Jeg har idag været hos mobilroutere Kalundborg og har fixet min iPhone , Super sevice hos mobile fixer fik fixet mit lille problem med skærmen gratis 😀 Brug ikke Adrive Rep dårlig skærme !!... Mehr ansehen
Mobilfixer Kalundborg. God og grundig betjening. Fik et rigtig rimeligt tilbud på reparation. Anbefaler på det varmeste.
Unternehmen hat geantwortet
God betjening,gode priser, Var inde i Mobilefixer,Kalundborg idag med min gamle Iphone xr,batteriet var noget træt,så fik et flot tilbud på udskiftning af dette(godtnok ikke originalt,men dett... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Mobilefixer i Ringsted. Min gamle Samsung Galaxy var gået død og ville ikke starte igen. Jeg havde masser af billeder liggende på den - som af ukendt grun... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Reparation,tilbehør, køb/salg af ny og brugte mobiltelefoner, iPad/tablet MacBook /laptop af alle mærker, Tilbehør/associerer som cover, Panzerglass, lader kabler, høretelefoner og mm.
Nørregade 23 St th 4100 Ringsted, 4100, Ringsted, Dänemark
- 60 56 77 15
- mobilefixer4149@gmail.com
- mobilefixer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god kvalitet
Rigtig god kvalitet
Rigtig god priser
Super god service
Kan hele sikkert anbefales
Jeg har købt mig en cover til iPhone 12 og den er i luksus kvalitet og prisen værd

God service, søde medarbejder, billige priser , 👍

Antwort von mobilefixer.dk
God kvalitet gode priser og god service…
God kvalitet gode priser og god service så kan godt rekomendere.
Hele sikkert anbefales.
Kalundborg.

Antwort von mobilefixer.dk
Hurtig service og yderst rimelig pris
Hurtig service og yderst rimelig pris. Har altid kun haft gode oplevelser. Telefonen repareres på stedet - inden for få minutter - til en rimelig pris.

Antwort von mobilefixer.dk
God oplevelse og god service
God oplevelse og god service. Det kan virkelig anbefales👌

Antwort von mobilefixer.dk
Useriøs forretning uden fokus på god service
Skulle hente en pakke, men åbningstiden passer ikke. Kan samtidig se at flere har samme problem og at de generelt er dårlige til deres arbejde.
Som svar på Mobilefixer.dk respons:
Jeg kan oplyse at I IKKE havde opdateret afhentningstidspunkter på UPS da åbningstider magen til jeres normale åbningstider stadig fremgik på UPS' hjemmeside...
For at holde jeres kunder opdateret kunne i vælge at skrive på Google eller jeres Facebook.
Firmaet er ikke en stjerne værd.

God betjening
God betjening
God kvalitet
Kan hele sikkert anbefales

Antwort von mobilefixer.dk
Dziękuję za szybką odpowiedź.
Dziękuję za szybką odpowiedź.
Uszkodzoną baterię zgłosiłem do Was najszybciej jak mogłem.
Telefon od kilku tygodni nie był używany przez mnie i leżał w szufladzie.
Ekran nie jest uszkodzony.
To wasz pracownik uszkodził ekran podczas wymiany i zamontował nie orginalny ekran w którym nie działa faceid itd.
Cieszę się że chcesz wymienić baterię bezpłatnie, ale oczekuję również bezpłatnej wymiany ekranu.
Z pozdrowieniami

Antwort von mobilefixer.dk
Hvis jeg kunne give minus
Hvis jeg kunne give minus, ville jeg have gjort det! Jeg skulle have repareret to kameraglas på min telefon. De forsikrer mig om, at de har de nødvendige glas, og de måler endda for at sikre, at de har materialerne. Da jeg vender tilbage, har de fjernet glassene fra telefonen, men får af vide at de ikke har glas alligevel. Jeg får min telefon tilbage uden glas og dækket af tape. Dagen efter går jeg tilbage i håb om at få det rettet. Da jeg henter den og tester kameraet, er det helt sløret! Det var ikke et problem, inden jeg afleverede den, hvilket jeg også har beviser på. Jeg havde en lang diskussion med ejeren, der påstod, at problemet var der fra starten! Nu sidder jeg med en telefon, hvor begge kameraer, de har rørt ved, er gået i stykker. Dette besøg har kostet mig to nye kameraer til 1500 kr. hver! Jeg ved ikke, hvordan de driver forretning, men jeg kan på ingen måde anbefale det!

Mega imødekommende
Mega imødekommende, fantastisk service, gode priser og god kvalitet

mobilcover passer ikke
Købte et mobilcover i Ringsted afdelingen, der ikke passede til min Samsung, selvom det var den rigtige model. Jeg kunne ikke få den refunderet. Det virkede desuden som dårlig kvalitet og måske en kopivare.

God kvaili god priser
God kvaili god priser, helt klart anbefaling

Antwort von mobilefixer.dk
Hver gang jeg har været hos mobilefixer…
Hver gang jeg har været hos mobilefixer i Ringsted, for at afhente en pakke fra bring - siger han at den ikke er kommet.
Dette er sket flere gange.

Antwort von mobilefixer.dk
Mega god service og hurtig og nem…
Mega god service og hurtig og nem betjening, kan anbefales.

Antwort von mobilefixer.dk
Luksus kvalitet og Luksus priser rigtig…
Luksus kvalitet og Luksus priser rigtig god service jeg anbefale mobilefixer Kalundborg

Antwort von mobilefixer.dk
Afleverede en iPad der bare skulle have…
Afleverede en iPad der bare skulle have nyt ladestik. Den kom tilbage i atomer og de havde ødelagt skærmen. De nægtede at have noget med den at gøre og krævede flere penge end det aftalte beløb. Så nu står min datter med en ødelagt iPad der ikke kan reddes.
HOLD JEG LANGT VÆK FRA DETTE STED!
De snyder og bedrager dig og kan ikke finde ud af at lave noget som helst!!
I er så fulde at løgn! I nævnet først at den var gået mere i stykker og skulle sendes ind efter i havde åbnet den og smadret skærmen! Derefter prøvede i at få flere penge ud af mig. Det sagde jeg selvfølgelig nej til. I har intet prøvet og intet gjordt andet end at smadre en iPad der kun fejler en lille ting. De i nævner er noget i selv har ødelagt og prøver så at få mig som kunde til at betale jeres fejl! Føj siger jeg bare!

Antwort von mobilefixer.dk
Super god service vi fik sat panserglas…
Super god service vi fik sat panserglas på en på en iPhone 14 Max pro og det virker kan kun anbefale denne butik i kalundborg

Find en anden reparatør!
Jeg faldt desværre for et tilbud om skærmskift på 1/2 time.
Da jeg kom tilbage efter 1/2 time, var tænd/sluk knappen i stykker. Reparatøren sagde, at det var der altid en riciko for. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg ikke fået en revnet, men ellers velfungerende skærm, skiftet.
Med udsigten til en ødelagt telefon spurgte jeg, om ikke det kunne være skidt/støv, der var gledet ind under.
Efter yderligere 1/2 time og en rensning af knappen virkede mobilen igen.
Jeg fik påsat et panserglas. Skærmen er nu meget lyssvag og jeg fik at vide, jeg kunne skrue op for lysstyrken. Det er desværre ikke nok. Man kan slet ikke se billeder. Enten er der noget galt med skærmen eller også er der påsat meget røgfarvet panserglas.
Ekspedienten var fuld af smilende undskyldninger: -vi må ikke informere kunderne om, at der er risico for at andre fejl dukker op, når vi skifter skærm!!? 😳
-Kunderne foretrækker mørkt glas, så det er det eneste vi fører!!?😳
Selvom jeg fortsat talte til ham, gik han ud for at ryge og talte i telefon.
Efter et par dage blev jeg bekræfter i at historien om de mørke panserglas blot var endnu en bortforklaring. Skærmen skifter mellem lys og mørk og telefonen bliver varm. Indimellem virker skærmen slet ikke.
Jeg overvejer nu om jeg skal reklamere med riciko for at min mobil bliver helt ødelagt.
Næste afsnit😊
Jeg vendte tilbage med min ødelagte mobil lørdag d. 16/9. Jeg mødte en imødekommende ung mand. Han skiftede skærmen og den virker, bortset fra at den stadig bliver meget varm. Tak til ham. Jeg håber, butikken satser på ham, fremfor ham jeg mødte første gang.

Telefon blev repareret hurtigt
Telefon duer helt fint, fik repareret skærmen i god tid med god service

Antwort von mobilefixer.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.