Baktotaal Bewertungen 118

1 Stern

Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Hele slechte service

Tijdens de levering is een pak bakmix opengegaan. Na dit te hebben gemeld gaf de klantenservice aan dat ze alles in schone dozen versturen en dus mijn bakmix nog kan gebruiken. Voor het verlies van een deel van de inhoud werd 25% compensatie geboden.

Dus nu heb ik een product dat een stuk korter houdbaar is én mag ik een kleinere taart ermee maken en de overige ingrediënten keer 80% doen. Voor ruim €5000-8000 aan spullen gekocht de afgelopen jaren maar dit is gelijk mijn laatste aankoop hier geweest.
Erg teleurgesteld in dit bedrijf.

9. März 2026

Delivery was super fast

Delivery was super fast. Ordered in the evening-next day at 12:00 my package was here. Product (meringues) was fresh. Better than expected.

19. Februar 2026

Goede ervaring met bestellingen

Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd netjes geleverd. Laatste keer zat er echter één beschadigd product bij. Een bakvorm was vervormd. Contact opgenomen per e-mail en het was snel en goed opgelost. Ik kreeg vlot een nieuwe bakvorm toegestuurd.

Verbeterpunt zou zijn de productinformatie op de website. Die is niet bij alle producten even uitgebreid en volledig.

4. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Callebaut Noir Intense cacaopoeder

Callebaut Noir Intense cacaopoeder werd aanbevolen als geschikt voor chocoladedrankjes, wat absoluut niet klopt. Nadat ik hierover had geklaagd bij de klantenservice heb ik mijn geld teruggekregen. Baktotaal heeft inmiddels de productomschrijving aangepast.

19. Januar 2026

Kapotte thermometer

Bestelling gedaan waar een thermometer bij zat. Deze thermometer bleek niet goed te functioneren. Contact gezocht en ze hebben een nieuwe opgestuurd. Helaas dezelfde en ook deze functioneerde niet goed. Ze hebben nu een andere opgestuurd van een ander merk die het wel doet en nu ben ik helemaal blij. Tevreden met de service.

13. Januar 2026

Goede, snelle service

Één van de bakringen die ik had besteld kwam verbogen bij mij binnen. Vandaag daarover contact gehad met de klantenservice, en ik krijg een nieuwe toegestuurd. Deze wordt morgen al bezorgd! Goede snelle service

7. Januar 2026

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf. We kopen er al div jaren. En ook als er iets is word het heel goed opgelost. Wel jammer dat soms niet alle bakmixen op voorraad zijn. Maar dan worden ze dus goed verkocht.

5. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gaat te vaak iets mis

Paar keer hier een bestelling gedaan en ook paar keer was er wat mis met mijn bestelling. Eerder geholpen door Melissa van de klantenservice en die heeft het destijds netjes afgehandeld. Echter de afgelopen keer met Alexander van de klantenservice contact gehad en daar wel ontevreden over. Hij leest niet nauwkeurig, waardoor ik meermaals mijzelf moet verduidelijken en uiteindelijk ook niet tot een oplossing gekomen. Voor mij gaat er te vaak iets mis met de bestelling en te veel kans op klantonvriendelijk contact, daarom stap ik vanaf nu over naar een ander bedrijf voor mijn bakbenodigdheden.

18. Juli 2025

Eetbare bloemen besteld

Eetbare bloemen besteld. EETBARE. Niet te eten. Veel te hard. Ik meld dit bij de klantenservice. Onbeschoft behandeld en de vrouw ging uitvoerig in discussie. Volgens haar weet iedereen wel dat eetbare bloemen niet om te eten zijn.

7. April 2025

Zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk

Dit was mijn tweede bestelling bij Baktotaal en meteen de laatste. De stroopwafelstukjes kwamen in een simpele plastic zak in een doos, en die zak was óók nog beschadigd. Daarnaast had ik twee flessen Lotus Speculoos topping besteld die allebei maar een half jaar houdbaar bleken te zijn, terwijl dat elders veel langer is. Toen ik hierover klaagde, kreeg ik een bot en denigrerend antwoord zonder enige bereidheid tot oplossing. Ongelooflijk onprofessioneel en totaal niet klantvriendelijk. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.

This was my second order at Baktotaal and definitely the last. The stroopwafel pieces came in a simple plastic bag inside a box, and the bag was even damaged. In addition, I ordered two bottles of Lotus Speculoos topping, both with only half a year of shelf life, while at other suppliers the shelf life is much longer. When I complained about this, I received a rude and dismissive reply with no willingness to offer any solution. Incredibly unprofessional and absolutely not customer-friendly. I strongly advise against buying from this company.

29. August 2025

Gedroogde eetbare bloemen besteld

Gedroogde eetbare bloemen besteld, zagen er prachtig uit op de foto. Waren erg duur dus alle vertrouwen dat ze mooi zouden staan op de babyshower taart. Helaas zo lelijk dat ze niet op de taart konden. Terugsturen is voor eigen rekening, helaas € 8,25 armer voor een illusie.

15. Mai 2025
Baktotaal-Logo

Antwort von Baktotaal

Beste HL Morren, vervelend om te horen dat u ontevreden bent, onze excuses hiervoor. We kunnen de order helaas niet terugvinden o.b.v. deze gegevens. Zou u contact op willen nemen met onze klantenservice? Dat kan via mail (mail@baktotaal.nl) of telefoon (0548-623016). We horen graag van u zodat we het kunnen oplossen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service van Baktotaal!

Omdat het door mij bestelde en ook door Baktotaal verzonden broodbakblik door een foutje van PostNL niet bij mij bezorgd is heeft Baktotaal uit zichzelf heel netjes een nieuw blik aan mij toegestuurd. Wat een geweldige service!

8. März 2025

Erg tevreden!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst. De producten worden altijd snel verzonden en breekbare items worden veilig en netjes verpakt. Erg tevreden over baktotaal!

17. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig bedrijf en wat een…

Wat een geweldig bedrijf en wat een service. Pakket ontvangen maar de doos was kapot. Zoutbakje, bloem en een stokbroodhouder was beschadigd. Een mailtje gestuurd en ik kreeg als reactie “ Jammer dat je bestelling zo bij je is aangekomen, wij houden onze klanten graag tevreden daarom zal ik de 3 artikelen vandaag nogmaals naar je versturen.
Dit kan je morgen verwachten” Maureen van Baktotaal. Ik had nog iets nodig en vroeg of dit meekon maar de verpakking was al klaar. Prompt kreeg ik een kortingscode voor gratis versturen. Wat een service, echt geweldig.

10. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel duimpjes omhoog voor team baktotaal

Ik zie allemaal reviews waar ik me vragen bij stel..over de klant dan niet baktotaal. Ik ben er al jaren klant en ze zijn super. Enorm assortiment, snelle levering (als post nl meewil natuurlijk) en een correcte klantendienst. Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling. Mailtje gestuurd. Achteraf toch maar gebeld en het werd telefonisch meteen rechtgezet. Over retours kan ik niks zeggen want wat ik koop heb ik nodig en je leest de volledige beschrijving en vergelijk toch om dan het beste te kopen. Zij verdelen de betere merken aan betaalbare prijzen. Zeer tevreden klant hierzo.

11. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr