Honourable Closers Bewertungen 141

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een enorm fijn kennismakingsgesprek heb ik meteen al mijn eerste opdracht binnen gesleept! Kan het haast niet geloven! Met name door mijn jarenlange ervaring in de sales en (netwerk)marketing.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onur en Aron hebben mee enorm geholpen met een fundament leggen voor deze nieuwe ontwikkeling voor mijn toekomst. We delen dezelfde visie en weten wat we aan elkaar hebben, ik raad je aan hier voor te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vertrouwd en oprecht! Honourable Closers hun team is professioneel, begrijpt de markt en weet precies hoe ze samenwerkingen moeten aangaan op een eerlijke manier. Hun ethische benadering zorgt voor du... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed gesprek mogen hebben met Onur, hij zelf en het bedrijf hebben een oprechte, betrouwbare uitstraling. Het gesprek had veel waarde, er werd met mij meegedacht en een perfect aanbod gedaan... Mehr ansehen

1. Rechtsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Honourable Closers is een groeiend coachingsbedrijf voor High Ticket Closing, waar we mensen opleiden in de kunst van het verkopen van exclusieve en kostbare producten en diensten. Onze missie is om individuen te transformeren tot bekwame High Ticket Closers die uitblinken in het opbouwen van duurzame klantrelaties en het behalen van succesvolle verkoopresultaten door middel van eerlijke, ethische en transparante communicatie. Bij Honourable Closers geloven we dat de sleutel tot succes ligt in het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de behoeften en wensen van onze klanten. Door middel van onze geavanceerde trainingsprogramma's leren onze cursisten niet alleen effectieve verkoopstrategieën, maar ook hoe ze waarde kunnen creëren en vertrouwen kunnen opbouwen bij hun potentiële klanten. Onze deskundige coaches begeleiden en ondersteunen onze cursisten gedurende het hele traject, waardoor ze de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen om te excelleren in de wereld van High Ticket Closing. Met onze bewezen methodologie en bewezen succesverhalen hebben we al talloze professionals geholpen om hun verkoopprestaties naar nieuwe hoogten te brengen.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Life switch

Pas sinds kort een trots onderdeel van Team HC, maar ik sta versteld van de gemaakte stappen! Het is een klein team waardoor er veel persoonlijke aandacht is! Ik vind het super leuk om een community te zien met zulke gedreven studenten en ondernemers🫡🚀🥳 dat zorgt ook weer voor wat extra motivatie bij mij.

Laat niemand Je ontmoedigen en vertellen dat het niet kan! Ik leer oprecht bijna iedere dag weer iets nieuws - zowel zakelijk als persoonlijk. Soms Vallen en opstaan, maar wel met de juiste ondersteuning van Onur en Aron hihi😇

Thank you guys for the progress!

1. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelf begeleiding na plaatsing bij een opdrachtgever!

Zelf begeleiding na plaatsing bij een opdrachtgever!

Inmiddels ben ik al 3 maanden bezig bij een opdrachtgever in de e-commerce branche.

Onur en ik hebben tot op heden wekelijks contact en als ik vragen heb kan ik deze nog steeds altijd stellen.

Nu ik afgelopen maand mijn record maand op €5712,50 heb gezet, dacht ik, laat ik een review schrijven over mijn resultaten.

Met Onur als mentor en zijn studenten als netwerk, ga je 100% resultaten halen ALS je bereid bent zelf ook energie erin te stoppen.

Dit is mijn ervaring.

25. Juli 2024

Introductiegesprek

Tijdens het introductiegesprek hebben we met elkaar kennis gemaakt op een heel open en oprechte manier. Alles was direct zeer duidelijk en Onur heeft me laten beseffen dat de cursus een meerwaarde kan zijn voor mijn toekomst!

16. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Honourable Closers heeft me enorm geholpen!

Honourable Closers heeft me enorm geholpen in mijn sales carrière. Vanaf het begin word je met respect behandeld, ongeacht je startpunt. Ze werken prettig en passen zich aan aan elke persoon, dankzij hun brede kennis en ervaring. Ze kunnen je begeleiden in elke richting die je wilt. Door hun heb ik afgelopen maanden mijn persoonlijke inkomen verdrievoudigd.

Ik kan geen bedrijf meer aanbevelen voor high ticket closing dan Honourable Closers.

14. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Honourable Closers heeft mij enorm…

Honourable Closers heeft mij enorm geholpen om succes te behalen in High Ticket Closing. Aan het begin wist ik even niet wat ik moest doen, maar in de loop van de tijd ging het steeds beter.

Ze zijn altijd beschikbaar en denken vaak mee om mijn doelen te bereiken.

Ik kan met gemak Honourable Closers aanbevelen aan iedereen die succes wil behalen in High Ticket Closing. Erg bedankt!!

1. Juli 2024

Geweldige update!

Nu nadat ik ook toegang heb gekregen op “Skool” krijg ik veel betere hulp, uitleg en duidelijk! Erg indrukwekkend hoe dit aan het groeien is! Vandaar ik een nieuwe review schrijf, extreme veelheden van respect krijg je van me terug hoe groot die verbetering is!!

18. Juni 2024

Antwort von Honourable Closers

Bedankt voor je positieve feedback Shady! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de "Skool" community. We blijven ons inzetten om te verbeteren en zijn blij dat je de verbetering waardeert.

Positief ervaring

Positief ervaring
Vriendelijk en goed gesprek gehad

18. Juni 2024

Antwort von Honourable Closers

Bedankt Bruno, jouw positieve feedback betekent veel voor ons!

Oplichter.

Oplichter.. geen andere woorden voor. Hij zal wel weer reageren dat ik “niet in het klantenbestand sta” Koop hier niks!

15. Mai 2024

Trap er niet in!

Alle postieve reacties zijn van mensen die Onur en Aron kennen en niet eens het traject volgen. Ze willen alleen hun zakken vullen! Trap er niet in!

15. Februar 2024

Uitstekende High Ticket Sales Cursus

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Honourable Closers! Onur heeft me ontzettend goed geholpen en was precies de persoon die ik nodig had. Ik ben zo blij dat ik dit ooit ben gaan doen! Het was een van de beste keuzes in mijn leven!

29. Mai 2024

Antwort von Honourable Closers

Bedankt Ali! Fantastisch om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad bij Honourable Closers en dat Onur je zo goed heeft geholpen.

Professioneel en leerzaam vanf dag 1

Top ervaring met Aron en Onur vanaf het begin.
Je zet niet alleen een stap met je skillsets maar ook je mindset waar je ook in het dagelijkse leven baat bij hebt!

28. Mai 2024

Antwort von Honourable Closers

Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt, Nick, bedankt!

Trap er niet in

Onzinnige cursus tenzij je houdt van luchtkastelen, open deuren en onzinnige adviezen. Er is geen achterliggend concept. Een beetje cursusjes verkopen na zich ingekocht te hebben bij Bas Boogaerdts dat is wat Onur doet.

6. Mai 2024

Beste Wouter,

Wij hebben in ons klantenbestand niemand genaamd "Wouter" in ons traject.

Kan je ons vertellen waar je jouw review op baseert?

Team Honourable Closers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onur is meer als een coach je kan goede…

Onur is meer als een coach je kan goede gesprekken voeren met hem en zijn rechterhand Aron.
Onur heeft ook een breede kennis buiten HTS.
Hij heeft mijn ogen geopend.

15. Mai 2024

Antwort von Honourable Closers

Bedankt Danijel! We zijn zo blij dat je tevreden bent.

Super tevreden

Super bedrijf je wordt hoe dan ook altijd geholpen en ze willen maar 1 ding, dat je een goed leven leid. Ze geven altijd genoeg waarde waarmee je wat kan doen

25. April 2024

Antwort von Honourable Closers

Bedankt Youri]! Jouw complimenten betekenen veel voor ons.

Goeie gast die Onur

Goeie gast die Onur, heeft echt het best met iedereen voor

16. April 2024

Antwort von Honourable Closers

Bedankt Nico, jouw positieve feedback betekent veel voor ons!

Man van zijn woord!

Ik heb een Top gesprek gehad en ben zeker een stuk wijzer geworden. Het gesprek was heel persoonlijk en eerlijk (daar hou ik van). Nu kan ik niet wachten om te starten en keihard te knallen!!!

12. April 2024

In Gesprek.met Rutney Sluis

Dank en Lof aan Onur en Honourabel voor deze opportunity om in gesprek te gaan met Rutney.
Rutney is een energieke, slimme jongen, goede prater. Iemand met een visie. Hij lijkt te weten wat hij wil.

8. April 2024

Antwort von Honourable Closers

Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt, Erkan, bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren de eerste bijeenkomst gehad

Gisteren de eerste bijeenkomst gehad, en daarbij ook meteen de eerste opdrachtgever gevonden!

9. April 2024

Antwort von Honourable Closers

Bedankt voor het delen, Chiel. Geweldig om te horen dat je tijdens de eerste bijeenkomst meteen je eerste opdrachtgever hebt gevonden!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr