App laadt tijdschift extreem langzaam en elke pagina in blokjes van 4 te beginnen links boven en san rechtsboven etc. Elke pagina duurt nu 3 seconden. Dat leest heel erg traag en vervelend, zeker als... Mehr ansehen
Super leuk, veel verschillende type magazines. Handig voor onderweg overal neemt weinig ruimte in beslag. Millieu vriendelijker en het is niet duur vele malen goedkoper dan alles los kopen Het motive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Met Readly blijf je bij met het laatste nieuws op het gebied van o.a. sport, lifestyle, financien, hifi, auto’s, fotografie, hard- en software en politiek. Er is een ruim assortiment beschikbaar met v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Grote keuze aan tijdschriften. Ik lees graag tijdschriften over fietsen en muziek. Ik kocht ze vroeger wel maar een tijdschrift is snel, in anderhalf uur, gelezen en dan ligt er weer een nutteloze sta... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onbeperkt toegang tot meer dan 7.000 tijdschriften. 's Werelds toonaangevende titels op je smartphone, tablet en desktop Geen verplichtingen, op elk moment te annuleren. Slechts €14,99 per maand.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Veel keuze
Veel keuze, maar helaas geen Nederlandse dagbladen.

Antwort von Readly Netherlands
Ideaal al mijn favoriete tijdschriften…
Ideaal al mijn favoriete tijdschriften in diverse talen op een plaats. Geen stapels oud papier en een gigantische besparing

Antwort von Readly Netherlands
Veel keus voor een goede prijs
Veel keus voor een goede prijs.

Groot aanbod aan tijdschriften
Groot aanbod aan tijdschriften, die makkelijk te lezen zijn.

Toegankelijk en gebruikersvriendelijk
Readly is een toegankelijke en gebruikersvriendelijke 'leesmap'.

Antwort von Readly Netherlands
Zeer grote keuze aan tijdschriften
Zeer grote keuze aan tijdschriften, kan ze op meerdere apparaten bekijken.

Groot aanbod
Groot aanbod, gevarieerd en altijd beschikbaar. Ik geniet er telkens weer van.

just do it
voor de prijs die je hebt. krijg je ontzettend veel informatie. uiteenlopende onderwerpen. vanuit verschillende invalshoeken. denk aan land, taal of cultuur. daarnaast heb je nog een verscheidenheid aan dagbladeren. met actualiteit. dat voor een bedrag van 13 euro max. heel netjes. volgens als ik werk via de browser en app, dan verspringt die weleens. ook vind ik hem een beetje goedkoop eruit zien. dat maakt mij al minder uit. goed. dus het gebruik van website of app. daar ondervind ik problemen. meervoud dus.

Aanrader
Constante aanvoer van nieuwe, interessante tijdschriften. Tegen die maandelijkse prijs kan geen tijdschriftabonnement op!

Top om te lezen
Ik vind dit helemaal top lees veel computer bladen en die zijn er genoeg. Mijn vriendin leest vaak bladen over haken en die zijn er ook. Ja helemaal top.

Antwort von Readly Netherlands
Ik ben duits en woon in NL
Ik ben duits en woon in NL. Met Readly bekom ik al mijn favorite Magazin direct op tijd op mijn smartphone. Ik woon an de Grenze naar duitsland maar ik moet niet meer naar Duitsland rijden. Soms had Readly ook goede aanbod. Ik vind het super.

Super app
Super app. Heel veel keuze uit allerlei internationale en nationale tijdschriften. Ideaal voor oa vakantie en vrije tijd.
Mis alleen nog wat nederlandse tijdschriften die er een tijdje wel in gestaan hebben zoals de computer totaal!

Antwort von Readly Netherlands
Readly altijd in mijn tas.
ik heb een brede belangstelling en lees veel tijdschriften. Op readly kan ik bijna al mijn favorieten lezen en simpel meenemen op mijn iPad.

Antwort von Readly Netherlands
Kan nu heerlijk de tijdschriften…
Kan nu heerlijk de tijdschriften Happinez, Flow en art
Magazines en andere digitaal lezen.

Meer nederlandse bladen
Meer nederlandse bladen zoals Nieuwe revue/Linda/Libelle/Playboy/Panorama/&C

Aan de ene kant perfect
Aan de ene kant perfect ! dus heel veel te lezen. Aan de andere kant zie ik door de bomen het bos niet meer. Oftewel het navigeren door tijdschriften is niet duidelijk, ik weet niet meer wat ik al geheel gelezen heb ect. Misschien is het voor Readly beter om eens naar de streamings- diensten te kijken voor een duidelijke interface met dingen als "verder lezen voor Rob"

Antwort von Readly Netherlands
Veel keuze echt een aanrader
Veel keuze en mijn favoriete staan erbij. Het Triathlon tijdschrift kan ik niet in Nederland krijgen maar via Readly wel. Super fijn

Veel mooie tijdschriften
Veel mooie tijdschriften tegen een zeer redelijke prijs.

Antwort von Readly Netherlands
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.