Jeg har idag været hos mobilroutere Kalundborg og har fixet min iPhone , Super sevice hos mobile fixer fik fixet mit lille problem med skærmen gratis 😀 Brug ikke Adrive Rep dårlig skærme !!... Mehr ansehen
Mobilfixer Kalundborg. God og grundig betjening. Fik et rigtig rimeligt tilbud på reparation. Anbefaler på det varmeste.
Unternehmen hat geantwortet
God betjening,gode priser, Var inde i Mobilefixer,Kalundborg idag med min gamle Iphone xr,batteriet var noget træt,så fik et flot tilbud på udskiftning af dette(godtnok ikke originalt,men dett... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Mobilefixer i Ringsted. Min gamle Samsung Galaxy var gået død og ville ikke starte igen. Jeg havde masser af billeder liggende på den - som af ukendt grun... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Reparation,tilbehør, køb/salg af ny og brugte mobiltelefoner, iPad/tablet MacBook /laptop af alle mærker, Tilbehør/associerer som cover, Panzerglass, lader kabler, høretelefoner og mm.
Nørregade 23 St th 4100 Ringsted, 4100, Ringsted, Dänemark
- 60 56 77 15
- mobilefixer4149@gmail.com
- mobilefixer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Dygtige og kompentente medarbejder
Dygtige og kompentente medarbejder. tiden overholdes.

MobileFixer Kalundborg
MobileFixer i Kalundborg har den bedste kundeservice.
Skulle have låst min afdøde søns iPad op da jeg ikke kunne huske koden til den, simpelhent bare fantastisk service

God hurtig professionel
Kom med smadret telefon lavet i København, men lavet forkert. Hurtig god service (klar på 20 min) og sindssygt billigt, fik renset alting indvendigt, ny skærm og panserglas. Tak

Antwort von mobilefixer.dk
God,venlig og hurtig betjening.
God,venlig og hurtig betjening.
Fornuftige priser,ikke sidste gang jeg bruger dem.

Antwort von mobilefixer.dk
Jeg har skiftet skærm før hos fix i…
Jeg har skiftet skærm før hos fix i Kalundborg og været meget tilfreds. Dette er anden gang, jeg skifter skærm på min iPhone hos Mobile Fixer i Ringsted, og jeg er virkelig imponeret. De ved, hvad de taler om, og arbejder hurtigt og effektivt. Kvaliteten er i top, og prisen er fantastisk. Kan varmt anbefales! David

Antwort von mobilefixer.dk
Jeg har idag været her i mobilefixer…
Jeg har idag været her i mobilefixer Kalundborg og fik repareret min iPhone 15 og det gik rigtig hurtigt og jeg er glad for deres service og ikke mindst prisen.
Og fik også AirPods 😊
Kan hele sikkert anbefales

Antwort von mobilefixer.dk
Jeg har været her hos mobile fixer…
Jeg har været her hos mobile fixer Kalundborg
Og fået lavet min iPhone.
Og også købte mig en nye iPhone.
God skundeervice
Glad for kvalitet og ikke mindst prisen

Super god service,
Super god service,, man få god rådgining om reparation, også få man altid en god tilbud….

Super good guy working
Super good guy working, low prices and they do great job

Antwort von mobilefixer.dk
Jeg altid kommet hos mobile fixer…
Jeg altid kommet hos mobile fixer kalundborg, og jeg har altid fået den bedste service ikke mindst kvalitet til en god pris.
Og jeg har idag været ind og repareret min iphone 15 pro.
Jeg er meget tilfreds
Det var hurtigt og super god service og rigtig god behandling.
Vh.K

0 stjerne hvis dette var muligt
Hvis jeg kunne give 0 i stjerner havde jeg gjordt dette har fået skiftet en skærm til at for mange penge og efterfølgende havde en mobil som på ingen måde virker flimre og skruer op og ned at af sig selv hvor de efterfølgende bliver kontaktet hvor de absolut ikke ønsker at være en skid
De har så taget originale dele ud af telefonen og smidt noget værre bras ind i den igen og sælger efterfølgende den originale dele!!!!! Noget være p*s! ALDRIG BRUG DEM!

Værste kundeservice nogensinde
Har dårlige oplevelser med det sted! Ville have skiftet skærm dernede, hvortil han så forsøger at sælge mig et panserglas til 200kr. Indtil jeg fortæller ham at så vil jeg hellere købe et i 365 til meget billigere penge. Derudover startede han med at ville have fuld pris for noget som de reklamerede med at de havde tilbud på, på fb. Men det var så angiveligt fordi man skulle sigd det “kodeord” der stod på opslaget. Værst af alt så gik min tlf sort nogle dage efter. Sort som i at jeg kunne høre at den registrerede mine tryk, screenshot osv. men på skærmen var der intet at se. Hvortil de så hverken var til at få fat i over tlf eller var fysisk i butikken. Da jeg så nogle dage efter får fat i dem dernede prøver han at få mig til at betale for et nyt skærmskift. Efter jeg fortæller ham at så finder jeg et andet sted får jeg så skiftet skærmen, dog uden panserglas denne gang, det ville de have jeg skulle betale for - takkede jeg self pænt nej tak til. På trods af at den “ødelagte” skærm han tog af var inklusiv panserglas. SÅ ringe man!
Vi skiftet skærm på min søns iPhone og…
Vi skiftet skærm på min søns iPhone og efter dette har data/wifi funktion ikke virket. Butikken siger det ikke har noget med deres skift af skærmen at gøre. det synes jeg virker meget pudsigt og tror ikke på det er tilfældigt.
Kam ikke huske den præcise dato, men det er ca. 1 1/2 måned siden.

SNYD OG BEDRAG
SNYD OG BEDRAG! DE ØDELÆGGER FOLK MOBILER, TØMMER DEN FRA ORIGINALE DELE OG SÆTTER FALSKE DELE I!!!
Jeg har lavet Facebook opslag, samt TikTok video som er gået viralt omkring dette fusker arbejde de laver og hvor ligeglade de er.
TAG ALDRIGNOGENSINDE IND TIL DEM!!! Jeg har på et døgn fået over 100 henvendelser fra folk som har fået ødelagt deres elektronik hos dem!!!!
- I skal aldrig nogensinde røre min mobil igen, i lyver og bedrager og det har jeg 223 andre henvendelser fra andre på at i gør!
I lovede mig mine penge retur og dem vil i ikke give mig, jeg stopper ingenting før i betaler mig mine 1100kr retur!!! I burde lukkes så hurtigt som i kan nå at tælle til 10 og jeg gør alt jeg kan for at advarer andre om jer!

Antwort von mobilefixer.dk
Jeg har skiftet skærm før hos fix og…
Jeg har skiftet skærm før hos fix og Kalundborg og det har jeg været rigtig glad for det anden gang jeg er her og skifter min skærm på min egen iPhone og jeg er glad for det første gik så hurtigt for det andet kvaliteten var penge værd og prisen er utrolig god så kan helt sikkert anbefales

Antwort von mobilefixer.dk
rigtig hurtigt arbejde,søde menneske og…
rigtig hurtigt arbejde,søde menneske og god kvalitet på varen

Antwort von mobilefixer.dk
Bedste kvalitet og bedste pris her Og…
Bedste kvalitet og bedste pris her Og det bedste service og kan Hele sikkert anbefales

Ny skærm
Jeg kommer ind og bestiller tid til en ny skærm ( min skærm virker men har revner og flænger samt ødelagt glas i et hjørne) de forsøger med en ny skærm som ikke virker og konstaterer efter at der er vandskader osv. I min telefon selvom den gamle skærm virker upåklageligt. De samler telefonen igen så den var som før jeg indleverede den hvor den virkede som ny dog med ødelagt skærm. Jeg har betalt 300 i depositum ud af noget der koster 600 at få skiftet hvor jeg bliver mødt med de ikke giver penge tilbage? Selvom de intet har lavet på telefonen men stadigvæk beholdt den nye skærm som de kunne bruge igen. Jeg kommer hjem efter og konstatere min telefon ikke kan oplade mere overhovedet og kontakter dem telefonisk. Jeg får at vide at nu er det et bundkort og sådan er det med "elektronik". Telefonen blev lavet på 30 min. I kbh. Efterfølgende og kan lade igen til samme pris 600,- men blev alligevel 300 fattigere på den her knap så gode oplevelse. Æv

Antwort von mobilefixer.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.