Har lige fået min T-shirt, super lækker kval og fed pasform. Var uheldig at bestille i forkert størrelse først, men heldigvis var kundeservice nem at snakke med og vi fik hurtigt ombyttet til korrek... Mehr ansehen
God hoodie, men ikke min størrelse, men de svare hurtigt på mail hvis man skriver, det svare også på dansk. Så fik den byttet uden problemer, fin anbefaling herfra
fantastisk kvalitet på en t-shirt jeg købte. Meget hurtig levering og dejligt stof :)
Købte deres Jerseys til min søn, og han er super glad, god kvalitet god pasform, hurtig leveing, 5 stjerner herfra👌🏼
Caliente is inspired by culture, passion, and authenticity. We create clothing that feels exclusive, yet remains accessible. Our mission is to set trends – not follow them. Caliente is more than fashion – it’s a movement.
Gartnerbakken 14, 8722, Hedensted, Dänemark
- info@caliente.dk
- caliente.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Køb af tshirt
Har lige fået min T-shirt, super lækker kval og fed pasform.
Var uheldig at bestille i forkert størrelse først, men heldigvis var kundeservice nem at snakke med og vi fik hurtigt ombyttet til korrekt størrelse.
5/5 herfra, handler her gerne igen 👍🏼
Fedt brand
Fedt brand, lækker kvalitet, levering uden problemer.
Mega fedt design og god kvalitet
Mega fedt design og god kvalitet, kan stærkt anbefale
fantastisk kvalitet på en t-shirt jeg købte
fantastisk kvalitet på en t-shirt jeg købte.
Meget hurtig levering og dejligt stof :)
Jeg har købt to hoodies her
Jeg har købt to hoodies her, og kvaliteten er ekstremt god, de føles solide, bløde og sidder rigtig godt. Leveringen var hurtig, og kundeservicen var helt i top hele vejen igennem. En rigtig god oplevelse fra start til slut.
Bestilte en hoodie og kvaliteten er…
Bestilte en hoodie og kvaliteten er helt i top! Pasformen sidder godt, stoffet føles solidt, og den indbyggede halsedisse er et fedt touch. Leveringen var hurtig, og hele købsoplevelsen var nem. Kan klart anbefales 👍
Imponerende kvalitet
Jeg købte en af deres jerseys for et par dage siden, og jeg må ærlig indrømme at jeg er positivt overrasket over kvaliteten på trøjen. Jeg har købt jerseys fra andre brands førhen, men har aldrig mødt samme kvalitet.
Kæmpe anbefaling herfra!
Smart tøj 👍🏽🙏🏼
Super fedt tøj. Jeg valgte at købe et sæt af deres jersys med shorts og trøje til fruen og jeg. Det passer perfekt og god kvalitet 🤩
Hurtig levering og god kvalitet👌........
Hurtig levering og god kvalitet👌
Kan 100% anbefales!!!
hurtig levering og god kval.
fremragende service
Hurtig levering og god kvalitet👌
Som det skal være.
Fantastisk oplevelse
Alt var perfekt!
Top kvalitet
Top kvalitet
Første gang jeg bestiller herfra og i hvert fald heller ikke sidste. Alt var præcist som det skulle være
Topklasse
Bedste kvalitet jeg nogensinde har oplevet. Alt sad lige i skabet
Hurtig levering kan stærkt anbefales