BetCity.nl Bewertungen 1’255

TrustScore 2 von 5

1.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al langere tijd lid op BetCity met regelmatig een leuk succes en gebruik makend van leuke bonussen. Tot eind maart ik vanuit het niets een mail kreeg over "Laten we het leuk houden" en limiete... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1. Gaming-Service

Vom Unternehmen geschrieben

BetCity.nl biedt een breed en verantwoord aanbod sportweddenschappen en casino spellen aan. Naast (live) weddenschappen kunnen spelers ook in het live-casino spelen en biedt BetCity.nl interessante statistieken en informatie hapklaar aan.

1.8

1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je gaat hier niks winnen

Je gaat hier niks winnen, en als je überhaupt iets wint is het zo weer weg.
Je krijgt bonus met €2 inzet (inmiddels al €300 verloren)
Je voelt het al aan komen bonus winst €2,40 hahahahaha.
Kom niet aanzetten met RNG allemaal onzin.
Speel bij Qbet daar win je met 0.20 inzet bonus €3100.
Dat win hier in nog geen 30 jaar.

17. April 2026

Geen eerlijke winkansen.

Geen eerlijke winkansen.

15. April 2026

Antwort von BetCity.nl

Dank je voor je review. Jammer om te lezen dat je dit zo ervaart.

Als vergund online casino werken wij met spellen die onafhankelijk worden gecontroleerd op eerlijkheid en willekeur. Daarnaast staan wij onder toezicht van de Kansspelautoriteit om een veilige en betrouwbare speelomgeving te waarborgen.

We vinden het vervelend dat dit niet zo door jou is ervaren.

Zonder enige uitleg ...

Tot eind maart ik vanuit het niets een mail kreeg over "Laten we het leuk houden" en limieten terwijl ik geen enkele keer de limiet overschreden heb. Sterker nog: een aantal leuke terugbetalingen kunnen doen naar mijn rekening. Hierbij stond ook aangegeven bij ik een maand lang uitgesloten werd van bonussen zonder enige uitleg. Het is gewoon een feit en je hebt het maar te accepteren.

Klantenservice kom je ook geen steek verder, die mogen niets zeggen over de reden...

Ben er nu wel helemaal klaar mee ... duidelijk dat de klant ze helemaal geen moer interesseert. Focus ligt alleen op binnenhalen van nieuwe klanten met leuke bonussen.

28. März 2026

Beste Theo,

Dank je voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat dit zo is overgekomen.

We willen benadrukken dat wij binnen onze algemene voorwaarden de mogelijkheid hebben om het gebruik van bonussen op individueel niveau te beperken. We begrijpen dat dit als frustrerend kan worden ervaren, zeker wanneer hier geen specifieke toelichting bij wordt gegeven.

Hoewel onze klantenservice niet altijd inhoudelijk op de reden kan ingaan, staan zij wel klaar om vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden binnen de mogelijkheden. Je kunt altijd contact opnemen voor verdere toelichting.

Misleiding !

Ik deed mee aan een welkomstpromotie waarbij je het dubbele aantal euro's als bonus kreeg. Echter wanneer ik hiermee ging spelen en later een deel weer terugstortte naar mijn rekening was de volledige bonus (inclusief wat ik dus terug had verdiend) verdwenen. Dit terwijl ik maar een deel van het gestorte bedrag terug naar mijn rekening deed. Contact met de klantenservice maar niet in staat om ergens mee te helpen.

11. April 2026

Beste Nick,

Dank je voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn.

In de bonusvoorwaarden staat vermeld dat het niet mogelijk is om een uitbetaling te doen zolang er een actieve bonus is waar nog niet aan de rondspeelvoorwaarden is voldaan. Wanneer er toch een opname wordt gedaan, komt het bonussaldo, inclusief eventuele winsten daaruit, te vervallen conform deze voorwaarden.

We adviseren daarom altijd om de bonusvoorwaarden vooraf goed door te nemen. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice voor verdere toelichting.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechtcity wat een kansloos casino…

Slechtcity wat een kansloos casino blijf hier maar ver vandaan hier word jij super arm en hun super rijk

10. April 2026

Beste Hay,

Dank je voor je bericht. Jammer om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.

Onze spellen werken op basis van toeval met een vaste RTP en volatiliteit, waardoor resultaten per speler en per periode kunnen verschillen. Dit kan betekenen dat het soms tegenzit en minder oplevert dan gehoopt.

We hechten veel waarde aan verantwoord spelen. Het is bedoeld als vorm van ontspanning en niet om structureel winst te maken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

15 Free Spins Wolf Legends Megaways Nooit Ontvangen.

Ik had gisteren 15euro gestort en ik zou daarbij dan 15 free spins krijgen op Wolf Legends Megaways. Na het storten had ik de bonus geaccepteerd. Toen ik na het spel Wolf Legends Megaways ging kreeg ik steeds de foutmelding "Internal Server Error". Ze hadden mij daarna geadviseerd om een andere browser/apparaat te proberen. Dit heb ik gedaan maar alsnog bleef ik dezelfde melding krijg. Nogmaals contact opgenomen met de klantenservice en zij hadden mij 20 free spins op Starburst aangeboden NA JAREN LANG KLANT TE ZIJN. Dit accepteer ik absoluut niet. IK WIL MIJN 15 FREE SPINS OP Wolf Legends Megaways. Ze blijven zeggen dat dit niet kan MAAR WE WETEN ALLEMAAL DONDERS GOED DAT JULLIE DIT WEL KUNNEN REGELEN. Daarom stop ik bij jullie. Slechtste klantenservice ooit.

9. April 2026

Beste Klayster,

Dank je voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je problemen hebt ondervonden met het activeren van de free spins.

We begrijpen dat je specifiek gebruik wilde maken van de free spins op het betreffende spel. In situaties waarin een technisch probleem optreedt, zoeken we altijd naar een passende oplossing. Het kan echter voorkomen dat wij spelers niet in elk geval kunnen compenseren met free spins voor hetzelfde spel, ongeacht hoelang iemand al klant bij ons is.

We realiseren ons dat dit niet de uitkomst is waar je op had gehoopt en vinden het jammer dat dit je ervaring zo heeft beïnvloed.

Zeer slechte site

Zeer slechte site. Meerdere malen op online casino gespeeld maar winnen doe je nooit. Bonus kansen krijg je wel maar krijgt ze nooit. Mensen verspil je geld hier niet. Betory hebbik laatste tijd wel geluk. Maarja is niet nederlands en dat zegt genoeg. Oplichters wint nooit wat

9. April 2026

Beste Remando,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat eerlijkheid en transparantie belangrijk zijn voor een prettige spelervaring.

Als vergund online casino staan wij onder toezicht van de Kansspelautoriteit en voldoen we aan strikte wet- en regelgeving. Onze spellen worden gecontroleerd om te waarborgen dat ze eerlijk en willekeurig verlopen en dat iedere speler een gelijke kans heeft.

Het spijt ons dat je de winkansen anders hebt ervaren. Dit is niet onze bedoeling en we streven ernaar om een eerlijke en betrouwbare speelomgeving te bieden.

We nemen je feedback serieus en blijven werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij aanmaken van een account krijg je…

Bij aanmaken van een account krijg je een bonus, 100% match van je eerste storting. Na een uur spelen kom je er pas achter dat je eerst je eigen geld wegspeeld, het niet kan opnemen zonder de bonusstoring kwijt te raken en je het bonusgeld voor €7000 moet rondspelen.
Maarja, klantenservice moet zich wel aan de voorwaardes houden. Echte oplichters

5. April 2026

Beste Lucas,

Dank je voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit verwarrend kan overkomen als de voorwaarden niet volledig duidelijk zijn tijdens het spelen.

Bij bonussen gelden altijd specifieke voorwaarden, zoals inzetvereisten en regels rondom het opnemen van saldo. Daarom is het belangrijk om deze voorwaarden vooraf goed door te nemen voordat je een bonus accepteert, zodat je weet waar je aan toe bent.

Mocht iets onduidelijk zijn, dan staat onze klantenservice klaar om dit verder toe te lichten.

Heb vaak gespeeld bij Betcity maar de…Laatste tijd WAARDELOOS

Heb vaak gespeeld bij Betcity maar de laatste tijd is het een waardeloze site aan het worden.
Ze maken je lekker met verschillende boosts waaronder Jackpot 21 en als je dan wint kun je niet laten uitbetalen maar moet je opnieuw inzetten.(zal wel weer ergens in de kleine lettertjes staan)

Dan de Superboost wordt je lekker gemaakt maar als je hem dan wilt pakken kun je maar 1 euro inzetten op een weddenschap van 2.00 lekkere winst 2 euro, eerst kon je hierop elke dag onbeperkt op inzetten.
als je dan contact opneemt waarom dit is kan niemand je een duidelijk antwoord geven.

Van de week ook weer een Boost Schot op doel buiten de 16 dus winst, maar nee opeens hebben ze een andere opta site. terwijl ze zelf mij een link hebben gestuurd waar je kunt kijken en daar stond duidelijk Schot op doel buiten de 16. ze naaien je waar je bij staat maar helaas kun je er niks aan doen

1. April 2026

Beste Terence,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat het niet helemaal ging zoals je had verwacht.

Promoties zoals boosts en acties hebben altijd specifieke voorwaarden, zoals maximale inzetten, uitbetalingsregels en datapunten die gebruikt worden om weddenschappen te beoordelen. Deze voorwaarden kunnen per actie verschillen en soms ook aangepast worden.

We begrijpen dat dit soms verwarrend kan zijn, vooral als het anders aanvoelt dan je gewend bent. Daarom adviseren we je om de voorwaarden altijd goed door te nemen voordat je deelneemt. Heb je vragen over een specifieke weddenschap of uitkomst? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They scammed me a payout i contacted…

They scammed me a payout i contacted them with hard evidence and they looked up different rounds and say the pay out was good. Contacted again to say they have the wrong round. Than they say we do not take this complaint any further everything has been paid out correctly just fraude scamming people. Using other information to make it look good for the government ect and making fake files but stealing from the people.

18. März 2026

Beste Joey,

Dank je voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je dit zo hebt beleefd.

We willen benadrukken dat uitbetalingen en spelrondes zorgvuldig worden gecontroleerd en dat wij gebonden zijn aan strikte wet- en regelgeving. Daarbij worden gegevens vanuit de spelprovider leidend gebruikt om te verifiëren of een uitkomst en uitbetaling correct zijn verwerkt.

We begrijpen dat het frustrerend is als je het gevoel hebt dat er naar de verkeerde ronde is gekeken. We raden je aan om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice en daarbij specifieke details zoals datum, tijdstip en spelronde te delen, zodat dit zo nauwkeurig mogelijk opnieuw beoordeeld kan worden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Speel aub hier niet 0.00001 %…

Speel aub hier niet 0.00001 % percentage. Je kan spelen wat je wilt je gaat niets winnen. Ze zijn slim in begin geef ze je 4 keer bonus maar die betalen niet uit. Speel aub hier niet je wordt leeg gezogen. Beter betnation of leovegas daar win je tenminste iets.

4. April 2026

Beste Robel,

Dank je voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je dit zo hebt beleefd.

De uitkomsten van onze spellen worden volledig willekeurig bepaald en werken met een vaste RTP en volatiliteit. Dit betekent dat resultaten per speler en over tijd kunnen verschillen, en dat er ook periodes kunnen zijn waarin het minder oplevert.

We vinden het belangrijk dat je op een verantwoorde manier speelt. Het is bedoeld als vermaak en niet als manier om structureel winst te maken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zie hier de lage scores maar ik deel…

Ik zie hier de lage scores maar ik deel die ervaring niet echt. Speel veel betjes op sport en dat werkt perfect eigenlijk. Ook veel mooie bonussen en promoties dus ben eigenlijk dik tevreden. Was verbaasd over de lage score maar kan niet voor een ander praten natuurlijk.

1. April 2026

Beste Eric,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het spelen en onze promoties.

We begrijpen dat ervaringen kunnen verschillen per speler, maar waarderen het dat je jouw positieve ervaring ook deelt.

Veel plezier en speel verantwoord.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 2 jaar dacht ik zal betcity weer…

Na 2 jaar dacht ik zal betcity weer deblokkeren en gebruik van maken. Ik heb nog nooit in me leven zon spijt gehad van iets. Ik heb gelijk weer aanvraag gedaan om me account weer blokkeren omdat, er gewoon geen mogelijk is op bij een bonus een hoger winst dan een 10x te pakken. Ik ben super blij dat ik 711 heb ontdekt die je veel meer mogelijkheden geeft dan toto. Betcity of circus(casinosite). Zo spijtig dat ze dan zeggen ja we vinden het frusterend voor je dat mogelijk is dat je alleen maar verliest uhhmm hallo ? Als jullie er voor kunnen zorgen dat je als Nederlands bedrijf niet zo word als de tweede kamer in de nederland dan moet het wel goed komen , maar ik zie heel veel gelijkenissen? Als ik mensen kan helpen die graag gezzelige casino ervaring willen hebben GA NAAR 711 CASINO GELOOF ME HET IS PROBEREN WAARD

29. März 2026

Beste,

Dank je voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je terugkeer niet is verlopen zoals je had gehoopt.

De uitkomsten van casinospellen worden bepaald door toeval en werken met vaste kenmerken zoals RTP en volatiliteit. Hierdoor kan het voorkomen dat resultaten, ook binnen bonusrondes, lager uitvallen dan verwacht of dat er periodes zijn waarin het minder oplevert.

We respecteren je keuze om je account weer te laten blokkeren. Het is goed om je eigen grenzen te bewaken en bewust met spelen om te gaan.

superslecht Casino

superslecht Casino. Je krijgt geen moer, niks, nada.

27. März 2026

Beste

Dank je voor je bericht. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad.

De uitkomsten van onze spellen worden willekeurig bepaald en kunnen per moment en speler verschillen. Hierdoor kan het voorkomen dat resultaten tegenvallen.

We vinden het belangrijk dat spelen op een verantwoorde manier gebeurt en als vorm van vermaak wordt gezien.

NIET SPELEN OP DIT WEBSITE

Speel op allerlei verschillende soorten gokwebsites , en op deze heb ik nog nooit wat gepakt en ook nog geen eens een bonus game gekregen sweet bonanza , pure oplichterij .

27. März 2026

Beste Andy,

Bij slots zoals Sweet Bonanza worden uitkomsten volledig willekeurig bepaald. Door de combinatie van RTP en volatiliteit kan het voorkomen dat bonusspellen minder vaak vallen of dat resultaten over een periode tegenvallen.

Het spijt ons dat je de winkansen als oneerlijk hebt ervaren. Dit is nooit onze bedoeling, en we blijven ons inzetten om een betrouwbare en leuke spelomgeving te bieden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bespaar die praatjes met eerlijk spel…

Bespaar die praatjes met eerlijk spel bij BetCity. Kijk wat er alweer op internet staat .over BetCity!!! Is niet de Eerste keer . Jullie zijn oplichters.

Een voormalige klantenservicemedewerker van BetCity is door de rechtbank Amsterdam veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding die kan oplopen tot enkele tonnen. Volgens de rechter heeft de ex-werknemer zich schuldig gemaakt aan grootschalige fraude met het weggeven van free bets.4 dagen geleden

Oplichting

Ik speel bij bijna alle casinos maar bij deze partij krijg je vooral lege spins en nooit winst. Ik speel hier daarom niet meer. Voelt een beetje als oplichterij.

Beste Klaas,

Vervelend om te horen dat onze casino games niet naar wens zijn. Onze casino
game provider wordt regelmatig gecheckt op legitimiteit. Dit wordt gedaan door een onafhankelijke partij om fraude te voorkomen.

De uitkomsten van spellen worden volledig willekeurig bepaald en kunnen per speler en per periode verschillen. Factoren zoals RTP en volatiliteit spelen hierin een rol, waardoor het kan voorkomen dat je vooral lege spins ervaart en minder vaak winst ziet.

We willen daarnaast benadrukken dat spelen bedoeld is als vermaak en dat het belangrijk is om binnen je eigen grenzen te blijven spelen. Als het spelen niet meer goed voelt, kan het verstandig zijn om een pauze in te lassen.

verbannen zonder uitleg

Mijn vriendin en ik zijn nu een paar maanden lid van betcity en ervaren steeds meer negatieve dingen.
Free bets die niet geclaimd zouden zijn , waardoor je er geen recht op heb. Mijn vriendin is al weken lang verbannen van de elke dag gratis free spin. En dit overkomt mij nu ook, je komt niet in aanmerking voor deze promotie zeggen ze dan. Zij hebben het recht zonder enig uitleg om je te verbannen van deze promotie.

Beste Jack,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat je dit op deze manier hebt beleefd.

Promoties en bonussen zijn gebonden aan specifieke voorwaarden en kunnen per speler verschillen. Op basis van deze voorwaarden kan het voorkomen dat bepaalde acties of promoties niet (meer) beschikbaar zijn. Dit betekent niet dat dit willekeurig gebeurt, maar dat dit voortkomt uit het promotiebeleid.

We begrijpen dat dit onduidelijk of frustrerend kan overkomen. Als je meer inzicht wilt in een specifieke situatie, raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat dit verder kan worden toegelicht.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hier vroeger vaker gespeeld en dan won…

Hier vroeger vaker gespeeld en dan won ik regelmatig nog wel iets ... nu de laatste maanden een grote drama. Heel veel deadspins en er hit niks, speel altijd Tome of madness en echt meerdere 100 derden euro cq duizend gespeeld variërend van inzet 50 cent tot 3,50 per inzet.... dit heeft niks meer te maken met r.t.p. maar meer een graaicultuur. Je kan mij niet wijzmaken dat ik zoals men dat zal omschrijven in een slechte circle zit ! Ik bedoel vandaag 100 euro op 50 cent dit zijn 200 spins en op alles 2x bonus gehad met let wel een winst van 6 en 12 euro dat is niet hoger dan 24x dus voor mij voorlopig even geen betcity meer.... en u hoeft niet te reageren op deze post met bla bla bla sorry ... doe liever iets aan jullie r.t.p !

23. März 2026

Beste Jeffrey,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan voelen, zeker als je het idee hebt dat resultaten achterblijven ten opzichte van eerder spelen.

De uitkomsten van slots worden bepaald door toeval en werken met een combinatie van RTP en volatiliteit. RTP is een theoretisch uitkeringspercentage over een zeer groot aantal spelrondes, terwijl volatiliteit bepaalt hoe vaak en hoe hoog winsten gemiddeld vallen. Hierdoor kunnen er periodes zijn met minder uitbetalingen of lagere bonusresultaten, ook over meerdere sessies.

geldklopperij

100 euro 1 euro per spin in een bonus komen en dan 7 euro winnen. daar tussen max 30 cent gewonnen
RTP? welke RTP

Met kans spellen heb je kans hier heb je geen kans.
geldklopperij.

Bedankt voor je bericht maar aan jullie domme standaard reacties heeft niemand wat 1300 reviews en deze mensen zijn zeker allemaal gek.

Jullie zijn na hommerson de slechtste casino online. En binnenkort kunnen jullie wel sluiten want niemand trapt meer in jullie onzin met bonussen die je nooit krijgt

22. März 2026

Beste Robin,

Jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt gehad. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer meerdere inzetten niet het resultaat opleveren dat je had gehoopt.

Slots werken met een combinatie van RTP en volatiliteit. RTP is een theoretisch uitkeringspercentage over een groot aantal spelrondes, terwijl volatiliteit bepaalt hoe vaak en hoe hoog prijzen gemiddeld vallen. Daardoor kunnen ook over meerdere spins of sessies resultaten lager uitvallen dan verwacht.

We willen benadrukken dat spelen bedoeld is als vermaak en dat winst nooit gegarandeerd is.

BetCity

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr