Marley Spoon Bewertungen 1’812

TrustScore 2.5 von 5

2.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend blij met Marley Spoon! De hoeveelheid keuze uit gerechten is echt gigantisch en ieder gerecht heeft net dat beetje extra waardoor het nooit saai is. Alles smaakt heerlijk en voel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij bestellen steeds bij Hello Fresh maar wilden Marley Spoon eens proberen. Wat een enorme teleurstelling was dat ! Alles wordt in 1 doos geleverd en je dient dus zelf alle ingrediënten uit te sorter... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles los in een doos, je moet zelf het recept erbij pakken en de ingrediënten bij elkaar zoeken.. Terwijl ik juist dit concept kies voor het gemak... Nou doe mij Hello Fresh maar, alle gerechten keur... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marley Spoon has been a fantastic addition to our weekly routine. The meals are genuinely yummy, and the ingredients always arrive fresh and are full of flavor. It really supports a balanced and... Mehr ansehen

1. Online-Bestellservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn Marley Spoon We geven je tijd voor leuke dingen – zoals koken! Zonder het zoeken naar recepten en de stress van het boodschappen doen heb je ineens tijd om iets anders te koken, zonder dat het veel moeite kost. Dat zeggen onze klanten tenminste. Probeer het zelf eens uit! Passioned chefs Ontdek onze passie voor koken/ Onze chef-koks willen jou iedere keer weer verrassen met een lekker en bijzonder recept. Ze experimenteren graag met verse, hoogwaardige ingrediënten en laten hun creativiteit de vrije loop. Zo kook je weer eens wat anders. Fresh source We werken samen met lokale producenten/ Wij werken uitsluitend met producenten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en het milieu. Wij kunnen je altijd vertellen waar onze producten vandaan komen. Door onze korte supply chain zijn de ingrediënten die je van ons ontvangt verser en sneller in jouw keuken! Sustainability Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Onze box zit vol met eerlijke, duurzame producten. We brengen de porties in de juiste hoeveelheid bij jou thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, hiermee gaan we ook voedselverspilling tegen. En: onze verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier. Koken was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

2.6

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kwaliteit gaat achteruit

Hoewel het concept voor ons goed werkt, gaat de kwaliteit de laatste tijd wel achteruit. Porties worden kleiner en kariger. Waar Marley Spoon voor ons eerst echt een grote voorkeur kreeg boven boxen van bijv. Hello Fresh, worden de concepten nu steeds vergelijkbaarder en merk je dat de gerechten steeds meer worden uitgekleed.
Wij zouden liever hebben gehad dat de kwaliteit gelijkwaardig bleef en dan maar de prijs iets hoger..

26. Juli 2023

Hoi Leonie,

Bedankt voor je feedback op onze service en dat je de tijd hiervoor hebt genomen!

We proberen altijd te kijken of we wat kunnen doen met de wensen van onze klanten. Jouw feedback wordt daarom enorm gewaardeerd.

Je geeft aan dat de kwaliteit achteruit gaat. Natuurlijk is dat heel erg vervelend! Mijn oprechte excuses hiervoor.

We zouden het erg waarderen verdere feedback van je te ontvangen met betrekking tot wat we volgens jou nog beter kunnen doen! Ik geef jouw feedback graag door aan het team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordering for 100 days and more to come.

I started using marley spoon 100 days ago and im very satisfied. All the recepties are in dutch, which is not my language, but are very easy and simple to read for me. I have fun learning new recepties every week. I will continue to opt for marley spoon 😊

23. Juli 2023

Marley Spoon een aanrader

Verse producten, lekkere recepten waar je zelf niet gelijk op komt. Recepten zijn voor iedereen te maken. Alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd. Indien er een probleem is, wordt het ook naar behoren opgelost. Echt een aanrader Marley Spoon.

21. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een gepauzeerde week is zomaar omgezet…

Een gepauzeerde week is zomaar omgezet naar het ontvangen van een box. Na hier voor levering contact over te hebben gezocht, is de box alsnog bezorgd. Ik heb zelfs nog voorgesteld de box retour te laten ophalen. Meermaals is er contact opgenomen met de klantenservice maar wordt er niet geholpen. Er wordt zelfs verweten dat ik 'het zelf wel vergeten zou zijn'. Belabberde service, officieel bezwaar ingediend tegen de betaling.

19. Juli 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De eerste keer besteld bij Marley…

De eerste keer besteld bij Marley Spoon. We zijn absoluut niet tevreden met de hoeveelheid producten dat is geleverd. Echt heel karig deze box. Ik ben blij dat we met korting hebben besteld, want als we de volledige prijs hiervoor hadden betaald dan was ik spontaan gaan huilen. Ik denk dat jullie nog wat van hello fresh kunnen leren! Recepten zijn wel prima en gevarieerd.

17. Juli 2023

Hoi Sabriena,

Het spijt me om te horen dat de inhoud van de gerechten niet voldoende voor je was!

Bij Marley Spoon waarderen we feedback van onze klanten en jouw eerlijkheid helpt ons te weten op welke aspecten we verder kunnen verbeteren. Daarom zal deze feedback doorgestuurd doorgestuurd worden naar onze culinaire en inkoop afdeling, zodat zij dit kunnen meenemen in de evaluatie van ontwikkelingen in de toekomst.

Mocht je verdere vragen of feedback hebben, horen we het natuurlijk graag.

Groetjes,

Sneaky company

My friend invited me for a free meal box, so I ordered to try it out. After a week, €50 was debited by direct debit. It is not clearly stated anywhere that you automatically switch to a subscription if you do not unsubscribe. Very sneaky!! I immediately contacted customer service, but they were unable to cancel the order. Ridiculous, I don't recommend it.

16. Juli 2023

Antwort von Marley Spoon

Hi Loes, thank you for taking the time to leave your feedback.

When you sign up, you have a membership with us from the start. However, you can sign up with a voucher that gets you the first box for free and after that the other boxes will be charged. We indicate this during registration and is also mentioned in the terms and conditions. I'm sorry to hear that this was still not clear enough!

Since you don't want to receive any more boxes from us, I hope that we were able to help you to cancel your membership, or that you managed to do this yourself.

Please feel free to contact our customer service if you have any further questions.

Warm regards,

Your Marley Spoon team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super fijne ervaring, vooral in het begin

Ongeveer twee jaar geleden koos ik voor Marley Spoon (in plaats van Hello Fresh). Super goede keuze. Heel fijn om je boodschappen in de juiste hoeveelheden thuis te krijgen. Als er eens iets mis gaat, wat bijna nooit gebeurt, dan lossen ze dat snel en goed op. Wat ik de laatste tijd heel jammer vind alleen is dat ze nu recepten hebben waar je extra voor moet betalen die vroeger dezelfde prijs hadden. Ik heb juist voor MS gekozen omdat Hello Fresh dit al deed en MS toen nog niet. Er zijn ook wel gerechten die juist goedkoper worden maar dat prijsverschil is veel kleiner en dan ben je ook echt een gerecht van 3 ingrediënten. Verder ben ik heel tevreden en heb ik MS al bij veel mensen aanbevolen.

13. Juli 2023

Hoi,

Heerlijke keuze menu’s

Ik heb hiervoor een ander merk box gehad en Marley Spoon steekt met kop en schouders hierboven.
Kwaliteit vlees is zeer goed!
Ook de porties is meer als voldoende.
Het is heerlijk om te kunnen kiezen uit meerdere recepten, hierdoor veel afwisseling.
Ook vind ik het top dat groente doe in het seizoen zijn meer terug komen in de recepten! Hierdoor naar mijn mening milieu vriendelijker!

12. Juli 2023

This company is fraudulent

This company is fraudulent. We’ve tried to cancel twice now, and they make it so difficult, that the boxes keep coming. You go through the cancellation process on the website and it seems like you’ve done it, but it doesn’t work. Even called and they made it difficult. Must be the only way they can make money because the food is terrible.

2. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingewikkelde bezorging met een veel te…

Ingewikkelde bezorging met een veel te ruim tijdvak waarop je thuis moet zijn. De gerechten bevatten zeer weinig groenten en de bereidingstijd is meestal langer dan aangegeven.

21. Juni 2023

Hoi Diane,

Je geeft aan dat de levering erg ruime tijdvakken heeft, de gerechten niet genoeg groenten bevatten en de bereidingstijd vaak langer is dan aangegeven. Natuurlijk is dat heel erg vervelend! Mijn oprechte excuses hiervoor.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Good recipes, excessive on the cucumbers

The recipes were mostly good, our order is consistently delivered around the same time every week.

I was pleased that there weren't any cucumbers this week. There is a tendency to put cucumbers in every recipe- I guess because they're cheap? And now my partner and I are starting to hate cucumbers.

4 stars because we're getting more cucumbers next week, apparently they go on burgers too now.

16. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Titel: Geweldige maaltijdervaring met Marley Spoon!

Ik ben al geruime tijd een tevreden klant van Marley Spoon en ik kan met vertrouwen zeggen dat ze een fantastische service bieden. De recepten die ze aanbieden zijn niet alleen heerlijk, maar ook zeer gemakkelijk te bereiden. Het is een geweldige oplossing voor drukke mensen die graag gezonde en smakelijke maaltijden willen zonder gedoe.

Wat ik vooral waardeer aan Marley Spoon is de kwaliteit en versheid van de producten. Elke keer als ik mijn bestelling ontvang, ben ik onder de indruk van de versheid van de groenten, het vlees en de andere ingrediënten. Het is duidelijk dat ze aandacht besteden aan het selecteren van hoogwaardige producten.

Als vegetariër vind ik het geweldig dat Marley Spoon voldoende vegetarische opties biedt en zelfs een aantal veganistische recepten heeft. Het enige wat ik graag zou willen zien is een groter aanbod van veganistische recepten. Op dit moment is het aanbod net iets te beperkt naar mijn smaak. Het zou geweldig zijn als ze hun assortiment kunnen uitbreiden om aan de behoeften van veganisten tegemoet te komen.

Wat betreft de bezorgdienst, kan ik alleen maar lof uitspreken. De bezorging is altijd accuraat en op tijd. De bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam, en zorgen ervoor dat mijn bestelling in goede staat bij mij thuis wordt afgeleverd. Het is fijn om te weten dat ik op hen kan vertrouwen.

Al met al ben ik zeer tevreden met Marley Spoon. De heerlijke recepten, de kwaliteit van de producten en de vriendelijke bezorgdienst maken het een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak en smaakvolle maaltijden. Ik raad Marley Spoon zeker aan en kijk uit naar hun toekomstige uitbreiding van het veganistische aanbod.

16. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lekker en gevarieerd. Groeten & fruit kunnen verser

De app voor recept selectie en box aanpassingen werkt goed, met goede service en updates over levering. Lekkere en gevarieerde recepten. Sommige groenten en fruit zijn soms niet zo vers, met bruine of beurse plekken bij levering of vrij snel daarna. Bereidingstijd kan soms langer zijn dan aangegeven.

9. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr