Neatsvor Bewertungen 318

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker min støvsuger❤️den gjør jobben helt perfekt👌🏻 Det er kjempe enkelt og bestille nytt tilbehør, son som nye børster, filter og annen reservedeler man måtte trenge. Neatsvor er raske til å... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god service. Ett av hjulene ble ødelagt uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg sendte en e‑post med forespørsel om reservedeler, og fikk raskt svar med ferdig utfylt retursedel. Sendte inn st... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg finner ikke noe tørkeprogram. Jeg kunne jo ønske meg litt mer detaljert bruksanvisning, f eks hvor mange ganger kan jeg vaske "moppene"/ de som er festa med borrelås. Ellers blir glass veldig blan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så utrolig enkelt det var å vaske vinduene nå! Har alltid synes vindusvask er kjedelig og tar mye tid. Men med denne kjekke «roboten» går jobben lekende lett, og den kommer til i hjørner og plasser... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Staubsaugergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Kundeservice er åpent alle hverdager fra kl. 10.00 til 14.00.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som alltid like raske på svar og utøver…

Som alltid like raske på svar og utøver god service og hjelp❤️

8. Juni 2025

Tusen takk, Nina!

Vi setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å gi oss så fine tilbakemeldinger – det betyr mye for oss! Vi er alltid her om du trenger hjelp fremover.

Kanon bra kundeservice

Kanon bra kundeservice. Her er det null å trekke på. Kjapt svar og veldig behjelpelige både på mail og i mottak.

3. Juni 2025

Hei Are,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🌟 Det gleder oss å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår, og at du har fått raske og hjelpsomme svar både på mail og i mottaket. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Raskt svar og god hjelp.

Raskt svar og god hjelp.

30. Mai 2025

Hei Martin,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding godt å høre at du fikk raskt svar og god hjelp!

God service

God service. Får raskt svar på spørsmål og får hjelp helt til problemet er løst.

28. Mai 2025

Hei Kari,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at du opplevde god service og fikk hjelpen du trengte helt til problemet var løst.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kjøpte en X500 støvsuger

Jeg kjøpte en X500 støvsuger, og synes ikke denne var noe særlig god. Den støvsugde ikke hele leiligheten min (50 kvm), og traff aldri ladestasjonen skikkelig selvom jeg satt den opp slik manualen sier. Vaskingen var heller ikke noe å skryte av.

Det var også mye styr med kundeservice. Jeg sendte to mailer uten respons, og måtte kontakte dem på dm på Instagram for å få svar. Da jeg omsider hadde fått kontakt med dem på mail ble det mye frustrasjon fra min side da de byttet på hvem som svarte på e-postene mellom hver gang. Dette førte til mye misforståelser og jeg måtte gjenta meg selv mange ganger ettersom de ulike på kundeservice ikke leste de tidligere mailene i tråden. Jeg prøvde å gi en review på deres nettside, men den ble aldri godkjent.. Alt i alt var dette en dårlig opplevelse.

Fikk tilbakemelding på anmeldelsen her at de har forsøkt å kontakte meg. Jeg lurer på hvor for jeg har ikke fått noe e-post…

16. April 2025

Hei Jannike,

Så kjedelig å høre at du har hatt problemer med din X500-støvsuger det skal selvfølgelig ikke være slik, og vi beklager virkelig opplevelsen din.

Det er selvsagt ikke meningen at du skal oppleve frustrasjon, verken med produktet eller med kundeservice. Vi svarer alltid på alle henvendelser som kommer inn før kl. 16 samme dag, så her virker det som det har skjedd en feil. Vi beklager også hvis det har vært forvirrende med ulike personer som har svart det skal selvsagt ikke føre til misforståelser eller at du må gjenta deg selv.

Vi registrerer også at dette er den første negative anmeldelsen vi har fått på nesten et år, og det gjør det ekstra viktig for oss å forstå hva som har gått galt i ditt tilfelle.

Vi kan forsikre deg om at dette ikke er representativt for hvordan vi ønsker å fremstå, og det gjenspeiler heller ikke tilbakemeldingene vi vanligvis får fra kundene våre, men det gjør selvsagt ikke din opplevelse mindre viktig.

Vi har forsøkt å kontakte deg for å finne en løsning, og vi vil veldig gjerne rette opp i dette. Ikke nøl med å svare oss, så hjelper vi deg videre på best mulig måte.

Meget god service!

Vi kjøpte en neatsvor x520, som uheldigvis stupte ned trappa på dag to. Tok kontakt med kundeservice som ville ta den inn på service med en gang. Enkelt å sende i retur, og kjappe svar fra kundeservice. Fikk deretter beskjed om at de ønsket å sende en nyere modell x650, for å unngå at vi skulle oppleve dette igjen. Dette er meget god service, vi er veldig fornøyde, og anbefaler neatsvor til andre!

27. Mai 2025

Hei Martine!

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding!
Vi beklager selvfølgelig at støvsugeren havnet i trappa så tidlig, men vi er veldig glade for at vi fikk muligheten til å rette opp og gi dere en enda bedre løsning. Vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg trygge på at vi stiller opp når noe skjer uansett årsak og vi setter stor pris på tilliten dere viser oss.

Det betyr mye for oss å høre at dere er fornøyde både med produktet og servicen. At dere også anbefaler oss videre, gjør oss ekstra stolte tusen takk for det!

Skulle det være noe mer dere lurer på fremover, er det bare å ta kontakt vi er her for å hjelpe.

Neatsvor kan kundebehandling

Neatsvor kan kundebehandling og utfører en kundeservice som langt overgår tilsvarende leverandører! De har en særs kort behandlingstid, er alltid hyggelige og leverer til terningkast 6!

26. Mai 2025

Hei Roger,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding!
Det gleder oss stort å høre at du er fornøyd med både behandlingstiden og måten vi følger opp på akkurat slik ønsker vi at kundeservice skal oppleves hos oss.

Vi setter stor pris på tilliten og på at du tar deg tid til å dele erfaringen din det betyr mye!

Skulle det være noe som helst du lurer på fremover, er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Bra service

Svar og avklaring innen en 1 time på en lørdag.

24. Mai 2025

Hei Lars,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Godt å høre at du er fornøyd med både service og responstid, også på en lørdag.

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!!
Ble møtt med forståelse og velvilje.
Tusen takk🌼🌸🌼

24. Mai 2025

Hei Anne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Veldig hyggelig å høre at du følte deg godt ivaretatt, det betyr mye for oss.

Raymond i Neatsvor

Raskt svar på mail og super service

Raskt svar på mail og super service

22. Mai 2025

Hei Ann-Kristin,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så godt å høre at du er fornøyd med både servicen og hvor raskt vi svarte på mail.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god service ingen problem å…

Veldig god service

17. Mai 2025

Hei!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding det setter vi utrolig stor pris på! Vi er glade for å høre at du fikk god hjelp og at maskinen fungerer som den skal nå. Bare ta kontakt igjen hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med fremover.

Ha en strålende dag videre!

Verdens beste kundeservice

Verdens beste kundeservice? I allefall ikke langt unna 10 av 10 fra meg 😊

Hei Tone,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Så godt å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive dette.

Enkel kundeservice

Løsningsorientert. Enkle, konkrete spørsmål, hjelpsom.

Hei Wenche,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Godt å høre at du opplevde kundeservicen som enkel og løsningsorientert akkurat slik vi ønsker å ha det.

Fikk problemer med robotstøvsuger x600Pro

Fikk problemer med robotstøvsuger og fikk raskt hjelp med å skaffe ny del. Hyggelig kommunikasjon på mail. Nettchat er ustabil, kobler seg ned 2 ganger under samtale og man må begynne samtalen på nytt.

Hei Stein!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding så godt å høre at problemet løste seg raskt og at du fikk hjelp til å skaffe ny del!

Når det gjelder chatten, så kan det hende at den kobler seg ut dersom man åpner en ny fane eller forlater nettsiden, men det kan selvfølgelig også skyldes noe annet.

Jeg skal ta det videre og følge opp, så vi unngår at det skjer igjen.

Topp kundeservice

Fikk problemer med min robotstøvsuger, så kontaktet kundeservice. Her fikk jeg rask tilbakemelding. Sendte støvsuger tilbake & fikk den raskt i retur.

21. März 2025

Hei Evie,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så godt å høre at du er fornøyd med hjelpen og at alt gikk raskt og smidig.

Super service

Kjøpte en støvsuger (Neatsvor X600 pro) for ett par år siden, veldig fornøyd med produktet. Har vært i kontakt med kundeservice både når jeg kjøpte den og nå når den måtte ha en liten service. De er veldig hjelpsomme og praktiske, kan varmt anbefales!

30. April 2025

Hei Even,

Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding!

Så flott å høre at du har vært fornøyd både med produktet og med kundeservicen vår det setter vi stor pris på.

Veldig hyggelig at du vil anbefale oss videre!

Service i stjerneklasse

Dette er egentlig en lang historie jeg skal gjøre kort; Neatsvor har service i stjerneklasse! Jeg har aldri fått bedre behandling, og jeg er enormt fornøyd både med støvsugeren som virkelig gjør jobben, og ikke minst Raymond i selskapet. Anbefaler dem på det sterkeste.

14. April 2025

Hei Bibbi,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding!

Det betyr veldig mye for oss å høre at du er så fornøyd både med støvsugeren og med servicen du har fått.

Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre, og du er alltid velkommen til å ta kontakt om det skulle være noe vi kan hjelpe deg med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min neatsvor x600 pro så tok batteriet…

Min neatsvor x600 pro så tok batteriet kvelden etter et år, fikk last den helt opp men den batteriet ble tomt etter par minutter. Kontaktet kundeservice og dem sender meg nytt batteri uten kostnad.
God service 👏👏

28. April 2025

Hei Ole,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.
Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen du har fått, selv om det selvfølgelig er leit at batteriet måtte byttes ut.

Bare ta kontakt om det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supert produkt og super service

Varen kom super raskt og robotstøvsugeren med vask fungerer utmerket. Dessverre knakk en liten bit på moppen etter kort tid. Tok kontakt med kundeservice på mail og de svarte nesten med engang, fant ut hvilken del det var og sender ny i posten ASAP.
Veldig fornøyd med både produktet og ikke minst servicen. Akkurat sånn god kundeservice skal gjøres👏🏻👏🏻

27. April 2025

Hei Andreas,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!
Det gleder oss virkelig å høre at du er fornøyd både med robotstøvsugeren og ikke minst med servicen du fikk hos oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din akkurat slik ønsker vi at kundeservice skal være!

Bare ta kontakt igjen hvis det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med fremover.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr