Kadasterdata Bewertungen 368

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst voor wat na levering bleek verkeerd adres. Om te beginnen wordt de telefoon gewoon door een mens beantwoordt, die me binnen 1 minuut ook meteen helpt en het probleem oplost, groot... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst enig contact gehad via whatsapp. Daarna even gebeld om vervolgens binnen 10 minuten (echt waar, minder dan 10 minuten !) De gewenste informatie te ontvangen via email. Heel blij mee, dank je... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snel resultaat, beschikbaar. Echter, wel beperkt op enkel postcode gebied. Overkant van de straat (veelal andere postcode) valt soms buiten het overzicht, wat dan weer bijzonder is. De vraag rest... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer toegankelijk om gegevens te verkrijgen en in een enkel geval waar het misgaat is SUPPORT ook echte support en krijg je als nog snel en adequaat het gezochte. Klantvriendelijke organisatie, zond... Mehr ansehen

1. Informationsdienst
  2. Dienstleister für Unternehmensverwaltung

Vom Unternehmen geschrieben

Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

368 Bewertungen

1 Stern

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Snell service

Snelle service. Na invoering verkeerde gegevens gelijk de correcte data onvangen. Aanbeveling!

15. August 2023

Geachte heer/mevrouw

Bedankt voor de mooie review en de aanbeveling! Hier streven we naar, nogmaals dank.

zeer snelle service

zeer snelle service, en netjes geholpen. Wel prijzig

10. August 2023

Beste Peter,

Bedankt voor uw goede review, hier zijn we erg blij mee!

Super

Super! Per ongeluk een dubbele bestelliung gedaan en direct mijn geld terug gekregen.

28. Juli 2023

Beste Pim,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat het zo is opgelost voor u.

Eigendomsbewijs en woningrapport

De opgevraagde documenten waren snel beschikbaar en een vraag daarover werd binnen 2 uur vlot en goed beantwoord.

17. Juli 2023

Beste Han,

Bedankt voor het schrijven van uw mooie review. Hier doen wij het voor!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichterij

Oplichterij, schaam je om mensen zo te misleiden. kijken of je het geld terugstorten en reactie welkom

16. Juli 2023

Beste Eva Hollander,

Helaas zagen wij uw negatieve review.

Echter kunnen wij niet uit de review niet halen wat er fout is gegaan met het leveren van de kaart met maatvoering.
Voor wat wij kunnen zien is de bestelling conform de aanvraag aan u uitgeleverd.

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Zeer snelle reactie

Zeer snelle reactie, met klantvriendelijke terugkoppeling en snelle oplossing

7. Juli 2023

Beste Martijn,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goeie servicedeks, wat je zelde meer ziet !!

Ik heb 3 maal contact gehad met de servicedesk en dit is nu hoe een bedrijf/instelling zou moeten functioneren. Korte wachttijd, correcte en vriendelijke medewerkers, afspraak nakomen en oplossingsgericht werken! Dikke vette 10 van ons !

5. Juli 2023

Beste Richard Verheij,

Bedankt voor het schrijven van uw fantastisch mooie review.
Dit vinden wij erg fijn om te lezen!

Manfred Kortleve is een topper

Manfred is de meest vriendelijke ne behulpzame medewerker die we hebben mogen ervaren

22. Juni 2023

Beste Jason van Dijk,

Bedankt voor uw review aan Kadasterdata. Hier zijn wij erg blij mee.

Rapidooooooooooooo

Ik kreeg steeds heel snel reactie van Mirijana, ik ben heel goed geholpen.

15. Mai 2023

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw 5-sterren review!
Wat fijn om te lezen dat u snel en goed geholpen bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle reactie en super afhandeling

Zeer snelle reactie op mijn verzoek en direct een nieuw document ontvangen, eenmalig zonder extra kosten!

17. April 2023

Beste Mady,

Bedankt voor uw review aan Kadasterdata.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent!

Per ongeluk 2x betaald

Per ongeluk 2x betaald, direct een bericht gestuurd en volgende dag antwoord dat het terug gestort word. Heel netjes

7. März 2023

Geachte heer de Bock,

Bedankt voor uw review!
Wat fijn om te lezen dat het zo voor u is opgelost.

Zeer behulpzame medewerkers.

Zeer behulpzame medewerkers.
Ondanks storing bij betalen van aangevraagd rapport, uiterste best doen om mij op tijd te kunnen helpen zodat ik verder kan.

7. März 2023

Geachte heer/mevrouw Pieterson,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review! Dit waarderen wij zeer!

Omdenken!

Ondanks dat de gegevens niet aanwezig waren, heeft men toch hun best gedaan om mij van gegevens te voorzien, waar ik ook wat mee kon.

6. März 2023

Geachte heer Land,

Bedankt voor uw mooie review!
Erg fijn om te lezen dat u goed geholpen bent.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zinloos WOZ rapport, weggegooid geld

We vroegen een WOZ rapport op bij kadasterdata.nl voor € 24,95. Daarin staat de WOZ waarde per 1-1-2021 terwijl de gemeente reeds de WOZ waarde per 1-1-2023 heeft doorgegeven via de gemeentelijke aanslag. Waarom dan deze verouderde informatie?
Maar wat we eigenlijk wilde weten: hoe is de berekening van de WOZ-waarde tot stand gekomen. Daarover geen enkele informatie in dit rapport. Er stonden alleen drie referentiewoningen in met de verkoopprijs in 2017, dus 6 jaar geleden!! Wat is het verband met deze drie woningen en onze WOZ berekening. Totale mist. Zinloos rapport.
Groeten, L. de Jonge

20. Februar 2023

Beste Laurens de Jonge,

Helaas zagen wij uw negatieve review.

Ik heb uiteraard uw bestelling voor u nagekeken.
Er zijn geen meer referentie panden beschikbaar/leverbaar. Dat kan natuurlijk. Wat er niet is kunnen wij uiteraard niet leveren.
Wel kan ik u uit service het koopsommenoverzicht ( t.w.v.€19,95 ) naleveren. Dit overzicht vermeld koopsommen in uw postcodegebied met een selectie van de omliggende.
Deze vindt u in de bijlage.

Hopende u voldoende te hebben ingelicht. Mocht u nog vragen hebben horen wij dit graag.
Uiteraard hoop ik dat u de review kunt aanpassen of verwijderen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hebben ons geholpen voor maatvoering…

Hebben ons geholpen voor maatvoering percelen goede aanbieding en snelle afhandeling top gedaan

20. Februar 2023

Beste Albert,

Bedankt voor uw mooie review.

snel en direct

Het was heel fijn dat er zo snel en direct gereageerd werd door Kadasterdata, in dit geval in de persoon van Mirijana Karg. Alles was direct geregeld.

19. Februar 2023

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review aan Kadasterdata.
Hier zijn wij erg bij mee!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Had iets opgevraagd en dat was niet…

Had iets opgevraagd en dat was niet geleverd
waarom niet?
Gewoon een bedrijfsgebouw met eigen postadres
Netjes gecorrigeerd door Mirijana van het Kadaster

6. Februar 2023

Geachte heer Schaap,

Bedankt voor uw review.

Reactie op email

De emailbevestiging over mijn bestelling riep bij mij een paar vragen op. Het antwoord hierop kwam snel en was duidelijk.

5. Februar 2023

Geachte heer Reuvers,

Bedankt voor uw review.
Hier zijn wij erg blij mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig aardig, snel en nuttig

Geweldig om in een in principe zakelijk emailcontact om zo snel en sympathiek per mail benaderd te worden. Met volledig adequate informatie.

15. Januar 2023

Geachte heer Benecke,

Bedankt voor uw 5 sterren-review.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw informatie.

Kadasterdata klantencontact.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr