quala.dk Bewertungen 60

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et genialt setup, på en genial placering, med geniale gutter som bagmænd, er Quala opstået. Quala giver dig lækre kvali t-shirts med et bæredygtigt aftryk, samtidig med en fantastisk service i deres l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing brand! Quala have managed to make a super cool and 100% circular brand! Last but not at least - their t-shirts have an incredible fit and are super comfy to wear!! A huge recommendation if... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Direkte fremtidens t-shirts lige her, nogle mega gode gutter, som leverer de bedste t-shirts fra et konge brand med et virkelig godt koncept! Kæmpe ros herfra! Et stort stort 5 tal herfra!

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Damenmodengeschäft
  4. Jugendmodegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tror på at tøj og tekstiler ikke behøver blive brændt og spildt i samme mænge, som det gør i dag. Derfor sælger vi tøj online, og alle vores produkter er lavet af overskudsmaterialer, som ellers ville belaste planeten.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Super oplevelse

Super oplevelse, og mega fede trøjer i godt materiale.

31. August 2022

Hej Tea

Mange tak for 5 stjerner 🙏
Vi er super glade for din feedback og vil glæde os til at hjælpe dig igen!

Bedste hilsner

Fantastisk service

Fantastisk service, produkt og ikke mindst koncept! Jeg er vild med min t-shirt fra Quala, som er af lækreste kvalitet og desuden viser, at et mere bæredygtigt valg sagtens kan være mindst lige så flot, som det man kan finde hos high street mærkerne.

Kæmpe anbefaling herfra!

25. August 2022

Hej Amanda

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling 🙏🌟 Vi er super glade for at høre, at vi har bidraget til at gøre det bæredygtige valg lettere 🥳

Vi glæder os til at se dig og din familie i studiet en anden dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og bæredygtighed er i højsædet

God service og bæredygtighed er i højsædet, når man handler hos Quala.
Superlækre t-shirts i smart design - holder sig helt flotte efter vask.
Dejlig oplevelse at handle hos Quala😁👍🏻

25. August 2022

Hej Helle

Tusind tak for at dele dine oplevelser omkring vores t-shirts med os! Vi er super glade for at hører vores produkter holder sig flot efter vask og at designet er populært 🤩

Vi vil glæder os til at hjælpe dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Premium tøj til en budget pris!

Jeg har købt flere t-shirts fra QUALA og de er virkelige unikke. Tydeligt at mærke de er lavet af arbejdstøj.De er slidstærke og robuste, hvilket der giver en føles af høj og luksuriøs kvalitet. Kan kun anbefales, især når de oveni er upcycling. Ren win-win :))

8. August 2022

Hej Jacob

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi arbejder håndt på at kvalitetsteste og sammensætte vores materialer optimalt -så dejligt at hører du er fuldt ud tilfreds.

Ha' en lækker dag!

Genialt koncept

Hurtig levering, god kvalitet og fantastisk service. Kan kun anbefale

3. August 2022

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling, Kasper 🔥🙏

Lækkert at du deler vores begejstring for konceptet!
Vi ser frem til at servicere dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt koncept og unikt design

Måden Quala sætter genbrugsmaterialer sammen på og skaber nye produkter giver et helt unikt design i lækker kvalitet.

27. Juli 2022

Hej Adam

Mange tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi ønsker dig en super go' sommer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og nogle skønne gutter!

Super service og nogle skønne gutter! Vanvittig gode priser i forhold til kvaliteten! Kæmpe anbefaling

26. Juli 2022

Hej Casper

Fedt du vil dele din oplevelse.
🙏 Tak for de flotte ord og din anbefaling!
Vi glæder os til I kommer forbi igen :)

De allerbedste hilsner

Quala er genialt

Lækker kvalitet, søde mennesker
Så kan det næsten ik blive bedre🤩
Klar anbefaling herfra

25. Juli 2022

Hej Gustav

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling🙏
Super dejligt at høre fra dig, og vi vil glæde os til at hjælpe dig igen!

Elsker QUALA t-shirts

Ejer flere forskellige Quala t-shirts og de er hver især helt unikke og er i den blødeste og lækreste kvalitet og så er de bare super nice. Elsker generelt bare ideen bag Quala🐨

20. Juli 2022

Hej Maira

Super fedt, du vil dele din oplevelse med os 🙏
Vi er utroligt glade for at høre din begejstring for vores koncept og kvalitet!
Næste gang du mangler t-shirts står vi til tjeneste 😉

Kæmpe kadeau

Et stort stort 5 tal herfra!

4. Juli 2022

Hej Tim

Kæmpe tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er helt enige, og ser frem til at levere varen igen!

☀️ Ha' en fabelagtig sommer

Meget behagelige

Jeres shirts er meget behagelige at have på og så sætter jeg stor pris på, at de holder pasformen og - ikke mindst - størrelse efter vask. Og er stor fan af jeres bæredygtige koncept.

11. Juni 2022

Hej Thomas

Mange tak for din ros!
Vi sætter stor pris på du har valgt at dele din oplevelse med os :)
Håber den danske sommer vil skænke dig massere af godt vejr, så du kan lufte dine nye t-shirts ☀️

Fem stjerner

Flotte bæredygtige t-shirts i rigtig god kvalitet. Hurtig levering. Vi vil helt sikkert handel hos Quala igen:)

10. Juni 2022

Hej Anette

Godt at høre du er tilfreds med dine t-shirts!
Mange tak for din flotte anmeldelse :)
Vi vil se frem til at have dig som kunde igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt concept og lækre t-shirts

Jeg elsker mine quala t-shirts. Jeg er mega vild med deres look, de er behagelige at have på og så er det oven i købet et bæredygtigt koncept.

8. Juni 2022

Hej Kristofer

Tusind tak for at dele din oplevelse med os!
Fedt du er glad for vores produkter -vi glæder os til at komme med endnu flere designs til dig.

Ha' en forsat go' uge!

Daniel og Elias fra quala

Genialt!

Klar anbefaling herfra!
Hurtig levering, kvaliteten er klasse og et ekstraordinært koncept! Det spiller bare!

2. Juni 2022

Antwort von quala.dk

Mange tak for din flotte anmeldelse Magnus!

Dejligt du er tilfreds, vi vil se frem til at have dig som kunde igen :)

Daniel og Elias fra quala

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering. Lækkert tøj. Passer helt perfekt efter beskrivelse på deres hjemmeside og selvfølgelig et mega nice koncept

30. April 2022

Hej Markus

Mange tak for at dele din oplevelse med os!
Super godt, at du har været tilfreds hele vejen rundt :)

Vi glæder os til at levere igen -ha' det godt så længe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service hos Quala!

Fremragende service hos Quala!
Kan klart anbefales.

19. April 2022

Hej Mikkel

Mange tak for din fine anbefaling!
Vi sætter pris på det og ser frem til at kunne hjælpe dig igen :)

Ha' en go' dag!

Kvalivarer

Lækre, unikke trøjer i fantastisk kvalitet. Ingen klager herfra :))

28. Februar 2022

Hej Gustav

Mange tak for din anmeldelse!
Det er super godt at høre du har været tilfreds og vi vil se frem til at hjælpe dig en anden gang :)

De Bedste Hilsner

Fremragende kvalitet!

Fremragende kvalitet!
Hurtig afsendelse.

22. Januar 2022

Hej Silas

Tak for at dele din oplevelse med os!
Det glæder os med 5 stjerne :D

/Kristian

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr