Zeer slechte Casino. Jacks is een kopie van TOTO zelfde systeem en verdien model. Heel trage website laad langzaam express zodat de spelers verliest. Bij Sport bet is helemaal een drama, laad la... Mehr ansehen
In tegenstelling tot de vele negatieve reacties zijn mijn ervaringen erg positief. Ik heb juist het gevoel dat mijn winkansen bij Jacks.nl hoger zijn dan bij de meeste concurrenten. Het ligt er natuu... Mehr ansehen
Pure oplichting!!! Ik ken het spel Big Bass Splah erg goed. Nooit meegemaakt dat je op een avond je volledige limiet inzet en maar één keer de 'scatters' krijgt. Ongekend en overduidelijk compleet abn... Mehr ansehen
Voor mij alleen maar positieve ervaringen bij Jacks. Natuurlijk zijn er dagen bij dat ik niets win, maar daarentegen ook regelmatig leuke winsten. En uitbetalingen staan zo goed als meteen op je reken... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Jack's Casino & Sports biedt spelers een breed aanbod van online kansspelen zoals: video slots, jackpot spellen, klassieke slots, gokkasten en tafelspellen. Neem plaats aan onze Live Casino tafels, waar onder leiding van Nederlandstalige Jack's Game Presenters, Roulette en Blackjack kan worden gespeeld. Ook is het mogelijk om op diverse sporten zoals voetbal, darts, tennis en F1 te wedden. Dagelijks aanbod aan Jack's Specials. Dit alles in een veilige, verantwoorde en betrouwbare speelomgeving met 24/7 klantenservice per e-mail, telefoon en live chat!
Tower SIXTY3, level 8, SLM1609, Sliema, Malta
- 0800 7777700
- klantenservice@jacks.nl
- jacks.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Gewonnen op monopoly big baller en geen…
Gewonnen op monopoly big baller en geen bonusronde uitgekeerd. Support medewerkers zoeken het niet voor je uit en je bent je winst gewoon kwijt. Speel hier niet! Tenzij je echt van je geld af wil. Allerslechtste casino aanbieder. Ik hoop dat ze heel rap hun licentie intrekken. Oplichters 1e klas!
Oplichters
Oplichters! Ik raad iedereen aan om hier niet te spelen. Want je wint never nooit wat bij deze K-site....
Let op!!!!!!!!!
Let op!!!!!!!!!! Pakken geld als je verliest, net ongeldig als je wint!!! Trap er niet in.
Ik heb al meer dan €600 gegokt 7 weken…
Ik heb al meer dan €600 gegokt 7 weken tijd helemaal niks gewonnen..woord tijd dat ze daar eens gaan controleren klopt niks van
Wat een aanfluiting
Wat een aanfluiting, niet aan beginnen deze site. Mijn ervaring: account aangemaakt ivm de 100% Free Bet EK welkomstbonus, die bleek niet zo 100% Free want je moet eerst zelf het gewenste bedrag inzetten om deze evt. terug te krijgen. Misleidend, maar goed daar kon ik nog mee leven. Vervolgens specifiek advies gevraagd aan een medewerker over de bonusvoorwaarden, zijn instructies opgevolgd en een risicovolle bet geplaatst zodat ik de bonus zou krijgen. Aan alle voorwaarden voldaan, maar na mijn bet gebeurde er niks, totaal onduidelijk. Krijg ik vervolgens van een andere medewerker te horen dat het aan mij ligt en dat ik niet aan de voorwaarden heb voldaan! Op deze manier is de lol er wel vanaf, erg slechte gang van zaken.
Wat een f*** casino
Wat een fck casino. Nooit meer bij dit schijt casino. Je stort alleen maar en wint niks. Kan niet goed zijn. Je wint echt geen ene moer hier. Het kost alleen maar.. Afrader!!
Heb hier afgelopen keer 20 euro…
Heb hier afgelopen keer 20 euro gestort, hiervoor zou ik een bonus van 20 euro terugkrijgen. Deze kon ik echter niet inzetten op een voetbalwedstrijd, wat ik al raar vond. De 20 euro bonus heb ik toen maar op roulette gezet, maar helaas verloren.
Bij de voetbalwedstrijd won ik 50 euro, dus had ik in totaal 70 euro. Nu is het zo dat je het geld, omdat je de bonus hebt gekregen, moet doorspelen tot je 600 euro hebt rondgespeeld om het te kunnen laten uitbetalen.
Bij de klantenservice heb ik dit ook aangegeven, maar werd heel bot op gereageerd. Ook heb ik gevraagd om mijn eigen geld weer terug te laten storten, maar dit mocht ook niet. Het is toch belachelijk dat je met je eigen geld 50 euro wint, maar nog geen eens je eigen geld terug kan laten storten. Ik heb dit nog nooit op een andere site meegemaakt. Volgens mij mag dit nog geen eens, maar ja, kleine lettertjes, zeggen ze dan.
JACKS.NL IS PURE MISLEIDING!!!
STORING BIJ STORTEN AL VANAF WOENSDAG????????
Is al vanaf woensdag storing bij storten. Kan wel via creditcard maar niet met iDeal. Onzin. Ligt aan betaalprovider zeggen ze. Heb vanmorgen bij Toto EN Betmgm gewoon kunnen storten via iDeal. 4 dagen om een storing op te lossen en nu op zaterdag 1 juni nog niets opgelost. Als in een dorp de electriciteit uitvalt is dat binnen een dag opgelost. Moet maar geduld hebben zeggen ze in de live chat. Excuses voor het ongemak waar je niets voor koopt. En inderdaad, maar dat is bij elk casino, zou ik zoals in reviews hieronder staat NOOIT BONUS nemen want die moet je weet ik hoeveel keer vrijspelen. Heb je niets maar dan ook niets aan. Misschien, en dan ben ik positief, is die storing met storten deze maand nog opgelost. Heb daar hard hoofd in.
Heeeel slecht verder weet ik geen…
Heeeel slecht verder weet ik geen andere antwoorden. Eten slecht service slecht WC smerig je moet altijd in de urine staan om te plassen. Casino Gilze Rijen. Personeel niet deskundig via uitzendbureau.
Uitbetalen duurd langer dan 2dagen
Uitbetalen duurd langer dan 2dagen
Nog steeds niks.nooit meegemaakt dat uitbetaling zo lang duurd
LiveChat zijn onbeschoft personeel.
Na me uitbetaling sluit ik me account
Slechtse ervaring in 20jaar
Slechste casino waar je kunt spelen
Je geld is bij Jacks nog sneller weg…
Je geld is bij Jacks nog sneller weg dan wanneer je het door de plee spoelt.
Please never join - however attractive
Please, please do not register
Alsjeblieft niet lid worden
Welkomst scam
Ik ging voor het eerst eens proberen, dus 40 euro gestort, wat door de welkomstbonus 80 euro werd.
nou mooi dacht ik. dus op gegeven moment had ik wat gewonnen en dacht ik, hé laat ik het maar opnemen nu ik voor sta. Toen kwam ik erachter dat dat niet kon en ik eerst €1200!!! euro moest gokken voordat ik het op kan nemen. Dat lukt natuurlijk nooit als je maar 40 euro stort. Je verliest altijd voordat je het op kan nemen. Dus is het eigenlijk gewoon diefstal. Kom nooit meer terug hier.
ze laten je in het begin een paar keer…
ze laten je in het begin een paar keer winnen daarna zet je echt je geld voor niks in en win je niks meer, geef hier niet je geld uit
Supersnelle uitbetaling leuke bonus de…
Supersnelle uitbetaling leuke bonus .De app is goed geen haperings bij het inzetten ,ook niet bij vele inzetten .Alleen jammer dat er niet zo vaak opwaardeerbonus meer zijn met gratis spins enzo .
No le temas a la suerte, solo no abuses de ella.
Son trabajadores calificados y muy profesionales, además de garantía de juego limpio y un retiro de dinero muy rápido. Parai han sido experiencia muy emocionante no aptas para cardiacos, gracias por su trabajo.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.