RijLESS.nl Bewertungen 1’736

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niet te duur en een fijne ervaring met mijn rijinstructeur. Ik moest helaas wegens omstandigheden een jaar wachten met lessen, dit was gelukkig allemaal geen probleem en kon na een jaar mijn lessen he... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een heel prettige rijschool met vriendelijke mensen. Tijdens mijn proefles werd ik hartelijk ontvangen, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg achter het stuur. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vond de proefrijles erg leerzaam. Vanaf het eerste moment kreeg ik duidelijke uitleg en praktische tips waar ik echt iets aan had. De rijinstructeur stelde mij bovendien erg op mijn gemak, waardoo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters! START HIER NIET VOOR DATJE RIJLES BEGINT STARTEN ZE MET LEUGENS EN MISLEIDING.Ze beloven dingen wat ze niet doen en misleiden bewust leerlingen. Op hun website krijg je optie om op gehaald... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Ontdek Rijless.nl: Eerlijke Review, Beoordelingen en Aanpak van Klachten Bij Rijless.nl geloven we in transparantie en streven we naar kwaliteit in al onze rijlessen. Onze instructeurs bieden een persoonlijke aanpak, toegespitst op jouw leerstijl en behoeften. Lees de beoordelingen van tevreden leerlingen die hun weg vonden naar een geslaagd rijexamen dankzij onze professionele begeleiding. Echte Beoordelingen: Onze website toont echte beoordelingen van leerlingen die Rijless.nl hebben ervaren, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Open voor Feedback: Bij Rijless.nl waarderen we feedback. Heb je klachten of suggesties? We staan open om te luisteren en te verbeteren voor een nog betere ervaring. 100% Tevredenheidsgarantie: Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk. Betaalbaar en Betrouwbaar: Kies voor betaalbare lespakketten en een betrouwbare rijopleiding. Bij Rijless.nl weet je waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

1736 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Scammers

Scammers! Je boekt een proefles. Je krijgt een email ter bevestiging en verzoek om extra gegevens zoals rij-ervaring op te geven. Dan ineens zonder duidelijke reden wordt amper een dag voor de gemaakte afspraak de afspraak geannuleerd per e-mail. Omdat e-mail niet de meest hanidge vorm van communicate is voor zulke urgente meldingen (telefoonnummer was bekend bij hen) kwamen er te laat pas achter. Contact bleek niet mogelijk door de zeer beperkte contactmogelijkheden en reactietijden. De reactietijden zoals gemeld op hun site zijn inmiddels al het 10-voudige van wat ze opgeven. Ten slot wou ik op hun eigen site deze slechte review plaatsen, echter ondanks hun vele lovende reviews op hun site, is het niet mogelijk om zelf een review te plaatsen. Waar komen deze reviews vandaan? Gebrek aan openheid van zaken (waar zijn die reviews van? Waarom wordt mijn afspraak geannuleerd zonder uitleg?) En juiste informatie (reactetijden kloppen niet) doen mij nog maar 1 ding afvragen... wat doen ze met de gegeven privé gegevens? Mijn ervaring voelt als een bedrijf dat prive gegevens onthutselt... wat moet je immers anderd met die data als je toch de rit annuleert. Kortom: onbetrouwbaar, inconsistent en absoluut niet transparant. Kijk verder dan de advertenties van je zoek browser en vind een eerlijke en betrouwbare partner. Niet rijless.nl.

7. Februar 2026

Lex,

We hebben kennisgenomen van je review en de conclusies die je daarin trekt. De geschetste gang van zaken en de aannames die daarbij worden gemaakt, passen niet bij hoe RijLESS normaliter werkt.

RijLESS hanteert vaste kwaliteits- en zorgvuldigheidsrichtlijnen voor communicatie, planning en omgang met persoonsgegevens. Suggesties dat gegevens voor andere doeleinden worden gebruikt, herkennen wij niet en stroken niet met hoe wij als rijschool opereren.

Omdat planningen, communicatie en privacygevoelige onderwerpen niet inhoudelijk via een openbaar platform worden besproken, lichten we dit hier niet verder toe. Mocht je dit alsnog willen bespreken of laten toetsen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088 – 0042300 of info@rijless.nl

in 1 keer gehaald

Goede docent en in een keer examen gehaald dus niks te klagen

4. Februar 2026

Yes, in één keer geslaagd , wat een prestatie! 🎉🚗
Supertof om te horen dat je zo’n fijne ervaring had en meteen je examen hebt gehaald. Daar doen we het voor! Het team van Rijless.nl is trots op je en wenst je heel veel rijplezier en veilige kilometers. 💪✨

Prima Rijschool

Goede en Snelle Service. Rijbewijs halen ging gemakkelijk.

23. Januar 2026

Antwort von RijLESS.nl

Wat een toffe review, dank je wel! 🌟🚗
Fijn om te horen dat alles zo soepel en snel ging en dat je je rijbewijs makkelijk hebt gehaald. Het team van Rijless.nl is supertrots op je , geniet van je vrijheid en veel veilige kilometers! 🎉💪

Slechte rijervaring.

Het zijn niets anders dan een stel dieven en leugenaars die alleen maar om geld geven. Ze willen geld verdienen zonder enige dienst te verlenen. Ik snap niet waarom ze in Nederland zijn. Er zouden strenge normen en regels moeten zijn voor rijscholen. Ze zijn nog niet eens geschikt om schoenpoetser te zijn. Ik zou ze absoluut niet aanbevelen.

23. Januar 2026

Beste M. Hadri,

We hebben je feedback gelezen naar aanleiding van je proefrijles.

Tijdens een proefrijles beoordelen onze instructeurs hoe iemand rijdt en wat er nodig is om veilig en verantwoord toe te werken naar het rijexamen. Op basis daarvan geven we een eerlijk en professioneel advies. Dat advies kan soms anders zijn dan iemand zelf verwacht.

Juist daarom is een proefrijles bij RijLESS volledig vrijblijvend. Je krijgt inzicht in je niveau en het bijbehorende advies, en daarna bepaal je zelf of je wel of niet met ons verder wilt. We vinden het jammer dat ons advies niet aansluit bij jouw verwachting, maar er is geen enkele verplichting om door te gaan.

Mocht je dit nog willen bespreken, dan kan dat via onze klantenservice.

Telefoon/WhatsApp: 088 – 0042300
E-mail: info@rijless.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze rijschool heeft mijn faalangst verdriedubbeld

Ik echt een verschrikkelijke ervaring gehad met instructeurs van rijless. De proefrijles was prima, maar degene die ze daarvoor inzetten kwam helemaal uit een andere stad, en was wel de hele tijd competent en relaxt. Mooie false advertising dus.

Ik heb daarna drie instructeurs gehad: de eerste was op zich wel oke, maar onbetrouwbaar met het maken van afspraken, en de andere twee waren écht niet goed. Ik gaf consistent aan dat ik faalangst en ADHD had, en de twee instructrices die me vervolgens voor werden geschoteld snapten er duidelijk helemaal niks van. Beide schrokken zelf heel erg als ik een fout maakte, en reageerden er negatief ipv constructief op, waardoor ik steeds minder zelfvertrouwen kreeg.

Vooral bij de laatste instructrice was het écht een ramp. Ik heb met haar in de auto een paniekaanval gehad omdat ze niet in staat was om rustig te reageren op een fout die ik maakte. Haar reactie was vervolgens letterlijk om te zeggen "Ja ik weet dat je pa-dee-ha-dee hebt, je bent heel slim". ??? En dat noem je competent op het gebied van faalangst?

Ik ben toen zelfs nog doorgegaan met lessen bij haar, maar de druppel kwam toen ze me (met de volgende leerling al achter het stuur!) misschien wel een half uur lang, in de file, een preek gaf over hoe ik 50 lessen nodig ging hebben om mijn rijbewijs te halen, dat ze in drie jaar les nog nooit iemand had gehad die zo ..., hoe ik mijn examen niet ging halen, en dat ik zelf maar moest weten wat ik met die "feedback" ging doen. Toen ik aangaf dat ik het vervelend vond dat ze, met een andere leerling erbij, zo op me neer ging praten, zei ze:"Maakt toch niet uit? Je kent haar toch niet?". Ik heb nog nooit zó iets naargeestigs meegemaakt.

Een man die ik aan de telefoon heb gehad, hogerop in het bedrijf (ik geloof de eigenaar?), was ook erg onbeschoft. Hij beweerde dat ik "in paniek vol in de rem had getrapt op de snelweg en dat ze toen negatief reageerde". Dat is ten eerste nooit gebeurd, en ten tweede heeft dat weinig te maken met dat ze een halfuur even vergeten leek te zijn dat ze daar zat als rij-instructrice en niet als gast bij 'MTV-the roast of', terwijl ik achterin de auto zat. Toen ik aangaf dat dit echt niet was gebeurd, en mogelijke momenten waar ze het mee door de war haalde (ik had moeite met schakelen op een autoweg, ik trapte absoluut niet de rem in), werd hij agressief van toon en zei hij dat ik "al de kans had gehad om [mijn] verhaal te doen" en hij zich beriep op wat hij haar had verteld. Het was echt niets anders dan gaslighting. Neem je eigen dashcam mee als je hier gaat rijden, want je eigen ogen en oren liegen blijkbaar.

Deze rijschool heeft structureel mijn zelfvertrouwen achter het stuur vernietigd, en ik heb hier nog steeds last van. Ik heb geen rijangst, ik ben niet bang voor de weg, ik ben wél nog steeds bang dat degene die naast me zit boos wordt als ik een fout maak.

Als je een rijschool zoekt, zoek alsjeblieft gewoon een kleine rijschool waar mensen binnen je netwerk een goede ervaring mee hebben gehad. Mijn ervaring hier was zó slecht, dat ik niet snap dat dit legaal is.

Ik heb gelukkig hierna wel bij andere rijscholen prettige ervaringen gehad.

24. November 2025

Beste SN,

Je hebt hier een uitgebreide persoonlijke ervaring gedeeld. We nemen deze feedback ter kennisname aan.

RijLESS werkt met vaste kwaliteitsrichtlijnen voor instructeurs en begeleiding, waarbij professionaliteit, veiligheid en een voorspelbare leeromgeving centraal staan. De beschrijving die je hier geeft, is niet representatief voor hoe wij onze rijopleidingen organiseren en bewaken.

Rijlessen vinden plaats binnen een complexe leercontext, waarin tempo, instructiestijl en individuele voortgang samenkomen. Dat vraagt om duidelijke kaders en professionele communicatie, ook wanneer lessen als intens worden ervaren.

Mocht je dit op een later moment nog willen bespreken, dan kan dat buiten dit platform via onze klantenservice.

Super instructeur

Super instructeur. Snel en kundig mijn rijbewijs gehaald. Echt een aanrader.

12. Januar 2026

Beste Lotte,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je 5-sterren beoordeling ⭐️
Fijn dat je de rijopleiding als snel en kundig hebt ervaren en je rijbewijs hebt gehaald 🚗💨

We wensen je veel veilige én plezierige kilometers toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijless, absoluut een aanrader!

Via Rijless heeft mijn dochter haar autorijbewijs gehaald en daar ben ik superblij mee.

De instructeur was geduldig, duidelijk en gaf veel vertrouwen. De lessen waren leerzaam én prettig.

Absoluut een aanrader!

30. Dezember 2025

Beste Tom,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling 😊
Fijn om te lezen dat je dochter haar rijbewijs via RijLESS heeft behaald en dat jij daar met een goed gevoel op terugkijkt.

Vertrouwen, duidelijkheid en een prettige leeromgeving vinden we belangrijk, juist voor leerlingen én hun ouders. Mooi dat dit zo is ervaren.

We wensen je dochter veel veilige en plezierige kilometers toe 🚗✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

My entire driving experience

I will describe the pros and cons in detail.

Pros:
.Rijless is a big organization. So, they help us to book a driving exam on the convenient date for us.(Because booking a practical exam on the date that we needed is very difficult)
. The number of lessons needed depends on the driving instuctor assigned to us. If we manage to take the exam before the planned number of lessons, the company will refund the amount of the remaining lessons.

I also want to tell about my driving instructor Pamma. He speaks English and Dutch. I got the license quickly because of his help. He analyzed my driving for 2-3 classes and immediately advised me where I should improve. We focused on those areas more and I improved my skills quickly. I also completed my exam well ahead of the planned schedule thanks to him. If you are taking lessons with Rijless, please ask for him and if you get him by luck, you are in good hands. 5 star to him.

Cons:
.The cost of each lesson for me was 100 euros for 100 lessons( I got it in offer). I think the price is very high compared to other small driving schools.
. Everything involves money. Even, if you are sick on the day of the lesson and if you inform, you still will be charged for a lesson. Be ready to empty your pockets if you are taking lessons with Rijless.
. For practical exam, you should pay around 350 euros for Rijless( which is twice the actual cost) and still the practical exam will be considered as one of your lessons(100 euros).
. There are two options to pay either for each lesson separately and for all the lessons together. But, if you want to book for exams, they will help you only if you pay for all the exams. ( If you want to take the exam quickly, there is literally only one option).

1. Oktober 2025

Dear reviewer,

Thank you for taking the time to share a balanced overview of your driving experience, including both the positive points and the areas you found less ideal.

RijLESS operates as a nationwide driving school with a transparent structure. During the trial lesson, students receive insight into lesson planning, expected progress and costs, and we work within the availability and regulations of the CBR. This approach offers many learners speed and flexibility, while also meaning that prices and conditions are clearly defined and applied consistently.

Our goal is to give students and their families clarity upfront, so informed choices can be made about lesson pace, payment options and exam planning, depending on what best fits their situation.

If you would like to further discuss any part of your experience, you are welcome to contact our customer service outside this platform.

Kind regards,

Ervaring Rijless

Ik heb de rijlessen echt heel fijn ervaren! Alles wat goed duidelijk en ik heb binnen 5,5 maand mijn rijbewijs kunnen behalen. Ook de instructeur was altijd super aardig, duidelijk en gaf altijd hele goede tips!

29. Dezember 2025

Antwort von RijLESS.nl

Wat een fijne review! 🙌 Binnen 5,5 maand je rijbewijs halen én zo’n positieve ervaring – daar worden we blij van bij Rijless.nl! 💙 Supergoed gedaan en bedankt voor je mooie woorden over onze lessen. Veel rijplezier en veilige kilometers! 🚗💨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen 4 maanden in 1x rijbewijs…

Binnen 4 maanden in 1x rijbewijs behaald.
Veel les mogelijkheden en snelle communicatie

29. Dezember 2025

Antwort von RijLESS.nl

Wauw, binnen 4 maanden in één keer geslaagd – dat is echt top gereden! 💪🚗 Superfijn dat je onze flexibiliteit en snelle communicatie waardeerde. Gefeliciteerd namens het hele team van Rijless.nl en veel veilige kilometers! 🎉

Prima rijschool

Prima rijschool, kantoor is altijd vriendelijk aan de telefoon en de instructeurs weten waar ze het over hebben

16. Dezember 2025

Antwort von RijLESS.nl

Gefeliciteerd met je rijbewijs! 🎉 Goed om te horen dat alles soepel verliep – van de lessen tot het contact met kantoor.

Veel rijplezier en veilige kilometers! 🚗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een hele fijne rijinstructeur…

Ik had een hele fijne rijinstructeur die gezellig was en waarmee altijd een leuk praatje kon hebben tijdens het rijden. Hij was ook altijd serieus als het moest en legde het rustig uit

16. Dezember 2025

Antwort von RijLESS.nl

Wat een mooie review én gefeliciteerd met je rijbewijs! 🎉 Fijn dat je je op je gemak voelde tijdens de lessen en dat er ook ruimte was voor een goed gesprek. Serieus als het moest, relaxed als het kon – precies zoals het hoort.

Veel rijplezier en veilige kilometers! 🚗

Redelijke ervaring

De klantenservice van Rijless.nl is erg vriendelijk en ik dank deze voor de spoedige terugbetaling nadat deze maanden op zich liet wachten en afspraken niet werden nagekomen.

Mijn hoop is voor andere klanten dat Rijless.nl hun procedure rondom terugbetalingen aanpast en de verantwoordelijkheid van langdurige terugbetalingen niet bij de klant neerlegt, waardoor deze maanden moet wachten.

Verder is de website van Rijless vrij helder, modern en transparant, wat erg prettig is. Ze begaan alleen wel een strafbaar feit door neppe kortingen aan te bieden (de korting is er het hele jaar), echter is dat verder aan de ACM.

15. Dezember 2025

Beste reviewer,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat het contact met onze klantenservice prettig is verlopen en dat de terugbetaling inmiddels is afgerond.

Je feedback over onze terugbetalingsprocedure nemen we serieus en gebruiken we om onze werkwijze verder te verbeteren.

Dank ook voor je overige opmerkingen. We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om dit zo uitgebreid te delen.

Rijless.nl – Klantenservice

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijke klantenservice en prettige…

Vriendelijke klantenservice en prettige rij-instructeurs, zeker een aanrader.

10. Dezember 2025

Antwort von RijLESS.nl

Yes Tosca, gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! 🎉 Wat onwijs fijn om te horen dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad met onze klantenservice én de instructeurs. Daar doen we het voor bij Rijless.nl! 🚗💙 Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen – we wensen je heel veel veilige kilometers en vooral veel plezier op de weg! 🌟

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De rijopleiding verliep rommelig en…

De rijopleiding verliep rommelig en onprofessioneel. Tijdens de rijlessen kreeg ik te weinig/geen basisuitleg over belangrijke onderdelen van het autorijden, zoals de dode hoek en rijden in verschillende verkeerssituaties. Er werd vooral op de snelweg gereden, terwijl oefenen in smalle, drukke straten en andere realistische situaties juist essentieel is. Hierdoor heb ik het vertrouwen in een goede voortzetting verloren en ben ik gestopt. Nadat ik deze informatie had doorgegeven, ben ik telefonisch benaderd. Tijdens het gesprek hebben we alles samen doorgenomen en uitgepraat, waardoor de situatie uiteindelijk is opgelost.

17. Oktober 2025

Beste Celien,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat de start van je rijopleiding niet is verlopen zoals je mocht verwachten.

Na ontvangst van je feedback hebben we telefonisch contact met je gehad. Tijdens dat gesprek hebben we je ervaring uitgebreid besproken en toegelicht, en samen alles doorgenomen. Fijn om te horen dat dit gesprek voor jou voldoende duidelijkheid en afronding heeft gegeven en dat de situatie daarmee naar tevredenheid is opgelost.

We danken je voor het open delen van je ervaring. Dit helpt ons om onze begeleiding en kwaliteit verder te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De prijs die ik heb moeten betalen voor…

De prijs die ik heb moeten betalen voor het pakket was goed te doen, ook werd ik gekoppeld aan een hele fijne instructeur.

21. November 2025

Antwort von RijLESS.nl

Top om te horen dat je blij bent met de prijs én de instructeur! 🙌 Bij Rijless.nl vinden we het belangrijk dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan – mooi dat jij dat zo hebt ervaren! 🚗💙 Veel plezier op de weg!

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn rijschool. Alles was duidelijk, professioneel en goed georganiseerd. Mijn rij-instructeur was echt heel goed: geduldig, vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Dankzij hem voelde ik me zelfverzekerd achter het stuur. Een geweldige ervaring!

1. Dezember 2025

Antwort von RijLESS.nl

Wat een fijne review, dankjewel! 🙌 Super om te horen dat je zo'n goede ervaring had bij Rijless.nl. Professioneel, duidelijk én met een topteam in de lesauto – daar gaan we voor! 💪 Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst! 🚗✨

⭐ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Top rijschool!

Rijless.nl is echt een fijne rijschool. De instructeur legt alles duidelijk en rustig uit en past zich aan jouw tempo aan. Ik voelde me altijd op mijn gemak in de auto en werd goed voorbereid op het examen. Dankzij de duidelijke lessen ben ik in één keer geslaagd. Zeker een aanrader!

1. Dezember 2025

Antwort von RijLESS.nl

Yes, in één keer geslaagd! 🎉 Wat een mooie woorden over Rijless.nl – daar worden we blij van! Supergoed om te horen dat je je op je gemak voelde en met vertrouwen het examen inging. 🚗💨 Geniet van je vrijheid en veel veilige kilometers!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They don’t ever keep their promises

Although i told them that i need an appointment in a short time and they promising that id get an appointment with a teacher in a week they wasted my time for almost 3 weeks and still didn’t even get me a teacher. And when even they gave me one she was so rude during the sessions and was screaming at me whenever i wasn’t doing things right.
At the end they took 4 weeks to send my money back.
The worst driving school in the Netherlands.

3. November 2025

Dear Arvin,

We are sorry to read that this has been your experience. This is not how a driving course with us should feel, and we want to take every signal about delays or unpleasant lessons seriously.

At the moment, we have not been able to identify you based on the information in your review. Without knowing who you are, we unfortunately cannot investigate what happened or take the right steps to resolve it for you.

We would still very much like to help. If you contact us at 088 – 0042300 or info@rijless.nl , we can look up your details immediately and make sure your situation is reviewed and handled properly.

We hope to hear from you so we can assist you further.

De slechtste rijschool

Een paar maanden geleden wilde ik beginnen met rijlessen bij Rijless, en ik had ze gebeld om te zeggen dat ik het liefst met een mannelijke instructeur wilde beginnen, omdat ik al twee lessen had gehad met een vrouw die erg ongeduldig was. De eerste keer dat er iemand kwam voor een proefles, was dat een man, maar vanaf de tweede les kreeg ik weer een vrouw. Helaas werd zij ziek of ging op vakantie, dus ik belde hen op en vroeg of ze iemand anders voor mij konden regelen, omdat ik niet steeds wilde wachten. Ze stuurden weer dezelfde vrouw, en deze keer was ze nog onbeleefder, ze had totaal geen respect, schreeuwde tegen me tijdens het rijden, hield mijn arm heel strak vast, was voortdurend aan het telefoneren en gaf me geen enkele uitleg. Telkens had ik het gevoel dat ze met me in conflict was, en ik zag dat ze met andere leerlingen, zoals Nederlanders of Arabieren, helemaal niet zo deed. Uiteindelijk heeft ze me ook niet meer thuisgebracht, en de laatste keer, toen ik voor mijn examen ging, heeft ze me halverwege de snelweg eruit gezet, omdat ze naar een andere leerling moest. Zij heet SUAD . heel onbeleefd. Ik raad haar absoluut niet aan.

Nadat ik gezakt was, heb ik hen gevraagd om herkansing, en ze zeiden dat als ik vandaag het geld overmaakte, ze direct een nieuw examen voor me zouden regelen en een mannelijke, geduldige instructeur. Maar ze hebben gelogen, het heeft anderhalve week geduurd, en elke dag belde ik, en ze zeiden steeds dat het morgen geregeld zou worden. Uiteindelijk zeiden ze na anderhalve week dat het drie weken zou duren voordat de nieuwe instructeur kon beginnen, en dat ze pas daarna een examen voor me konden regelen. Ze liegen alleen maar en willen alleen maar je geld. en elke keer dat ik contact met ze had, waren ze onbeleefd en schreeuwden ze tegen me.
Daarna heb ik gevraagd om een terugbetaling, en ze zeiden dat het zes weken zou duren, maar na een e-mail met dreiging van een advocaat hebben ze het toch binnen een week teruggestort. Ik raad ze echt niemand aan.

12. November 2025

Antwort von RijLESS.nl

Het spijt ons oprecht om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We nemen signalen over onvriendelijkheid of onveiligheid tijdens lessen altijd zeer serieus, omdat dit absoluut niet is hoe een rijopleiding bij ons hoort te verlopen.

We hebben je graag willen helpen en de situatie zorgvuldig willen onderzoeken. Helaas hebben we je op basis van de informatie in je review niet kunnen terugvinden en hebben we tot nu toe geen reactie ontvangen op ons verzoek om contact met ons op te nemen.

Zonder aanvullende gegevens kunnen we helaas geen volledig onderzoek doen of passende maatregelen nemen. We staan echter nog steeds open voor een gesprek en helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via 088 – 0042300 of info@rijless.nl

Team Rijless.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr