App laadt tijdschift extreem langzaam en elke pagina in blokjes van 4 te beginnen links boven en san rechtsboven etc. Elke pagina duurt nu 3 seconden. Dat leest heel erg traag en vervelend, zeker als... Mehr ansehen
Super leuk, veel verschillende type magazines. Handig voor onderweg overal neemt weinig ruimte in beslag. Millieu vriendelijker en het is niet duur vele malen goedkoper dan alles los kopen Het motive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Met Readly blijf je bij met het laatste nieuws op het gebied van o.a. sport, lifestyle, financien, hifi, auto’s, fotografie, hard- en software en politiek. Er is een ruim assortiment beschikbaar met v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Grote keuze aan tijdschriften. Ik lees graag tijdschriften over fietsen en muziek. Ik kocht ze vroeger wel maar een tijdschrift is snel, in anderhalf uur, gelezen en dan ligt er weer een nutteloze sta... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onbeperkt toegang tot meer dan 7.000 tijdschriften. 's Werelds toonaangevende titels op je smartphone, tablet en desktop Geen verplichtingen, op elk moment te annuleren. Slechts €14,99 per maand.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Omdat ik niet alleen nederlandse maar…
Omdat ik niet alleen nederlandse maar ook
Buitenlandse tijdschriften kan lezen
Ga zo door

Antwort von Readly Netherlands
Op zich goede app voor lezen tijdschriften
Op zich goede app / website om tijdschriften te lezen. Ruim aanbod! Readly blinkt naar mijn mening niet uit in gebruikersvriendelijkheid. wisselen tussen tijdschriften vind ik te omslachtig. Direct naar een artikel vanuit de inhoudsopgave en ga naar blz xxx mis ik ook! Meerdere vensters open ontbreekt! Abo redelijk duur en als je onderbreekt ben je de toegang tot alle gelezen tijdschriften kwijt.

Antwort von Readly Netherlands
Een mooie bundel aan tijdschriften.
Er staan een hoop tijdschriften in. Voor veel verschillende genres. Je krijgt ook optijd een berichtje als er weer een nieuw tijdschrift klaar staat.

Antwort von Readly Netherlands
Voor ( bijna) elk “wat” wils en “wat”
Voor ( bijna) elk “wat” wils en “wat”
Is eigenlijk heel veel😄

Antwort von Readly Netherlands
Nuttige en prettige leeservaringen.
Goed en handig. Fijne tijdschriften waarvan je voorheen het bestaan niet van wist. Ook de buitenlandse kranten selectie is perfect.

Grasduinen voor weinig
Heerlijk op je gemak door een enorme hoeveelheid tijdschriften te struinen.

Antwort von Readly Netherlands
Geld besparen en heel prettig
Het is zeer de moeite waard om op deze manier toegang te krijgen tot zeer veel tijdschriften, normaal gesproken was ik veel meer geld kwijt aan het kopen van tijdschriften en je kan het ook makkelijker meenemen op vakantie of in de trein

Antwort von Readly Netherlands
Een ongekend groot aanbod van…
Een ongekend groot aanbod van tijdschrjften.
Over elk onderwerp is er wel iets te vinden. Is zijn geld meer dan waard!

Prima assortiment en app
Uitstekend assortiment tijdschriften. Goed up to date. App werkt prima.

Top app
Hele fijne app echt super. Zit bijna voor iedereen wel wat bij behalve een Nederlandse krant. Die mis ik wel.

Antwort von Readly Netherlands
Prima app met vele keuzes aan…
Prima app met vele keuzes aan tijdschriften.
Wat ik jammer vind is dat voetbal international niet meer te lezen is op Readly.
Verder alles prima.

Antwort von Readly Netherlands
Tijdschriften die in NL niet te koop zijn
Mooi als geheel op een groter scherm, maar ook fijn in de artikel modus op een telefoon. Prachtige internationale kunst, mode, design, reis- en andere tijdschriften.

Bijzonder goede app!
Bijzonder goede app met talloze interessante tijdschriften uit binnen- en buitenland. Zeer gebruiksvriendelijk en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ben zeer tevreden.

Antwort von Readly Netherlands
Ongelimiteerde toegang, prettig in gebruik
Ongelimiteerde toegang tot een enorm scala aan tijdschriften. Ook fijn dat er onthouden wordt waar je was bij het lezen van een tijdschrift.

Een enorm aanbod.
Ik vind het nog steeds ongelooflijk welk aanbod er is op Readly. In eerste instantie krijg je er zelfs keuzestress van.
Ik kan Readly iedereen aanraden. Hier kan geen losse aanbieding van welk tijdschrift dan ook tegen op.

Antwort von Readly Netherlands
Fijn om zoveel tijdschriften te kunnen…lezen
Fijn om zoveel tijdschriften te kunnen lezen, ook veel creatieve tijdschriften waar ik juist veel mee doe en die anderen niet hebben

Breed maar ondiep aanbod
Breed aanbod, maar de meer premium economische bladen die ik graag lees verdwijnen uit t aasortiment

Antwort von Readly Netherlands
Iedere keer als ik iets lees kom ik…
Iedere keer als ik iets lees kom ik weer andere mooie tijdschriften tegen. Ook in andere talen als het gaat om bv fotografie of interieur. Is het geld echt waard.

Antwort von Readly Netherlands
Geweldig om zo veel keuze van…
Geweldig om zo veel keuze van tijdschriften te hebben!

Antwort von Readly Netherlands
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.