Bought a Christmas present in October. Was charge £8.99 per month subscription until I realised yesterday. Legal but morally wrong to have to opt out of subscription rather than opt in. It is also... Mehr ansehen

wow quels voleurs… un achat et tu te retrouves avec un abonnement par domiciliation à 10€ par mois.. ça fait un an que je le paye et je m’en rends compte que maintenant. une plainte a été déposée, il... Mehr ansehen
Ik heb bestelling gedaan van ongeveer 53 euro Maar mijn bestelling is geannuleerd en geld terug gestuurd naar mijn rekening. Omdat ik geen lid geld betaald.
Derma 0% perfume Nourishing bodylotion voor alle types huid je huid wordt nog zachter het blijft hydrateren echte aanrader ik ben heel tevreden dank u wel
Luxplus is een ledenclub waar je altijd bespaart op je favorieten met gratis verzending. Koop beauty voor een vaste lage prijs en zeg dag tegen te hoge prijzen voor de producten waar je van houdt!

Belgien
Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander oplichtersbedrijf (Collect Masters) je op de hielen zitten om je extra kosten te laten betalen voor een openstaande betaling. Ik ontvang ineens een e-mail met gerechten enzoo. Dus ik heb meer dan €100 betaald om dit bullsh*t af te sluiten.
Dus dut is een trap mensen !!!!!!!!! Alstublieft niks via hun bestellen of nooit geen lid worden of aanmelden met jou gegevens.

Antwort von Luxplus België
Har altid været tilfreds kunde, men synes priserne stiger og stiger. Sidder og skal købe hårfarve som jeg har gjort over et år, og NU pludselig er den steget fra 80 kr. til 101 kr. Så kan jeg lige så godt annullere min ordre og droppe at handle der! det er meget billigere i Føtex og Bilka. ØV!
Dit zijn oplichters, Ze brengen je abonnementskosten in rekening zonder je daarvan op de hoogte te stellen en brengen je maandelijks kosten in rekening. Nadat je erachter bent gekomen en hebt opgezegd, komt een ander oplichtersbedrijf (Collect Masters) je op de hielen zitten om je extra kosten te laten betalen voor een openstaande betaling. Trap niet in hun oplichting en betaal niet!!!

Antwort von Luxplus België
Like many others here, I made a one-time purchase from Luxplus.nl and was unknowingly enrolled in a paid membership. I was never clearly informed about recurring charges of €8.95 per month. Later, I even received a debt collection notice from CollectMasters for a subscription I never knowingly agreed to.
Luxplus refused to refund me, and they continue to escalate claims for disputed charges.
I have already:
1. Filed complaints with ACM, ECC-Net, and the Dutch Data Protection Authority (AP)
2. Disputed the chargeback with my bank
3. Reached out to ConsumentenClaim.nl to explore starting a free class action
If you've had a similar experience, I’m gathering cases to pursue this collectively.
Let’s stand up to this kind of misleading practice.

Antwort von Luxplus België
Ze zijn oplichters op eens heb ik een lidmaatschap die ik geen toestemming heeft gegeven, en als ik die wilt opzeggen werk die site niet en wordt vast. En opeens heb je een incassobureau die zegt je hebt openstaande bedrag die je moet betalen. Ik ga nooit meer luxplus gebruiken

Antwort von Luxplus België
Automatische lidmaatschap geworden ,er is geen bevestiging email ontvangen , als binnen 15dagen niet betalen dan er komt 3keer meer moet je betalen .

Order : 13749109
Min anden bestilling oplevelse med Luxplus var meget positiv. Ordren ankom præcis den næste dag, præcis som jeg forventede. Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for dem.

Antwort von Luxplus België
Bought 2 product which are completely useless i cannot return it as it was used , avoid this scam site as they selling useless product

Antwort von Luxplus België
AVOID!! They use predatory tactics so sneakily sign you up for an almost 10€ a month membership.

Antwort von Luxplus België
Als je denkt een bestelling te doen omdat je snel iets online besteld en op een plaatje bij een product klikt, blijkt achteraf dat ze je een abbonement daarbij verkopen. Zeer misleidende verkoop tactiek, trap er niet in, storneer je al betaalde bedragen zo mogelijk nog via je bank. Laat je niet bank maken door dreigementen van ze met een incasso bureau. Consumenten op deze manier misleiden is verboden.

Antwort von Luxplus België
Despite canceling my membership, charges are still being charged to my account.

Antwort von Luxplus België
Avoid this shop. Their offers are not transparent, and they seem to profit from unclear terms. Customers end up unknowingly paying around 10 euros (at least once) due to a lack of clear information. By the time you realize you've been subscribed to a paid membership and cancel it, you've likely already been charged for at least one month. It feels like a deliberate tactic to collect extra money, and I believe a significant part of their profit comes from this lack of transparency.

Antwort von Luxplus België
Heel raar bedrijf, zit zonder te weten aan een abonnement. Opgezegd in februari maar in april weer random geld van mijn bank afgeschreven. Oplichterij.

Antwort von Luxplus België
Pass på når du køber noget at opsige dit medlemskab for de tage 89kr pr måned for det hvis du ikke lægger mærk til det så kan den køre for evigt... scam ... hold dig væk

Antwort von Luxplus België
Zoals hier al veel geschreven is.
Waardeloos dat je vast zit aan een abonnement. Voor mij was het op het eerste gezicht niet duidelijk, maar hier lees ik dat ik niet de enige was.
Wat een lef om mensen zo sneaky aan je te "binden".

Antwort von Luxplus België
PAS OP! Als je hier iets koopt zit je gelijk aan een abonnement vast! Goedkoop blijkt dus duurkoop. Mijn dochter kocht 2 nagellakjes en zonder het te weten zat daar een maandelijks abonnement aan vast wat automatisch word afgeschreven. Opzeggen is lastig en de klantenservice zeer slecht. Ik heb maar 1 advies KOOP HIER NIET!

Antwort von Luxplus België
Je suis très satisfait de Luxplus mais j'ai lu les avis avant de passer commande. Ainsi, je n'ai pas pris le prix le plus bas (membre) car il imposait un abionnement à 9.95 €/mois. J'ai pris le prix "invité" et tout est parfait, tant au niveau du prix que de la réception

Antwort von Luxplus België
Bizar dat wat zij doen legaal is. Ook ik zat veel en veel te lang aan een stilzwijgend abonnement vast totdat ik ontdekte dat zij dit geld van mij afnamen. En dat voor een bestelling van minder dan 10….