mobilefixer.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har idag været hos mobilroutere Kalundborg og har fixet min iPhone , Super sevice hos mobile fixer fik fixet mit lille problem med skærmen gratis 😀 Brug ikke Adrive Rep dårlig skærme !!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobilfixer Kalundborg. God og grundig betjening. Fik et rigtig rimeligt tilbud på reparation. Anbefaler på det varmeste.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God betjening,gode priser, Var inde i Mobilefixer,Kalundborg idag med min gamle Iphone xr,batteriet var noget træt,så fik et flot tilbud på udskiftning af dette(godtnok ikke originalt,men dett... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Mobilefixer i Ringsted. Min gamle Samsung Galaxy var gået død og ville ikke starte igen. Jeg havde masser af billeder liggende på den - som af ukendt grun... Mehr ansehen

1. Telefonreparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Reparation,tilbehør, køb/salg af ny og brugte mobiltelefoner, iPad/tablet MacBook /laptop af alle mærker, Tilbehør/associerer som cover, Panzerglass, lader kabler, høretelefoner og mm.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

48 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rigtig godt service

Rigtig godt service, godt tilbud og priser

13. Mai 2025

Hej Maxoliner H
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service/produkt og prisen.
Din feedback giver os motivation til at fortsætte det gode arbejde.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg kan varmt anbefale dette firma ...

jeg kan varmt anbefale dette firma .... fik min telefon rep. efter den havde været en tur i asfalten .... nu er den som ny igen ... 😀

9. Mai 2025

Kære Hanne,
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og fedt sted

Rigtig god service og fedt sted. Rep virker som den skal 100% noget der kan anbefales

1. Mai 2025

Hej Casper Sørensen
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service/produkt/Rep.
Din feedback giver os motivation til at fortsætte det gode arbejde.
Vi håber at byde dig velkommen en anden god gang!

Professionel reparation!!

Service 10 og reparation 💯 mega god, reparation som virkede perfekt og reparation var mega nødvendig for mig ingen skader haters hader. Den ser splinter ny ud og virker helt perfekt kan klart anbefales. synes i burde tage derhen....

Kære Johannes Petersen
Tusind tak for din positive anmeldelse af din mobilreparation hos os! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både reparationen og servicen. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder.
Skulle du få brug for hjælp igen, står vi altid klar!

Mobilefixer

Fremragende service

Jeg har været i Mobilefixer og havde den bedste oplevelse! De havde meget udvalg
af elektronik og medarbejderne var et geni i deres arbejde og hjælpsomme. En klar og varm anbefaling her fra!!

Kære Ali H

Mobilefixer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionel og kompetent…

Super professionel og kompetent personale. Fik lavet min iPhone og den virker bedre end da jeg købte den fra selve appple. Kan klart anbefale mobilefixer - de har et varmt og hjælpeligt sind.

Kære Yonus,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din tillid og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.
Mobilefixer Kalundborg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag været med mit barnebarns…

Jeg har i dag været med mit barnebarns iPhone 13 og har fået lavet skærm.
Vi blev rigtig glade rigtig glad for deres god pris tilbage en rigtig god kvalitet og service var det alle bedste, vil hele sikkert anbefale

Kære Afyaad H,
Mange tak for din anmeldelse og anbefaling! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med MobileFixer, og at min kollega har været en stor hjælp for dig i reparation, opsætningen og vejledningen.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til fortsat at hjælpe dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og rigtig god pris og…

God kvalitet og rigtig god pris og super service

Kære Falha,

Han r flink imødekommende

Han r flink imødekommende, rigtig god service og billige venlige priser

26. März 2025

Kære Nikita,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Han r imødekommende og giver god hurtig…

Han r imødekommende og giver god hurtig service

26. März 2025

Kære Consumer 1,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god kvalitiet og süper god…

Rigtig god kvalitiet og süper god priser
Og god service
Kam absolut anbefales

19. März 2025

Kære Ismet Demirel,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og nem service til billige penge…

God og nem service til billige penge what’s not to like

11. Februar 2025

Kære William,
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, og vi fik fixet en telefon der var blevet tabt i vand meget billigt! Mange tak til mobilfixer i kalundborg 🤗

22. Januar 2025

Kære Lækker Fyr,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og vejledning via tlf.
Bagefter hurtig og god service i butikken i Ringsted.
Udskiftning af skærm iPhone 6s.
Billigt, og god behandling.
Kan anbefales!
Mvh. Mark

14. Januar 2025

Kære Mark A,

Mobile Fixer Ringsted

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og god service samt gode priser

Rigtig god service og hurtig ekspedition. Derudover gode priser på udskiftning af skærm samt cover.

8. Januar 2025

Kære Mie,
Mange tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Det er vi i Mobilefixer meget glade for at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

-------------------------------

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været her hos mobilerixer i…

Jeg har været her hos mobilerixer i Kalundborg med min iPhone 13 pro og jeg kunne ikke oplader min telefon og lyden var meget dårlig.
Mobilerixer Kalundborg har fixet den til en rigtig god pris og alt virker som det skal.
Super god service

17. Dezember 2024

Kære Asger,
Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for at have kunnet løse problemet på din telefon hurtigt, og at du har været tilfredse med vores service og ikke mindst betjening. Vi ser frem til at se dig en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, pris, og, oplevelse.
Spot on service og pris! Kan klart anbefales!

16. Dezember 2024

Kære Casper,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god kvalitet til super god…

Rigtig god kvalitet til super god priser,
Har været hos mobilefixer i Kalundborg og er meget glad for deres kvalitet og ikke mindst prisen.
Service er på toppen af toppen

16. Dezember 2024

Kære Frank,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kom med vores vens iPhone og han…

Vi kom med vores vens iPhone og han fiksede den og gav masser af rabat

27. November 2024

Kære Patrick

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet min iPhone 12 hos …

Jeg har fået lavet min iPhone 12 hos mobilefixer Kalundborg ,
Og det gik rigtig hurtigt og prisen er er jeg rigtig tilfreds med.
Service er på toppen er toppen
Kan absolut anbefales

21. November 2024

Kære Kim,

Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr