Pento Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Payroll has improved 10x for our business since integrating with Pento! Very smooth integration with our HRIS, which means hours of manual work are saved. However, the biggest highlight is the fanta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

As a 200m business we moved to Pento as our business had out grown our current supplier. Migration was relatively straight forward. 2 Month parallel run to iron out all the kinks. Go live on Month 3... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

What a brilliant product! Incredibly simple to use once the initial setup is done. It connects to our HR system, syncs everything with HMRC and sends payslips out automatically to the team.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I log onto Pento the day before payday to make some final changes, only to be greeted by a big red error box and be told our HR system has disconnected/unintegrated from Pento. I simply tried recon... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Lohnbuchhaltungsdienst
  2. Softwareanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

If you're looking to bring your payroll to 2023, Pento is just for you! Pento is an all-in-one payroll solution that combines exceptional support and advice with an easy-to-use payroll automation platform. We replace traditional, time-consuming payroll bureaus for fast-growing companies in the UK! 🇬🇧

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pento er et super lønsystem!

Pento er et super lønsystem! Det er enkelt og simpelt og de har simpelthen den bedste kundeservice. De er altid hurtige til at svare, er flexible og finder altid en løsning til dig :-)

5. März 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste lønsystem med den vildeste…

Bedste lønsystem med den vildeste kunderservice

Jeg skulle bruge et lønsystem til at håndtere løn, og det skulle gerne fungere automatiseret og bogføre lønnen i mit regnskabsprogram.
Jeg var igennem flere systemer, men endte med at bruge Pento.io, da de kunne levere det jeg havde brug for! :)

Michelle på chatten, hjalp mig godt igennem hele procesessen med at få oprettet NETS-aftale, og tog sig stort set af alt der skulle til.
- Det var super simpelt, nemt og hurtigt!

Kan kun anbefale!

30. Januar 2020

Really great product

Really great product, doing salaries is so easy and transparent, and Pento provides great and prompt service when I have questions or feedback. Also our Finance Manager finds it easy to integrate in the bookkeeping.

13. November 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårligt system med en god kundeservice!

Den virksomhed jeg er ansat i valgte Pento som vores lønsystem og jeg har haft problemer lige siden.
Pento er ikke et testet IT-system og jeg har derfor fundet en håndfuld fejl/huller som har gjort at jeg har betalt forkert skat og at mine timer er forsvundet i deres system. Mine timer er forsvundet da deres system er sat til UTC+3 og da de ikke godkender timer i en måned hvis lønnen allerede er kørt. Arbejder du sidste dag i marts, bliver din løn "glemt" i deres system. Når din chef ikke at godkende dine timer inden lønnen bliver kørt f.eks. hvis du arbejder 25 marts og lønnen bliver kørt 28 marts, så vil de også forsvinde. Det største problem med at lønnen forsvinder er at Pento ikke giver et overblik over hvilke dage du har arbejdet de andre måneder end den måned man er i. Du har derfor ingen idé om hvor fejlen opstår og må derfor bede deres kundeservice om at sende de timer som er registreret i deres system. Deres kundeservice er hurtig og god (derfor 2 stjerner), men deres system er ikke til at holde ud. Pento ville have snydt mig for omkring 21 timer på ca. 6 måneder hvis ikke jeg havde haft mit eget system til at holde styr på mine arbejdstimer.
Hvis du er arbejdsgiver, vent da indtil Pentos børnesygdomme er fundet og fixet. Systemet har potentiale, men er for amatøragtigt i nuværende form.

13. März 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Godt tilfreds, men fræk håndtering af abonnement.

Jeg er godt tilfreds med Pento's lønsystem og deres integration med Dinero osv.
Men jeg synes det er lidt frækt at man uden at blive oplyst om det som standard bliver tilmeldt 50kr's ordningen, dermed bliver løsningen pludseligt markant dyrere end mange af de andre løsninger på markedet. Efter en snak med supporten fik jeg at vide at man skal henvende sig hos supporten for at få nedgraderet sit abonnement, og at der på nuværende tidspunkt ikke er nogen måde at se sit nuværende abonnement på.
Det synes jeg er lidt en fræk taktik fra Pento's side.
Jeg fortsætter som kunde, og det er jo heldigvis ikke store mænger penge, men alligevel synes jeg det er lidt ufint.

14. Februar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig! Let tilgængeligt lønsystem med super kundeservice, man kan komme i kontakt med!!

Nyt frisk pust i en ellers tung og støvet branche som er domineret af store spillere på markedet.
Iværksættervenligt system, med support man rent faktisk kan komme i kontakt med, uden man skal hænge i telefonen i 100 år.. Man kan faktisk skrive til Pento
Jeg tog kontakt via deres live chat til Pento kl. 22 en tirsdag aften, uden forventninger om at de var online - men 5 sekunder efter var Michelle online, og besvarede mine spørgsmål og gav mig ro i sindet omkring et løn issue efter deadline af lønkørsel. - Hermed et virtuelt high five herfra!

27. Februar 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr