Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte Casino. Jacks is een kopie van TOTO zelfde systeem en verdien model. Heel trage website laad langzaam express zodat de spelers verliest. Bij Sport bet is helemaal een drama, laad la... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In tegenstelling tot de vele negatieve reacties zijn mijn ervaringen erg positief. Ik heb juist het gevoel dat mijn winkansen bij Jacks.nl hoger zijn dan bij de meeste concurrenten. Het ligt er natuu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pure oplichting!!! Ik ken het spel Big Bass Splah erg goed. Nooit meegemaakt dat je op een avond je volledige limiet inzet en maar één keer de 'scatters' krijgt. Ongekend en overduidelijk compleet abn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij alleen maar positieve ervaringen bij Jacks. Natuurlijk zijn er dagen bij dat ik niets win, maar daarentegen ook regelmatig leuke winsten. En uitbetalingen staan zo goed als meteen op je reken... Mehr ansehen

1. Online-Casino oder -Buchmacher

Vom Unternehmen geschrieben

Jack's Casino & Sports biedt spelers een breed aanbod van online kansspelen zoals: video slots, jackpot spellen, klassieke slots, gokkasten en tafelspellen. Neem plaats aan onze Live Casino tafels, waar onder leiding van Nederlandstalige Jack's Game Presenters, Roulette en Blackjack kan worden gespeeld. Ook is het mogelijk om op diverse sporten zoals voetbal, darts, tennis en F1 te wedden. Dagelijks aanbod aan Jack's Specials. Dit alles in een veilige, verantwoorde en betrouwbare speelomgeving met 24/7 klantenservice per e-mail, telefoon en live chat!

2.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

PAS OP DE OPLICHTINGS TRUCS

Waardeer 80 euro op met een bonus van 40 euro. Ik speel 800 euro bij elkaar en ik wil uitcashen klik ik op de bonus van 40 euro verwijderen en verwijderen ze mijn gehele saldo van 800 euro terwijl ik met me 80 euro eigen inleg ook heb gespeeld.

Klanten service contact opgenomen en die vermelden dan dat er ergens in de kleine lettertjes staat dat ze dat kunnen doen en dat ik zelf 800 euro heb verwijderd.

Ik ken niemand die zou zeggen bij zichzelf joh laat ik even 800 euro weggooien...

Dus bij deze is mijn advies pas op met deze website de win marges zijn laag en als je dan geld weet te winnen dan mag je het niet uitbetalen ivm een bonus die je al lang heb rond gespeeld.

Deze mensen troggelen je af en hebben geen idee van hoe de realiteit in elkaar zit

5. März 2026

Oplichters

Zit ik in bonus ronden kijk ik het helemaal af zie ik een bedrag staan dat ik zou krijgen. En werd ik uitgelogd omdat metijdslimiet voor bij was dus ik volgende dag kijken of me geld gestort was nie het geval log ik me in zie ik geen saldo .kijk en grappigste is je ken het ook nie terug vinden want dat laten ze nie toe stuur je ze bericht hebben ze het heletijd over een andere bonus terwijl ik bewijs stuur screenshot van me
Winst voor dat ze me uitlogde en word gewoon zwaar genegeerd

14. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede casino

Goede casino . Enigste casino dir vaak nog wat geeft in tegen stelling tot andere casinos .

Uitbetalingen direct binnen.

19. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet mijn casino

Niet mijn casino, in begin win je een keer als je begint te spelen daarna ga je direct naar beneden en win je nog weinig. Snap dat je niet altijd kan winnen maar alle keren dat ik hier gespeeld heb nog nooit wat gewonnen. Zijn andere sites waar je meer geluk kunt hebben.

16. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht casino ik werd voor van…

Zeer slecht casino ik werd voor van alles uit gemaakt werd door de live chat ook gezegt dat iedereen verlies heeft wat niet zo gek is maar kans van winnen bestaat helaas niet meer hier offline bij de jacks casino voornamelijk de roulette apparaten zijn helaas magnetiesh en oneerlijk kans geen preventie wordt daar uit gevoerd

15. Februar 2026

Really bad online casino

Really bad online casino. No clue what they are doing. I asked a helpdesk about payout and they say it’s up to kambi. The service desk gets agitated and says just wait with no reference and any legitimate trace on issue

24. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Online slots bij Jacks hebben een…

Online slots bij Jacks hebben een ontzettend lage RTP. Gespeeld en getest op diverse slots, bets en tijden. Winnen in het algemeen is al uitzonderlijk maar bij Jacks al helemaal. Niet aan te bevelen. Voor de rest, het aanbod is er reuze en saldo toevoegen gaat lekker snel maar je bent er snel van af.

14. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr