iviskin.no Bewertungen 136

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er utrolig deilig å endelig ha funnet et produkt som er både effektivt, tidsbesparende og skånsomt! Huden føles glattere og mykere, og jeg slipper nupper og irritasjon som ofte kommer av barberi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg mottok Iviskin G4 IPL hårfjerner i gave for å teste produktet. Jeg har nå brukt det i 4 uker og merker allerede en forskjell! Gleder meg til å fortsette behandlingen! Veldig enkelt og raskt, og ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes det er greit å få nyttig info om hva som er nytt på markedet og få tips om behandling . Det beste jeg liker med Iviskin er at den er så liten og lett. Du kan ta den med på reise og bruke d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har brukt iviskin si lysmaske ein periode og begynner no å merke forskjell i huden. Synes den er enkel å forstå, og enkel å bruke. Bruksanvisningen forklarer også godt. Veldig greit at det ikkje tek l... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

IVISKIN.no driftes og eies av Tekhuset AS, et norsk netthandelskonsern med organisasjonsnummer NO 921 398 042 MVA. Vi er den originale forhandleren av IVISKIN IPL Hårfjernere i Norge, og har kontorer sentralt i Oslo. Lageret vårt er lokalisert på Alnabru i Oslo i samme bygg som Oslo Lagerhotell AS. Vi setter alltid kunden først, og har derfor vårt eget kundeserviceteam som står klare til å hjelpe deg over mail eller telefon innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr også 2 års garanti på alle våre produkter, og 100 dagers 100% fornøydgaranti. Vår visjon er å tilby kvalitetsrike produkter på gode og informative nettbutikker, og vokse innen fagsektoren. Hos oss kan du alltid være trygg på en sikker handel, da vi har en streng protokoll for oppbevaring av persondata og følger alle GDPR-regler.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Utmerket kundeservice!

Har ikke brukt maskinen mer enn 6 ganger, så ikke merket så mye forandring enda. Men jeg ville gi deres kundeservice en god vurdering. Jeg fikk behov for deres hjelp da jeg uheldigvis klarte å ødelegge brillene som fulgte med. Fikk super hjelp og et par nye briller i posten. Utmerket kundeservice 👏

9. Januar 2026

Hei Emilie,

Tusen takk for de fine ordene! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk fra kundeserviceteamet vårt, og at de nye brillene kom trygt frem.

Husk at det er helt normalt å ikke se store forandringer etter bare 6 behandlinger, mange av våre kunder begynner å merke synlige resultater mellom uke 4 og 8, og full effekt sees som regel etter 12 uker. Du er altså godt i gang!

Vi er her for deg hvis du skulle trenge noe mer.

Vennlig hilsen,
Anna fra Iviskin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En service som overgår all forventning

Oppdaterer min tidligere tilbakemelding; da jeg hadde en strålende opplevelse med kundeservice – raske, løsningsorienterte og genuint imøtekommende. Selv lenge etter at returfristen var utløpt, lot de meg returnere produktet uten problemer, og som en ekstra overraskelse fikk jeg til og med den nyeste utgaven av deres IPL-laser i gave. En service som virkelig overgår alle forventninger.

11. Dezember 2025

Antwort von iviskin.no

Hei Camilla, så kjedelig å høre at du ikke har oppnådd ønsket resultat og at du føler deg lurt det skal selvfølgelig ikke være opplevelsen din. IPL-behandling er helt valgfritt, og resultatene kan variere fra person til person. Dette skyldes blant annet forskjeller i hudtone, hårfarge, hårvekstsyklus og hvordan kroppen responderer på lyspulsteknologien. Derfor kan noen oppleve raske resultater, mens andre trenger lengre behandlingstid.

Når det er sagt, så skal det ikke være mulig å føle seg lurt hos oss, da vi tilbyr 100 % fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd, ønsker vi veldig gjerne å hjelpe deg videre.

Jeg har forsøkt å finne deg i systemet vårt, men kan kun søke etter «Camilla». Hadde satt stor pris på om du kunne sende oss en e-post slik at vi kan hjelpe deg og finne en god løsning. Jeg har også etterspurt informasjonen din via Trustpilot slik at vi kan ta kontakt med deg der.

Ser frem til å høre fra deg.
Mvh Raymond fra Iviskin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ledmasken fra dere er helt fantastisk

Ledmasken fra dere er helt fantastisk! 🥰
Jeg har merket en god forbedring i huden etter å ha brukt masken.
Jeg er 50 år gammel og huden min har jo derfor fått gjennomgå litt i alle disse årene. Så trengte derfor en liten skinboost. Å det fikk jeg!!!!! 👏🥳
Jeg har fått masse mer glød, og føler jeg ser mer opplagt og fresh ut.

Bestillingen var enkel, leveringen var lynrask og produktet ser og føles eksklusivt ut 🥰
Veldig enkel og behagelig å bruke er den også.

Tipp topp - tommel opp 👍

Nå skal jeg bestille IPL hårfjerningsmaskinen også 🥳🥳 satser på at den gir like gode resultater.

6. November 2025

Hei Berit,

Så utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med LED-masken! 🥰
Det gleder oss stort at du allerede merker så gode resultater og føler at huden har fått en skikkelig boost. Det er akkurat slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve produktene våre enkel bestilling, rask levering og merkbar effekt.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og så spennende at du nå vil prøve IPL-maskinen også vi er sikre på at du kommer til å bli like fornøyd med den!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Friskhet og glød gjennom dagen!

Jeg er virkelig imponert over lysmasken! Allerede etter kort tid merker jeg tydelig mer glød i huden. Blodsirkulasjonen har kommet i gang, og huden føles rett og slett mer levende. Jeg elsker å bruke masken hver morgen – den gir meg en friskhet og glød jeg ellers bare får etter trening eller en tur i frisk luft. Jeg føler meg både mer våken og freshere gjennom dagen!

29. Oktober 2025

Hei Linn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så utrolig godt å høre at du allerede merker forskjell og føler deg både mer våken og freshere gjennom dagen akkurat slik vi håper lysmasken skal oppleves.

Blodsirkulasjon, glød og den deilige "frisk luft"effekten er nettopp noen av fordelene vi vet mange setter pris på, så det er kjempegøy å høre at du opplever det samme.

Pengar rakt i sjön…

Pengar rakt i sjön…
Produkten fungerade inte alls för min del. Provade både att använda en och två gånger i veckan enligt rekommendation, men utan något resultat. Däremot har kundtjänsten varit bra att ha och göra med, därav mina två stjärnor! I övrigt mycket besviken.

7. September 2025

Hei!

Tusen takk for at du deler erfaringen din med oss. Det er veldig synd å høre at du ikke har fått ønsket resultat. Vi ønsker å informere om at IPL kan virke ulikt fra person til person, da det er flere faktorer som spiller inn, som hårfarge, hudtone og hårvekstsyklus.

Derfor tilbyr vi også en fornøydgaranti, slik at alle kan prøve produktet og returnere det dersom man ikke er fornøyd.

Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg for å se om vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning. Vi har etterspurt bestillingsinformasjonen din her, siden anmeldelsen er lagt inn med et anonymt navn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god og rask service

Veldig god og rask service. Hyggelig tilbakemelding. Veldig fornøyd!

25. Juli 2025

Hei Mona,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så godt å høre at du er fornøyd med både service og opplevelsen hos oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super effektiv og komfortabel å bruke

Super effektiv og komfortabel å bruke, man ser resultater på kort tid og kunne vært mer fornøyd med produktene!

24. Juli 2025

Antwort von iviskin.no

Tusen takk for den fine anmeldelsen, Georgia!

Vi blir så glade for å høre at du opplever produktene som både effektive og komfortable – og at resultatene kommer raskt! Det betyr mye for oss.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du skulle trenge noe – vi er her for deg!

Beste hilsen,
Tilde i Iviskin

Fornøyd med Ledmaske

Veldig fornøyd med Iviskin led maske, kjøpt for 2 uker siden og ser allerede gode resultater. Vil absolutt anbefale!

Fikk også hjelp fra kundeservice til å sette opp en egen rutine.

17. Juli 2025

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så fin anmeldelse.

Vi setter stor pris på tilliten og er glade for å høre at du er fornøyd med maskinen!

Fortsatt hårvekst etter 10 mnd

Jeg har endret den opprinnelige vurderingen etter å ha vært i kontakt med IVI Skin. Selv om det har gått langt over de 100 dagene med åpent kjøp har IVI Skin latt meg returnere produktet og heve kjøpet. Takk! 🙏Pga denne gode servicen har jeg oppjustert til 4 stjerner.

Opprinnelig tekst: Det er nå 10 mnd siden jeg begynte å bruke IVI Skin og det er ingen antydning til redusert hårvekst.Jeg har lys hud og mørke hår i bikinilinjen og under armene, så teoretisk sett er forutsetningene gode. Jeg fortsatte å bruke maskinen utover de 100 dagene åpent kjøp i håp om at det bare tok litt ekstra tid, men jeg har nå gitt opp håpet. Dette ble et dyrt bomkjøp.

25. Juni 2025

Hei Siv,

Så kjedelig å høre at du ikke er fornøyd med resultatet. Vi har 100 % fornøydgaranti nettopp for at kundene våre skal kunne teste produktet risikofritt er man ikke fornøyd med resultatet, kan man returnere. Da skal man i teorien ikke kunne ende opp med et bomkjøp.

Vi kan dessverre ikke se at du har tatt kontakt med oss i løpet av garantiperioden for å benytte deg av denne muligheten, men vi tar kontakt med deg direkte for å se om vi kan finne en god løsning sammen.

Raymond i Iviskin

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Begynte å bruke den for 6 måneder…

Begynte å bruke den for 6 måneder siden. Funket dessverre ikke for meg. Men jeg fikk mulighet til å returnere varen, og er veldig takknemlig for det.
Kundeservicen er virkelig fantastisk.

23. Juni 2025

Hei!

Tusen takk for at du deler opplevelsen din!

Så synd å høre at produktet ikke fungerte for deg, men vi er veldig glade for at du tok kontakt og at vi fikk løst det sammen. Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med kundeservicen – vi er her for å hjelpe!

Melissa fra IVISKIN

Veldig grei kundeservice

Veldig grei kundeservice, rask levering, og god hjelp ved eventuell retur! Tipp topp

10. Juni 2025

Hei!

Takk for den hyggelige anmeldelsen din.

Vi er så glade for at vi har kunnet hjelpe deg, og vi nøler ikke med å kontakte deg hvis du har spørsmål.

Extremt bra kundservice

Extremt bra kundservice. Min produkt gick sönder och jag fick en helt ny gratis även fast garantin hade passerat. Värt att testa!!

21. Mai 2025

Hei!

Så hyggelig å høre – tusen takk for fine ord!

Vi gjør alltid vårt beste for å ta vare på kundene våre, og det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd.

Bare å ta kontakt hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med!

Veldig fornøyd med kundeservice

Veldig fornøyd med kundeservice!
Umiddelbar respons på mail og fikk ny vare uten vansker.

1. Mai 2025

Hei!

Så godt å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår. Vi gjør alltid vårt beste for å hjelpe raskt og enkelt – og det betyr mye for oss at du setter pris på det.

Bare ta kontakt igjen om det er noe mer vi kan hjelpe deg med!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har varken gjort till eller från på…

Har varken gjort till eller från på hårväxten, har använt produkten 4 månader. Har inte fått svar när jag önskat använda nöjdhetsgarantin via mejl vilket visar på att företaget är oseriöst. Rekommenderar inte!

30. April 2025

Hei Sara!
Så leit å høre at du ikke har sett ønsket resultat hittil. Selvfølgelig skal du få bruke fornøydgarantien din!

Jeg har gått gjennom systemet vårt og finner ingen ubesvarte e-poster generelt, eller fra noen med navnet "Sara", så det er vanskelig å finne deg uten mer informasjon. Har du kanskje brukt kontaktskjemaet på nettsiden? Det er for tiden merket med rød tekst som informerer om at det ikke skal brukes, da det er under vedlikehold og meldinger derfra ikke kommer frem.

Det er også mulig at du har bestilt fra den svenske nettsiden, mens dette er Iviskin Norge.

Jeg har etterlyst informasjonen din her på Trustpilot slik at vi kan hjelpe deg videre så snart som mulig. Du må gjerne kontakte oss via chat eller telefon hvis det er enklere så ordner vi dette med én gang.

Ingen forskjell etter 11 uker

Fort levering og enkelt å anvende (selv om det kreves tid og tålmodighet). Men dessverre har jeg ikke sett noen forskjell på beina, under armene eller bikinilinje mellom nå og for 11 uker siden. Håret vokser egentlig enda tykkere nå som jeg barberer istedet for å bruke epilator.
Jeg er veldig overrasket jeg også over at produktet ble kåret best i test.. ?

11. April 2025

Hei!

IPL-behandling kan oppleves ulikt fra person til person, og resultatene avhenger blant annet av hudtype, hårtype og hormonell balanse. Noen merker tydelige resultater etter få uker, mens andre trenger mer tid og tålmodighet før effekten blir synlig.

Vi har ikke sett at du har sendt oss noen henvendelse på e-post tidligere, og vi klarer dessverre ikke å finne deg i systemet vårt kun basert på navnet på anmeldelsen. Vi har derfor etterspurt kontaktinformasjonen din via Trustpilot, og hadde satt stor pris på om du kunne svare der slik at vi kan hjelpe deg videre.

Husk at vi tilbyr 100% fornøydgaranti, så du skal selvfølgelig få muligheten til å returnere om du fortsatt ikke er fornøyd.

Raymond fra IVISKIN

Fantastisk kundeservice!!

Fantastisk kundeservice!!! Jeg fikk så utrolig god hjelp og det var virkelig verdt det. Anbefaler ❤️

3. April 2025

Tusen takk Julianne!

Det betyr utrolig mye for oss å høre! Vi er så glade for at du fikk god hjelp, og håper du blir like fornøyd med produktet videre.

Bare ta kontakt om du trenger noe mer vi er her for deg!

Tilde fra IVISKIN

Fungerar ej.

Har använt Iviskin i drygt ett år, varje vecka och även ibland upp till 2 gånger per vecka. Fungerar inte alls på mig, har ljus hy och mörkare hår. Håret har varken försvunnit, blivit tunnare eller dylikt. Min kontakt med kundtjänst har hittills varit bra, då min första IPL upphörde att fungera helt plötsligt, fick då en ny snabbt.
Kan tyvärr inte rekommendera Iviskins IPL, däremot kundtjänst får högsta betyg.

3. April 2025

Hei Victoria!

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Vi forstår at det er skuffende når man ikke opplever ønsket effekt etter lang tids bruk.

Det er viktig å være klar over at IPL-behandling kan gi ulik effekt fra person til person, da resultater påvirkes av faktorer som hårtype, hudtone, hormoner og genetikk. At du ikke har sett ønsket resultat betyr derfor ikke nødvendigvis at produktet ikke fungerer men heller at kroppen din kan ha en annen respons.

Derfor tilbyr vi også 100 % fornøydgaranti, slik at alle som kjøper hos oss har mulighet til å returnere og få pengene tilbake dersom de ikke er fornøyd.

Jeg har forsøkt å finne en ordre basert på navnet du har brukt på Trustpilot, men har ikke lykkes og er derfor usikker på om det gjelder en norsk eller svensk bestilling. Vi har etterspurt mer informasjon her inne, og vi hadde satt stor pris på om du kunne sendt oss litt mer info eller kontaktet oss direkte, så vi kan hjelpe deg videre.

Vi setter uansett stor pris på at du roser kundeservicen vår det betyr mye for oss!

Raymond fra IVISKIN

Kundeservice i verdensklasse

OPPDATERT ANMELDELSE
Vurderer du å prøve IPL, men er redd for å bruke penger på et produkt som kanskje ikke passer deg? Da kan jeg varmt anbefale Iviskin! Jeg oppnådde ikke ønsket resultat, men det var null problem når kundeservicen er tipp-topp! Så utmerket, proff, ryddig service er sjelden kost. Du kan trygt kjøpe Iviskin, prøve hjemme, og enkelt få returnert produktet dersom du ikke er fornøyd - helt upåklagelig returordning og kundeservice der altså!❤️ Anbefales varmt til de som er usikre, men ønsker å prøve❤️

*Jeg er egentlig en superkandidat når det kommer til IPL-behandling, og har fra før særdeles god erfaring med dette. Kjøpte Alvaskin første gang, og oppgraderte senere til Braun sin. Braun sin takket dessverre for seg, og jeg reklamerte og fikk pengene tilbake, da jeg ønsket å prøve ut Iviskin. Angrer veldig nå på at jeg ikke ba om ny fra Braun...

Det eneste som trekker opp er at jeg ikke er like utsatt for nupper og inngrodde hår etter behandling, men jeg har ikke noe mindre hårvekst. Hårveksten har utrolig nok økt (pga byttet fra braun til Iviskin sikkert?), og jeg er så skuffa. Dessverre får jeg ikke benyttet meg av 100 dager, da jeg har forsøkt mye lengre tid for å oppnå ett godt resultat, til ingen nytte.

Dessverre bortkastede penger for min del, veldig synd, da jeg i utgangspunktet var fornøyd med rask levering og pent pakket produkt.*

17. März 2025

Hei!

Tusen takk for at du deler en så ærlig og gjennomtenkt anmeldelse. Vi skjønner godt at du er skuffet – spesielt når du har god erfaring fra før og gjorde alt riktig. IPL fungerer dessverre ulikt fra person til person, og noen oppnår ikke ønsket resultat selv med riktig hud- og hårtype.

Vi setter utrolig stor pris på at du fremhever kundeservicen og returprosessen – det betyr mye for oss. Vi prøver alltid å gjøre det enkelt og trygt å teste produktene våre hjemme.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du lurer på noe mer!

Melissa i Iviskin

Topp kundeservice

Min enhet ble ødelagt, og etter uproblematisk samtale med kundeservice vil jeg få en ny i posten straks.
Utrolig rask og hjelpsom kundeservice, noe som settes veldig pris på.
Når det kommer til resultatene ser jeg en betydelig forskjell på lår og legger. Er fortsatt hår som vokser ut men det går mye saktere, og jeg ser at det ikke vokser like tett.

28. Februar 2025

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår – vi gjør alltid vårt beste for å gi rask og god hjelp. Fantastisk å høre at du allerede ser resultater på lår og legger! Det er helt normalt at håret vokser ut tynnere og saktere underveis i behandlingen, og med jevnlig bruk vil du fortsette å se forbedringer.

Takk for at du valgte Iviskin – vi setter stor pris på deg!

Melissa hos Iviskin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig glad frue i huset

Jeg bestilte både Iviskin G3 og Iviskin LED-masken til fruen min, og hun elsker virkelig disse produktene! Ho har lagt til begge to i hudpleierutinen sin, og nå virker det som om hun er nær drømmen av å ha sin egen spa-behandling på baderommet. Disse anbefales virkelig til de som krever det lille ekstra :)

24. Februar 2025

Hei Bjørn,

Så fantastisk å høre at fruen din elsker produktene! Det høres ut som hun har fått sin egen lille spa-opplevelse hjemme, akkurat slik vi ønsker at produktene våre skal bidra til!

Tusen takk for din anbefaling, vi setter stor pris på det! 💗

Tilde hos Iviskin

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr