iviskin.no Bewertungen 136

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er utrolig deilig å endelig ha funnet et produkt som er både effektivt, tidsbesparende og skånsomt! Huden føles glattere og mykere, og jeg slipper nupper og irritasjon som ofte kommer av barberi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg mottok Iviskin G4 IPL hårfjerner i gave for å teste produktet. Jeg har nå brukt det i 4 uker og merker allerede en forskjell! Gleder meg til å fortsette behandlingen! Veldig enkelt og raskt, og ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes det er greit å få nyttig info om hva som er nytt på markedet og få tips om behandling . Det beste jeg liker med Iviskin er at den er så liten og lett. Du kan ta den med på reise og bruke d... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

IVISKIN.no driftes og eies av Tekhuset AS, et norsk netthandelskonsern med organisasjonsnummer NO 921 398 042 MVA. Vi er den originale forhandleren av IVISKIN IPL Hårfjernere i Norge, og har kontorer sentralt i Oslo. Lageret vårt er lokalisert på Alnabru i Oslo i samme bygg som Oslo Lagerhotell AS. Vi setter alltid kunden først, og har derfor vårt eget kundeserviceteam som står klare til å hjelpe deg over mail eller telefon innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr også 2 års garanti på alle våre produkter, og 100 dagers 100% fornøydgaranti. Vår visjon er å tilby kvalitetsrike produkter på gode og informative nettbutikker, og vokse innen fagsektoren. Hos oss kan du alltid være trygg på en sikker handel, da vi har en streng protokoll for oppbevaring av persondata og følger alle GDPR-regler.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Goodbye, yeti vibes!

Iviskin is a total game changer! The packaging is gorgeous, and the device is so small and sleek it actually looks good on my shelf. It’s incredibly easy to use, and the results came so fast I barely had time to say goodbye to my "winter coat." If you want silky-smooth legs and armpits without the drama, just go for it. My razor is officially retired!

28. März 2026

Hi Mari,

This made us smile “goodbye, yeti vibes” might be our new favorite phrase!

We’re so happy to hear that you’re loving both the design and the results. Fast results and an easy routine is exactly what we aim for, so it’s amazing to hear your razor has officially been retired.

Thank you so much for sharing your experience with us!

Best regards,
Anna from Iviskin

Det var rask levering.

Det var rask levering.
Det eneste minus var at pakken var ikke pakket inn som jeg synes var merkelig.
Jeg anbefaler at dere pakke inn varer så ingjen kan se var det er.

20. März 2026

Hei Janice,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi setter stor pris på den!

Vi er glade for å høre at du var fornøyd med den raske leveringen. Samtidig har vi full forståelse for bekymringen din rundt emballasjen, og vi setter pris på at du gjør oss oppmerksomme på dette.

Tilbakemeldingen din er veldig verdifull for oss, og vi vil ta dette med oss videre i arbeidet med å forbedre og gjøre emballasjen vår mer diskret.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp, er det bare å ta kontakt med oss.

Rask levering

Rask levering. Produktet leverer det den lover. Jeg har normal lys hud

7. Februar 2026

Hei Hege,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.

Vi er veldig glade for å høre at du opplevde rask levering og at produktet lever opp til forventningene dine, det er akkurat det vi jobber for!

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, er vi alltid her for deg.

Ønsker deg fortsatt gode resultater!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har brukt produktet så mye som var…

Jeg har brukt produktet så mye som var anbefalt, men har ikke merket noe for for endring. Så jeg er meget misfornøyd

22. März 2026

Hei Andrea,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi er veldig lei for å høre at du ikke har sett resultatene du håpet på.

IPL kan fungere forskjellig fra person til person. Mens noen merker endringer i løpet av noen uker, kan andre trenge hele behandlingsperioden på 12 uker (eller litt lengre), da faktorer som hårfarge, hudtone og hårvekstsykluser kan påvirke resultatene. Det er også derfor vi tilbyr en 100-dagers fornøydgaranti, slik at kundene våre får god tid til å teste produktet skikkelig.

Vi forstår godt at dette kan være frustrerende. Vi har tatt kontakt med deg direkte på e-post slik at vi kan se nærmere på saken din og finne en god løsning for deg.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Enkel å bruke

Enkel å bruke. Vet ikke om den funker enda, men kan virke slik

21. März 2026

Hei Åselin,

Tusen takk for din ærlige tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du synes enheten er enkel å bruke, det er veldig viktig for oss. Det er også helt normalt at det kan ta litt tid før resultatene blir synlige, da dette varierer fra person til person.

Ved jevnlig bruk opplever mange tydeligere resultater over tid, så vi håper du vil fortsette å se positiv utvikling.

Hvis du har noen spørsmål eller ønsker tips underveis, er du alltid velkommen til å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe deg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilling var enkel å gjennomføre og…

Bestilling var enkel å gjennomføre og pkjen kom raskt og hel levert

14. März 2026

Hei Therese,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse!

Vi er veldig glade for å høre at bestillingsprosessen var enkel, og at pakken kom raskt frem og i god stand. Det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi.

Hvis du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi er alltid her for å hjelpe deg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjempe fornøyd med produktet!!

Kjempe fornøyd med produktet. Fungerer bra men må bare ha tålmodighet og følge anbefalingene så kommer resultat etter hvert. Har kjempe lite hår på leggene nå og de få som fremdeles vokser ut er myke og tynne hår. Anbefales på det sterkeste:)

20. März 2026

Hei Asta,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utrolig glade for å høre at du er så fornøyd med produktet, og at du allerede ser gode resultater. Du har helt rett, jevnlig bruk og tålmodighet er nøkkelen, og det er veldig fint å høre at du opplever mindre hårvekst og at hårene blir mykere og tynnere.

Tusen takk for anbefalingen, det betyr veldig mye for oss!

Hvis du har noen spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet for rimelig pris

16. März 2025

Hei Agnes,

Tusen takk for tilbakemeldingen din!

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og prisen, det er akkurat det vi ønsker å oppnå med alle produktene våre.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp med å få mest mulig ut av enheten din, er vi alltid her for deg.

Ønsker deg fortsatt gode resultater!

Positivt overrasket!

Nå har jeg brukt produktet en periode og må si jeg er positivt overrasket over resultatet!
Jeg var litt skeptisk i starten, men lagde meg en god rutine og da dukket resultatene opp! Jeg har fått mye tynnere hårstrå og færre!
Tusen takk !

11. März 2026

Hei Rebecca,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din!

Vi er veldig glade for å høre at du ser så gode resultater. Det er helt normalt å være litt skeptisk i starten, men som du selv opplevde kan en god og jevn rutine gjøre en stor forskjell. Å høre at hårstråene har blitt tynnere og at du opplever mindre gjenvekst, er akkurat den typen fremgang vi håper kundene våre skal få.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det betyr mye for oss og hjelper også andre kunder med å føle seg tryggere når de skal komme i gang.

Hvis du skulle ha noen spørsmål, er det bare å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne!

Med vennlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd og overrasket over hvor…

Veldig fornøyd og overrasket over hvor bra dette produktet er. Har egentlig aldri trodd at dette skulle funke. Så glad jeg endelig testet dette ut. Sakte men sikkert så jeg et resultat jeg liker. Er veldig fornøyd med dette produkte fra Iviskin .

6. März 2026

Hei Astrid,

Tusen takk for de hyggelige ordene dine! Vi er veldig glade for å høre at du ser resultater og at produktet har overgått forventningene dine. Det er alltid ekstra hyggelig å høre fra kunder som kanskje var litt skeptiske i starten, men som ender opp med å få en så positiv opplevelse.

Resultater med IPL-behandling kommer ofte gradvis, så det er veldig fint å høre at du merker forskjell over tid. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med Iviskin, det betyr mye for oss og hjelper også andre som vurderer å prøve det.

Hvis du noen gang har spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

10 /10

God service ,hadde pakken i løpet av 1 døgn.
Akkurat startet med masken, kan derfor ikke si noe om virkning ,men følger anbefalinger fra Iviskin.

19. Februar 2026

Hei Jeanette,

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen din!

Så kjekt å høre at du mottok pakken innen 24 timer, vi jobber hardt for å sikre rask levering, så det betyr mye for oss å høre.

Så spennende at du har startet med masken! Du gjør helt riktig i å følge anbefalingene våre, jevn bruk er nøkkelen i starten. Resultatene kan variere fra person til person, så det å være tålmodig og konsekvent gir huden de beste forutsetningene for gode resultater.

Dersom du har spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

Anna
Iviskin

Strammere og gjevnere hud

Enkel å bruke og gir raskt effekt

1. Januar 2026

Hei Andrea,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din!

Vi er så glade for å høre at du opplever strammere og jevnere hud, og at du synes enheten er enkel å bruke med rask effekt. Det er akkurat det vi ønsker å oppnå.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, det betyr mye for oss og hjelper andre med å føle seg trygge i valget sitt.

Hvis du noen gang har spørsmål eller trenger veiledning underveis, er det bare å ta kontakt. Vi er alltid her for å hjelpe.

Rask levering

Fornøyd med super rask levering på hårfjerner 😁👍

17. Februar 2026

Hei Kine,

Tusen takk for den fine anmeldelsen din!

Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen av hårfjerneren din. Vi gjør alltid vårt beste for å sende bestillinger så raskt som mulig, så det betyr mye for oss å høre dette.

Hvis du har noen spørsmål om enheten din eller trenger hjelp med å komme i gang, er det bare å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

Fantastisk og hjelpsomt kundeservice

Fantastisk og hjelpsomt kundeservice, skal anbefale til andre 100%.

12. Februar 2026

Hei Klaudia,

Tusen takk for de hyggelige ordene dine! Det betyr virkelig mye for oss at du har hatt en god opplevelse med kundeservicen vår. Vi gjør alltid vårt aller beste for å hjelpe, så det å høre at du vil anbefale oss 100 % gjør oss utrolig glade.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din og ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger hjelp med noe i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig god og hyggelig kundeservice :)…

Veldig god og hyggelig kundeservice :) Anbefales

9. Februar 2026

Hei Mailn,

Tusen takk for de fine ordene! Det gjør oss veldig glade å høre at du har hatt en positiv opplevelse med kundeservicen vår. Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Om det er noe mer vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brukt IVISKIN hudmasken en…

Jeg har brukt IVISKIN hudmasken en periode nå, og er skikkelig fornøyd. Masken er enkel å bruke og føles behagelig på huden under hele behandlingen. Etter bruk opplever jeg at huden føles roligere og med en fin glød.

Jeg liker spesielt godt at den gir et friskt resultat uten å irritere huden, og at den passer fint inn i en travel hverdag siden behandlingen går raskt.

Alt i alt er dette en hudmaske jeg absolutt kan anbefale videre til deg som ønsker litt ekstra pleie hjemme.

5. Februar 2026

Hei Lene,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med IVISKIN LED-masken, vi blir så glade for å høre at du er fornøyd!

Det er fantastisk å vite at masken føles behagelig i bruk, og at du merker en beroligende effekt og en sunn glød i huden. Vi synes også det er veldig fint at den passer godt inn i din daglige rutine, det er akkurat det vi ønsker å oppnå!

Takk igjen for de fine ordene og anbefalingen. Vi er alltid her dersom du har spørsmål eller trenger videre hjelp.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ble rundlurt av en fake test side…

Jeg ble rundlurt av en fake test side om ipl maskiner, dette var liksom testvinneren. Vel etter jeg og datteren min testet fenne i to år og kan underskrive denne har null virkning. Trodde vi først det var oss, noe feil med oss. Brukte penger på laser på klinikk som virket og da slo det meg hvis det virker hvorfor virker ikke dette?

Dermed kjøpte jeg en Braun ipl og for å gjøre historien kort virket den fremragende, og har gjort akkurat det den skal. Etter dette oppdaget jeg selvsagt at denne testen var en løgn, og dette var rent bondefangeri.

5. Februar 2025

Hei,

Vi er virkelig lei oss for at du sitter igjen med en slik opplevelse av våre produkter. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at noen av våre kunder skal føle seg. Vi tar dette svært seriøst, og ønsker å gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd.

Når det gjelder testsider på nett, ønsker vi å være helt tydelige på at vi ikke står bak noen falske testomtaler. Dersom du mener at du har gått over en falsk testside, setter vi stor pris på om du kan sende oss en lenke eller skjermbilde til oss.

Når det gjelder våre konkurrenter og behandling hos laserklinikk, så er dette absolutt to gode alternativer. Våre konkurrenter leverer gode IPL-enheter, og vi forstår godt at du ønsker å bruke det som har gitt deg best resultat.

Mange velger Iviskin fordi vi er en norsk bedrift. Vi er stolte av å kunne tilby personlig kundeservice, kort leveringstid og trygghet rundt kjøp.

Hos oss gjelder alltid 100 % fornøydgaranti - enten du ønsker å returnere, bytte eller prøve en annen modell.

Vi ønsker å gjøre opp for dette på best mulig måte.

Derfor kan vi tilby deg to alternativer:

1. Full refusjon, du får alle pengene tilbake, helt uten diskusjon.

2. Alternativt kan vi sende deg vår nyeste modell, Iviskin G4, helt kostnadsfritt, slik at du kan teste den og se om den gir et bedre resultat.

Gi oss gjerne beskjed om hva som passer deg best.

Hilsen
Rodrigo
Daglig Leder
Tekhuset AS

Iviskin lysmaske

Har brukt iviskin si lysmaske ein periode og begynner no å merke forskjell i huden. Synes den er enkel å forstå, og enkel å bruke. Bruksanvisningen forklarer også godt. Veldig greit at det ikkje tek lang tid, også er den enkel å bruke mens ein slappar av eller gjer noko i heimen. Gler meg til å sjo korleis huden vert no framover når eg har begynt å sjå forskjell.

3. Februar 2026

Hei Karen,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med Iviskin LED-masken, det betyr virkelig mye for oss!

Vi er så glade for å høre at du begynner å merke forskjell i huden, og at du synes masken er enkel å bruke og forstå. Det er akkurat dette vi ønsker å oppnå, effektiv hudpleie som enkelt passer inn i hverdagen.

Vi gleder oss til å høre mer om resultatene etter hvert som du fortsetter med behandlingen! Om du har noen spørsmål underveis, ikke nøl med å ta kontakt. Vi er alltid her for deg.

Beste hilsener,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Brukt iviskin IPL i 14 uker uten…

Brukt iviskin IPL i 14 uker uten resultater

20. Januar 2026

Hei Brita,

Takk for at du deler din erfaring, og vi er virkelig lei oss for å høre at du ikke har sett de resultatene du hadde håpet på etter 14 ukers bruk.

Vi ønsker å informere om at IPL‑behandling kan variere i effekt fra person til person, avhengig av faktorer som hårtype, hårvekstsyklus, hudtone og hvordan enheten brukes.

Derfor tilbyr vi en 100 dagers fornøydgaranti, slik at alle får mulighet til å teste produktet og returnere det dersom de ikke er fornøyd.

Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med deg for å se om vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning. Vi har også bedt om kontaktinformasjonen din her på Trustpilot, slik at vi kan ta direkte kontakt med deg.

Anna
Iviskin Kundeservice

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Iviskin g3 ipl

Köpte en iviskin g3 ipl Black Friday. Servicen är bra och får 5 stjärnor. Jag fick den efter 4 arbetsdagar är en plus. När man köper en produkt bryr man sig vad produkten kan ge, alltså effekter. Effekten av produktion måste jag tyvärr ge 1 stjärna. Produktens design ger jag 5 stjärnor. Så här, jag gjorde allt som står i instruktion. Rakade varje gång innan användning. Efter 6 gånger ser jag ingen resultat. Håret på området jag använde ipl blev tjockare, mörkare och det blivit mycket irritation på huden. Själv blev jag osäker om jag ska sluta och använda 100 dagar nöjdhetsgaranti. Skrev till servicen och fick rekommendation att fortsätta och ha tålamod. Använde den 8:e gånger och situation blev inte bättre. Då fick jag skicka tillbaka de. Uppskattar att produktion har 900 000 blixtar och är perfekt för långsiktighet. Jag skulle önska att produktion ger bättre effekt för syfte att får bort oönskade hår.

12. Januar 2026

Hej Thi,

Vi är så glada över att höra att du är nöjd med vår kundservice, snabba leverans och produktens design, det betyder verkligen mycket för oss.

Tack också för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att du inte uppnått de resultat du hoppades på. Som med all IPL-behandling kan resultaten variera från person till person, beroende på flera faktorer, såsom hårfärg, hudton och hårets naturliga växtcykel.

Det är just därför vi erbjuder vår nöjdhetsgaranti för att ge alla en rättvis chans att prova produkten ordentligt och returnera den om man inte är nöjd.

Vi skulle verkligen uppskatta möjligheten att titta närmare på detta och se om det finns något mer vi kan göra för att hjälpa dig. Vi har skickat en begäran om mer information via Trustpilot, och vi hade verkligen uppskattat om du hade kontaktat oss direkt så att vi hade kunnat hjälpa dig vidare.

Vänliga hälsningar,
Anna från Iviskin

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr