quala.dk Bewertungen 60

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing brand! Quala have managed to make a super cool and 100% circular brand! Last but not at least - their t-shirts have an incredible fit and are super comfy to wear!! A huge recommendation if... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service, produkt og ikke mindst koncept! Jeg er vild med min t-shirt fra Quala, som er af lækreste kvalitet og desuden viser, at et mere bæredygtigt valg sagtens kan være mindst lige så f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Direkte fremtidens t-shirts lige her, nogle mega gode gutter, som leverer de bedste t-shirts fra et konge brand med et virkelig godt koncept! Kæmpe ros herfra! Et stort stort 5 tal herfra!

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Damenmodengeschäft
  4. Jugendmodegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tror på at tøj og tekstiler ikke behøver blive brændt og spildt i samme mænge, som det gør i dag. Derfor sælger vi tøj online, og alle vores produkter er lavet af overskudsmaterialer, som ellers ville belaste planeten.

Kontaktinformationen

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Virkelig fantastisk koncept.

Virkelig fantastisk koncept.
Dejligt at føle man bidrager lidt til bekæmpelsen af tøjspild ved at købe Quala. Og så gør det jo ikke noget tøjet ser fedt ud samtidigt 😏🔥

4. Oktober 2024

Hej Nikolaj

Tak for din fantastiske feedback! 🙏 Vi er så glade for, at du sætter pris på både vores mission om at bekæmpe tøjspild og de produkter, vi skaber. Det er netop vores mål at kombinere bæredygtighed med stil 😉🔥

Elias

Trøjer i højeste kvalitet

Mit studie brugte Quala, til at lave studietrøjer med broderet logo.

Ikke nok var Quala en fornøjelse at arbejde sammen med, men trøjernes kvalitet var også over alt forventning (og så gør der jo heller ikke noget at de er miljø venlige)

Kan kun varmt anbefale at bruge Quala til studietrøjer, hvis man ønsker studie trøjer man faktisk vil bruge, som ikke bare bliver nedgraderet til nattrøjer.

26. Juni 2024

Hej Thor

Mange tak for din flotte flotte anmeldelse 🙏
Vi er så glade for at høre, at I er glade for jeres t-shirts -og miljøet er helt sikkert glad for, at I valgte os 🥳♻️

Vi ser frem til at hjælpe jer en anden gang!

Elias

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Qualas opmærksomhed på bæredygtigt tøj…

Qualas opmærksomhed på bæredygtigt tøj er helt unik. Tøjets kvalitet er i top, og deres kundeservice er super god! Kan kun anbefale at købe fra quala!

1. Mai 2023

Mange tak for din ros, Jakob 🫶

Vi sætter pris på du har taget dig tid til at fortælle os om din oplevelse og vi håber snart at se dig i butikken igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig positiv oplevelse med hensyn…

Utrolig positiv oplevelse med hensyn til bestilling. Meget kort leveringstid, som levede helt op til min forventning. Sødt med de små håndskrevne sedler😁

25. Februar 2023

Hej Mette 👋

Mange tak for dele din oplevelse med os 🙏
Det er vi enormt glade for at hører og vi vil glæde os til at leve op til det en anden gang!

Ha' en rigtigt skøn mandag -bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega fedt og lækkert tøj + samtidig med…

Mega fedt og lækkert tøj + samtidig med du skåner miljøet. Jeg har intet negativt at sige. Kan kun anbefales!

3. Februar 2023

Hej Ida

Mange tak for din ros og for at give dig tid til at skrive en anmeldelse til os 🙏 Vi lover at holde niveauet 👊

Ha' en go' uge!

Hurtig levering + god kvalitet

Hurtig levering, kæmpe plus at der er gratis fragt og returnering. Rigtig fin trøje, i god kvalitet. Ville klart anbefale (:

20. Januar 2023

Heyy Thea

Fedt du lige giver en tilbagemelding på produktkvaliteten 👊 Det er sørme godt at hører, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen!

Ha' en skøn aften🫶
// Elias

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fede produkter og go service

6. November 2022

Hej Malthe

Ha' en go' uge!

Amazing brand

A huge recommendation if you simply just want a nice t-shirt in good quality!

14. November 2022

Hi Mads

Thank you so much for talking your time to recomend us 🫶
We are very glad too hear you love wearing our t-shirts!

We' are working on new products for you, and will look forward to help you anytime 😉

Best
Team quala

Bedste kundeservice nogensinde

Quala har et super fedt koncept og laver nogle fantastiske produkter. Og derudover er deres kundeservice helt i top.

3. November 2022

Hej Josefine

Ha' en dejlig weekend!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Jeg købte en af Qualas unikke handpicked sweatshirts, og fik en lækker goodiebag med i købet. Jeg elsker deres koncept og man køber med god samvittighed, både i forhold til genbrug og til at støtte deres gode visioner

26. Oktober 2022

Hej Anna

Mange tak for at dele din oplevelse med os! 🫶
Super godt at høre du er glad for din beslutning, og at du også blev glad for tingene i din goodiebag!

Vi ser frem til dit næste besøg -Ha' det godt så længe!

Bevidst, bæredygtigt og kvalitet

Quala er et genialt koncept med unikke designs. De yder den bedste service og har fokus på bæredygtighed. Quala er placeret inde i North Urban Art Studio, så smut forbi, hvis du er i nærheden af Spritten.

3. November 2022

Hej Frederikke

Mange tak for din flotte anmeldelse, og ikke mindst dit besøg i butikken 🙏 Vi vil glæde os til at se dig igen!

Ha' den bedste lille-fredag!

Fantastisk bæredygtigt koncept!

Fantastisk service, produkt og ikke mindst konceptet! Superlækre kvalitets t-shirts, især det unikke design!

Kæmpe anbefaling herfra!

26. Oktober 2022

Hej Frederikke

Mange tak for at bruge tid på at anmelde os 🙏
Vi er super glade for at høre, du dele vores begejstring omkring et bæredygtigt koncept!

Tusind tak for det -Ha' en dejlig torsdag!

Bedste hilser

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærligt og lækkert produkt i kvalitet

Ærligt og lækkert produkt i kvalitet, som ikke går på kompromis med den bæredygtige fremstilling.

28. September 2022

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🙏
Det er vi enormt glade for at hører!

Ha' den vildeste lille-fredag

Bevist og lækkert valg

Mega godt koncept, som skaber nyt liv til aflagt arbejdestøj. Derudover er designet og pasformen super lækkert.
Kan helt klart anbefales!!!

1. Oktober 2022

Hej Caroline

Mange tak for din flotte anbefaling 🙏 Super fedt, at høre du er glad for både pasform og design -vi glæder os til at klæde dig på igen :)

Ha' en lækker weekend!

Lækkert x 3

Lækkert koncept, lækre produkter og lækker indstilling til en ansvarlig og bæredygtig forretning. Deres showroom i Aalborg er bestemt også et visit værd.

2. September 2022

Hej Bo

Mange tak for din kanon gode anmeldelse af os 🙏🙏 Vi vil se frem til at få besøg af dig i studiet igen!

Ha' en 3x lækker dag ✌️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut alle pengene værd!

Et genialt setup, på en genial placering, med geniale gutter som bagmænd, er Quala opstået. Quala giver dig lækre kvali t-shirts med et bæredygtigt aftryk, samtidig med en fantastisk service i deres lækre butik i fantastiske omgivelser. Er du i Aalborg, så gør dig selv den tjeneste at aflægge dem et besøg!

7. September 2022

Hej Patrick

1000-tak for din flotte anmeldelse 🙏🔥
Vi er glade for du har fået værdi for pengene og vi vil se meget frem til at få dit besøg igen!

Ha' en lækker dag.

Lækre genanvendte produkter

Lækre genanvendte produkter! Absolut fantastisk kvalitet, med stilrene designs og endeløse farvekombinationer! Butikken er placeret i et lækkert hjørne af North Urban Art Studio, sammensat af et fantastisk personale! 5 stjerner herfra!

31. August 2022

Hej Nicklas

Tusind tak for din flotte anmeldelse -Den går sgu lige i hjertet hos os 💚
Kom snart forbi studiet igen, og ha' det super lækkert til vi ses!

Daniel & Elias

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr