App laadt tijdschift extreem langzaam en elke pagina in blokjes van 4 te beginnen links boven en san rechtsboven etc. Elke pagina duurt nu 3 seconden. Dat leest heel erg traag en vervelend, zeker als... Mehr ansehen
Super leuk, veel verschillende type magazines. Handig voor onderweg overal neemt weinig ruimte in beslag. Millieu vriendelijker en het is niet duur vele malen goedkoper dan alles los kopen Het motive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Met Readly blijf je bij met het laatste nieuws op het gebied van o.a. sport, lifestyle, financien, hifi, auto’s, fotografie, hard- en software en politiek. Er is een ruim assortiment beschikbaar met v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onbeperkt toegang tot meer dan 7.000 tijdschriften. 's Werelds toonaangevende titels op je smartphone, tablet en desktop Geen verplichtingen, op elk moment te annuleren. Slechts €14,99 per maand.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Gewoon perfect
Gewoon perfect! De bladen die ik eigenlijk niet zou lezen omdat ik het te duur vond lees ik nu wel

Antwort von Readly Netherlands
Altijd lezen wanneer jouw dat uitkomt
Erg handig deze app om mijn tijdschriften lekker op me gemak te lezen .

Antwort von Readly Netherlands
Mis aanbod wat betreft financiële…
Mis aanbod wat betreft financiële markten.

Antwort von Readly Netherlands
De meest actuele literatuur meteen tot…
De meest actuele literatuur meteen tot je beschikking. Eigenlijk van alles wat.

Antwort von Readly Netherlands
Alle tijdschriften die ik interessant…
Alle tijdschriften die ik interessant vind altijd bij de hand.

Ruim aanbod aan tijdschriften
Ruim aanbod aan tijdschriften, goede suggesties ook. Alleen de zoekfunctie zou fuzzy en uitgebreider mogen

Interresante artikelen
Uitstekend platform om diverse interresante artikelen te lezen in tijdschriften welke je niet persé zou kopen vanwege dat ene artikel.

Toppie!
Simpel, zeer uitgebreid aanbod, heel eenvoudig te gebruiken.

Antwort von Readly Netherlands
Ik lees vooral technische bladen
Ik lees vooral technische bladen. Blader er snel doorheen om te zien of iets bij zit wat ik interessant vind. En lees dan dat artikel. Dit gaat snel en eenvoudig.

Antwort von Readly Netherlands
Ik zou graag wat meer tijdschriften/…
Ik zou graag wat meer tijdschriften/ glossy’s in het pakket zien!

Antwort von Readly Netherlands
Super hoeveelheid tijdschriften in…
Super hoeveelheid tijdschriften in allerlei talen!!!Zeer gevarieerd!!!!

Antwort von Readly Netherlands
Interessante keus uit magazines -app werkt goed
Interessante keus uit magazines. De app werkt storingsvrij. De app werkt prettig. Aan te bevelen.
(ik heb geen belang of aandelen in dit bedrijf)

Antwort von Readly Netherlands
Breed en goed gevarieerd aanbod aan…
Breed en goed gevarieerd aanbod aan magazines

Antwort von Readly Netherlands
Het is heerlijk om zoveel bladen tot je beschikking te hebben
Het is heerlijk om zoveel bladen te kunnen lezen. Ik houd van diverse onderwerpen en kan me nu al deze bladen veroorloven.
De app is redelijk vriendelijk en ook mijn naasten kunnen onafhankelijk van mij, hun voorkeurs bladen bekijken.
Ik vind het concept fantastisch en als je aan de vroegere leesmap denkt, dan is dit een mooie digitale vervanging met nog de vroegere afleveringen tot je beschikking.
Ik ben een groot FAN!

Veel verschillende magazines
Veel verschillende magazines.
Makkelijk bedienbare app.

Grote keuze aan tijdschriften
Grote keuze aan tijdschriften. Ik lees graag tijdschriften over fietsen en muziek. Ik kocht ze vroeger wel maar een tijdschrift is snel, in anderhalf uur, gelezen en dan ligt er weer een nutteloze stapel papier. Dat probleem is met Readly opgelost en uiteraard is dit een goedkopere optie dan tijdschriften los kopen. Als er ook nog een Nederlandse kwaliteitskrant opgenomen wordt dan geef ik 5 sterren.

hobbytijdschriften
Veel van mijn hobby tijdschriften zijn beschikbaar. Super

Ik vul mijn tijd er prima mee
Ik vul mijn tijd er prima mee
GCW .

Ruim en gevarieerd aanbod
Ruim en gevarieerd aanbod. Lekker online dus geen papier vervuiling.

Antwort von Readly Netherlands
Goed maar voor verbetering vatbaar
De site is erg goed staan veel,bladen in die ik leuk vind.
Helaas staat er bij een blad geen vinkje als je het gelezen hebt, tijdschriften heeft dit wel ik vind dit erg handig.
Als je een blad hebt gedownload kan je het niet lezen als er geen internet is, dit vormt een probleem in onder anderen het vliegtuig.

Antwort von Readly Netherlands
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.