Zeer slechte Casino. Jacks is een kopie van TOTO zelfde systeem en verdien model. Heel trage website laad langzaam express zodat de spelers verliest. Bij Sport bet is helemaal een drama, laad la... Mehr ansehen
In tegenstelling tot de vele negatieve reacties zijn mijn ervaringen erg positief. Ik heb juist het gevoel dat mijn winkansen bij Jacks.nl hoger zijn dan bij de meeste concurrenten. Het ligt er natuu... Mehr ansehen
Pure oplichting!!! Ik ken het spel Big Bass Splah erg goed. Nooit meegemaakt dat je op een avond je volledige limiet inzet en maar één keer de 'scatters' krijgt. Ongekend en overduidelijk compleet abn... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Jack's Casino & Sports biedt spelers een breed aanbod van online kansspelen zoals: video slots, jackpot spellen, klassieke slots, gokkasten en tafelspellen. Neem plaats aan onze Live Casino tafels, waar onder leiding van Nederlandstalige Jack's Game Presenters, Roulette en Blackjack kan worden gespeeld. Ook is het mogelijk om op diverse sporten zoals voetbal, darts, tennis en F1 te wedden. Dagelijks aanbod aan Jack's Specials. Dit alles in een veilige, verantwoorde en betrouwbare speelomgeving met 24/7 klantenservice per e-mail, telefoon en live chat!
Tower SIXTY3, level 8, SLM1609, Sliema, Malta
- 0800 7777700
- klantenservice@jacks.nl
- jacks.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Always played with €0,25 inzet...
Always played with €0,25 inzet.... Then i suddenly found out it was adjusted to €4 inzet while i didn't do that and also didn't see in my screen that it was adjusted. Never going to play again here
Toch 1 van de minste Nederlandse online…
Toch 1 van de minste Nederlandse online casino die zijn. De meeste promoties zijn sportpromoties, Waar andere online casino's wel vaker free spins geven, is dat hier niet.
Mensen laten stemmen om website van het jaar te worden en dan beloven dat als het daadwerkelijk ook website van het jaar word ze te belonen met 25 free spins (geloof ik), is een mooie actie. Maar kom je beloftes dan wel na. Wel WSVHJ worden maar niets geven.
Fake fake fake fake 🚫 watch out
Fake fake fake fake 🚫 watch out
Slechtste service van alle bookmakers
Slechtste service van alle bookmakers, hebben ze een telefoon nummer wordt je na 10 minuten in wachtrij te hebben gewacht niet doorgeschakeld. Dit meerdere malen gehad. Betere klantenservice regelen Jacks.
Voor mij alleen maar positieve…
Voor mij alleen maar positieve ervaringen bij Jacks. Natuurlijk zijn er dagen bij dat ik niets win, maar daarentegen ook regelmatig leuke winsten. En uitbetalingen staan zo goed als meteen op je rekening. Absoluut 5 sterren.
bonusvoorwaarde super onduidelijk en…
bonusvoorwaarde super onduidelijk en gijzelen je eigen geld. een casinobonus zorgt ervoor dat je ook je eigen geld wat je gebruikt voor sportweddenschappen niet kan opnemen, dwingt je dus om verplicht oneindig lang casino te spelen, ook als je de bonus hebt weggespeeld.
gedrocht van een website en klantenservice helaas
OPLICHTING DOOR JACK'S CASINO
LET OP MENSEN JE WORDT BIJ DEZE CASINO OPGELICHT!!(HEB BEWIJS!) ONLINE ZOWIEZO. MAAR NU ECHT OOK OP DE LOCATIES..GA NAAR HOLLAND CASINO VOOR DE ECHTE ERVARING.. LET OP OP DE 100 SPINS 1x WINST. GA NIET NAAR JACKS CASINO ONLINE OF OP LOCATIE..
leuke site
leuke site, heel snel met uitbetalen, geeft niet dikwijls, maar wel hoge bedragen.
Personeel van lokatie Dordrecht zijn…
Personeel van lokatie Dordrecht zijn niet vriendelijk
Normaal speel ik op andere sites,maar…
Normaal speel ik op andere sites,maar dacht probeer het een keer 500 gestort met 500 bonus.
Big bass bonanza na 300 euro inzet met 1 euro per spin de bonusronde ingegaan.
15 euro gewonnen met 1 euro inzet op een bonus ronde na 300 inzet.
Zelfde met doghouse en andere spellen.
1000 euro weggespeeld in anderhwlf uur met 1 euro inzet.
Belqchelijke kutsite
na 10 min wachten geen antwoord dus…
na 10 min wachten geen antwoord dus maar uitgezet zou hier niet meer spelen maakt hun niet uit reageren nergens op
Waardeloos
100% bonus geaccepteerd. Ik weet de regels ervan, maar dat je dan niet het gewonnen geld (betje) wat je al eerder gezet hebt en laat uitcashen niet terug kan storten is toch echt onzin. Andere sites heb je hier geen probleem mee! Voor mij nooit meer Jack. Mensen ga AUB als je wilt spelen bij een casino naar een fatsoenlijk kansspel site
Faaaaaake speler om te laten zien dat…
Faaaaaake speler om te laten zien dat winnen wel moglijk .
Zijn er speler die 24/7 speelt en de meeste bekende naam is (Hebben ) die speler zit op meerdere tafel te winnen en je kan niet op meerdere tafel zitten want dan moet je een van tafels verlaten zodat je bij de andere kan . op een van de tafels blijft hij echt elke rondje winnen boven 30 K en bij andere tafel wint hij veel kleiner bedragen , rond 40 € maar . Jacks is een dief maar ook erg dom samen met hun winnende robot .
Wat naar die bonus !
Wat naar die bonus !! Als je stort krijg je dubbele geld, maar blijkbaar moet je eerst voor 600 euro gokken om te kunnen uitbetalen !! Ik had 50 winst maar kon niet uitbetalen je moet doorspellen je raad het al alles kwijt
Waardeloze organisatie
Waardeloze organisatie. 0,0 transparant, geen informatie middels email als ze een accountwijzigingen eenzijdig doorvoeren. De bereikbaarheid van de klantenservice is werkelijk dramatisch. Na 10 minuten wordt de verbinding verbroken, niet een mededeling dat het erg druk is of hoeveel wachtenden er zijn voor jou. Met uitzondering van 2 of 3 medewerkers weten veel medewerkers niet eens waar je het over hebt. Zo ga je niet met klanten om. Jack's verdient een draai om de oren.
Totaal geen kans om te winnen
Totaal geen kans om te winnen, complete mangel bende.
Don't play here
Don't play here, ignore them. I play over a year and you never win something special, it's by far the baddest online casino in the Netherlands.
They told me if I play with them I don't have to expect to win something!🤣 That's ridiculous.
Bet onterecht fout gerekend.
Ik ben heel erg teleurgesteld in jacks.nl
Ik wed al 15 jaar lang en dit is de eerste keer waarbij ik voel dat ik in de maling ben genomen en ik ben gekwetst.
Ik heb namelijk een weddenschap geplaatst die goed is die hun vervolgens fout hebben gerekend.
Ik weet nog goed dat ik 2 maanden eerder een klacht had over een wedstrijd waar ik op had gewed omdat ik dacht dat het inclusief extra tijd was, en er werd toentertijd duidelijk tegen me gezegd dat als een wedstrijd incl extra tijd is het er op de weddenschap zou moeten (Incl extra time) , dus na wat even controleren van me weddenschappen bleek het waar te zijn dat het in duidelijke letters naast de weddenschap staat Inc extra time dus ik accepteerde het.
Nou 2 maanden later (vandaag) speel ik een weddenschap op de mlb under 14.5 slagen. De wedstrijd eindigt op 13 slagen, maar ze krijgen vervolgens een verlenging nu weet ik dat verlenging niet hoort te tellen omdat er NIET STAAT INCLUDING EXTRA TIME OP DE WEDDENSCHAP ZOALS DE SITUATIE DIE IK 2 maanden VAN TEVOREN HAD MET EEN EERDERE WEDDENSCHAP EN WAAR BIJ DIE COLLEGA ME HET HEEL DUIDELIJK MAAKTE.
Dus waarom wordt verlenging er nu ineens wel in meegenomen terwijl het er niet staat terwijl op diezelfde weddenschap betslip er een wedstrijd is waar er staat(INCLUDING EXTRA TIME)
En bij die specifieke wedstrijd waar ik nu een klacht over heb staat ER GEEN INCLUDING EXTRA TIME. Dus de weddenschap IS GEWOON GOED.
Het kan niet zijn dat de bookmaker altijd een sneaky manier probeert te vinden om de klant te benadelen.
Ik ben al een bettor die niet vaak wint, dus wanneer ik eindelijk een weddenschap win dan wil ik gewoon dat het eerlijk en goed gerekend wordt niet dat ik altijd soort van in de maling genomen moet worden. Het voelt nu alsof de bookmaker mij wilt hebben en dat geeft mij een heel naar ervaring hier.
Je wordt gelokt met een bonus om je te…
Je wordt gelokt met een bonus om je te registreren maar nu registratie en je eerste storting is de bonus nergens meer te vinden. Pure oplichting!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.