Na een enorm fijn kennismakingsgesprek heb ik meteen al mijn eerste opdracht binnen gesleept! Kan het haast niet geloven! Met name door mijn jarenlange ervaring in de sales en (netwerk)marketing.... Mehr ansehen
Onur en Aron hebben mee enorm geholpen met een fundament leggen voor deze nieuwe ontwikkeling voor mijn toekomst. We delen dezelfde visie en weten wat we aan elkaar hebben, ik raad je aan hier voor te... Mehr ansehen
Vertrouwd en oprecht! Honourable Closers hun team is professioneel, begrijpt de markt en weet precies hoe ze samenwerkingen moeten aangaan op een eerlijke manier. Hun ethische benadering zorgt voor du... Mehr ansehen
Zeer goed gesprek mogen hebben met Onur, hij zelf en het bedrijf hebben een oprechte, betrouwbare uitstraling. Het gesprek had veel waarde, er werd met mij meegedacht en een perfect aanbod gedaan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Honourable Closers is een groeiend coachingsbedrijf voor High Ticket Closing, waar we mensen opleiden in de kunst van het verkopen van exclusieve en kostbare producten en diensten. Onze missie is om individuen te transformeren tot bekwame High Ticket Closers die uitblinken in het opbouwen van duurzame klantrelaties en het behalen van succesvolle verkoopresultaten door middel van eerlijke, ethische en transparante communicatie. Bij Honourable Closers geloven we dat de sleutel tot succes ligt in het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de behoeften en wensen van onze klanten. Door middel van onze geavanceerde trainingsprogramma's leren onze cursisten niet alleen effectieve verkoopstrategieën, maar ook hoe ze waarde kunnen creëren en vertrouwen kunnen opbouwen bij hun potentiële klanten. Onze deskundige coaches begeleiden en ondersteunen onze cursisten gedurende het hele traject, waardoor ze de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen om te excelleren in de wereld van High Ticket Closing. Met onze bewezen methodologie en bewezen succesverhalen hebben we al talloze professionals geholpen om hun verkoopprestaties naar nieuwe hoogten te brengen.
Weurden 78-5, 7101NL, Winterswijk, Niederlande
- info@honourableclosers.com
- honourableclosers.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Het aanmeldproces van Honourable Closers.
Het aanmeldproces van Honourable Closers verliep snel, soepel en vertrouwd. Dezelfde dag dat ik dit bedrijf had ontdekt en me had aangemeld had ik al een gesprek met de werkgever. Voor twee dagen later planden we nog een gesprek in met de eigenaar. Beide waren ze heel enthousiast en open. Ze gaven een vertrouwd gevoel door de manier van communiceren en door rekening te houden met mijn situatie en belangen. Kortom, het was heel aangenaam om me bij Honourable Closers aanmelden en ik raad het iedereen aan. Niet geschoten is altijd mis!
top team
Onur is iemand die echt passie heeft voor het coachen en Aron is een topper super motiverend en samen zorgen ze ervoor dat anderen mensen ook kunnen groeien ! een eer om bij hun in het team te zitten en ook als student !
Eerlijke hard werkende mannen
Eerlijke hard werkende mannen, en duidelijk. Ze hebben een goede community en eerlijke trajecten mits jezelf ook goed inzet. Omdat voor niks komt de zon op.
Honourable Closers
Ik heb onlangs een samenwerking gestart met Onur en Aron en kan met volle overtuiging zeggen dat ze mijn verwachtingen hebben overtroffen. Hun daad wordt meteen bij het woord gevoegd en ze helpen vrij snel en efficiënt doorheen het proces!
Testmonial
Ik had recent een gesprek met Onur, en ik ben diep onder de indruk. Zijn oprechte intentie en eerlijkheid zijn duidelijk voelbaar in alles wat hij doet. Je voelt meteen de energie en passie die hij uitstraalt, en dat geeft een groot vertrouwen. Als je iemand zoekt met echte expertise in high-ticket closing en een zuivere intentie om je te helpen groeien, dan is Onur de coach die je zoekt.
Ik had een erg prettig gesprek met een…
Ik had een erg prettig gesprek met Onur van Honourable Closers. Het gesprek verliep soepel en ik werd op een professionele en vriendelijke manier geholpen. Hij nam echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden.
Zeer tevreden
Ik ben vandaag een honourable closer geworden en ik heb zeer positieve ervaringen gehad met de mannen die het bedrijf runnen: Aron en Onur . Het zijn 2 zeer open, geinteresseerde, sociale, succesvolle, en gedreven professionals die mij helemaal hebben overtuigd om van hun te leren een high ticket closer te worden. Ik geloof dat Onur en Aron een pure intentie hebben want hun gedachtes, worden en daden reflecteren precies dat. Jou leren een succesvolle high ticket closer te worden. Neem het niet aan van mij, maar van de honderden die mij voor zijn gegaan(testimonials op de website). Zij bevestigen de waarheid dat dit een bedrijf is dat je de informatie biedt en tools reikt om een succesvolle high ticket closer te worden. Chapeu heren🍀
Eerlijke jongens💪🏽
Eerlijke jongens! Heb eerder al coaching gezocht voor het high ticket closen, niemand was zo relaxt als deze jongens. Team is super flexibel en transparant over alles. Heb in de community ook met meerderen kunnen netwerken.
Duidelijk en eerlijk
Uitstekend gesprek gehad heel duidelijk en eerlijk wat hier allemaal mogelijk is en genoeg tijd nemen ze voor je om alles netjes en eerlijk te beantwoorden
Onur super goeie aardig man stelde me…
Onur super goeie aardig man stelde me goed op mijn gemak en goed inzicht over wat het inhoudt daar ben ik lid geworden van honourable closers🔥💪🏾
Super goed gesprek gehad
Super goed gesprek gehad, heel behulpzaam en leerzaam.
Ging heel goed en nice heb veel geleerd…
Ging heel goed en nice heb veel geleerd over high ticket closer en maar ik ga nog niet beginnen want ik ben met me eigen werk bezig nog maar 7 maanden bezig dus ik ga later aan beginnen inshallah
Geweldige Service!
Echt een top service! Bij mijn eerste gesprek samen met Aron en Onur had ik al gelijk het vertrouwen gekregen en de bevestiging dat ik op het goede plek was.
Toppers
Zojuist goed gesprek gehad met de heren van Honourable Closers dit zijn echt mensen die met je meedenken en gezamenlijk problemen/uitdagingen oplossen.
Echt Teamwork!!
Topgozers
Top gesprek en een goede mindset
Top gesprek gehad met Onur en Aron,
Beide heren zijn erg open, had niet het gevoel alsof het een "verdien snel" scam was. Ik heb antwoord gekregen op al mn vragen.
Bij HC ben je met mensen om je heen met een top mindset.
Ik zal zeker weer een review plaatsen/updaten over een paar maanden :)
Echt dankbaar voor deze kerels
Echt dankbaar voor deze kerels , na 14 dagen had ik mijn eerste weggever beet en closede gelijk mijn eerste klant 💯
Hij leg je goed uit wat de inhoud is en…
Hij leg je goed uit wat de inhoud is en houd het eerlijk, hij is direct in de zin van als je wel in zou passen of niet en laat je tijd niet verspillen.
Niet twijfelen gewoon doen
wil graag mijn waardering uitspreken voor dit geweldige bedrijf. Ze maken echt tijd voor je vrij en luisteren naar wat je te zeggen hebt. Bovendien kijken ze echt naar je situatie en passen hun dienstverlening daarop aan. Voor iedereen die twijfelt: doe dat niet. Of je nu een vrouw of een man bent, dit is een goeie keuze.

Antwort von Honourable Closers
Juiste keuze
Onur is vanaf moment 1 eerlijk en transparant geweest. Heeft mij goede inzichten gegeven. Daardoor heb ik de juiste keuze kunnen maken omtrent het High Ticket Closen.
Het is echt n leuke gemeenschap
Het is echt n leuke gemeenschap. Met mensen die hun doellijn willen bereiken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.