Na een enorm fijn kennismakingsgesprek heb ik meteen al mijn eerste opdracht binnen gesleept! Kan het haast niet geloven! Met name door mijn jarenlange ervaring in de sales en (netwerk)marketing.... Mehr ansehen
Onur en Aron hebben mee enorm geholpen met een fundament leggen voor deze nieuwe ontwikkeling voor mijn toekomst. We delen dezelfde visie en weten wat we aan elkaar hebben, ik raad je aan hier voor te... Mehr ansehen
Zeer goed gesprek mogen hebben met Onur, hij zelf en het bedrijf hebben een oprechte, betrouwbare uitstraling. Het gesprek had veel waarde, er werd met mij meegedacht en een perfect aanbod gedaan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Honourable Closers is een groeiend coachingsbedrijf voor High Ticket Closing, waar we mensen opleiden in de kunst van het verkopen van exclusieve en kostbare producten en diensten. Onze missie is om individuen te transformeren tot bekwame High Ticket Closers die uitblinken in het opbouwen van duurzame klantrelaties en het behalen van succesvolle verkoopresultaten door middel van eerlijke, ethische en transparante communicatie. Bij Honourable Closers geloven we dat de sleutel tot succes ligt in het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de behoeften en wensen van onze klanten. Door middel van onze geavanceerde trainingsprogramma's leren onze cursisten niet alleen effectieve verkoopstrategieën, maar ook hoe ze waarde kunnen creëren en vertrouwen kunnen opbouwen bij hun potentiële klanten. Onze deskundige coaches begeleiden en ondersteunen onze cursisten gedurende het hele traject, waardoor ze de nodige vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen om te excelleren in de wereld van High Ticket Closing. Met onze bewezen methodologie en bewezen succesverhalen hebben we al talloze professionals geholpen om hun verkoopprestaties naar nieuwe hoogten te brengen.
Weurden 78-5, 7101NL, Winterswijk, Niederlande
- info@honourableclosers.com
- honourableclosers.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Top Cursus voor High Ticket Closing met Persoonlijke Begeleiding
Ik heb de Honourable Closers cursus gevolgd en ben zeer onder de indruk van de kwaliteit en persoonlijke aanpak. Aron en Onur zijn echte professionals die niet alleen zorgen voor uitstekende inhoud, maar ook voor een oprechte, persoonlijke begeleiding. Ze nemen de tijd om jouw vaardigheden op het juiste niveau te brengen en bieden waardevolle inzichten in high ticket closing.
De cursus is goed gestructureerd, biedt praktische technieken en legt de nadruk op mindset, wat het verschil maakt in het afsluiten van deals. Het is duidelijk dat ze geïnteresseerd zijn in jouw persoonlijke groei en succes.
Kortom, Honourable Closers biedt de tools en ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn in high ticket sales. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen.
Oprechte groep met een oprechte intenties…
Oprechte groep met een oprechte intentie om het beste uit jou te halen, beloftes die worden waargenomen maar vooral ook een hele leuke en leerzame community waar je jezelf elke dag beter kan maken en stappen kan zetten om zelf vervolgens te groeien.
Dankbaar voor deze nieuwe stap en de begeleiding!
Voordat ik bij Honourable Closers begon, oriënterende voor mijn carrière, hebben Aron en Onur de tijd genomen om te kijken naar wat voor mij belangrijk is in mijn leven nu en waar ik naartoe wil. Dit was erg helpend, waarna ik met Onur dieper ben ingegaan op mijn visie scherper krijgen. Ik kreeg een enorm gevoel van vertrouwen bij Onur, door zijn kennis, ervaring en behulpzaamheid. Toen ik besloot lid te worden, voelde ik direct de betrokkenheid en verbinding binnen de community. Of het nou gaat om skills leren, mindset, of biohacking, mensen helpen elkaar en inspireren elkaar. Ik ben nog maar net begonnen, maar heb ook al een interessante groepssollicitatie/netwerkevent bijgewoond.
Super blij dat ik in deze omgeving met gelijkgestemden mij kan ontwikkelen op carrière gebied als high ticket closer! Ik kijk uit naar de komende periode!
Enorm dankbaar voor de kans die ik heb…
Enorm dankbaar voor de kans die ik heb gekregen via Honourable Closers. Afgelopen zondag een mooie bijeenkomst bijgewoond waarna ik als één van de gelukkige gevraagd ben verder mee te gaan in een nieuw avontuur bij één van de opdrachtgevers. Op naar een volgend hoofdstuk, mede mogelijk gemaakt door Onur en Aron, bedankt mannen!
Oprechtheid en eer in het coachen
Onur heeft hele juiste normen en waarden in de sales. Oprechtheid en eer staat hoog in zijn vaandel. Dat is heel fijn om vanuit die waarden gecoacht te worden.
Komt over als een oprecht en…
Komt over als een oprecht en professioneel bedrijf die mensen willen helpen om een goede en eerlijke closer te worden. Geeft aan je snel te kunnen koppelen aan een opdrachtgever. Eerste gesprek was positief en ik ga nu de cursus met veel plezier starten.
Eerlijk, duidelijk en realistisch
De trainingen zijn niet de standaard YouTube videos en je wordt niet opgeleid tot standaard sales mannetje. Je kan merken dat ze eer en eerlijk heel belangrijk vinden. Ook is het prettig om te merken dat alle studenten erg gedreven zijn en dat de coaches hun werk ook echt leuk vinden!
Niet gratis zo als die zegt
Geloof zijn advertentie niet dat hij het helemaal GRATIS doet, na lange gesprekken met zijn zogenaamde top student werd er een gesprek gepland met onur en toen heeft die mij letterlijk 1:30 uur aan de lijn gehouden om uit eindelijk 3 verschillende pakketten aan te bieden 1 van 10duizend € 2e van 2500€ en 3e van 1000€ of om een abonnement aan te sluiten bij hem van 100€ per maand dus ik begrijp niet voor wat die zegt is 100% gratis dus hier bij voor de mensen die denken dat het gratis is bespaar uw tijd
M.V.G onbekend

Antwort von Honourable Closers
Honourable Closers doet zijn naam eer aan
Honourable Closers doet zijn naam eer aan. Eerlijkheid en transparantie staan voorop, ze willen mensen écht verder helpen in het vak van (high ticket) closen.
Na een goed gesprek te hebben met Dhr…
Na een goed gesprek te hebben met Dhr Balci en ook de kans die hij aanbood,
is het naar mijn gevoel zeker vatbaar op lange termijn in de toekomst. want in onze zoom meeting ging het zo neutraal en soepel na het aanvoelen van elkaar, dat ik hem kan vertrouwen en als ik iemand kan vertrouwen gaat de gene het beste van mij zien. Dus bij deze was de ervaring zeer positief.
Alles was top!
Alles was top! Stap voor stap alles uitgelegd gekregen en Ze helpen je graag met al je vragen.
“Inspirerend en professioneel: een waardevol gesprek met Onur”
Ik heb een prettig, open en waardevol gesprek gehad met Onur. Zijn authenticiteit zorgt ervoor dat zijn verhaal oprecht overkomt. Hij denkt mee in mogelijkheden, straalt professionaliteit uit en heeft een duidelijke missie en visie. Absoluut een uitstekende partij om je bij aan te sluiten!
Goede energie
Goede energie! Het moraal ligt erg hoog
Super gesprek gehad
Super gesprek gehad! Je merkt dat het een ervaren bedrijf is en dat ze weten waar ze over praten.
Goed gesprek
Goed gesprek gehad met Onur. Heeft alles duidelijk uitgelegd.
Goed gesprek!
Zojuist een goed en leuk gesprek gehad. Er wordt echt naar je geluisterd en oprecht gekeken naar jouw doelen en situatie, en of zij daar bij kunnen helpen. Je krijgt duidelijke uitleg over hoe het werkt en een kijkje in de community. Wees niet bang dat je teleurgesteld wordt, de enige teleurstelling is als je het niet probeerd.
Erg indrukwekkend!
Zowel Onur als Aaron zijn fantastische mensen met een oprecht en eerlijk hart. Vanaf het eerste gesprek tot en met nu is mijn ervaring erg positief. Ik heb ook erg veel zin om dit traject voor te zetten en geloof er heilig in dat dit een van de kansen is die ik in mijn leven krijg. Nogmaals een echte aanrader . Geloof mij ik ben 43 jaar oud, Grote trajecten geleid en ondernemer geweest , ik weet waar ik over praat. Niks meer Dan liefde en de kans om serieus je leven om te turnen .
aanmeldingsproces
ik was al langer opzoek naar een bedrijf die mij meer kon leren over high ticket closing en door een beetje research te doen op internet ben ik zo uiteindelijk terecht gekomen op de site van honourable closers.
De website zag er vertrouwd uit en ben daarna naar de reviews gaan kijken dat was dus allemaal hartstikke goed en heb daardoor een afspraak ingepland, nog geen 15 minuten na mijn aanmeldingen werd ik gelijk opgebeld door Aron die mij gelijk meer vertelde over high ticket closing en ook voor mij een afspraak heeft ingepland met Onur voor de volgende dag.
Mijn meeting met Onur was echt top hij heeft me alles haarfijn uitgelegd hoe de te werk gaan en hoe ze mij kunnen helpen hierdoor heb ik ook besloten om te gaan starten met mijn opleiding bij honourable closers en kijk ik uit naar de komende weken😁
Vertrouwd en oprecht!
Vertrouwd en oprecht! Honourable Closers hun team is professioneel, begrijpt de markt en weet precies hoe ze samenwerkingen moeten aangaan op een eerlijke manier. Hun ethische benadering zorgt voor duurzame klantrelaties. Aanrader als je betrouwbare closers zoekt die waarde toevoegen of als je zelf als closer aan de slag wilt gaan. Een speciaal woord van dank aan Onur die echt zijn tijd nam om al mijn vragen te beantwoorden!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.