Na een enorm fijn kennismakingsgesprek heb ik meteen al mijn eerste opdracht binnen gesleept! Kan het haast niet geloven! Met name door mijn jarenlange ervaring in de sales en (netwerk)marketing.... Mehr ansehen
Onur en Aron hebben mee enorm geholpen met een fundament leggen voor deze nieuwe ontwikkeling voor mijn toekomst. We delen dezelfde visie en weten wat we aan elkaar hebben, ik raad je aan hier voor te... Mehr ansehen
Vertrouwd en oprecht! Honourable Closers hun team is professioneel, begrijpt de markt en weet precies hoe ze samenwerkingen moeten aangaan op een eerlijke manier. Hun ethische benadering zorgt voor du... Mehr ansehen
Zeer goed gesprek mogen hebben met Onur, hij zelf en het bedrijf hebben een oprechte, betrouwbare uitstraling. Het gesprek had veel waarde, er werd met mij meegedacht en een perfect aanbod gedaan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Honourable Closers is een groeiend coachingsbedrijf voor High Ticket Closing, waar we mensen opleiden in de kunst van het verkopen van exclusieve en kostbare producten en diensten. Onze missie is om individuen te transformeren tot bekwame High Ticket Closers die uitblinken in het opbouwen van duurzame klantrelaties en het behalen van succesvolle verkoopresultaten door middel van eerlijke, ethische en transparante communicatie. Bij Honourable Closers geloven we dat de sleutel tot succes ligt in het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de behoeften en wensen van onze klanten. Door middel van onze geavanceerde trainingsprogramma's leren onze cursisten niet alleen effectieve verkoopstrategieën, maar ook hoe ze waarde kunnen creëren en vertrouwen kunnen opbouwen bij hun potentiële klanten. Onze deskundige coaches begeleiden en ondersteunen onze cursisten gedurende het hele traject, waardoor ze de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen om te excelleren in de wereld van High Ticket Closing. Met onze bewezen methodologie en bewezen succesverhalen hebben we al talloze professionals geholpen om hun verkoopprestaties naar nieuwe hoogten te brengen.
Weurden 78-5, 7101NL, Winterswijk, Niederlande
- info@honourableclosers.com
- honourableclosers.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisch gesprek
Fantastisch gesprek heel veel geleerd bedankt voor de kennis 🙏
Onur is een prettig persoon heeft een…
Onur is een prettig persoon heeft een open houding en een fijne uitstraling.
Goed verhaal en veel mogelijkheden qua begeleiding / coaching.
Ik denk dat mijn zoon Sem de juiste beslissing heeft genomen.
vriendelijk neemt de tijd in de cal heel fijn
Onur top gast heel vriendelijk neemt echt de tijd om te luisteren en geen ge haast in de cal dat viel me positief op bedankt.
Waarom 4⭐️ om dat je dezen review eerder zou lezen
Het wat duidelijk genoeg want er geduld…
Het wat duidelijk genoeg want er geduld bij duizenden vragen, daarop werd er ook duidelijk geantwoord. Dus ja let's go ✊️
Sterke 1 op 1 begeleiding
Sterke 1 op 1 begeleiding! Alles wat je nodig hebt om snel vooruitgang te boeken.
Prettig contact
Prettig contact, duidelijke uitleg en hulp gekregen. Direct knopen doorgehakt omdat het gevoel en vertrouwen meteen goed was. En ondersteuning bij alle nieuwe dingen die op m'n pad komen. Super, ga zo door!
Onur weet waar die het over heeft!
Onur weet waar die het over heeft. Goeie gozer en weet voor al zijn studenten een veilige omgeving te creëren zodat iedereen op zijn of haar tempo en gemak kan leren. Alle coachingscalls gaan bij Onur zonder stotteren of blozen. Je merkt dat praten niet zomaar zijn werk is!
Een open en eerlijke gesprek gehad
Een open en eerlijke gesprek gehad. Ik kreeg waardevolle inzichten en werd geholpen om een goede en wel overwogen keuze te maken.
Top coach
Zojuist een hele leerzame sessie gehad met Onur.
Hij besteedt veel aandacht aan de details van het vak zelf maar ook aan de studenten persoonlijk.

Professioneel
Meneer was vriendelijk, verleende een goede service en was vooral heel duidelijk..

Antwort von Honourable Closers
Fijne gesprekken en goede ervaring met…
Fijne gesprekken en goede ervaring met Onur gehad! Hij stelt goede vragen en zet je aan het denken. Heel veel succes met Honourable Closers, maar dat komt zeker goed!

Antwort von Honourable Closers
De beste closer opleiding van…
De beste closer opleiding van nederland, erg eervol zoals Onur altijd zelf zegt. Enige wat die wil is zijn 1 op 1 mensen resultaat laten behalen

Aanrader!
Ik zit nog maar net bij de Honourable Closers maar ik kan merken dat de eigenaar Onur echt mensen wilt helpen om ver te komen in dit vak. Bij de groeps coachings wordt er naar iedereen geluisterd en feedback gegeven. Ik raad iedereen aan om een gesprek in te plannen en het gewoon te proberen!

Antwort von Honourable Closers
Ik heb het geluk samen te werken met HC
Het is zeldzaam om een team tegen te komen dat zo professioneel en goed op elkaar ingespeeld is als bij Honourable Closers. Vanaf het moment dat ik met hen in contact kwam, viel het me op hoe naadloos iedereen samenwerkte; het was alsof ik naar een geoliede machine keek. Teamleden vulden elkaar perfect aan en waren zeer hulpvaardig, wat de efficiëntie en productiviteit alleen maar ten goede kwam.
Bovendien had ik het genoegen om aanwezig te zijn bij hun allereerste evenement. Om het kort te omschrijven: het was niets minder dan inspirerend. De organisatie was uitstekend en het evenement zelf was een ware beleving die me zowel persoonlijk als professioneel heeft verrijkt. Van inspirerende verhalen tot waardevolle netwerkmogelijkheden, het evenement van Honourable Closers was een totaalervaring die ik iedereen zou aanraden.
Al met al biedt Honourable Closers niet alleen een hoge mate van professionaliteit en teamwerk, maar weet het bedrijf ook evenementen van topkwaliteit te organiseren.
Ik kijk uit naar een lange samenwerking en natuurlijk de toekomstige evenementen.

Coaching 10/10 en een coach die altijd voor je klaarstaat
Mijn ervaringen zijn erg positief. Ik groei elke dag en niet in het verbeteren van mijn (closing)skills maar ook een groei als persoon.
Onur is een coach die 24/7 klaarstaat en geeft jouw inzichten op gebied van high ticket closing maar ook op alle andere vlakken zoals relaties, positieve impact, mindset en structuur.
De hoeveelheid kennis en expertise is enorm hoog en komt terug in de begeleiding van het traject. We hebben wekelijks een groepscoaching waar we al onze vragen met hem kunnen bespreken. Er zijn 1op1 calls, driehoekscoachings en verder kan je al jouw vragen in onze community zetten.
Enorm waardevol en de skills die je leert met high ticket closen neem je mee in je hele leven!

Antwort von Honourable Closers
met Onur's hulp kon ik mijn vaardigheden echt verbeteren.
Onur nam echt de tijd om met mij te werken en mij door het traject te begeleiden. Het was niet altijd makkelijk en er waren zeker wat uitdagende momenten, maar met Onur's hulp kon ik mijn vaardigheden echt verbeteren.
Na slechts twee maanden kon ik dankzij de training die ik van Onur had gekregen, Bij mijn eerste opdrachtgever beginnen. En wat dacht je hiervan, tijdens mijn eerste maand verdiende ik 2500 euro! Dat is toch ziek?! Inmiddels heb ik dankzij Onur al meer dan 15.000 euro verdiend.
Als je gepassioneerd bent over sales en echt wilt uitblinken in dit vakgebied, dan raad ik de persoonlijke coaching van Onur ten zeerste aan. Hij is een geweldige coach en weet echt waar hij het over heeft. Vertrouw me, je zult er geen spijt van krijgen.

Onur & honerable closers
Onur is een oprechte, geïnteresseerde, spontane en professionele jongeman. Wordt er blij van als andere succes halen en blijf altijd positief. Door hem heb ik zelf flinke stappen gemaakt en ontwikkel ik mezelf verder als sales professional. Ik zou het iedereen aanraden.

Eerlijk en betrouwbaar
Onür is een eerlijke en betrouwbare salescoach met veel aandacht voor zijn studenten. Goeie en leerzame community waar je echt kan gaan knallen om een top closer te worden. Natuurlijk moet je er zelf hard voor werken maar dat is met alles in het leven als je mooie doelen hebt.

Antwort von Honourable Closers
Het traject is een echte aanrader als…aa
Het traject is een echte aanrader als je verder wilt in high ticket sales alles is duidelijke uitgelegd en de coachings die we elke week krijgen zijn super waardevol

Antwort von Honourable Closers
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.