Jeg har idag været hos mobilroutere Kalundborg og har fixet min iPhone , Super sevice hos mobile fixer fik fixet mit lille problem med skærmen gratis 😀 Brug ikke Adrive Rep dårlig skærme !!... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Mobilfixer Kalundborg. God og grundig betjening. Fik et rigtig rimeligt tilbud på reparation. Anbefaler på det varmeste.
Unternehmen hat geantwortet
God betjening,gode priser, Var inde i Mobilefixer,Kalundborg idag med min gamle Iphone xr,batteriet var noget træt,så fik et flot tilbud på udskiftning af dette(godtnok ikke originalt,men dett... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Mobilefixer i Ringsted. Min gamle Samsung Galaxy var gået død og ville ikke starte igen. Jeg havde masser af billeder liggende på den - som af ukendt grun... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Reparation,tilbehør, køb/salg af ny og brugte mobiltelefoner, iPad/tablet MacBook /laptop af alle mærker, Tilbehør/associerer som cover, Panzerglass, lader kabler, høretelefoner og mm.
Kontaktinformationen
Nørregade 23 St th 4100 Ringsted, 4100, Ringsted, Dänemark
- 60 56 77 15
- mobilefixer4149@gmail.com
- mobilefixer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Mobilfixer Kalundborg

Hurtige
Hurtige, flinke - super service!
Vil klart anbefale ! 🤩✅✅✅

God kvalitet
God kvalitet
God pris
Super service
Kan hele sikkert anbefales

Antwort von mobilefixer.dk
Super god betjening og hurtigt udført…
Super god betjening og hurtigt udført med garanti. Klart en stor anbefaling herfra.

Antwort von mobilefixer.dk
Dårlig dårlig mit panser glas holdte i…
Dårlig dårlig mit panser glas holdte i 2 dage. Og fik af vide jeg nok hade tabt min tlf. Og ham der stod der fatte ikke en meter kommer der ikke mer 😡😡

Antwort von mobilefixer.dk
Virkelig godt arbejde fik sluppet fra…
Virkelig godt arbejde fik sluppet fra at betale 300kr for en ny adapter ved bare han lige kiggede på min gamle

Antwort von mobilefixer.dk
Jeg har idag været forbi og få renset…
Jeg har idag været forbi og få renset min mobil og min bedste venindes iphone 17pro Max fik også en service fantastisk service og resultatet super så kan klart anbefales og ikke sidste jeg kommer i mobilfixer Kalundborg

Antwort von mobilefixer.dk
Jeg har idag været hos mobilroutere…
Jeg har idag været hos mobilroutere Kalundborg og har fixet min iPhone ,
Super sevice hos mobile fixer
fik fixet mit lille problem med skærmen gratis 😀
Brug ikke Adrive Rep dårlig skærme !!
Brug i stedet mibile fixet Kalundborg 👍
broken screen - quick repair!
My screen was broken on my iphone. I took it in on a Friday afternoon and within a couple of hours it was good as new.

Rigtig god service
Rigtig god service, fik lavet min iphone 13 og den virker nu perfekt :)

Antwort von mobilefixer.dk
Virkelig god service - ud over det sædvanelige!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Mobilefixer i Ringsted.
Min gamle Samsung Galaxy var gået død og ville ikke starte igen. Jeg havde masser af billeder liggende på den - som af ukendt grund ikke var blevet sikkerhedskopieret ordentligt.
Mobilefixer fik liv i mobilen igen - og selvom den var ustabil og døde/frøs igen og igen - lykkedes det dem at holde den i live, imens jeg fik kopieret alt data over på en ny mobil.
Jeg er meget glad og taknemmelig 😊

Antwort von mobilefixer.dk
Today i have changed my iPhone battary…
Today i have changed my iPhone battary in kalundborg , a very good kvality for a very good price, and service was the best

Rigtig god oplevelse hos Mobilefixer
Rigtig god oplevelse hos Mobilefixer. Fik skiftet min skærm hurtigt. Super venlig service og professionelt arbejde. Kan klart anbefales!

Antwort von mobilefixer.dk
Malik was super helpful and the series…
Malik was super helpful and the series was great.
Fantastic shop with great product at a great price.

Antwort von mobilefixer.dk
Super god service og ikke mindst pris
Super god service og rigtig god pris. Fik skiftet skærm idag. Meget venligt og hjælpsomt personale. Tak for denne gang og jeg anbefaler jer.👍🙂

★★★★★
★★★★★
Jeg er virkelig imponeret over Telefon Fix Kalundborg! De tog imod min telefon samme dag, gav en ærlig vurdering og fik repareret den hurtigt og professionelt. Teknikeren var venlig, forklarede fejlen på en letforståelig måde og gav gode råd til at undgå fremtidige problemer. Prisen var rimelig, og kvaliteten af arbejdet er i top — min telefon virker nu bedre end før, både hurtigere og mere stabilt. Butikken har en rar atmosfære, hurtig kommunikation via telefon og SMS, og jeg følte mig tryg i hele forløbet. Kan varmt anbefale Telefon Fix Kalundborg til alle, der har brug for en pålidelig og kompetent mobilreparation. Stor tak til teamet! 🙏📱🔧😊💯
#TelefonFixKalundborg #Mobilreparation #5stjerner #HurtigService #Professionel #Anbefaling #GladKunde

Antwort von mobilefixer.dk
Tak for en god oplevelse tog ingen tid…
Tak for en god oplevelse tog ingen tid at lave min telefon max 30min kan anbefales

Altid god service
Altid god service
med servicemindede medarbejdere..
Rimelig priser.
De er meget dygtig til
alle salgs mobil og pc reparationer.
Stærkt anbefales, hvis man har noget mobil eller pc problemer...👍👌

God behandling
God behandling
Dygtig medarbejder
Hyggeligt at komme i butikken
Fint priser til fint kvalitet
Har lavet min iPad 5gen hos dem
Kan hele sikkert anbefales

Antwort von mobilefixer.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.