Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Speel/ speelde graag via circus, maar ze hebben me account geblokkeerd omdat ik tijdens mn weekje vakantie via Nederlandse vpn gebruik maakte (terwijl ik gwn in Nederland woon he 🤣). Heb eerder het i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen idee waar hier iedereen over klaagt..! In mijn ogen allemaal sukkels die alleen maar gratis willen gokken..! Vanaf 1e storting geen problemen ervaren en 3k plus laten uitbetalen en binnen enkele... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De slechtste casino van de wereld. Een klacht ingediend over technische problemen bij een spel. Na 9 weken nog steeds geen oplossing. Circus reageert ook niet op mails, via de klantenservi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

door hier een eerlijke review neer te zetten hebben ze blijkbaar mijn account veranderd al mijn punten 10000+ zijn eraf gehaald word van elke promotie nu uitgesloten en heb geen enkele uitleg hier... Mehr ansehen

1.7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb als jongvolwassene gespeeld bij…

Ik heb als jongvolwassene gespeeld bij Circus.nl en ben uiteindelijk meer dan €10.000 verloren. Ondanks dat ik duidelijk risicovol speelgedrag vertoonde (hoge stortingen, lange sessies, oplopende verliezen), werd ik niet effectief beschermd.
Hoewel ze op een bepaald moment mijn account sloten omdat ik geen inkomensgegevens had ingeleverd, hebben ze mijn account later zelf opnieuw geopend zonder dat ik daarom vroeg, terwijl ik nog steeds geen documenten had aangeleverd. Hierdoor kon ik opnieuw spelen en opnieuw verliezen.
Voor een aanbieder die onder de Nederlandse wet een zorgplicht heeft om spelers – zeker jongvolwassenen – te beschermen, vind ik dit zeer ernstig. Ik voel mij totaal niet beschermd en heb grote financiële en mentale schade overgehouden aan deze ervaring.
Ik heb inmiddels een klacht ingediend bij de Kansspelautoriteit

10. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk een keer geluk: 500x mijn inzet het kan dus ECHT!met in de spins nog een keer ...x mijn inzet 💯🙏

En yes ! Het weekend en pasen zat er tussen maar dinsdag na pasen stond het netjes op mijn rekening met een nette mail erbij! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ik kan het nog steeds niet geloven en heb het uitgeschreeuwd van geluk: ik heb deze week gewoon twee keer 500x mijn inzet gewonnen! Wat een bizar lekker gevoel dat het geluk eindelijk een keer mijn kant op komt. Ik heb nu een totaal van €2.599,63 staan.
De eerste €100 stond de volgende dag al direct op mijn rekening, dus ik heb het volste vertrouwen in Circus dat de rest ook snel volgt. Morgen ben ik jarig en ik hoop zo ontzettend dat ik het bedrag dan binnen heb, zodat ik met mijn kindje heerlijk uit eten kan om dit geluk te vieren. Bedankt Circus voor deze onvergetelijke ervaring!mocht ik nog eens geluk hebben en tevreden zijndan zet ik nog een review! Zo niet dan ook;)

Mochten er mensen twijfelen ik heb natuurlijk printscreen's gemaakt toen mijn geluk " niet op kon" , liefs mevr. Sanders

3. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

People tend to give reviews when its…

People tend to give reviews when its negative but in netherlands this one of the best legal gambling site you can play. RTP is atleast for me is pretty good and bonus games doesnt look like scam unlike some other legal sites.

31. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog nooit zo een slechte ervaring gehad…

Nog nooit zo een slechte ervaring gehad na hommerson dan bij circus, geen bonus game te krijgen rtp niks nada

250 euro en mischien hoogste win 2 euro na 250 spins op een euro bar en bar slecht.

Nooit meer bonuses die je zou krijgen werken ook niet.

Kortom kt casino die alleen maar geld wil maar nul entertainment geeft.

25. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

MENSEN AUB VERMIJD CIRCUS.NL wat ik…

MENSEN AUB VERMIJD CIRCUS.NL wat ik vandaag heb meegemaakt jongen pfff ik stort 250 ik ga richting live black(grootste fout ooit) dus ik zet op 3 tafels 83.33 euro alleen ik en dealer! ik krijg dus 2x 18 en 1 x17
dealer had 7 en opeens moest hij de kaarten opnieuw scannen en ja hoor hij had 20!! opeens had die dealer 20
als ik onder de 17 had zou hij 17 krijgen. vervolgens bel ik klantenservice om me account voorgoed te sluiten zegt die vrouw van circus u kunt ook je limit verlagen ipv account sluiten! vieze vuile criminelen de staat heeft express casino online legaal gemaakt zodat ze ons leeg kunnen plunderen

19. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ín het begin maandag geleden kon je…

Ín het begin maandag geleden kon je hier leuk spelen, je wint natuurlijk niet altijd maar de laatste 3 maanden is het heel erg, je druk zo 25 euro weg, geen bonus meer geen prijsje meer niks meer, erg jammer, kwam hier graag, ze hebben alles afgesteld lijkt het wel, ik snap echt wel dat je niet altijd kan winnen maar als je 50 x geld stort en je wint nooit wat dan houd het gewoon op,

16. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

heel slecht na 5 jaar spelen sluiten ze…

heel slecht na 5 jaar spelen sluiten ze mijn acount omdat ik in de spel chat van evolution grof taal heb gebruikt.ze beschermen de criminele providers en zetten de klant aan de kant .ze zijn meer bang van de ksa en geven niets om he .wat ik heb gemerkt als je tijdens het einde van je daglimiet nog inzet op live roulette en ze je abrubt uitloggen ze heel selectief te werk gaan met uitbetalen als je gewonnen hebt zetten ze alleen je inzet terug en als je die inzet verloren hebt schrijven ze het af van je balans.ik heb het zo vaak gecheckt en beveestigd dat ze knoeien als je uitgelogd bent .voor de rest heb nooit gewonnen bij ze rond de 30000€ in 5 jaar nooit voorgestaan .vroeger lieten ze nog wachten op je geld zodat je het weg kon spelen .ook de max saldo klopt niet omdat het pas werkt als je uitlogt in tussen tijd speel je het allemaal weer weg .nu komen ze met verantwoord spelen omdat de ksa ze op de hielen zit .zoals je ziet je mag alleen je geld brengen en je bek houden .evolution gaming is een corrupt bedrijf wat vanuit latvia opereert en nooit is geaudit door hun gokautoriteit omdat ze alleen die spellen aanbieden en het gokken via de casinos gaat .zo weet je ook dat circus in dit geval de touwtjes van de RNG in hun handen hebben en beide partijen mekaar verwijten als er iets is en de speler het nakijken heeft.ik scheld wanneer en hoelang ik wil naar criminelen die zogenaamd eerlijk spel hebben.jullie kennen ook allemaal de echte tafels van evolution vanuit malta en roemenie ?dat zijn corrupte tafels .wanneer niemand speelt in die casino dan zetten ze de RNG aan voor de online spelers om ze op te lichten .je moet wel een leeghoofd zijn dat je denkt evolution jou wil laten winnen.ze moeten hun commisie bij elke draai moeten krijgen .ze hebben nu nog moeilijker door alle restricties in de illegale casinos en lopen 40% minder winst daarom zijn de precentages in legale casinos zo veel minder want hun winst moet blijven binnen komen .ik heb maar gelijk al mijn acounts in NL dichtgegooid omdat ik ze geen kans wil geven om het zelfde als circus te doen je buiten bij het vuilnis zetten als je klaagt .de ksa heeft het online helemaal gesloopt er is geen kansspel meer te vinden alleen maar algo ritmes want ze willen jou geld als belasting om hun verdien model instand te houden.ik voorspel dat al de NL casinos zullen uitsterven een voor een.hoogmoed komt zeker ten val .en dan nog die support medewerkers zijn net nsb ers die jou melden als je een keer kwaad bent .ze vinden dat je als je bedragen verliest heel normaal en ze willen dat je het slikt ondanks dat het via fraude gebeurt. als je in de chat die criminelen uitscheldt wordt je acount gesloten.waacht maar tot alles naar boven komt zullen de aanklachten tegen casinos nirt meer te betalen zijn voor de casinos .alle spellen zijn door criminelen opgezet .zelfs de ksa liegt tegen ons dat alles eerlijk is.
ik heb altijd gelijk gehad het is een pyramide met 3 partijen de casino,provider en gokautoriteit.

UPDATE: De Maltese toezichthouder MGA is gehackt door de Duitse cybersecurity-expert Lilith Wittmann. Zij zou maandenlang toegang hebben gehad tot de systemen van de MGA en zegt gezien te hebben hoe er constructies waren opgezet om de georganiseerde misdaad te helpen. Er zijn nog geen bewijzen gedeeld. Wittmann belooft dat deze snel gepubliceerd zullen

26. Februar 2026

Free bets werken niet.

Promotie free bets worden niet uitbetaald of werken niet. Wanneer je hier contact over opneemt bedenken ze de ene leugen na de andere leugen. Wanneer je ze hierop wijst sluiten ze snel de live chat af.

Zulke bizar slechte klantenservice heb ik nog nooit ervaren (klantenservice medewerker Max). Liegende, cynische klantenservicemedewerkers, top:)!

Ik besteed mijn geld voortaan wel ergens anders.

23. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeg je eerlijk dit is de allerslechste…

Zeg je eerlijk dit is de allerslechste casino uit elke casino dan ook eerst win je 2keer 100 daarna alles wat je doet tot casino toto niks gaat goed echt niks en dan speel je bij andere casino gaat het wel goed lijkt alsof er een bug in hun systeem zit wat niet klopt als ik 1x win sluit meteen mij account 1500 in de min kan geen 100euro meer winnen bij hun andere is dit wel mogelijk

21. Februar 2026

Oplichting van de Nederlandse STAAT

Circus casino is echt een oplichter, een fout toegeven, maar de klant compenseren nee hoor gewoon zegge heeft geen invloed op je spel verloop gehad, als je steeds wordt uitgelogd en zo zijn er nog wel meer problemen bij deze fantastische goksite ,vaak problemen met de server vaak haperingen of lang moeten wachten tot je rollen vallen en het enige uitkomst is dode spin of een max prijsje van 10 tot 15 euro en je speel zo met 50 euro 600 euro rond ,de Nederlandse STAATS gok systemen zijn ingesteld om jou bezig te houden en uiteindelijke alles op 0 te krijgen en keer op keer het zelfde liedje ,marja wat kunnen we zegge mensen zo heeft de vieze linkse kkk STAAT het goedgekeurd en gelegaliseerd met eigen gok licentie van de KSA, die je tevens om niks kan vragen of als je bewijs stuurt naar KSA ze er niks nada mee doen ,en de KSA mensen is de Nederlandse STAAT zelf ,die nu heel scheinheilig allemaal regels gemaakt heeft en met 2 voetbal clubs gokken tegen wilt gaan hahahaha ,de KSA is de reden van 1.5 miljoen gokverslaafde goedzo ,tevens ook de gene die de gok server heeft laten maken en bepaalt hoe alles moet draaien ,mensen kortom speel alleen .com sites die aan echte strenge regels verbonden zitten die wereldwijd zijn ,de verschillen met .com wereld en deze STAATS OPLICHTINGS GOK WERELDTJE ,is zoon 3 tot 500% de Nederlanders meer verliezen sinds we op de NL sites spelen en dat met zogenaamd de zelfde rpt levels als de .com wereld hahahah klopt geen reet van in de .com wereld kunnen wij winnen en hier in Nederland vul je gewoon de vluchtelingen STAATSKAS EN ZO IS HET ,speel geen Nederlandse STAATS casino's 1 pure oplichtings bende van kk DENHAAG

13. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hoe kon het toch gebeuren.

Hoe kon het toch gebeuren.
Ik moet dit even kwijt.

Dit is niet aan Circus gericht maar aan alle online goksites die er bestaan. Let aub op je spelers..

Draagt online gokken bij aan zelfmoord?
Hier een duidelijk antwoord JA!!
EN ZEKER HET LEGALE GOKKEN OP NEDERLANDSE SITES.
Mijn maatje speelde al wat jaren op de online gokmarkt, eerst illegaal en hij won mooie prijzen, verloor ook weleens wat maar het was toch altijd in balans.
Hij begon op Nederlandse online sites te gokken want ja illegaal gokken dat kon natuurlijk niet meer naar zijn gevoel want het is nu legaal en veiliger..
Nou de eerste twee jaar won hij nog weleens wat, maar hierna erg sporadisch, vanaf 2024 ging het snel achteruit.
Hij vertelde mij vorig jaar 2025 het voelt alsof ik het spel in wordt gezogen en ik kan niet stoppen.
Ik zei neem een beetje afstand ervan, ja maar ik heb zoveel geld verloren, je moet toch eens wat gaan winnen?
Ja dat zal je denken, hé en ik zeg verwacht dat niet en denk aan jezelf en je gezin en bel me als je wilt praten.
Ja, en zonder dat ik verder door vroeg speelde hij tot zijn stortingslimiet bereikt was en ging hij gewoon naar een van de andere 30 online casino's om daar gewoon weer verder te spelen.
Wij wisten dit niet en het was echt een hele slimme jongen met een top baan en ik had hem er laatst nog op gewezen dat er gebruik wordt gemaakt van tools in de computers om mensen langer te laten spelen, te laten denken dat ze gaan winnen , bonussen aan blijven bieden om je maar op de site te houden (zie consumentenbond aanklacht legale online casino's het is zelfs zo erg dat KSA niet eens in kan loggen op een goksite ze weten bij god niet wat er gebeurt want ze hebben geen vrije toegang)
Dit wat ik zelf bijna niet kon geloven..
Ik speel ook weleens maar ik vind ook dat je alleen maar verliest of dat je net je verlies weer terug wint en het bij je volgende spel of bezoek er weer in gooit.
Eigenlijk niet leuk kan spelen zoals je dat in een fysiek casino wel kan met bv 150 euro.
Maar hij heeft zichzelf hierin stilletjes verloren, ik neem het mezelf zo kwalijk dat ik niet meer door gevraagd had maar hij bracht het zo overtuigend ik had beter moeten weten toen hij vertelde ik wordt er ingezogen dat was een hulpvraag en ik heb hier wel naar geluisterd maar niet goed genoeg op gereageerd.
Hij laat een vrouw en twee lieve jonge kinderen achter…
Altijd maar verlies!!!!

6. Februar 2026

Gemodificeerd gok wereld van de Nederlandse STAAT

Mensen speel geen Nederlandse STAATS casino's, die draaien op een gemodificeerde gokserver van de Nederlandse STAAT zelf en zij bepalen alles per dag en laten de gokserver alles op 0 eindigen en rpts levels worden niet gehaald en je win kansen is letterlijke 00,00 ,.com wereld is de echte gok wereld dit is gemodificeerde en nep en kan je nagaan hoe erg ze de spellen manipuleren, de verschillen met de .com wereld is zoon 3 tot 500% de Nederlanders meer verliezen op de .nl sites ,en dat met de zelfde games, deze Nederlandse STAATS casino's moeten 1 voor 1 aangeklaagd worden (de Nederlandse STAAT) zo de spellen laten draaien en manipuleren en bij sportbetting ook er alles aan doen om zelf zo min mogelijke te verliezen en als u wel eerlijke wint krijg u limieten opgelegd zo triest en zo... ,begrijp ook even dat de KSA de zogenaamde waakhond de Nederlandse STAAT zelf is ,de gene die tevens ook deze gok wereld met hun eigen gokserver gemaakt heeft en alles bepaalt.... , zegge dat .com sites iligaal zijn iets wat een grote leugen is en de Nederlandse STAAT zelf bepaalt heeft (de Europese richtlijnen zegt heel iets anders en Nederland had zelf voor deze STAATSKAS CASINOOTJES KWAMEN een gedoogbeleid met een paar .com sites ga maar is google ,de echte reden is Nederland kon er bijna niks aan verdienen en zo hebben ze hun eigen gokwereldtje gemaakt en alles verpest en gelukkig sluiten 10000e mensen hun acounts, want er klopt gewoon 00,00 van ,deze casinos moeten miljarden opleveren voor de LINKSE STAATSKAS EN ZO IS HET!!!

29. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr