for at hører og vi vil glæde os meget til at betjene dig igen :)

Hav en dejlig dag!

5 ud af 5

Virkelig god kvalitet, lækkert design og fantastisk ide og intiativ!

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse!

Fedt du har haft en go' oplevelse og kan lide designet :-)

Hav en dejlig dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv levering af et…

Hurtig og effektiv levering af et rigtigt godt bæredygtigt produkt

Hej Carsten

Tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at hører du har haft en go' oplevelse og er tilfreds med produktet :-)

Super go' t-shirt

Super go' t-shirt, fantastisk kvalitet, flotte farver og hurtig kundeservice!

Hej Natasja

Tusind tak!

Vi er glade for at høre du kan lide t-shirten og har haft en go' oplevelse med kvaliteten af upcyclede tekstiler :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering! Fantastisk koncept.

Hej Anders

Tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at hører du har haft en go' oplevelse og er begejstret for vores koncept :-)

Vi vil glæde os til at betjene dig igen!
Hav en dejlig dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk tøj og genialt koncept!

Hej Mads

Mange tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre du har haft en go' oplevelse og kan lide vores tøj :-)

Fantastisk og godt koncept

Fantastisk ide. God kvalitet, og flot tøj.
Anbefales helt sikkert! :)

Hej Smilla

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for du vil dele din gode oplevelse med os, og det dejligt du har været fuldt ud tilfreds med dit køb :-)

Vi ser frem til at betjene dig igen.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr