mobilefixer.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har idag været hos mobilroutere Kalundborg og har fixet min iPhone , Super sevice hos mobile fixer fik fixet mit lille problem med skærmen gratis 😀 Brug ikke Adrive Rep dårlig skærme !!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobilfixer Kalundborg. God og grundig betjening. Fik et rigtig rimeligt tilbud på reparation. Anbefaler på det varmeste.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God betjening,gode priser, Var inde i Mobilefixer,Kalundborg idag med min gamle Iphone xr,batteriet var noget træt,så fik et flot tilbud på udskiftning af dette(godtnok ikke originalt,men dett... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Mobilefixer i Ringsted. Min gamle Samsung Galaxy var gået død og ville ikke starte igen. Jeg havde masser af billeder liggende på den - som af ukendt grun... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Reparation,tilbehør, køb/salg af ny og brugte mobiltelefoner, iPad/tablet MacBook /laptop af alle mærker, Tilbehør/associerer som cover, Panzerglass, lader kabler, høretelefoner og mm.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

48 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ringe pakkeservice

Jeg skal hente en pakke leveret af UPS til Mobilefixer i Kalundborg. Butikken har åbent til kl. 18 om fredagen, hvilket står både på døren til butikken og på nettet. Jeg er der kl. 16:30, og butikken er lukket! Jeg har kørt 15 km for at hente denne pakke - det er ikke i orden!!!

9. Juni 2023

Hej,
Vi er kede af at du har oplevet sådan en situation, årsagen til akutlukning af butikken var medarbejderes helbred tilstand. Det er altid en god idea at når man kører langt for at hente en pakke at ringe først på vores buttiks telefon.

Mobile Fixer Kalundborg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min søn havde tabt sin mobil i noget…

Min søn havde tabt sin mobil i noget vand og skærmen var smadret. Det betød meget for mig, at mobilen hurtigt blev lavet, så jeg kunne få fat i min søn. Det tog ca en time, så var mobilen lavet. Skærmen og mobilen virker perfekt. Tusind tak for rigtig god og hurtig service.

15. Mai 2023

Kære Marie,
Mange tak for din anmeldelse her på TP. Vi er glade for at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og hurtig…

Rigtig god service og hurtig reparationer

12. Mai 2023

Kære Lucas Petersen,
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

God service.

8. Februar 2023

Kære Lea,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service med god pris og god indsigt…

Top service med god pris og god indsigt i proceduren!

20. Januar 2023

Kære Carl,
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for at have kunnet løse jeres problem hurtigt, og at I har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se jer en anden god gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle ha skiftet en skærm

Skulle ha skiftet en skærm, den har ikke virket siden de skiftede den. De skiftede den igen og stadig er den i stykker. Sætter aldrig mine ben derinde igen.

8. Januar 2023

Hej Louise,
Alle vores ny skærm har 2 års reklamation, vi tjekker skærmen før vi aflevere det til kunden, men når der sker noget med skærmen efterfølgende, og hvis fejlen dække reklamation så reparer vi den helt frit og gratis. Så du er altid velkommen til komme med den og vi kigger på den.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle hente en pakke hos Mobile…

Jeg skulle hente en pakke hos Mobile filer, men han havde slet ikke løst til at lede efter den.
Han prøvede kun lige på en hylde.
Pakken skulle være landet hos jer

14. Oktober 2022

Hej Heidi Laursen,
Vi er kede af det at du har oplevet sådan en situation, i forhold til pakkerne vil vi sige at vi kan udlevere kun de pakker som vi har på vores lager, hvis ikke vi har en pakke, så kundene skal rette henvendelse til den pågældende transportsfirmaet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget søde personale,hjælpsom, god til at tager sig godt af dine enheder som skal repareres,god service,alt i alt kan varmt anbefales...

16. September 2022

Kære Khalid,
Mange tak for din anmeldelse her. Vi er glade for at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god og hurtig service

Utrolig god og hurtig service!
Jeg kom ind med min IPhone 11 pro, som skulle have skiftet en bagskærm. Hvilket skete på et nederen tidspunkt, da jeg skulle rejse dagen efter. Men den søde mand i mobilfixer fik lavet min bagskærm samme dag, hvilket jeg er utrolig glad og taknemlig for.

2. August 2022

Kære Samira,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

hurtig og god service🙏🏼

hurtig og god service🙏🏼
Det to kun 15 minutter at få min skærm skiftet👌🏼Luksus butik

31. Mai 2022

Kære little,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for at have kunnet løse din problem hurtigt, og at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse! Det tog under en time at få repeteret, super god service og lækker kvalitet✨ Helt sikkert et sted jeg kommer igen!

25. März 2022

Kære Horse L,
Mange tak for din anmeldelse her på instagram. Vi er glade for at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

Tilfreds og glad

Hver gang er det rigtigt god oplevelse og perfekt betjening jeg er tilfreds og glad

21. März 2022

Kære Jørgen P,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og god kommunikation 👍👍

7. März 2022

Kære Anne,
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot . Vi er glade for at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dig langt væk fra dette sted

Hold dig langt væk fra dette sted. Jeg blev lovet en udskiftning til en original samsung skærm, men da jeg kommer for at hente telefonen efter reparation. er der tydeligvis en meget tykkere uoriginal skærm på. Han nægter først, og siger den er original, men da jeg påpeger en række forskellige tegn på at han tydeligvis lyver, siger han at de ikke kunne få den til tiden. udover at skærmen er tykkere så virker fingeraftryk ikke og farverne er helt anderledes end på original skærmen.
Han bliver ved med at sige at det er en OLED skærm der er lige så god som den originale. Den originale skærm er en AMOLED skærm, og derfor slet ikke samme type som han står og påstår. Da jeg så påpeger at han også har ødelagt bagsiden af telefonen, som før jeg afleverede den var uden en eneste ridse, men nu er flækket og grim, svarer han at " den risiko er der altid".... DET KAN MAN SGU DA IKKE SIGE BAGEFTER.
Havde han sagt det før reparationen havde jeg ikke valgt at lade ham røre min telefon.

Det hele endte med at jeg måtte bede ham sætte min gamle skærm på igen da den trods en flænge eller to stadig ser langt bedre ud en den "nye" skærm han har sat på. Og da jeg beder ham betale mit depositum på 600 kr tilbage siger han gudhjælpemig at jeg kan få et tilgodebevis til forretningen. Magen til svindler skal man lede længe efter.
Jeg fik mine penge tilbage, men jeg sidder nu med en telefon som er fuldstændig smadret, bagsiden er grim og flækket og pasformen er også helt ad helvedet til efter han har samlet den igen.

Han er en total fupmager og amatør, som med et stort og venligt smil, forsøger at snyde dig hver chance han får. Der stod 3 andre kunder i butikken da jeg var der og jeg kunne høre ham køre sine dårlige undskyldninger overfor dem også.

HOLD DIG LANGT VÆK FRA DENNE FORRETNING.

24. Februar 2022

Hej Martin,
Vi er kede af det at du har oplevet sådan en situation men det var en OLED samsung skærm og funktional messi virker helt perfekt, da du skyndte dig og du skulle på arbejde, så vi har klaret den i løbet af næsten 2 timer. Der er altid 5-15 procent risiko ved en del af Samsung skærm at ved udskiftning af forskærmen, bagskærmen kan blive ridset, knækket eller misfarvet.
Men da du var aligved utilfreds med skærmen, så sat vi din skærm på igen og du fik dine penge retur. Vi har forslaget og det gøre vi også nu at erstatte nyt bagskærmen af din telefonen helt gratis. Du er selvfølgelig velkommen til at bestille en originale skærm og vi skal nok hjælpe dig, og det sagde vi hele tiden at vi vil meget gerne hjælpe dig.

Utrolig dårlig service!

Utrolig dårlig service!

Jeg var inde og købe et cover til min kæreste og inden for 5 min går jeg ind og vil returnere det, hvor jeg får at vide jeg ikke kan få pengene tilbage..

Simpelthen for dårligt når man tænker på jeg lige har købt det Maks 5min før.

Kommer ihvertfald aldrig tilbage!

29. Dezember 2021

Hej Teddy,
Vi er kede af det at du har oplevet sådan en situation, ifølge købeloven vi har valgt at bytte til en anden vare eller få et tilgodebevis. Og det hænger klart og tydeligt på vores butiks disken.
Til gengældt vores tilgodebeviser kan bruges i 3 år fra Udstedelsesdatoen, og som ekstra service for vores kunder giver vi 25% ekstra rabat på køb af ny vare via tilgodebevise.
Du er selvfølgelig mere end velkommen til bytte til en ny vare eller bruge vores spændende tilgodebevise.

Har fået skiftet skærm

Har fået skiftet skærm, og er meget lidt imponeret, efter første udskiftning var der efterfølgende flimren på skærmen. Det var der også efter andet skift. Ved 3 udskiftning af skærm kom efter få dage streger over skærmen.
Måske er skærmene genbrug efter andre telefoner, måske er det bare meget dårlig arbejde.
Vi viste skærmen med streger, som mobile fixer så sagde:”de skyldes klart at telefonen er tabt” og “det dækker garantien ikke”
Vi opgiver at bruge mobile fixer. De fixer ikke noget. ☹️

22. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra dem

Efter skærmskift virker min telefon ikke længere optimalt og hele den midterste del af skærmen reagerer stort set ikke ved berøring. Efter 2 dage fik jeg påny skiftet skærm hvilket heller ikke har virket og nu er den også begyndt at slukke i utide. Hos Mobile Fixer påstår de at det er hvad der kan ske når man får skiftet skærm, da der så ofte dukker andre problemer op. Dette oplyste de dog ikke om inden skærmskift og antyder også at der nok var noget galt med telefonen inden de skiftede skærm hvilket der ikke var.
Virkelig dårlig service og slet ikke til at snakke med.

15. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr