Marley Spoon Bewertungen 1’812

TrustScore 2.5 von 5

2.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend blij met Marley Spoon! De hoeveelheid keuze uit gerechten is echt gigantisch en ieder gerecht heeft net dat beetje extra waardoor het nooit saai is. Alles smaakt heerlijk en voel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij bestellen steeds bij Hello Fresh maar wilden Marley Spoon eens proberen. Wat een enorme teleurstelling was dat ! Alles wordt in 1 doos geleverd en je dient dus zelf alle ingrediënten uit te sorter... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles los in een doos, je moet zelf het recept erbij pakken en de ingrediënten bij elkaar zoeken.. Terwijl ik juist dit concept kies voor het gemak... Nou doe mij Hello Fresh maar, alle gerechten keur... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marley Spoon has been a fantastic addition to our weekly routine. The meals are genuinely yummy, and the ingredients always arrive fresh and are full of flavor. It really supports a balanced and... Mehr ansehen

1. Online-Bestellservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij zijn Marley Spoon We geven je tijd voor leuke dingen – zoals koken! Zonder het zoeken naar recepten en de stress van het boodschappen doen heb je ineens tijd om iets anders te koken, zonder dat het veel moeite kost. Dat zeggen onze klanten tenminste. Probeer het zelf eens uit! Passioned chefs Ontdek onze passie voor koken/ Onze chef-koks willen jou iedere keer weer verrassen met een lekker en bijzonder recept. Ze experimenteren graag met verse, hoogwaardige ingrediënten en laten hun creativiteit de vrije loop. Zo kook je weer eens wat anders. Fresh source We werken samen met lokale producenten/ Wij werken uitsluitend met producenten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en het milieu. Wij kunnen je altijd vertellen waar onze producten vandaan komen. Door onze korte supply chain zijn de ingrediënten die je van ons ontvangt verser en sneller in jouw keuken! Sustainability Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Onze box zit vol met eerlijke, duurzame producten. We brengen de porties in de juiste hoeveelheid bij jou thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, hiermee gaan we ook voedselverspilling tegen. En: onze verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier. Koken was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

2.6

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Het zijn vernieuwende recepten

Het zijn vernieuwende recepten, wat leuk en lekker is. De aangegeven kooktijd is voor ons alleen niet haalbaar; wij zijn veel langer bezig

12. Januar 2024

Antwort von Marley Spoon

Hoi Marieke, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je feedback achter te laten!

Het spijt me om te horen dat de bereidingstijd niet haalbaar was. Jouw mening wordt zeer gewaardeerd, want alleen op deze manier kunnen we ons blijven verbeteren!

Ik heb je feedback gedeeld met onze culinaire afdeling. Zij nemen dit mee in de evaluatie van de gerechten voor verdere verbeteringen.

Mocht je nog vragen of feedback hebben, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Het Marley Spoon team

Steeds verrassende ervaringen

Steeds verrassende ervaringen, al 4 maanden geabonneerd en nog nooit dezelfde maaltijd gekregen!
Het zijn niet-alledaagse maaltijden, waarmee je soms wel een uur aan de slag moet, maar het is altijd de moeite waard! Ik leer er nieuwe kook- en voorbereidings-technieken bij!

7. Januar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Impossible to get out of their system

Impossible to get out of their system. Used the service for quite some time, but got bored with the lack of variation. This is the reason we cancelled. Also unsubscribed from every possible mailing or newsletter, but still unsolicited regular mail is coming. They now use unbranded envelopes so you can't see it's from them.

By just keep sending us spam, you achieved that we transitioned from being a promoter of Marley Spoon (and other meal boxes) to someone who strongly recommends friends and family NOT to order something.

4. Januar 2024

Antwort von Marley Spoon

Hi Friso, thank you for taking the time to leave your feedback!

I am sorry to hear that you still received a letter from us, while you unsubscribed from every mailing.

When you unsubsribe via the e-mails you receive, it can still be possible that you receive direct mail by post. Did you contact our customer service to unsubscribe you from this? If not, I advise you to contact us at contact@marleyspoon.nl so we can help you right away.

Kind regards,

The Marley Spoon team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levering verandert en niet conform…

Levering verandert en niet conform afspraak en wederom bij de buren geleverd waardoor alle gekoelde producten niet meer goed zijn 👎 3e keer op rij nu door die nieuwe bezorgpartner wat een aangluiting en als trouwe klant geen goede zaak if you ask me

28. Dezember 2023

Antwort von Marley Spoon

Hoi Adri, dankjewel voor je feedback.

Wat vervelend dat jouw box tot drie keer toe niet op jouw adres werd bezorgd maar bij je buren!
Door de feestdagen zijn er veel leveringen verplaatst naar andere bezorgpartners of tijden, maar vanaf kalender week 2 zullen de leveringen weer gaan zoals normaal.

Ik hoop dat je deze feedback hebt doorgegeven aan onze klantenservice zodat we een onderzoek kunnen starten. Als je dat nog niet hebt gedaan, stuur ons dan gerust even een e-mail naar contact@marleyspoon.nl

Moeder 87 zit zonder eten met kerst

Mijn moeder (87) wilde groots uitpakken met kerst en bestelde een kerstbox vegetarisch 6 personen voor 155 euro Best veel geld voor iemand van die leeftijd. Box zou 22 december tussen 1700 en 2200 bezorgd worden. Om 2300 uur belde ze me in tranen op. De box was niet gekomen. Ik hen direct geprobeerd contact op te nemen met de vervoerder en Marley spoon Niemand nam op of reageerde op apss chats en mails. Ook de dag erna niet. Rond 1600 uur op 23 dec kreeg ze bericht dat Marley spoon niet ging leveren. Geen redenen waarom.
Ik vind dit zo verschrikkelijk horkerig. Bel dan even op, zeg sorry Maar nee men wil alleen geld verdienen aan veel te dure boxen. Bedankt Marley Spoon, de kerst van mij moeder zal onvergetelijk zijn.BESTEL HIER NIET! HET ZIJN ONGEINTERESSEEDE HORKEN.

