Kadasterdata Bewertungen 368

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst voor wat na levering bleek verkeerd adres. Om te beginnen wordt de telefoon gewoon door een mens beantwoordt, die me binnen 1 minuut ook meteen helpt en het probleem oplost, groot... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst enig contact gehad via whatsapp. Daarna even gebeld om vervolgens binnen 10 minuten (echt waar, minder dan 10 minuten !) De gewenste informatie te ontvangen via email. Heel blij mee, dank je... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snel resultaat, beschikbaar. Echter, wel beperkt op enkel postcode gebied. Overkant van de straat (veelal andere postcode) valt soms buiten het overzicht, wat dan weer bijzonder is. De vraag rest... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer toegankelijk om gegevens te verkrijgen en in een enkel geval waar het misgaat is SUPPORT ook echte support en krijg je als nog snel en adequaat het gezochte. Klantvriendelijke organisatie, zond... Mehr ansehen

1. Informationsdienst
  2. Dienstleister für Unternehmensverwaltung

Vom Unternehmen geschrieben

Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

368 Bewertungen

1 Stern

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Zeer snelle reactie

Zeer snelle reactie, ook al was hetveerste document van een foutief huisnummer maar werd binnen 1 minuut rechtgezet na telefonisch contact.
Ook heel snel geholpen via de telefoon.
Bedankt aan Mirijana

13. Mai 2024

Beste mevrouw van Iersel,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent!

Kadasterdata klantencontact

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na invullen van de gegevens ontving ik…

Na invullen van de gegevens ontving ik geen email, maar de medewerker van Kadasterdata ging er direct achteraan en vervolgens ontving ik als nog de email met alle gegevens. Snelle reactie, snel resultaat.

16. April 2024

Beste Martien,

Bedankt voor het schrijven van uw mooie review.
Hier doen wij het voor!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle reactie op de vraag.

12. April 2024

Beste Geert,

Bedankt voor uw review aan Kadasterdata.

Hier zijn wij erg blij mee.

Heel goed geholpen

25. März 2024

Beste Allan Fok,

Bedankt voor uw review. Hier zijn wij erg blij mee!

Aanvraag eigendomsbewijs woonark

In eerste instantie leek eea niet goed te gaan, mede door eigen knulligheid, maar na contact met het supportteam is alles naar volle tevredenheid opgelost. Hartelijke dank daarvoor.

13. März 2024

Beste Lau Schoolkate,

Bedankt voor uw mooie review. Hier zijn wij erg blij mee.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Reclame bericht

sturen mij een mail die ik ontvang omdat ik mij ingeschreven zou hebben bij hun,
Is niets van waar ik heb ook niets te maken met het kadaster ik woon niet in Nederland, blijkt dat er door mij in het verleden een aanvraag gedaan is voor een huis, kon ik mij niet herinneren...

13. März 2024

Beste Jaap van Toledo,

Helaas zagen wij uw negatieve review voorbij komen.

Uw review gaat wat wij voor nu lezen over onze nieuwsbrief die u van ons heeft ontvangen.
Dit betreft een reclame e-mail.

U heeft eerder bij ons een gratis woningwaarde aangevraagd en hierdoor bent u aangemeld voor onze nieuwsbrieven.

Contactgegevens zijn bij ons veilig.
Eventuele ingevulde contactgegevens worden niet met derde partijen gedeeld. Deze worden alleen gebruikt om gratis informatie naar u te sturen.

Mocht u zich willen afmelden kunt u dit doen via de button unsubsribe onderaan de e-mail.

Uiteraard hebben wij niets aan een ontevreden klant, daarom zou ik graag van u horen wat ik eventueel nog voor u kan betekenen.

Wij horen graag van u.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met Mirijana gesproken en zeer snel…

Met Mirijana gesproken en zeer snel opgelost.
Had de verkeerde adres gekregen van een perceel die ik opgevraagd had.
Complimenten

Beste Arthur Brouwer,

Bedankt voor de complimenten en het schrijven van uw review.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er is heel snel gereageerd op mijn verzoek.…

Er is heel snel gereageerd op mijn aanvraag van een kadastrale kaart. In eerste instantie kreeg ik de foute kaart, maar toen ik dit aangaf is dit in vijf minuten hertseld.

Beste Steven Duyverman,

Bedankt voor uw fantastische review! Wat fijn om te lezen dat u de juiste kaart alsnog heeft mogen ontvangen.

zeer snelle reactie

Mij werd een verkeerd uittreksel gezonden.
Dit werd per ommegaande gecorrigeerd.

Beste Lita van der Kaay,

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat het zo is opgelost voor u.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben heel snel en vriendelijk geholpen

Ben heel snel en vriendelijk geholpen, super!

Beste Donna,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Hier zijn wij erg blij mee!

Duidelijk en snel

De meting op locatie was snel geregeld en bracht direct duidelijkheid. Vriendelijke landmeter!

19. Januar 2024

Beste Roos de Heijde,

Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de uitgevoerde grensreconstructie. Tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service , netjes geholpen aan de telefoon.

Toppie heel blij mee

28. Februar 2024

Beste Anita Damme,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw review. Hier zijn wij erg blij mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service , netjes geholpen aan de telefoon.

Beste Jacqueline,

Bedankt voor het schrijven van uw 5 - sterrenreview.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

WOZ ging makkelijk en vlot

WOZ bezwaar ging makkelijk en vlot. Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Beste Jennifer Wevers,

Bedankt voor uw fantastisch mooie review. Hier maakt u ons erg blij mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

snel en duidelijk antwoord!

snel en duidelijk antwoord!
Vriendelijke medewerkster!

Beste heer/mevrouw Kitzen,

Bedankt voor uw fantastische review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service.

Snel

Snel, duidelijk en accuraat

28. Februar 2024

Beste Michiel de Rooij,

Dank voor het achterlaten van de mooie review. Hier zijn wij erg blij mee.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reclame mails

Reclame mails bevatten foutieve informatie.

27. Februar 2024

Beste Sam,

Helaas zagen wij uw negatieve review voorbij komen.

Dit betreft een reclame e-mail.

Contactgegevens zijn bij ons veilig.

Wij horen graag van u.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LET OP!! Kadasterdata.nl vraagt onnodig veel te veel geld!!

LET OP!!
'Kadasterdata.nl is een keihard commercieel bedrijf die maar liefst bijna 100 Euro vragen voor een incompleet beeld van je eigen terrein.
(let op; dit is dus NIET..'ww..kadaster.nl' die veel goedkoper zijn) Helaas door tijdgebrek betaalden we dit bedrag te snel zonder even te zoeken naar de juiste website, ....kadaster.nl.
Ook bij 'mijnoverheid.nl kan je diezelfde informatie zelfs gratis ontvangen!
Ik kan het mezelf alleen kwalijk nemen dat ik met ze in zee ging...
Om mijn hele terrein via dit bedrijf compleet te ontvangen mag ik er bovenop nog zo'n 60€ betalen schrijft de medewerkster... wat ik NATUURLIJK NIET ga doen)
Ik hoop dat mijn domheid anderen inspireert om niet naar de verkeerde website te gaan...Lees dus even goed mijn tekst door om je niet te vergissen(!)
Toen ik met het 'echte' kadaster contact opnam en ik vertelde wat ik had betaald hoorde ik haar schrikken en 'oh nee' zeggen....
Dat kadasterDATA veel meer geld vragen dan 'het kadaster' moeten ze natuurlijk zelf weten, ik wil alleen met dit bericht aangeven dat je goed moet kijken waar je op klikt en dat er goedkopere opties zijn.

23. Februar 2024

Geachte Petra,

Wat jammer van uw helaas negatieve review en dat u het geleverde product teleurstellend vindt.
Echter geven wij vooraf wel duidelijk aan wat u van het product kunt verwachten en wat de kosten zijn.
Wij hebben uw bestelling zojuist bekeken en zien dat het product echt duidelijk conform de aanvraag en productinformatie aan u uitgeleverd is. Wij leveren de geregistreerde bebouwing, bijgebouwen worden over het algemeen niet geregistreerd.

Onderstaande tekst kunt u terugvinden bij de product informatie:

Is de Kadastrale kaart met maatvoering altijd leverbaar?

Ja, wij kunnen van elk (grond)perceel de Kadastrale kaart met maten leveren. Standaard leveren wij het grondperceel waar de woning op gevestigd is met de geregistreerde bebouwing. Het kan voorkomen dat u ook eigenaar bent van andere (aangrenzende) percelen. Indien u deze percelen wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Dat heeft u toen ook gedaan verneem ik uit uw review. En zijn de extra kosten met u besproken. En wij hebben u daarom ook korting gegeven op het ' extra perceel '

Tevens staat er een voorbeeld bij de productinformatie.

In deze zijn wij het helaas niet eens met uw review.

Kadasterdata klantencontact

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel, exact wat ik nodig had :)

20. Februar 2024

Beste Cas,

Bedankt voor het schrijven van uw fantastische review.
Hier zijn wij erg blij mee.

Kadasterdata klantencontact.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr