Fantastisk god service. Ett av hjulene ble ødelagt uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg sendte en e‑post med forespørsel om reservedeler, og fikk raskt svar med ferdig utfylt retursedel. Sendte inn st... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg finner ikke noe tørkeprogram. Jeg kunne jo ønske meg litt mer detaljert bruksanvisning, f eks hvor mange ganger kan jeg vaske "moppene"/ de som er festa med borrelås. Ellers blir glass veldig blan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så utrolig enkelt det var å vaske vinduene nå! Har alltid synes vindusvask er kjedelig og tar mye tid. Men med denne kjekke «roboten» går jobben lekende lett, og den kommer til i hjørner og plasser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aldri vært enklere å vaske vinduer, den gjør jobben raskt og effektivt. Kommer til i hjørner og på plasser som er vanskelig å nå, spesielt når man har høye vinduer. Supert at man bare fester den til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kundeservice er åpent alle hverdager fra kl. 10.00 til 14.00.
Strømsveien 318, 1081, Oslo, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Rask tilbakemelding og løsningsorientert.

Antwort von Neatsvor
Etter nøye vurdering og på tross av en høy pris anskaffet vi X520. Den har et meget behagelig støynivå og glimrende støvsuger-egenskaper. En oversiktlig app gjør den enkel å betjene. Dessverre har vi nok en litt for komplisert møblering så X520 klarte ikke å finne ut av hvor den skulle gå, eller hadde vært. Den omtalte muligheten for å navigere etter kart var heller bare en "gimmik" og ikke brukelig til noe fornuftig. X520 egner seg nok bedre i et minimalistisk hjem.
Vi ønsket derfor å heve kjøpet, noe som omgående ble akseptert. Kjøpesummen var tilbake på konto etter et par dager.
Vi takker Raymond for glimrende kundebehandling.
MVH Jan Simensen

Antwort von Neatsvor
Veldig bra service, hadde reklamasjon på vanntanken fikk ny med en gang 10/10!

Antwort von Neatsvor
Rask tilbakemelding og ordnet opp med en gang! Til og med på en lørdag👍🏻

Utrolig god kundeservice

Antwort von Neatsvor
Opplevde veldig god kundeservice! Løsningsorienterte og svarte kjapt tilbake :)

Antwort von Neatsvor
Rask, enkel og god kundeservice. Både bestilling av maskin og bestilling av filter, mopper og børster fungerer smertefritt. Maskinen i seg selv er meget bra, har spart familien med hund for mye jobb.

Antwort von Neatsvor
Har fått unik service hos Neatsvor. Har vært i kontakt med dem flere ganger, fått rask svar, rask tilbakemelding og de strekker seg langt for å tilfredsstille kundene sine. 5 stjerner uten tvil :-)

Antwort von Neatsvor
Fikk den første i 2023, flere servicer etter fikk jeg ny, denne ble ødelagt i år så en ny kom i posten. Denne ble en del ødelagt på etter 3 uker, men ingen garanti på deler så det måtte kjøpes selv. Denne nye lever sitt eget liv, vasker dårlig samt støvsuger/vasker midt på gulvet i sirkel til batteriet utlades. Har prøvd å restarte sikkert 10 ganger men den har fått slag.. det er jeg sikker på..

Antwort von Neatsvor
Er 2 gangen i løbet af 2 år min støvsuger ikke virker som den skal første gang sendte jeg den ind og den blev renset og opdateret . Det er lige et år siden og nu faldt den ned af trappen pludseligt. Noget brækket på sensoren så den kørte bare rundt og rundt . Sendte den ind og nu får jeg ny . Der er 5 års garantien. Det skal siges at jeg også har været nøje med og vaske og passe på at den bliver behandlet bra

Antwort von Neatsvor
Har en x600pro. Funker utmerket, selv på hundehår. Billig bruksmateriale og utmerket kundeservice når noe må fikses. Fan!

Antwort von Neatsvor
Fikk rask og god hjelp når jeg kontaktet kundeservice.

Antwort von Neatsvor
I utgangspunktet like jeg veldig god min Neatsvor X600Pro. Men da den ble noe tull med og ikke virket lenger, fikk jeg en super god service, og rask tilbake melding på mail fra Service avdelingen til Neatsvor. Jeg sendt den inn til dem for sjekk og event reparasjon. Men uten noe om og men mottok jeg en helt ny i løpet av noen dager. Synes dette var veldig hyggelig gjort av kundeservice hos Neatsvor. Tusen takk :-) Mvh Anita

Antwort von Neatsvor
Fantastisk kundeservice og produkt. Bøyer meg i støvet ( eller lite støv etter robot støvsuger Neatsvor X600)👍

Antwort von Neatsvor
Hurtig tilbakemelding og løste problemet med en gang. Et godt produkt som løser oppgavene til forventningene. Fikk tilsendt nytt batteri med en gang og roboten er nok en gang satt i arbeid:-)

Rask kundeservice.
Jeg kjøpte Neatsvor X500 på kampanje, men opplevde flere misvisende opplysninger. På produsentens nettside står det oppgitt ulik sugekraft – ett sted 6000, et annet sted 3000. På en annen side omtales fordeler og ulemper, blant annet at modellen skal støtte forbudtsoner. På kjøpssiden vises også et kart som man får inntrykk av er generert av selve roboten. I virkeligheten tegner den i Smart Life-appen bare enkle linjer for hvor den har vært, uten å lage et kart over rommene eller mulighet for forbudtsoner. Dette oppleves som villedende markedsføring.
Ytelsen var heller ikke imponerende. Den etterlot seg flere urørte områder, selv om den var god langs vegger. Midtpartier av gulvet ble ofte oversett. Den satte seg fast i dørkarmer og på gulvtepper, mistet Wi-Fi-tilkoblingen og stoppet helt ved enkelte anledninger.
I vår 28 kvm stue/kjøkken brukte den hele 57 minutter – mest fordi den stoppet opp og startet mønsteret sitt på nytt. Uten kartfunksjon gjenkjenner den ikke hvor den har vært. Bare to ganger har den selv erklært seg ferdig uten at jeg manuelt måtte sende den til ladestasjonen.
Prisen er lavere enn for mange andre modeller, men du må rydde bort absolutt alt av stoler, tepper og småbord for at den skal kunne rengjøre effektivt. Siden den brukte så lang tid, endte jeg ofte opp med å stoppe den manuelt.

Antwort von Neatsvor
Rask ekspedering. Hyggelig kundebehandler med god forklaring på produktet før jeg bestilte.
God oppfølging.

Antwort von Neatsvor
Tusen takk for rask og god service! Veldig fornøyd!

Antwort von Neatsvor
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.