23. Dezember 2023

Hoi Kathelijne,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je feedback achter te laten.

Onze oprechte excuses dat jouw moeder haar kerstbox niet heeft ontvangen! Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor veel frustratie en zorgen heeft gezorgd.

Wat ontzettend vervelend dat je ons niet kon bereiken toen je hulp zocht voor je klacht! Van 08:00 tot 18:00 waren wij alle dagen live bereikbaar per chat en telefoon, dus wat vreemd dat je toen niemand te pakken kon krijgen. Via e-mail en social media kanalen kan het kloppen dat een reactie wat langer uit blijft.

Wij zijn er van op de hoogte dat wij helaas een aantal boxen niet konden leveren in verband met logistieke problemen. Wanneer wij informatie hadden ontvangen van deze logistieke problemen, hebben we direct alle klanten met dezelfde situatie direct ingelicht over de situatie. Om deze klanten echter een voor een allemaal persoonlijk te bellen, is helaas maar simpelweg gezien niet mogelijk. Als het om een enkele levering gaat, dan proberen wij onze klanten wel telefonisch te bereiken.

Uiteraard is het niet de bedoeling geweest dat de levering van jouw moeder niet bezorgd werd, en alle feedback die wij hiervan ontvangen nemen wij mee om er alles aan te doen om dit te voorkomen in de toekomst, want dit moet zeker verbeteren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor deze situatie.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Het Marley Spoon team

Geen service, geen levering

6 weken vooraf netjes een box besteld. Zag er heel leuk, mooi en luxe uit.De hele zaterdag wachten en met vele track en tracé updates te horen krijgen dat de box voor kerstavond iets later komt. Zaterdagavond melden jullie dat je niet meer komt en het geld terugstort. Je laat 7 mensen zitten met een kerstavond zonder kerstdiner. Jammer.

En Marley, je belooft 4x om terug te bellen. Drie keer heb je ons laten terug bellen. En de 4de keer neem je niet meer op.

23. Dezember 2023

Hoi Reinier,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je feedback achter te laten.

Wat ontzettend vervelend dat je jouw kerstbox niet hebt ontvangen! Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor veel frustratie en zorgen heeft gezorgd.

Wanneer wij aangeven dat we terugbellen, wordt dit normaal gesproken altijd opgevolgd. Wij moeten in deze gevallen helaas ook wachten op reacties van onder andere bezorgpartners en het kan daarom zijn dat we je wellicht niet hebben teruggebeld binnen een periode die je had verwacht. Onze oprechte excuses mocht hierin miscommunicatie hebben plaatsgevonden en je het gevoel hebben gehad dat wij niet met je levering bezig waren, en natuurlijk ook dat je je kerstbox niet hebt ontvangen.

Alle feedback is inmiddels doorgezet naar alle desbetreffende afdelingen en daarmee werken we er hard aan om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Indien je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust weer contact op met onze klantenservice.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Erg lekkere recepten.Verpakkingen ben…

Erg lekkere recepten.Met alle verpakkingen ben ik niet zo blij.Voor mij hoeven er bijvoorbeeld geen zakjes bouillon en paneermeel bij dat heb je in huis. Helaas nog steeds te weinig groenten en zijn de maaltijden soms sowieso aan de krappe kant. Bezorging op zondagavond tegen 22.00 uur vind ik echt te laat.

21. Dezember 2023

Antwort von Marley Spoon

Hallo! Het spijt me te horen dat onze verpakkingstechnieken je niet hebben kunnen bekoren zoals we hadden verwacht. Natuurlijk is dit niet de ervaring waar we onvermoeibaar aan werken, en we gebruiken je feedback graag voor actieve verbeteringen. Voel je daarom vrij om je opmerkingen door te geven aan ons klantenserviceteam via contact@marleyspoon.com, chat, telefoontje of Facebook chat. Bij voorbaat dank!

Goede, correctie, duidelijke communicatie

Communicatie is er goed en heel correct.
Soms gaat de hoeveelheid verpakkingsmateriaal me aan het hart

16. Dezember 2023

Antwort von Marley Spoon

Hoi Liz, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je feedback achter te laten!

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze communicatie. De tevredenheid van onze klanten is onze nummer één prioriteit en jouw beoordeling laat ons weten dat we op de goede weg zijn!

Jouw feedback met betrekking tot de hoeveelheid verpakkingsmateriaal heb ik doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling, zodat zij dit kunnen meenemen in de evaluatie van ontwikkelingen in de toekomst.

Fijne feestdagen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Annuleren van betaalde bestelling omdat…

Annuleren van betaalde bestelling omdat het systeem het gebruik van een kortingsvoucher als onjuist heeft aangemerkt. Zonder pardon wordt de bestelling achteraf geannuleerd. Maak daar dan melding van tijdens het bestelproces, maar niet achteraf nadat ik al heb betaald! Zelden zo'n klantonvriendelijke behandeling gehad. Jullie zien mij niet weer.

8. November 2023

Antwort von Marley Spoon

Hallo! Het spijt me te horen dat de service niet naar wens was. Natuurlijk is dit niet de ervaring waar we onvermoeibaar aan werken, en we gebruiken je feedback graag voor actieve verbeteringen. Voel je vrij om je opmerkingen door te geven aan ons klantenserviceteam via contact@marleyspoon.nl, chat, telefoontje of Facebook chat. Bij voorbaat dank!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr