Bestelling geplaatst voor wat na levering bleek verkeerd adres. Om te beginnen wordt de telefoon gewoon door een mens beantwoordt, die me binnen 1 minuut ook meteen helpt en het probleem oplost, groot... Mehr ansehen
Eerst enig contact gehad via whatsapp. Daarna even gebeld om vervolgens binnen 10 minuten (echt waar, minder dan 10 minuten !) De gewenste informatie te ontvangen via email. Heel blij mee, dank je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snel resultaat, beschikbaar. Echter, wel beperkt op enkel postcode gebied. Overkant van de straat (veelal andere postcode) valt soms buiten het overzicht, wat dan weer bijzonder is. De vraag rest... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer toegankelijk om gegevens te verkrijgen en in een enkel geval waar het misgaat is SUPPORT ook echte support en krijg je als nog snel en adequaat het gezochte. Klantvriendelijke organisatie, zond... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Niederlande
- 088-2204200
- support@kadasterdata.nl
- kadasterdata.nl
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle probleem oplossing
Bestelling geplaatst voor wat na levering bleek verkeerd adres. Om te beginnen wordt de telefoon gewoon door een mens beantwoordt, die me binnen 1 minuut ook meteen helpt en het probleem oplost, groot compliment.
Zeer toegankelijk om gegevens te…
Klantvriendelijke organisatie, zonder chatbox maar met echte medewerksters!

Dankjewel Mirijana 🙏
Eerst enig contact gehad via whatsapp.
De gewenste informatie te ontvangen via email.
Heel blij mee, dank je wel Mirijana !

Antwort von Kadasterdata
Het was een zeer prettige samenwerking…
Het was een zeer prettige samenwerking en de communicatie was heel erg duidelijk. Ook Rob die de metingen heeft gedaan was zeer aangenaam en duidelijk.
Top bedrijf sterk aan te bevelen!

Antwort von Kadasterdata
Snel reactie gehad op vraag en heel…
Snel reactie gehad op vraag en heel vlotte afhandeling.

Snelle reactie gehad
Snelle reactie gehad, prima dus.

Super service!
Ten eerste: Ik heb de gevraagde gegevens in goede orde ontvangen. Dus dat is al heel fijn. Toen bleek dat ik per abuis de verkeerde gegevens had opgevraagd, heb ik vriendelijk verzocht of die transactie ongedaan kon worden gemaakt. Ik heb een hele nette mail als antwoord gekregen en heb het per abuis betaalde bedrag terug ontvangen. Heel erg fijn!

Antwort von Kadasterdata
De kracht van een goede klantenservice
Er ging iets fout bij de verzending van mijn bestelling en de klantenservice reageerde daar heel adequaat op!

Zeer snelle service!
Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verholpen.

Super geholpen
Super geholpen! Verlies betaald document werd opgelost door opnieuw de link te sturen.

Antwort von Kadasterdata
Achteraf blijkt dat de uitgemeten…
Achteraf blijkt dat de uitgemeten grenzen niet rechtsgeldig zijn bij overdracht bij een notaris.
Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief is tenzij het echte kadaster komt inmeten. Hierdoor dus dubbel geld moeten betalen om de grens definitief te krijgen. Als je dit bij de klantenservice aangeeft roepen ze alleen maar dat ze de opdracht hebben uitgevoerd

Een zeer goede ervaring
Ik heb diverse malen contact gehad met Michelle en zij regelt het fantastisch duidelijk en helder

Antwort von Kadasterdata
Duidelijk antwoord op mijn vraag en een…
Duidelijk antwoord op mijn vraag en een snelle reactie

Erg jammer
Erg jammer , er werd een mooi rapport beloofd maar er kwam niets uit . Uiteindelijk niet eens een concreet advies over werkelijke woz dus je betaald voor een rapport maar je kunt er niks mee . Niet aan te bevelen

Had vraagje en is heel snel beantwoord
Had vraagje en is heel snel beantwoord

Pure misleiding
Pure misleiding
Je krijgt een mail dat je gratis de check kan doen maar je krijgt geen daadwerkelijke uitslag. Hiervoor moet je flink betalen.

Antwort von Kadasterdata
snelle reactie en de juiste antwoorrden…
snelle reactie en de juiste antwoorrden op mijn vragen

Antwort von Kadasterdata
Formulier besteld om bezwaar te maken tegen woz waardebepaling
Formulier besteld om bezwaar te maken tegen de woz waardebepaling jaar 2026.
Het verkregen product is een rommelig niet invulbaar pdf bestand waar je weinig mee kunt.
Geld terug was niet mogelijk werd mij verteld.
Al met al een zeer slecht product wat veel te duur is van het kadaster. € 34,95 is weggegooid geld, niet doen dus.

Goede ingreep medewerker
De aanvraag was eenvoudig te doen. Echter bleef kennelijk ergens on hold in het systeem. Heel fijn dat de medewerkster Mirijana het adequaat heeft opgepakt. Het uittreksel ziet er duidelijk en verzorgd uit

Antwort von Kadasterdata
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.