RijLESS.nl Bewertungen 1’736

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Ontdek Rijless.nl: Eerlijke Review, Beoordelingen en Aanpak van Klachten Bij Rijless.nl geloven we in transparantie en streven we naar kwaliteit in al onze rijlessen. Onze instructeurs bieden een persoonlijke aanpak, toegespitst op jouw leerstijl en behoeften. Lees de beoordelingen van tevreden leerlingen die hun weg vonden naar een geslaagd rijexamen dankzij onze professionele begeleiding. Echte Beoordelingen: Onze website toont echte beoordelingen van leerlingen die Rijless.nl hebben ervaren, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Open voor Feedback: Bij Rijless.nl waarderen we feedback. Heb je klachten of suggesties? We staan open om te luisteren en te verbeteren voor een nog betere ervaring. 100% Tevredenheidsgarantie: Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk. Betaalbaar en Betrouwbaar: Kies voor betaalbare lespakketten en een betrouwbare rijopleiding. Bij Rijless.nl weet je waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

1736 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Doen!

Niet te duur en een fijne ervaring met mijn rijinstructeur. Ik moest helaas wegens omstandigheden een jaar wachten met lessen, dit was gelukkig allemaal geen probleem en kon na een jaar mijn lessen hervatten en natuurlijk geslaagd! Mijn overige uren heb ik terugbetaald gekregen! :) AANRADER

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne rijschool

Een heel prettige rijschool met vriendelijke mensen. Tijdens mijn proefles werd ik hartelijk ontvangen, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg achter het stuur. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan voor iedereen die op zoek is!

23. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Positief

Ik vond het pakket veel ste duur. Ik zou gratis een herexamen krijgen, maar dan moet ik perse 5 lessen nemen en per les kost het mij 100 euro. Dit wordt er niet bijgezegd natuurlijk wanneer je het pakket neemt. Voor de rest was ik zeker tevreden met mij rij instructeur. Hij had heel veel geduld met mij en was heel erg positief altijd.

Antwort von RijLESS.nl

Gul, dank voor je uitgebreide feedback.

Binnen RijLESS werken we met vaste en vooraf bekende voorwaarden rondom herexamens. Tussen examens wordt er altijd gelest, zodat er gericht gewerkt wordt aan verbetering.

Tijdens een traject kan de ervaring rondom kosten anders zijn wanneer een herexamen nodig is. Dat houden we scherp in onze communicatie.

Goed om te lezen dat je instructeur als geduldig en positief is ervaren. Dat is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs.

Wil je jouw situatie nog eens samen bekijken, dan kan dat via onze klantenservice op 088 – 0042300 of info@rijless.nl
Team RijLESS

Top rijschool

Bij deze rijschool heb ik geleerd om echt alle puntjes op de i te zetten. Vooral heb ik dat te danken aan mijn rijinstructeur, Ryan. Wat ik vooral goed vond aan de rijschool was dat ze contact bleven houden, ook kreeg ik een belletje nadat ik was geslaagd wat erg leuk was.

Antwort von RijLESS.nl

Wat een topreview, Tieme! 🔥 Half februari gestart en nu al op 9 april je rijbewijs binnen, én in één keer geslaagd, dat is pas tempo maken! 💪 Geweldig om te horen dat je echt alle puntjes op de i hebt leren zetten en dat ons team bij Rijless.nl zo betrokken bleef.

Geniet van je vrijheid op de weg en veel veilige kilometers! 🚗💨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toen ik instapte was ik een beetje…

Toen ik instapte was ik een beetje zenuwachtig maar mijn rij instructeur heeft me alles heel duidelijk uitgelegd waardoor ik het al vrij snel doorhad dat was super fijn echt een aanrader👌🏽

Antwort von RijLESS.nl

Wat een mooie review, Dyvano! 🙌 Van zenuwachtig instappen naar snel vertrouwen krijgen, top om te horen! 💪 Fijn dat alles zo duidelijk werd uitgelegd en dat je je snel op je gemak voelde.

Geniet van elke kilometer en blijf lekker rijden! 🚗💨

proefles

Ik heb een proefles gedaan en ik vond de instructies een aanwijzingen heel duidelijk. Heb ook het gevoel dat ik snel ga leren hier. Ben na de proefles redelijk snel gebeld om weer een nieuwe les in te plannen dus ik ben echt tevreden.

17. April 2026

Antwort von RijLESS.nl

Wat een topstart, Samuel! 🚗💨 Fijn dat je proefles zo goed beviel en dat alles duidelijk werd uitgelegd. Lekker dat je ook meteen weer snel kon plannen, dat is pas vaart maken! 💪

Op naar snelle progressie en veel rijplezier bij Rijless.nl!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De instructeur was erg vriendelijk en…

De instructeur was erg vriendelijk en hielp mij goed bij mijn proefles. Ze legde alles rustig en goed uit. Zeker aan te raden!

17. April 2026

Antwort von RijLESS.nl

Wat een fijne ervaring om te horen! 🙌 Vriendelijke begeleiding en rustige, duidelijke uitleg, zo hoort een proefles bij Rijless.nl te zijn. 🚗💨

Super dat je het ook zou aanraden, daar zijn we trots op!

Goed

Ze blijven rustig en informeren goed op een manier dat ik me veilig voel om vragen te stellen/dingen aan te geven

14. April 2026

Antwort von RijLESS.nl

Wat fijn dat je je zo op je gemak voelt tijdens de les! 🙌 Rustige begeleiding en duidelijke uitleg maken echt het verschil 🚗💙

Blijf vooral lekker vragen stellen en groeien achter het stuur!

Antwort von RijLESS.nl

Wat een top begin! 🚗💨 Fijn dat je tijdens de proefles al goed advies hebt gekregen – daar kun je meteen mee aan de slag. Zo bouwen we samen aan jouw rijskills bij Rijless.nl! 🙌

Op naar de volgende stappen achter het stuur!

Leerzaam

Ik vond de proefrijles erg leerzaam. Vanaf het eerste moment kreeg ik duidelijke uitleg en praktische tips waar ik echt iets aan had. De rijinstructeur stelde mij bovendien erg op mijn gemak, waardoor ik me ontspannen voelde achter het stuur en beter kon focussen op het rijden.

16. April 2026

Antwort von RijLESS.nl

Wat fijn om te horen dat je proefles zo leerzaam was! 🙌 Duidelijke uitleg én je op je gemak voelen achter het stuur – precies waar we bij Rijless.nl voor gaan. Zo bouw je stap voor stap aan je zelfvertrouwen! 🚗✨

Op naar nog meer fijne en leerzame ritten!

Goede proefles

Een goede proefles gehad daarna werd alles netjes en duidelijk uitgelegd hoe het verder gaat

14. April 2026

Antwort von RijLESS.nl

Wat een topstart! 🚗💨 Super dat je een fijne proefles hebt gehad en dat alles duidelijk werd uitgelegd – zo begin je met vertrouwen aan je rijavontuur!

Op naar nog meer mooie stappen bij Rijless.nl! 🙌

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters rijschool!!

Oplichters! START HIER NIET VOOR DATJE RIJLES BEGINT STARTEN ZE MET LEUGENS EN MISLEIDING.Ze beloven dingen wat ze niet doen en misleiden bewust leerlingen. Op hun website krijg je optie om op gehaald te worden thuis en opeens gaan ze appen dat je ergens anders moet komen. Als je ze aanspreekt zijn er allemaal smoesjes van hier tot Tokio. Ook zetten ze heel nep proefles gratis maar willen contant geld voordat je start. Als je ze aanspreekt annuleren ze meteen je les zonder enig compensatie of toegeven dat ze fout zitten.

12. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste,

We zien dat je je ervaring deelt.

Bij RijLESS werken we met duidelijke afspraken vooraf. Tijdens de proefles leggen we uit hoe de lessen werken, wat het kost en hoe de planning eruitziet. De situatie die je beschrijft past niet bij hoe wij normaal werken.

In de praktijk kan het soms voorkomen dat een ophaalplek verandert, bijvoorbeeld door planning of beschikbaarheid. Dit wordt altijd afgestemd met de leerling en hoort duidelijk gecommuniceerd te worden.

Als er in jouw geval iets niet goed is gegaan of onduidelijk was, dan kijken we daar graag serieus naar.

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via
088 – 0042300 of info@rijless.nl

RijLESS.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Relaxte en duidelijke proefles!

De instructeur gaf duidelijke uitleg op een rustige manier. Daarnaast gaf hij ook al wat tips voor de verdere rijlessen die weer aansluiten op het praktijk examen.

9. April 2026

Antwort von RijLESS.nl

Wat een top proefles! 🚗💨 Relaxte sfeer én duidelijke uitleg – precies wat je nodig hebt om sterk te starten. Mooi dat je ook al tips hebt gekregen richting het praktijkexamen, zo bouw je gericht aan je skills bij Rijless.nl! 🙌

Op naar nog meer zelfvertrouwen achter het stuur!

Hele fijne proefles gereden

Hele fijne proefles gereden. Door alle uitleg voelde me op m’n gemak achter het stuur. Complimenten aan Soerish!

2. April 2026

Antwort von RijLESS.nl

Wat fijn dat je je zo op je gemak voelde tijdens de proefles! 🙌 Duidelijke uitleg maakt echt het verschil, en top dat je inmiddels ook al je eerste rijles hebt gehad, lekker bezig! 🚗💨

Mooi begin van jouw rijavontuur bij Rijless.nl!
Team Rijless.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr