Nxxt Bewertungen 255

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volgens mij gaat het bij de meeste instructeurs goed. Maar wat je ook doet neem geen lessen van Wilma aan. Tenzij je graag een bange, niet reagerende, matige instructrice hebt. Heb tot 3 keer toe 2 ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijschool Maikel van Dinther Vandaag mijn rijbewijs kunnen halen, Maikel legde het altijd erg goed uit en liet je waar het kon ook fouten maken. Geen frustratie maar alleen maar hoe het de volgende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb gelest bij andre en ik heb het enorm naar mn zin gehad, super fijne instructies en heeft altijd alle geduld gehad met mij

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn rijbewijs behaald bij de NXXT rijinstructeur Maikel van Dinther. Wat hebben we gelachen in die wagen. De lessen waren uitstekend en erg gezellig. Als ik een fout maakte dan liet hi... Mehr ansehen

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

ONTEVREDEN

Niet tevreden. 2 concrete punten
1. Nxxt zegt geen wachttijden, proefles was op 3 juni, vervolgles op 29 augustus; er was een wachtlijst...
2. Nxxt zegt, als je niet tevreden bent over de rij-instructrice kan je een andere kiezen, helaas is dat niet waar. Wij zijn niet tevreden over de huidige instructrice alleen een ander kunnen we niet kiezen

19. September 2025

Antwort von Nxxt

Beste, wat jammer dat wij geen informatie hebben ontvangen om mee te kunnen kijken naar een oplossing. Ik wil u vragen alsnog contact met ons op te nemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Zou u de naam van de leerling willen mailen naar klantenservice@nxxt.nl? Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Alvast bedankt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De meerwaarde van grote organisatie NXXT zie ik niet.

We hadden een pakket afgenomen nadat er een proefles was geweest en er samen gekeken was, of de rijschool op zaterdag les kon geven.
uiteindelijk na ongeveer 20 lessen, kreeg de rijschoolhouder in 1 week tijd 3 x een ongeluk. Hier kon de rijschoolhouder niks aan doen overigens. Maar wij werden slecht op de hoogte gehouden, wanneer de lessen hervat konden worden. Dit heeft weken geduurd. Uiteindelijk hebben we gevraagd of er vervangen geregeld kon worden, aangezien mijn zoon al naar de stad ging ter voorbereiding op zijn examen. Dit was niet mogelijk. Hierop hebben wij een verzoek gedaan om de pakketkosten terug te betalen, zodat we op zoek konden naar een andere rijschool. Dit alles heeft een hele tijd geduurd. uiteindelijk heeft een andere rijschool gelukkig de lessen overgenomen, zodat mijn zoon toch binnen het jaar zijn rijbewijs heeft kunnen behalen.
Ik was in de veronderstelling dat zo'n grote organisatie als NXXT, dit op zou pakken. Helaas was dit een grote teleurstelling. Dit is ook de reden dat ik NXXT zeker niet aanbeveel. Alles loopt via NXXT, behalve als de rijschoolhouder zijn afspraken niet na kan komen, dan kun je daar niet aankloppen voor een andere rijschoolhouder. Dan is het jouw probleem met de rijschoolhouder.
Na aanleiding van de reactie van NXXT hieronder nog een toevoeging. NXXT heeft hierin zeker niet gekeken naar mogelijkheden. Ik heb zelf contact opgenomen en kreeg als antwoord dat is iets tussen u en rijschoolhouder. NXXT laat nu overkomen of ze mee hebben gedacht , maar dit was zeker niet het geval.

7. September 2025

Antwort von Nxxt

Goedemiddag, wanneer er toezeggingen worden gedaan over beschikbaarheid die vervolgens niet kunnen worden nagekomen, zoeken wij altijd naar een passende oplossing. In Zeeland hebben wij twee instructeurs beschikbaar, waardoor er één instructeur overbleef waar uw zoon mogelijk naartoe overgeplaatst zou kunnen worden. Deze instructeur geeft echter geen les op zaterdag, waardoor het niet mogelijk was om de planning van uw zoon hiermee te combineren. Het ging dus niet om onwil, maar om een clash in de agenda’s. Gelukkig is er alsnog een passende oplossing gevonden en heeft de instructeur het lesgeld netjes aan u terugbetaald. Wij hebben alles gedaan wat binnen onze mogelijkheden lag om een oplossing te vinden, maar vanwege de beschikbaarheid van uw zoon was een overplaatsing helaas niet haalbaar.

Zeker aan te raden!

Hele fijne ervaring, super zenuwachtig achter het stuur gestapt (1e keer) en instructeur Marc had mijn zenuwen gauw onder controle gepraat. Alles is mij rustig stap voor stap uitgelegd en heeft tussendoor tips gegeven om mijn rijvaardigheden te verbeteren. Hiernaast goed op mij gelet wat ik wel en niet kon en hierdoor in de loop van de proefles meer vrijheid gegeven op basis van zijn kennis als rij instructeur.

27. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Instructeur rekent schoonmaakkosten als je zweet

Indien je in Haarlem les krijgt en je zenuwachtig ben en daardoor een beetje zweet dan krijg je achteraf een appje met de mededeling dat zijn hele stoel nat was en de auto erg stonk.

Ondanks dat mijn zoon de keer erna een handdoek had meegenomen en ook direct onder de douche vandaan kwam kreeg hij achteraf weer een appje dat hij schoonmaakkosten (€80,00) in rekening ging brengen!

Meteen de samenwerking stopgezet. Heb nog wel langere tijd moeten wachten op mijn restitutie. Geen idee hoe de andere instructeurs zijn maar bij deze instructeur zou ik afzeggen.

Reactie:
Nxxt heeft zeker netjes bemiddeld! Daar alle lof voor, maar de betreffende instructeur is en blijft incapabel voor dit beroep!

29. August 2025

Antwort von Nxxt

Beste Jean-Paul, wat vervelend om te horen dat deze situatie zich heeft voorgedaan. U heeft hierover contact gehad met onze klantenservice en wij hebben dit, zoals door u verzocht, netjes opgelost. Wij hebben ervoor gezorgd dat het volledige bedrag aan u is teruggestort en dat de reinigingskosten niet aan u zijn doorberekend.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

*Instructeur belt privé tijdens…

*Instructeur belt privé tijdens rijles!?
*Tanken tijdens rijles.
*Hieronder dan de data van rijlessen:
Juli proefles op de 17e
Augustus aleen op 28 en 29.
September alleen les op de 30e.
*De auto tijdens rijles 20 minuten aan de kant zetten om ergens uitleg over te geven?
*Het moge toch duidelijk zijn dat de kans van slagen voor je rijbewijs wordt vergroot door een leerling regelmatig, dus wekelijks les te laten nemen?
*Gelukkig heeft Nxxt klantenservice en dus ging ik bellen hetgeen totaal nutteloos was. Ik moest contact opnemen met de rij-instructeur zelf waarop ik antwoorde "daar is klantenservice toch voor? Ik heb jullie notabene zelf betaald en niet de rij-instructeur zelf". Op de vraag waarom er tijdens deze maand, Augustus maar twee dagen les zijn geweest en in September slechts één keer, was het antwoord "misschien was/is de instructeur met vakantie"???
*Helaas zijn de lessen reeds vooruit betaald en blijkt teruggave geen optie te zijn.

Na het plaatsen van het bovenstaande werd dit ook gelezen door de betreffende rijinstructeur waarna hij de leerling hierover had gesproken. Tijdens hun gesprek probeerde hij mijn contactgegevens te achterhalen, de leerling gaf hier geen antwoord op. Wel liet de leerling weten dat als ze vanaf nu samen een nieuwe start gingen maken en de service gaat ontvangen waarvoor ze heeft betaald deze review uiteindelijk verwijderd zal worden. De rijinstructeur stemde hiermee in.
De inhoud van bovenstaande review is een kopie van de informatie ontvangen van de leerling die ik te hulp schiet en is correct. Dit laatstgenoemde werd al bevestigd tijdens het gesprek tussen de rijinstructeur en de leerling. M.a.w. er valt niets meer te bespreken. Misvattingen worden gecorrigeert en de leerling kijkt uit naar een nieuwe start.

Hier dan mijn laatste commentaar op het antwoord van Nxxt...
De cursist was en is tevreden? Waarom zou ik een negatieve review plaatsen als dit inderdaad zo is!? Haar eerstvolgende rijles is pas eind deze maand! Alles heb ik al tot in details beschreven uit naam van de cursist die ik de nodige steun bied. Ondertussen is al het bovengenoemde al besproken tussen de instructeur en de leerling, daar deze NIET tevreden was en is. Nxxt kan nu laten zien dat ze haar belofte nakomt. Als dit inderdaad het geval is, dan zal mijn review zeker verwijderd worden. Er valt niets meer te zeggen en zal ook niet meer reageren. Wij wachten af.

29. August 2025

Antwort von Nxxt

Geachte heer Torres. U heeft NXXT één ster gegeven op basis van informatie die niet correct is. U bent zelf geen leerling en de betreffende leerling was en is tevreden over de instructeur en de wijze waarop de instructeur en de klantenservice klachten of opmerkingen oppakt.
U geeft aan dat u de review zal verwijderen, wij gaan er dan ook vanuit dat u dit per ommegaande zal doen.

Dank voor uw medewerking

Ik heb een proefrijles ingepland bij Mendel NXXT

Ik heb een proefrijles ingepland bij NXXT voor mijn zoon, waar hij ontzettend naar uitkeek. We hebben hier speciaal rekening mee gehouden: mijn zoon heeft zelfs werk afgezegd om aanwezig te kunnen zijn. Helaas heeft de rijles instructeur, Mendel, beide keren last minute de les afgezegd.

Ik vind dit zeer onprofessioneel. Niet alleen heeft mijn zoon hierdoor inkomsten misgelopen, maar hij is nog steeds niet eens kunnen beginnen met zijn rijlessen. Als ik dit van tevoren had geweten, was ik direct naar een andere rijschool gegaan. Dit is absoluut geen fijne eerste ervaring en ik zou NXXT dan ook niet aanraden.

19. August 2025

Antwort von Nxxt

Beste Chamaima, Wat jammer om te horen dat de rijinstructeur de proefles twee keer heeft moeten verzetten. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. Het is spijtig dat u niet rechtstreeks contact met ons heeft gezocht, want we hadden u graag geholpen om de proefles zo snel mogelijk opnieuw in te plannen. We hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken, maar helaas zonder succes. We kijken ernaar uit samen met u een passende oplossing te vinden. U kunt ons hiervoor bereiken op 085-0400000.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima alles was goed gegaan en geregeld

Prima alles was goed gegaan en geregeld bij André in Julianadorp me rijbewijs gehaald

27. August 2025

Antwort von Nxxt

Beste Levi, wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Andre's rijschool

Geweldige rijschool! Leuke lessen en flexibele omgang. Rij-instructeur Andre doet er alles aan om jouw lessen in te plannen, zelfs als dit ten koste gaat van zijn vrije dag. Over het algemeen een top rijschool!

26. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Les gekregen van Maikel van Dinther

Les gekregen van Maikel van Dinther. Erg oplettend, duidelijk en gezellig. Geeft aan waar je fouten zitten en leert je er mee omgaan. Door hem in één keer geslaagd!

15. August 2025

Antwort von Nxxt

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over rijinstructeur Maikel van Dinther! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Andre in Alkmaar was the best

Andre in Alkmaar was the best! Helped me get into driving manual after years of automatic only and was finally able to get a Dutch car license. He is a very good teacher and we had a lot of fun too!

12. August 2025

Review nxxt

Makelijk contact mee te leggen en mijn vraagen woorden altijd beantwoord

11. August 2025

Antwort von Nxxt

Beste Angelo, bedankt voor je positieve feedback!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte communicatie, onnodige kosten en gebrek aan begeleiding

Ik ben begonnen met lessen bij deze rijschool, maar ik was zeker niet positief. Er werd mij weinig uitgelegd en ik voelde me juist onzeker gemaakt door het constante commentaar. Dit maakte het leren moeilijker in plaats van makkelijker.

Het grootste probleem was dat mijn praktijkexamen pas heel laat werd aangevraagd, bijna aan het einde van mijn lessen. Dit heeft mij onnodig extra lessen en kosten opgeleverd.

Het hoofdkantoor van NXTT vroeg mij om mijn eerdere negatieve review te verwijderen in ruil voor een second opinion die ik echter nooit gekregen heb. Ze lieten daarna niets meer van zich horen. Voor mij was het CBR-examen de enige “second opinion” en die heb ik met gemak gehaald, ondanks dat ik door het gebrek aan duidelijke voortgangsinformatie niet wist waar ik stond.

Ik was het ook vaak oneens met de opmerkingen van de instructeur. Omdat de voortgangsapp niet werd bijgehouden, had ik geen helder beeld van mijn ontwikkeling.

Ik vind het belangrijk dat toekomstige leerlingen dit weten, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken. Ik kan deze rijschool niet aanbevelen, zeker niet in Assen en niet onder de naam NXTT. De communicatie is slecht en de begeleiding onvoldoende.

1. August 2025

Beste mijnheer Pinkster,

Wat vervelend dat we ondanks al onze inspanningen deze review ontvangen.

Wij willen graag reageren op uw bericht en uw ervaring toelichten vanuit ons perspectief.

Toen wij vanuit het hoofdkantoor hoorde dat uw praktijkexamen door omstandigheden ver naar voren kon worden gehaald, hebben wij direct actie ondernomen. U bent telefonisch benaderd om samen te bespreken of, gezien de vervroegde examendatum, een second opinion of aanvullende voorbereiding wenselijk was. Ons doel was hierbij om u optimaal te ondersteunen en te zorgen dat u met vertrouwen aan het examen kon deelnemen.

Helaas hebben wij u telefonisch niet kunnen bereiken en hebben wij ook geen terugkoppeling ontvangen. Zonder uw reactie konden wij deze extra stap niet uitvoeren, hoe graag wij dat ook hadden gedaan. Wij willen benadrukken dat wij vanuit onze kant alle mogelijke moeite hebben gedaan om u te bereiken en u de gelegenheid te geven om gebruik te maken van deze extra ondersteuning.

Ondanks uw persoonlijke ervaring met de lessen, vinden wij het belangrijk om u te feliciteren met het feit dat u uw CBR-praktijkexamen in één keer heeft behaald. Dat is een prestatie waar u trots op mag zijn.

Wij willen benadrukken dat wij ons altijd inzetten om onze leerlingen de best mogelijke voorbereiding en begeleiding te bieden, en dat wij ook in uw situatie alles in het werk hebben gesteld om u die mogelijkheid te bieden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met het hoofdkantoor via 085 0400000 of info@nxxt.nl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte instructeur voor nerveuze leerlingen

Na ruim 5 jaar geen rijlessen gehad te hebben in verband met Covid-19 besloot ik dit jaar weer opnieuw te beginnen achter het stuur. NXXT, specifiek mijn instructeur Maikel van Dinther is echt ronduit geweldig geweest in het aanbrengen van regelmaat en vertrouwen in de auto. Deze week heb ik mijn rijbewijs behaald. Als je in de regio Heerenveen rijlessen zoekt kan ik deze instructeur echt enorm aanraden!

9. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

beste proefles die er was

ik ben erg goed te spreken over de reinstructeur van nxxt peter hij legt alles goed uit en geeft goede uitleg over hoe en wat bij de eerste rijles bij jullie deed hij zijn uitste beste met dingen uileggen met het schakelen en sturen remmen en gasgeven ben erg tevreden op jullie

12. Juli 2025

Antwort von Nxxt

Beste Jakob, bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en we wensen je veel veilige kilometers!

Team NXXT

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr