In tegenstelling tot de vele negatieve reacties zijn mijn ervaringen erg positief. Ik heb juist het gevoel dat mijn winkansen bij Jacks.nl hoger zijn dan bij de meeste concurrenten. Het ligt er natuu... Mehr ansehen
Voor mij alleen maar positieve ervaringen bij Jacks. Natuurlijk zijn er dagen bij dat ik niets win, maar daarentegen ook regelmatig leuke winsten. En uitbetalingen staan zo goed als meteen op je reken... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Jack's Casino & Sports biedt spelers een breed aanbod van online kansspelen zoals: video slots, jackpot spellen, klassieke slots, gokkasten en tafelspellen. Neem plaats aan onze Live Casino tafels, waar onder leiding van Nederlandstalige Jack's Game Presenters, Roulette en Blackjack kan worden gespeeld. Ook is het mogelijk om op diverse sporten zoals voetbal, darts, tennis en F1 te wedden. Dagelijks aanbod aan Jack's Specials. Dit alles in een veilige, verantwoorde en betrouwbare speelomgeving met 24/7 klantenservice per e-mail, telefoon en live chat!
Tower SIXTY3, level 8, SLM1609, Sliema, Malta
- 0800 7777700
- klantenservice@jacks.nl
- jacks.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer slechte Casino Kopie van TOTO
Zeer slechte Casino. Jacks is een kopie van TOTO zelfde systeem en verdien model. Heel trage website laad langzaam express zodat de spelers verliest. Bij Sport bet is helemaal een drama, laad langzaam als je een bet plaats en sluit de bet heel snel zodat je niet snel Live kan inzetten en je kan geen combinaties maken of ze halen bv boven 1,5 of 0,5 goals weg en bij andere Sport betting zoals Bet365 heb je dat wel staan is manipulatie om meer het spel te beginvloeden. RTP heel laag en helemaal doorberekend om alle geld terug te pakken. Casino slots geven niks misschien 1 bonus ronde na veel inleg en weinig daarna helemaal niks is ook een verdien model.
Je kan beter op buitenlandse gok sites spelen want NL gokbedrijven is eigenlijk over verleden tijd, ook spelen met limiet tot 700 blokkeert de mogelijkheden zou je meer willen inzetten of andere combinaties kan niet dan zit je aan een limiet of met tijd limiet. Dat is geen vrijheid of democratie maar een dictator policy beleid.
De overheid zegt zogenaamd ze willen de gokkers en jongeren beschermen maar voor de staat is dit een verdien model veel kans spel belasting heffen en dure vergunningen verkopen aan gokbedrijven.
Van dat geld gaat naar Ukraine of AZC dus bij de verslaafde gokker of burger komt het niet.
Met gokken win je en verlies je en speel je met mate, maar NL gokbedrijven vergeet het maar is 98% alleen verlies.
Het gaat niet meer lang duren en je gaat op het nieuws horen een bekende casino is failliet en daarna willen ze de speler de schuld geven. Het is niet de speler en dat is het bedrijf zelf.
Gokken in NL is over beter in het buitenland heb je meer kansen.
Stort al ruim 4 maanden
Stort al ruim 4 maanden. Mijn limiet is op 700eu. Dus al ruim 2800eu gestort, 0 prijzen. Spellen zijn op slot, ze laten je spelen met je eigen geld.
Geen winkansen. 0% zeer slechte casino! Mensen deel je ervaring aub! Op hun website staat dat ze nr1 casino zijn, dit hebben ze zelf geplakt op hun website, als ik alle reviews lees, kan je nooit nr1 zijn. Jullie hebben niet eens 2 sterren. Mensen vergeet niet je ervaring te delen en te beoordelen!
Klantenservice Aiden
Aiden was behulpzaam in het beantwoorden van vragen, goed geholpen.
Very unfriendly customer Service
Very unfriendly customer Service. I cannot recommend this. No help, just shitty attitude.
Omg wat een verschrikkelijk walgelijk…
Omg wat een verschrikkelijk walgelijk website ik dacht slechter kan niet echt niet te geloven werkelijk waar te ziek voor woorden mensen wees gewaarschuwd dit website is oplichterij 100% speel hier niet laat ze failliet gaan AUB!!!
Godd perfeckt
H 4 L.
Kort,krachtig en tja Louise weet wel wat ze doet. Top vrouw echt respect en geduld op en top
Oplichting en nep reviews
Ontzettend boos, in 3 dagen tijd 1100 euro verloren. Geen spelletjes terwijl je 50 cent per draai betaald om een dubbele kans te maken. Elke keer 1 euro inzet en om de 20 draaien een keer 2 euro "winnen".
Elke keer denk je, even nog wat extra, ik heb er al zoveel inzetten, het zou toch een keer moeten geven. Niets. Dit bedrijf is echt te nep voor woorden.
Dit nep zijn zie je ook heel goed terug in de nep ingekochte reviews. Bekijk de 5 sterren reviews eens, gaat allemaal om de klantenservice met hele korte zitten: goed geholpen, aardige mensen, prima klantenservice. Dit zegt genoeg! Niemand geeft een casino een review om de klantenservice, dat doen alleen maar ingekochte callcenters in India.
Jacks koopt overduidelijk nep reviews in om de echte reviews te verdrijven.
Jacks.nl jullie zijn een stel oplichters, jullie geven de mensen niet een kleine kans, jullie harken alleen maar iedereen leeg. Ik hoop zo dat ze jullie eens echt een keer goed doorlichten, ik wens jullie allen het slechtste toe!
zijn smerige oplichters
zijn smerige oplichters. Krijg je een bonus. Moet je minimaal 30x het bonus bedrag inleggen. tot een max van 7500 euro. Vuile ratten zijn het.
Pure oplichting!!
Pure oplichting!!! Ik ken het spel Big Bass Splah erg goed. Nooit meegemaakt dat je op een avond je volledige limiet inzet en maar één keer de 'scatters' krijgt. Ongekend en overduidelijk compleet abnormaal. Let op alsjeblieft. Bij Jacks word je opgelicht. Geen enkele twijfel, en overduidelijk.
Snelle en hulpvaardige helpdesk.
Oneerlijk online casino
Ik ben mezelf heel erg bewust dat gokken geld kost. Maar bij Jacks spannen ze echt de kroon. 100 euro aan slots uitgegeven. 12 punten voor terug gekregen. Bij 3 belletjes 2 punten bij simply wild. En dit is niet de eerste keer.
711 is nog enigszins te vertrouwen.
Heel nep.
Heel nep.. speelde aan de bh tafel van jacks en dealer pakt gewoon nog een kaart terwijl iedereen al gebust was, totaal onnodig een kaart pakken. Hierdoor was de volgorde van de kaarten aangepast waardoor dealer 3 keer 20 en bi achter elkaar had. Grootste oplichting ooit.
beste online casino van allemaal hier…
beste online casino van allemaal hier kan je tenminste leuk spelen voor je geld en ik heb hier ook al leuke prijzen gewonnen van mijn 5 groene sterren
snel en goed geholpen!
I appreciate the help of the staff and…
I appreciate the help of the staff and the fast response.
duidelijk en klantvriendelijk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.