Volgens mij gaat het bij de meeste instructeurs goed. Maar wat je ook doet neem geen lessen van Wilma aan. Tenzij je graag een bange, niet reagerende, matige instructrice hebt. Heb tot 3 keer toe 2 ma... Mehr ansehen
Rijschool Maikel van Dinther Vandaag mijn rijbewijs kunnen halen, Maikel legde het altijd erg goed uit en liet je waar het kon ook fouten maken. Geen frustratie maar alleen maar hoe het de volgende... Mehr ansehen
Ik heb gelest bij andre en ik heb het enorm naar mn zin gehad, super fijne instructies en heeft altijd alle geduld gehad met mij
Ik heb mijn rijbewijs behaald bij de NXXT rijinstructeur Maikel van Dinther. Wat hebben we gelachen in die wagen. De lessen waren uitstekend en erg gezellig. Als ik een fout maakte dan liet hi... Mehr ansehen
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Geduldige
Geduldige, flexibele en behulpzame instructeur. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar toch slaagde ik in één keer voor het examen.

Antwort von Nxxt
Mijn rijles instructeur is echt top
Mijn rijles instructeur is echt een super leuke vrouw en kijkt echt naar wat je al kan en niet kan daarnaast ook wat je wel al durft en nog niet. Ze heeft me ook geholpen met een beetje theorie. Ze kan het echt heel leuk les geven!

Zoek niet verder!
Lekker nuchter en lekker recht toe en recht aan. Meerdere rijscholen geprobeerd maar met Dre was het klasse. Geeft veel goeie informatie en zit niet nerveus naast je 🤟
Goeie aanrader en in 1x geslaagd!

Beste rijschool nederland
Duidelijk en snel plannen voor waarneer je moet rijden, je wordt mentaal ook zodanig geleerd dat je fouten snel goed gaat doen.
Betrouwbaar en een mooi mens
Goede instructeur en geeft naast gestructureerde feedback ook ruimte voor gezelligheid. Gaat gericht met je aan de gang en is ook eerlijk over je vooruitgang en houd je op de hoogte van je status m.b.t. examens.

Antwort von Nxxt
Leuke instructeur en verteld heel leuk…
Leuke instructeur en verteld heel leuk en rustig.
Heb super goeie ervaringen gehad met…
Heb super goeie ervaringen gehad met mijn rijinstructeur! Raad hem zeker aan

Antwort von Nxxt
Ik heb een hele leuke proefles gehad.
Ik heb een hele leuke proefles gehad.
Top rijschool zou het iedereen aanraden!
Ik wil graag mijn zeer positieve ervaring delen met Nxxt Rijschool, en in het bijzonder met rijinstructeur Richard Faas. Richard is een uitzonderlijk geduldige en professionele instructeur die mijn rijlessen niet alleen leerzaam, maar ook aangenaam heeft gemaakt.
Wat Richard echt bijzonder maakt, is zijn rustige aanpak en de manier waarop hij complexe verkeerssituaties helder uitlegt. Hij gaf me altijd het vertrouwen om te leren, zelfs als ik onzeker was.

Antwort von Nxxt
Steven is een goede rijinstructeur
Steven is een goede rijinstructeur. Wij zijn dan ook zeer tevreden met zijn manier van autorijles geven. Wij raden Steven aan als je auto rijlessen wil volgen bij NXXT 😊
BESTE LEERAAR ORHAN !!
Ik heb met enorm veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Orhan Kurtoglu van Rijschool Next. Vanaf de eerste les was hij een ideale instructeur: helder, gestructureerd en met een vleugje humor dat de spanning weghaalde. Ik keek altijd vol verwachting uit naar de volgende les!
Orhan past zich feilloos aan aan je persoonlijke leerstijl en tempo, met een intuïtie en geduld die zeldzaam zijn. Uit zijn verhalen over andere leerlingen bleek hoe hij iedereen op maat bedient, en dat deed hij perfect bij mij.
Resultaat: niet alleen een rijbewijs, maar ook een superleuke band en bergen vertrouwen achter het stuur.
Zonder twijfel een van de beste instructeurs bij Next. vakmanschap met een hart van goud! Een parel die zorgt voor lessen vol glimlachen en levenslange veilige rijvaardigheden. Ik raad Next en Orhan dan ook van harte aan.
Annabel van Schaik Moran Oktober 2025

Les van Maikel van Dinther
Uitstekende instructeur, elke fout die ik maakte hebben we goed bij nagelopen wat er nou misging en hoe ik dat de volgende keer kon vermijden. Auto altijd schoon en goed onderhouden en nooit problemen gehad met lessen inplannen!

Antwort von Nxxt
Ik vind het leuk ik kreeg goede…
Ik vind het leuk ik kreeg goede antwoorden terug en hij legde het best goed uit wat ik allemaal moest doen
Slecht in oplossen
Als alles vlgs planning gaat, zijn zij goed bereikbaar en meegaand. Maar als er een instructeur uitvalt, en daarmee ook de lessen, zijn zij niet meedenkend. Probleem van uitval wordt bij leerling gelegd. Er wordt door NeXXt geen verantwoordelijkheid genomen. Echt bizar slecht voor zo'n grote organisatie.

Niet lessen bij Mendel Meinema
Ik wil iedereen waarschuwen om NIET te gaan lessen in omgeving twente bij Mendel Meinema.
In nog geen 1,5 maand tijd heeft hij 10x afgezegd en elke keer met een rot smoes.
Tijdens de lessen zit hij veel op zijn telefoon en zal ook meerdere keren tijdens je les tijd gaan tanken.
Eenmaal als je wat verder bent in de lessen zal hij je fouten ook niet meer aangeven hij vind dat je het maar gewoon direct goed moet doen na 1x aangeven.
Tevens als laatste wil ik aangeven kijk even goed op de site bij het CBR naar zijn slagingspercentage deze is absoluut niet voor niks erg laag. Er zullen vast toppers van een instructeurs tussen zitten maar deze man raadt ik ten strengste af!
Uiteindelijk met moeite wel een deel van mijn geld gelukkig terug gekregen.
Aanrader!
Ik was erg nerveus en de rijinstructeur was erg geduldig met mij. Ik heb uit eindelijk veel zelf gedaan! Ik heb goede uitleg gekregen en voelde mij fijn in de auto. Ik raad het zeker aan!
Rijlessen bij andre
Ik vond dat me instructeur andre alles goed en duidelijk uit legt en als iets niet goed gaat dat hij niet boos word maar het je gewoon nog een keer rustig uitgelegd dus heb zelf heel goede ervaringen gehad.

Antwort von Nxxt
André was een geweldige coach
André was een geweldige coach, heel veel dank
Ga er niet mee in zee
Ga er niet mee in zee, zodra de rijschool stopt neemt Nxxt totaal geen verantwoordelijkheid, wij hebben dit mee gemaakt met een rijschoolhouder uit Doetinchem. ze is zomaar ineens gestopt en ik kan op geen mogelijkheid meer contact met haar krijgen, Nxxt zegt is niet ons probleem en zoek met haar een oplossing, weg 1300 euro.
Ze heeft dit met meerdere leerlingen gedaan, geld binnen halen en ze is met de noorderzon vertrokken.
Onderstaande reactie klopt zeer zeker niet, Mike staat gewoon in het systeem bij jullie. Waarom hebben wij nooit een mailtje van jullie ontvangen of enig telefoontje?
Het is zeer makkelijk om te zeggen dat wij contact met haar moeten opnemen, terwijl wij NXXT meerdere malen hebben aangegeven dat enig contact met haar niet mogelijk is. Het gaat hier niet om 100 euro maar om bijna 1300 euro. Wel geld opstrijken maar als er een probleem is met een instructeur dan moeten we het zelf maar oplossen en trekken ze hun handen er vanaf. Als jullie netjes met klanten willen omgaan is mijn vraag. Waarom moeten wij het wel met haar regelen (wat dus niet mogelijk is) en krijgen wij geen passende oplossing zoals dat bij meerdere leerlingen hebben gedaan?. En geven jullie geen enkele reactie op onze email naar jullie klachtenservice, maar doen jullie dit af met een goedkope reactie op deze review.
Wij gaan verdere stappen tegen jullie ondernemen als jullie alsnog geen goede oplossing bieden voor dit probleem.
Ik hoop echt dat mensen oppassen voor ze met jullie in zee gaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!!

André
André, is een topper. Als je iemand zoekt die geduldig is, dingen rustig en goed uitlegt, dan is André sws een goeie.
Ben bij hem in 1 keer geslaagd.

Antwort von Nxxt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.