Na een enorm fijn kennismakingsgesprek heb ik meteen al mijn eerste opdracht binnen gesleept! Kan het haast niet geloven! Met name door mijn jarenlange ervaring in de sales en (netwerk)marketing.... Mehr ansehen
Onur en Aron hebben mee enorm geholpen met een fundament leggen voor deze nieuwe ontwikkeling voor mijn toekomst. We delen dezelfde visie en weten wat we aan elkaar hebben, ik raad je aan hier voor te... Mehr ansehen
Vertrouwd en oprecht! Honourable Closers hun team is professioneel, begrijpt de markt en weet precies hoe ze samenwerkingen moeten aangaan op een eerlijke manier. Hun ethische benadering zorgt voor du... Mehr ansehen
Zeer goed gesprek mogen hebben met Onur, hij zelf en het bedrijf hebben een oprechte, betrouwbare uitstraling. Het gesprek had veel waarde, er werd met mij meegedacht en een perfect aanbod gedaan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Honourable Closers is een groeiend coachingsbedrijf voor High Ticket Closing, waar we mensen opleiden in de kunst van het verkopen van exclusieve en kostbare producten en diensten. Onze missie is om individuen te transformeren tot bekwame High Ticket Closers die uitblinken in het opbouwen van duurzame klantrelaties en het behalen van succesvolle verkoopresultaten door middel van eerlijke, ethische en transparante communicatie. Bij Honourable Closers geloven we dat de sleutel tot succes ligt in het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de behoeften en wensen van onze klanten. Door middel van onze geavanceerde trainingsprogramma's leren onze cursisten niet alleen effectieve verkoopstrategieën, maar ook hoe ze waarde kunnen creëren en vertrouwen kunnen opbouwen bij hun potentiële klanten. Onze deskundige coaches begeleiden en ondersteunen onze cursisten gedurende het hele traject, waardoor ze de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen om te excelleren in de wereld van High Ticket Closing. Met onze bewezen methodologie en bewezen succesverhalen hebben we al talloze professionals geholpen om hun verkoopprestaties naar nieuwe hoogten te brengen.
Weurden 78-5, 7101NL, Winterswijk, Niederlande
- info@honourableclosers.com
- honourableclosers.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Een groot gelegenheid
Een groot gelegenheid heeft Onur voor ons exclusief kunnen regelen.
We hebben elkaar voor het eerst IRL gezien! Het was leerzaam en inspirerend!

Opdrachtgever
Nieuwe inzichten geworven als het gaat om salestechnieken en persoonlijke groei.

Meeting
Gister met Honourable closers een meeting gehad bij Rutney Sluis. Zeer interessant om te zien waar ze mee bezig zijn op het gebied van AI en closen. Heb daar ook een aanbod gekregen om aan het werk te gaan. Bedankt voor deze kans Onur en Rutney💪

Antwort von Honourable Closers
Ik ben gisteren voor het eerst langs…
Ik ben gisteren voor het eerst langs geweest bij een opdrachtgever waar Onur zelf ook bij was. Het was erg gezellig en enorm leerzaam.

Zeer tevreden
Onur is deskundig op het gebied van de ontwikkeling van persoonlijke skills. Hier heeft hij mij tot vandaag de dag van vandaag goed bij begeleid!
Ik ben hem heel dankbaar.
De community is er een waar hechte banden kan worden ontwikkeld die je echt verder brengen.

Antwort von Honourable Closers
Top gesprekken gehad met Onur veel…
Top gesprekken gehad met Onur veel respect naar elkaar toe ook. Is heel open en eerlijk kunnen nog veel mensen wat van leren. Bedankt voor deze kans en we gaan er wat moois van maken!!

Antwort von Honourable Closers
Onür heeft mij veel kennis bijgebracht…
Onür heeft mij veel kennis bijgebracht mbt. High ticket sales. Zijn cursus is duidelijk en informatief die je op je eigen tempo kan bestuderen.

Kijk in de spiegel
Onur Onur Onur
Waar zal ik is beginnen,ben afgelopen september gestart bij jou en heb 6 December mijn certificaat gehaald bij en na vele weken wachten en meerdere malen gevraagd te hebben waar mijn opdrachtgever zou blijven. Deze nooit gekregen en jij als mister positivo bleef maar aanhalen dat je geduld moet hebben maarja dat zegt elke kerel die iemand wat verschuldigd is niet waar kan maken.
Maar uiteraard geen probleem ben inmiddels een zaak tegen je begonnen en zie het zeer positief in ik heb je de kans gegeven om het op te lossen maar zelfs hierbij gedroeg je je eigen als een klein mannetje.
Oja en als je tegen andere mensen gaat zeggen dat je mijn 7 opdrachtgevers heb aangeschreven dan mag jij met het bewijs komen ik heb namelijk genoeg dat ik er 14 weken om heb lopen vragen heb alle gesprekken alle ons calls heb ik toevallig ook opgenomen.
En kom niet aan met ik kan je niet vinden in de community want nee dat klopt je hebt mijn er vorige week uit geflikkerd met nog een paar andere.
En de anders mensen die wel een positieve revieuw hebben achter gelaten ga je daar ook onder zetten van nou wat gek je komt niet in ons bestand voor NEE GEK HE als je familie en vrienden van jou en je closers gebruikt om ze er op te zetten.
En voor de mensen die met hem in zee willen gaan stuur me even berichtje op instagram.
Bennie kanters
Tot snel hé

Antwort von Honourable Closers
N.a.v de reactie, weer een leugen ;)
N.a.v. de reactie weet jij, Onur zeker wel wie ik ben. Heb nog berichten dat jij mijn bedankt voor het vertrouwen.
Wij wilde een oplossing maar jij bent die gene die nergens aan mee werkt.
Dus ga aub niet zo naïef doen!!
En succes met nog meer vriendinnen en familie optrommelen voor goed reviews ;)
En natuurlijk niks ontvangen en reageerd niet op de advocaat, zaakjes gaan niet goed dat is inmiddels bekend.
En die wel wat krijgen worden wéér bedreigd, verrassend!

Fantastische ervaring met Honourable Closers
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fantastisch mijn ervaring was met Honourable Closers. Hun toewijding aan klanttevredenheid en professionele aanpak hebben me echt positief verrast. Het team was uiterst deskundig en behulpzaam bij het vinden van de juiste oplossing voor mijn behoeften. De communicatie was snel en duidelijk, en de service was ook super. Ik ben onder de indruk van hun ethiek en integriteit. Ik kan Honourable Closers aanbevelen aan iedereen. Geweldig werk, team!
Top gesprek gehad!
Top gesprek gehad!! Goede uitleg over zijn service!

Mooie beloftes blijken sprookjes
Het begon allemaal leuk. “Locatie onafhankelijk en je eigen tijden bepalen” word er groots geadverteerd.
Dat wilde ik wel proberen en waar maken. €2k traject gestart in augustus waar “werkgarantie” bij zou zitten.
Na een hoop oefenen en leren heb je een beperkt aantal coachings en reviews van de coach. Na 4 van de 6 reviews kwam het steeds op hetzelfde neer. “Energie moet beter”. Ik zou harder, zachter, rustiger, sneller, lager, hoger moeten praten. Hier aan geoefend en toegepast. Vervolgens zei Onur (de coach) dat ik soms te hoog praatte. De beste man zijn eigen stem is continu hoog dus dit sloeg nergens op. Hij belooft iedereen dat er genoeg opdrachtgevers zijn en dat je je hier geen zorgen om hoeft te maken. 4 van mijn maten hebben hun certificaat gehaald, vervolgens is er geen opdrachtgever voor ze. Helemaal nul. Onur belooft allerlei mooie dromen die hij niet waar kan maken.
Als je vraagt hoe het zit met de opdrachtgevers krijg je het volgende te horen: “Dit is pas van belang als je er klaar voor bent. Dan kunnen we samen bespreken wat voor opdrachtgever bij
Jou past en plaatsen we je hierbij.” Achteraf vind ik dat maar knap, als je er geen hebt.
Er blijven maar nieuwe mensen zich aanmelden, doe dit alsjeblieft niet. Hou je geld in je zak.
De coaching is prima, maar er word absoluut niet waargemaakt wat je beloofd wordt.

Zeer kundig advies
Ik heb een prettig gesprek met Onur…
Ik heb een prettig gesprek met Onur gehad en er alle vertrouwen in dat hij mij goed kan coachen. Van beide kanten voelde het goed dus ik kan niet wachten om het traject te beginnen!
Stap uit je comfortzone en doe het!
Recentelijk ben ik met Honourable Closers in zee gegaan en ik ben niets meer dan super positief!
Ik ben voor het Foundation Traject gegaan, nadat ik door Aron volledig ben meegenomen in wat ik kon verwachten bij dit traject. Voor de beeldvorming ik had 0 saleskennis en -ervaring voordat ik begon.
Voordat ik instapte heb ik 2 calls met Aron gehad waarin hij op een fijne, maar vooral ook kundige manier mijn twijfels wist weg te nemen.
Inmiddels ben ik ook begonnen met het volgen van de lessen en wat legt Onur alles goed uit op een praktische manier. De lessen gaan direct naar de kern die je nodig hebt en draaien er niet omheen.
Ook in combinatie met de community waarmee je rollenspellen kan oefenen is heel fijn.
Uiteraard zit bij dit specifieke traject geen werkgarantie, maar dat is ook logisch, als je je goed inleest dan weet je dat ook van te voren. Desondanks krijg je bij het Foundation Traject wel een basis over hoe je zelfstandig opdrachtgevers kan vinden. Ik heb er inmiddels al een aantal op een rijtje staan om te benaderen, zodra ik helemaal klaar ben met de cursus, dus ik kijk al uit naar de echte betaalde opdrachten!
Dank Onur, Aron en de rest van het team!
Goed gesprek
Top gesprek gehad vandaag met Koen!
Veel energie en goede vibes! Ik ga er vol in! Bedankt Koen!
Hans
Top ervaring achter de rug.
Top ervaring achter de rug.
Onur legt aspecten op een rustige en fijne toon uit waardoor je het beter kan begrijpen.
Hij weet precies waar hij het over heeft en voelt vertrouwt.
Geweldig dit.
Eerste indruk is goed
Eerste indruk is goed, heb een fijn gesprek gehad. zeker een aanrader om is naar te kijken.
Top traject
Dit traject heeft me heel goed opweg geholpen bij het najagen van mn doelen en het worden van een high ticket closer!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.