Det er utrolig deilig å endelig ha funnet et produkt som er både effektivt, tidsbesparende og skånsomt! Huden føles glattere og mykere, og jeg slipper nupper og irritasjon som ofte kommer av barberi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg mottok Iviskin G4 IPL hårfjerner i gave for å teste produktet. Jeg har nå brukt det i 4 uker og merker allerede en forskjell! Gleder meg til å fortsette behandlingen! Veldig enkelt og raskt, og ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg synes det er greit å få nyttig info om hva som er nytt på markedet og få tips om behandling . Det beste jeg liker med Iviskin er at den er så liten og lett. Du kan ta den med på reise og bruke d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
IVISKIN.no driftes og eies av Tekhuset AS, et norsk netthandelskonsern med organisasjonsnummer NO 921 398 042 MVA. Vi er den originale forhandleren av IVISKIN IPL Hårfjernere i Norge, og har kontorer sentralt i Oslo. Lageret vårt er lokalisert på Alnabru i Oslo i samme bygg som Oslo Lagerhotell AS. Vi setter alltid kunden først, og har derfor vårt eget kundeserviceteam som står klare til å hjelpe deg over mail eller telefon innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr også 2 års garanti på alle våre produkter, og 100 dagers 100% fornøydgaranti. Vår visjon er å tilby kvalitetsrike produkter på gode og informative nettbutikker, og vokse innen fagsektoren. Hos oss kan du alltid være trygg på en sikker handel, da vi har en streng protokoll for oppbevaring av persondata og følger alle GDPR-regler.
Storgata 19, 0184, Oslo, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Iviskin is a total game changer! The packaging is gorgeous, and the device is so small and sleek it actually looks good on my shelf. It’s incredibly easy to use, and the results came so fast I barely had time to say goodbye to my "winter coat." If you want silky-smooth legs and armpits without the drama, just go for it. My razor is officially retired!

Det var rask levering.
Det eneste minus var at pakken var ikke pakket inn som jeg synes var merkelig.
Jeg anbefaler at dere pakke inn varer så ingjen kan se var det er.

Antwort von iviskin.no
Jeg har brukt produktet så mye som var anbefalt, men har ikke merket noe for for endring. Så jeg er meget misfornøyd

Antwort von iviskin.no
Enkel å bruke. Vet ikke om den funker enda, men kan virke slik

Antwort von iviskin.no
Bestilling var enkel å gjennomføre og pkjen kom raskt og hel levert

Antwort von iviskin.no
Kjempe fornøyd med produktet. Fungerer bra men må bare ha tålmodighet og følge anbefalingene så kommer resultat etter hvert. Har kjempe lite hår på leggene nå og de få som fremdeles vokser ut er myke og tynne hår. Anbefales på det sterkeste:)

Antwort von iviskin.no
Nå har jeg brukt produktet en periode og må si jeg er positivt overrasket over resultatet!
Jeg var litt skeptisk i starten, men lagde meg en god rutine og da dukket resultatene opp! Jeg har fått mye tynnere hårstrå og færre!
Tusen takk !

Antwort von iviskin.no
Veldig fornøyd og overrasket over hvor bra dette produktet er. Har egentlig aldri trodd at dette skulle funke. Så glad jeg endelig testet dette ut. Sakte men sikkert så jeg et resultat jeg liker. Er veldig fornøyd med dette produkte fra Iviskin .

Antwort von iviskin.no
God service ,hadde pakken i løpet av 1 døgn.
Akkurat startet med masken, kan derfor ikke si noe om virkning ,men følger anbefalinger fra Iviskin.

Antwort von iviskin.no
Enkel å bruke og gir raskt effekt

Antwort von iviskin.no
Fantastisk og hjelpsomt kundeservice, skal anbefale til andre 100%.

Veldig god og hyggelig kundeservice :) Anbefales

Antwort von iviskin.no
Jeg har brukt IVISKIN hudmasken en periode nå, og er skikkelig fornøyd. Masken er enkel å bruke og føles behagelig på huden under hele behandlingen. Etter bruk opplever jeg at huden føles roligere og med en fin glød.
Jeg liker spesielt godt at den gir et friskt resultat uten å irritere huden, og at den passer fint inn i en travel hverdag siden behandlingen går raskt.
Alt i alt er dette en hudmaske jeg absolutt kan anbefale videre til deg som ønsker litt ekstra pleie hjemme.

Antwort von iviskin.no
Jeg ble rundlurt av en fake test side om ipl maskiner, dette var liksom testvinneren. Vel etter jeg og datteren min testet fenne i to år og kan underskrive denne har null virkning. Trodde vi først det var oss, noe feil med oss. Brukte penger på laser på klinikk som virket og da slo det meg hvis det virker hvorfor virker ikke dette?
Dermed kjøpte jeg en Braun ipl og for å gjøre historien kort virket den fremragende, og har gjort akkurat det den skal. Etter dette oppdaget jeg selvsagt at denne testen var en løgn, og dette var rent bondefangeri.

Antwort von iviskin.no
Har brukt iviskin si lysmaske ein periode og begynner no å merke forskjell i huden. Synes den er enkel å forstå, og enkel å bruke. Bruksanvisningen forklarer også godt. Veldig greit at det ikkje tek lang tid, også er den enkel å bruke mens ein slappar av eller gjer noko i heimen. Gler meg til å sjo korleis huden vert no framover når eg har begynt å sjå forskjell.

Brukt iviskin IPL i 14 uker uten resultater

Antwort von iviskin.no
Köpte en iviskin g3 ipl Black Friday. Servicen är bra och får 5 stjärnor. Jag fick den efter 4 arbetsdagar är en plus. När man köper en produkt bryr man sig vad produkten kan ge, alltså effekter. Effekten av produktion måste jag tyvärr ge 1 stjärna. Produktens design ger jag 5 stjärnor. Så här, jag gjorde allt som står i instruktion. Rakade varje gång innan användning. Efter 6 gånger ser jag ingen resultat. Håret på området jag använde ipl blev tjockare, mörkare och det blivit mycket irritation på huden. Själv blev jag osäker om jag ska sluta och använda 100 dagar nöjdhetsgaranti. Skrev till servicen och fick rekommendation att fortsätta och ha tålamod. Använde den 8:e gånger och situation blev inte bättre. Då fick jag skicka tillbaka de. Uppskattar att produktion har 900 000 blixtar och är perfekt för långsiktighet. Jag skulle önska att produktion ger bättre effekt för syfte att får bort oönskade hår.

Antwort von iviskin.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.