Banner for Luxplus België

Luxplus België Bewertungen 639

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bought a Christmas present in October. Was charge £8.99 per month subscription until I realised yesterday. Legal but morally wrong to have to opt out of subscription rather than opt in. It is also... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

wow quels voleurs… un achat et tu te retrouves avec un abonnement par domiciliation à 10€ par mois.. ça fait un an que je le paye et je m’en rends compte que maintenant. une plainte a été déposée, il... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb bestelling gedaan van ongeveer 53 euro Maar mijn bestelling is geannuleerd en geld terug gestuurd naar mijn rekening. Omdat ik geen lid geld betaald.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Derma 0% perfume Nourishing bodylotion voor alle types huid je huid wordt nog zachter het blijft hydrateren echte aanrader ik ben heel tevreden dank u wel

Vom Unternehmen geschrieben

Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

Vom Unternehmen geschrieben

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze brengen je abonnementskosten in…

Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander oplichtersbedrijf (Collect Masters) je op de hielen zitten om je extra kosten te laten betalen voor een openstaande betaling. Ik ontvang ineens een e-mail met gerechten enzoo. Dus ik heb meer dan €100 betaald om dit bullsh*t af te sluiten.
Dus dut is een trap mensen !!!!!!!!! Alstublieft niks via hun bestellen of nooit geen lid worden of aanmelden met jou gegevens.

4. Juni 2025

Antwort von Luxplus België

Hi, wat vervelend dat je het lidmaatschap niet doorhad. Echter staat het terugboeken van lidmaatschapskosten niet gelijk aan het stopzetten van het lidmaatschap. Als je meer informatie hierover wilt, contacteer dan gerust de klantendienst.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har altid været tilfreds kunde

Har altid været tilfreds kunde, men synes priserne stiger og stiger. Sidder og skal købe hårfarve som jeg har gjort over et år, og NU pludselig er den steget fra 80 kr. til 101 kr. Så kan jeg lige så godt annullere min ordre og droppe at handle der! det er meget billigere i Føtex og Bilka. ØV!

1. Juni 2025

Oplichters

Dit zijn oplichters, Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander oplichtersbedrijf (Collect Masters) je op de hielen zitten om je extra kosten te laten betalen voor een openstaande betaling. Trap niet in hun oplichting en betaal niet!!!

30. Mai 2025

Antwort von Luxplus België

Dag Arien, wat vervelend dat het lidmaatschap je niet was opgevallen. Echter staat het terugboeken van lidmaatschapskosten niet gelijk aan het stopzetten van het lidmaatschap. Daarom zijn er openstaande kosten ontstaan.
Contacteer gerust de klantendienst als je meer informatie hierover wilt.😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misleading subscription, unauthorized charges – considering legal action

Like many others here, I made a one-time purchase from Luxplus.nl and was unknowingly enrolled in a paid membership. I was never clearly informed about recurring charges of €8.95 per month. Later, I even received a debt collection notice from CollectMasters for a subscription I never knowingly agreed to.

Luxplus refused to refund me, and they continue to escalate claims for disputed charges.

I have already:

1. Filed complaints with ACM, ECC-Net, and the Dutch Data Protection Authority (AP)
2. Disputed the chargeback with my bank
3. Reached out to ConsumentenClaim.nl to explore starting a free class action

If you've had a similar experience, I’m gathering cases to pursue this collectively.

Let’s stand up to this kind of misleading practice.

25. Mai 2025

Hi Camila,

We do not reimburse membership fees when the membership is not canceled in time, as the information about the membership is clearly visible on our website.

Although it is unfortunate that you have had a negative experience with Luxplus, I assure you that we have been as transparent as possible about the membership.
The terms of a Luxplus membership are available on the homepage of www.luxplus.nl, at the bottom of each product page, and in the shopping cart during checkout. Furthermore, you must accept the general terms and conditions and the member conditions before you can proceed to payment when placing an order. You can check this by visiting our website.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze zijn oplichters op eens heb ik een…

Ze zijn oplichters op eens heb ik een lidmaatschap die ik geen toestemming heeft gegeven, en als ik die wilt opzeggen werk die site niet en wordt vast. En opeens heb je een incassobureau die zegt je hebt openstaande bedrag die je moet betalen. Ik ga nooit meer luxplus gebruiken

11. April 2025

Hi Aiisha,

Vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad bij ons.
Het is zo dat je enkel een Luxplus lidmaatschap kan starten, indien je de ledencondities actief accepteert bij het kopen van producten voor de ledenprijs. De bestelling kan anders niet geplaatst worden. Het is dan ook de verantwoordelijkheid van de klant om te lezen waarmee zij akkoord gaan, en indien je er niet mee akkoord gaat, het niet aan te vinken. Wij benoemen verder het lidmaatschap op meerdere plekken op onze website en orderbevestiging. Het is niet toegestaan om lidmaatschapskosten te storneren. Indien je dit wel doet, ontstaat er een openstaande betaling. Deze kun je betalen via de pre-incasso mails die worden verstuurd vanuit ons debiteurenbeheer.
Neem contact op met onze klantenservice als er verdere vragen zijn waar wij je persoonlijk bij kunnen helpen.

Automatische lidmaatschap geworden

Automatische lidmaatschap geworden ,er is geen bevestiging email ontvangen , als binnen 15dagen niet betalen dan er komt 3keer meer moet je betalen .

23. Mai 2025

Beste,

Spijtig dat je deze ervaring bij ons hebt gehad.
Luxplus is een online webshop welke grote kortingen geeft op duizenden producten. Het is mogelijk om lid te worden, zodat je onze producten kunt kopen voor de ledenprijzen. Je kunt onze producten ook kopen voor de normale prijs, zo maak je geen lidmaatschap aan.
Als je voor onze ledenprijzen bestelt maak je een lidmaatschap aan bij Luxplus. De eerste 14 dagen van dit lidmaatschap zijn gratis, daarna kost het 9,95 euro per maand. Je kunt het lidmaatschap op elk moment annuleren door in te loggen via https://www.luxplus.be/login of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Varm anbefalet

Order : 13749109
Min anden bestilling oplevelse med Luxplus var meget positiv. Ordren ankom præcis den næste dag, præcis som jeg forventede. Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for dem.

19. Mai 2025

Antwort von Luxplus België

Hi Sally, thank you for the nice review! So nice to hear that you have a good experience with Luxplus😊🌸

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bought 2 product which are completely…

Bought 2 product which are completely useless i cannot return it as it was used , avoid this scam site as they selling useless product

9. Mai 2025

Antwort von Luxplus België

Hi Maniek, I am sorry that you are not happy with your products. We work with official suppliers, so the products are all originals.🌸

AVOID!

AVOID!! They use predatory tactics so sneakily sign you up for an almost 10€ a month membership.

16. Mai 2025

Antwort von Luxplus België

Hi Sarah, I am sorry that you experienced it this way. Although I apologise that you have a negative experience shopping on Luxplus, I assure you that we've been as forthcoming as possible about the membership. If you want more information about the membership, feel free to contact customer service and we'll do our best to help you further.😊

Pas op!! Misleidende abbonement verkoop

Als je denkt een bestelling te doen omdat je snel iets online besteld en op een plaatje bij een product klikt, blijkt achteraf dat ze je een abbonement daarbij verkopen. Zeer misleidende verkoop tactiek, trap er niet in, storneer je al betaalde bedragen zo mogelijk nog via je bank. Laat je niet bank maken door dreigementen van ze met een incasso bureau. Consumenten op deze manier misleiden is verboden.

14. Mai 2025

Antwort von Luxplus België

Hi Francisca, het is ook altijd mogelijk om voor de normale prijs te bestellen (zonder lidmaatschap). Deze opties staan aangegeven bij elk product op de website.

Despite canceling my membership

Despite canceling my membership, charges are still being charged to my account.

9. Mai 2025

Antwort von Luxplus België

Hi Klaudia, I am sorry to hear that this has occurred to you. Have you maybe made a second account with an active membership? Feel free to reach out to customer service. We will be happy to help you!😊

Avoid this shop

Avoid this shop. Their offers are not transparent, and they seem to profit from unclear terms. Customers end up unknowingly paying around 10 euros (at least once) due to a lack of clear information. By the time you realize you've been subscribed to a paid membership and cancel it, you've likely already been charged for at least one month. It feels like a deliberate tactic to collect extra money, and I believe a significant part of their profit comes from this lack of transparency.

29. April 2025

Antwort von Luxplus België

Hi Zara, thank you for your review.

It is stated in several places on Luxplus.be that the membership prices are only for members and that one becomes a member when purchasing products for membership prices. It is stated for example on the starting page, next to every product, under the section “subscription” and “terms”. As a customer you actively have to choose whether you want to buy a product for membership price or normal price. Under the membership price we inform that you start a membership when you purchase a product for a membership price. A membership is also added to your shopping cart when you purchase products for membership prices for the first time. Furthermore, you have received a confirmation to your email with information about your membership when you placed your first order.

Oplichterij

Heel raar bedrijf, zit zonder te weten aan een abonnement. Opgezegd in februari maar in april weer random geld van mijn bank afgeschreven. Oplichterij.

6. Mai 2025

Hi Zara,

Jammer om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. We hebben inderdaad een ledenconcept, dat als een klant voor de ledenprijs producten besteld, de algemene voorwaarden van het lidmaatschap worden geaccepteerd. De eerste 14 dagen zijn gratis, hierna wordt het een automatisch vernieuwend lidmaatschap voor €9,95 per maand. Dit kan opgezegd worden op elk moment via onze klantenservice of door dit zelf te doen op onze website, zoals we ook meermaals vermelden op onze website. Verder is er ook een optie om producten te bestellen voor de normale prijs, waar je geen lidmaatschap start. Je kan meer lezen over het ledenconcept op onze website: https://www.luxplus.be/lidmaatschaps-voorwaarden.
Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat wij je persoonlijk verder kunnen helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Scam peng hver måned for meldlem skabe

Pass på når du køber noget at opsige dit medlemskab for de tage 89kr pr måned for det hvis du ikke lægger mærk til det så kan den køre for evigt... scam ... hold dig væk

10. April 2025

Antwort von Luxplus België

Hi, Although I apologise that you have a negative experience shopping on Luxplus, I assure you that we've been as forthcoming as possible about the membership.
The terms of a Luxplus membership are posted on the homepage of www.luxplus.be at the bottom of every product page, and in the basket during checkout. Moreover, when you place an order, you must first accept the terms and conditions as well as the subscription conditions before you can proceed to payment. You are welcome to visit www.luxplus.be to confirm this.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

4. April 2025

Antwort von Luxplus België

Hi Mona, wat vervelend dat je geen pakketje hebt ontvangen! Wij raden je aan contact met ons op te nemen, dan kunnen we je namelijk verder helpen (via mail/chat).

Abonnement

Zoals hier al veel geschreven is.
Waardeloos dat je vast zit aan een abonnement. Voor mij was het op het eerste gezicht niet duidelijk, maar hier lees ik dat ik niet de enige was.
Wat een lef om mensen zo sneaky aan je te "binden".

30. April 2025

Beste heidi,

Het is op veel verschillende plaatsen op Luxplus.nl genoemd dat ledenprijzen alleen gelden voor leden en dat iemand lid wordt wanneer diegene producten aankoopt tegen de ledenprijs. Als klant moet je bewust de keuze maken of je een product wilt aankopen tegen de ledenprijs of voor de normale prijs. De informatie kun je ook op onze website nalezen: https://www.luxplus.nl/lidmaatschaps-voorwaarden.
Ook heb je altijd de mogelijkheid om onze klantenservice te contacteren over onduidelijkheden over het lidmaatschap. Dan helpen we je daar graag bij verder.

PAS OP!!!

PAS OP! Als je hier iets koopt zit je gelijk aan een abonnement vast! Goedkoop blijkt dus duurkoop. Mijn dochter kocht 2 nagellakjes en zonder het te weten zat daar een maandelijks abonnement aan vast wat automatisch word afgeschreven. Opzeggen is lastig en de klantenservice zeer slecht. Ik heb maar 1 advies KOOP HIER NIET!

29. April 2025

Hi Kristy,

Ondanks dat het spijtig is dat je een negatieve ervaring hebt met Luxplus, verzeker ik je dat we zo open mogelijk zijn geweest over het lidmaatschap.
De voorwaarden van een Luxplus lidmaatschap staan op de thuispagina van www.luxplus.nl, onderaan elke productpagina en in het winkelmandje tijdens het afrekenen. Bovendien moet je bij het plaatsen van een bestelling eerst de algemene voorwaarden en de ledencondities accepteren voordat je tot betaling kan overgaan. Je kan dit checken middels naar onze website te gaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je suis très satisfait de Luxplus comme invité

Je suis très satisfait de Luxplus mais j'ai lu les avis avant de passer commande. Ainsi, je n'ai pas pris le prix le plus bas (membre) car il imposait un abionnement à 9.95 €/mois. J'ai pris le prix "invité" et tout est parfait, tant au niveau du prix que de la réception

25. April 2025

Antwort von Luxplus België

Bonjour Michel, merci pour votre commentaire. Nous apprécions vos remarques et le fait que vous achetiez chez Luxplus.😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bizar dat wat zij doen legaal is

Bizar dat wat zij doen legaal is. Ook ik zat veel en veel te lang aan een stilzwijgend abonnement vast totdat ik ontdekte dat zij dit geld van mij afnamen. En dat voor een bestelling van minder dan 10….

22. April 2025

Antwort von Luxplus België

Hi, Bente. Luxplus werkt met een lidmaatschapsconcept waarmee je producten tegen goedkopere prijzen kunt kopen en zo geld spaart op je gehele bestellingen. Je kan ook altijd tegen de normale prijs kopen en zo geen lidmaatschap starten. Het spijt ons dat het concept je niet duidelijk was!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr