HM køreskole APS Bewertungen

1'588
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde Khawar som lærer, både i teorilokalet og på vejene og jeg været utrolig glad for begge dele! Jeg bestod både teoriprøven og praktisk prøve i første hug. Khawar underviser på en virkelig go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale HM køreskole og især Steffan. Jeg var startet på en anden køreskole, men da de ikke gjorde tingene rigtigt, skiftede jeg til HM. Far start af var der tydelige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hm køreskole er rigtig god, og de er en køreskole der gider at gøre alt for at deres elever består især Hassan. Jeg bestod selv teoriprøven og køreprøven i et hug og det kan jeg takke Hassan stor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling Jeg havde kørelæreren Steffan. Han er rigtig flink og god til sit arbejde. Bestod kørekortet i første hug uden ekstra køretimer. Top karakter til indretning af køreskole og det te... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. Sanitätsstation

Vom Unternehmen geschrieben

Din personlige kørelærer. Vi er en lille køreskole som har god tid til den enkelte elev. Vi er normalt 12-15 elever pr. teorihold. Du har den samme kørelærer hele vejen igennem forløbet til du har dit kørekort. Det er det vi mener, når du har din egen personlige kørelærer. Det er vores elever meget glade for og det giver os bedre muligheder i at tilrettelægge undervisningen til den enkelte elev.

Kontaktinformationen

(1'588)

122 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

B/E hos HM Køreskole

Har lige taget B/E hos HM Køreskole med Henning Wehnert som kørelærer. Helt igennem en positiv oplevelse. Ingen ventetid, nemt og overskueligt. Jeg følte mig rigtig godt behandlet og der blev taget godt hånd om en.
VH Michael Søborg

25. November 2025

BEDSTE KØRESKOLE!!!

BEDSTE KØRESKOLE!!!

Hassan og Iman var det bedste lærere, har aldrig haft det så sjovt, er glad for jeg har fået kørekort, men jeg kommer virkelig til at savne de to.🥹♥️

20. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en mega god oplevelse at…

Det har været en mega god oplevelse at tage kørekort hos HM køreskole.

Jeg tog mit kørekort i Hillerød med steffan, og det var den helt rigtige beslutning for mig. Jeg kæmper en del med eksamensangst, og jeg fik alt den hjælpe og støtte jeg havde brug for. De er super dygtige og fleksible.

Jeg kan 100% anbefale HM køreskole🤩

19. November 2025

Bedste køreskole i dk

HM køreskole er en af de bedste køreskoler. De ligger rigtig meget energi i at sikre at alle for et godt forløb og kommer igennem med kørekortet. Samtidig er de super flinke og behagelige mennesker som er gode til at lære fra sig. Kæmpe ros herfra.

12. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uprofessionel undervisning – jeg skiftede køreskole

Jeg kan desværre ikke anbefale HM Køreskole. Min kørelærer, Steffan, kom ofte for sent, satte mig af før lektionen var slut og snakkede tit i telefon under undervisningen. Det føltes som spild af tid og penge, og man fik ikke den fulde undervisning, man betalte for.

Efter jeg dumpede min køreprøve, skiftede jeg til Dortes-Bagges Køreskole, og oplevelsen blev helt anderledes. Undervisningen var struktureret, lærerig og seriøs, og jeg bestod uden problemer.

Min erfaring: Hvis du vil have seriøs og professionel undervisning, bør du overveje andre køreskoler.

3. November 2025

HM Køreskole er virkelig god

HM Køreskole er virkelig god. Jeg tog A motorcykelkørekort og hele forløbet var ubesværet og enormt godt. Underviser/kørelærer og ejer Henning er virkelig god til at forklare, og han er venlig og sjov. Vi havde et super hold, der på trods af aldersforskelle og forskellig erfaring passede godt sammen pga. Hennings gode indsats og humør. Der var ingen overraskelser ift. betaling, hvor jeg havde valgt en pakke der inkluderede alt. Jeg kan varmt anbefale køreskolen.

4. November 2025

God oplevelse at tage MC-kørekort hos HM køreskole

Jeg har taget mit MC-kørekort hos HM-køreskole, og giver køreskolen mine bedste anbefalinger! Der er helt styr på alle de praktiske ting som booking af prøver, baner og tidsskemaer. Kørelæreren Henning er engageret, tålmodig og en virkelig dygtig underviser - og det gælder både i de teoretiske og praktiske lektioner. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

4. November 2025

God tryg oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse med HM, blev ført grundigt igennem alt man skal kunne før den praktiske prøve. Min kørelærer var Khawar i Hillerød, som gav virkelig god forståelig undervisning:)

5. November 2025

Jeg var hos HM køreskole i Viborg

Jeg var hos HM køreskole i Viborg, med Mille som kørelærer. Alt i alt en fantastisk oplevelse, med massere af sjove køreture. Ikke specielt lang ventetid mellem timer og prøver, hvilken gav en god balance ift. at føle sig klar.
Som sagt, alt i alt en god oplevelse.

3. November 2025

Virkelig god køreskole!

Jeg startede på køreskolen slut juli hos Khawar, men havde Imran som kørelærer. Jeg havde en virkelig god oplevelse hos begge to! Khawar er virkelig dygtig til at undervise og er godt til at sørger for alle er med og at man har forståelse for det han siger. Imran var sindssygt rar at have som kørelærer - han er altid glad, smilende, snaksalig og rolig og det smitter virkelig af på en! Efter mit forløb er jeg blevet helt tryg ved at færdes i trafikken og kan rigtig godt lide at køre bil😊 overordnet er det bare en rigtig god køreskole hvor der er styr på tingene og god kommunikation mellem alle! En klar anbefaling herfra!!!

30. Oktober 2025

Varm anbefaling af Frederikssund afdelingen

Jeg er fornyeligt blevet færdig med mit forløb ude hos Imran i Frederikssund, og kan kun anbefale ham og køreskolen til andre. Køretimerne var både mega hyggelige og rigtig lærerige. Der var ikke et kedeligt øjeblik. Selvom jeg var ret bange for at køre bil, og desværre ikke bestod første køreprøve pga det, så har det overordnet været en virkelig god oplevelse at tage kørekort hos HM.

15. Oktober 2025

Fantastik køreskole HM Hillerød

Jeg kan virkelig anbefale denne køreskole. Min kørelærer, Khawar, sørgede for, at jeg lærte alt i et roligt og trygt tempo. Takket være hans tålmodighed og fantastiske entusiasme bestod jeg begge prøver i første forsøg.

17. Oktober 2025

Mega godt

Jeg havde Steffan som kørelære, jeg synes han var mega god han er god til at lære fra sig og skabe et trykt rum

15. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skiftede kørelærer

Jeg startede med at have Steffan som kørerlærer, hvilket jeg var tilfreds med i starten. Men efter jeg dumpede min køreprøve, havde han sjældent tid til mig. Der gik flere dage før han svarede på mine beskeder, og det var først efter jeg blev nød til at skrive flere gange han kunne svare. Steffan kom altid for sent til mine køretimer, og sluttede også gerne før. Udover det, snakkede han nedladende om mig til andre elever og kørelærere.

Jeg skiftede derfor kørerlærer og fik Henning, som jeg var super tilfreds med. Han havde massere tid til mig, og var fleksibel i forhold til hvad der passede mig bedst. Han gjorde generelt tingene nemmere og mere overskuelige for mig.

Henning trækker derfor min oplevelse på hm køreskole gevaldigt op.

7. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde fornøjelsen af at have Steffan…

Havde fornøjelsen af at have Steffan som kørelærer. Han er alt andet end din stereotypiske kørelærer, han er tålmodig og virkelig god til at lære dig tingene så du forstår det 100 %. Bestod teoriprøven på første forsøg, og jeg bestod den praktiske prøve i første hug uden extra timer. Kan helt klart anbefale Steffan

13. Oktober 2025

Bedste køreskole i Hillerød

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! De lærer dig de rigtige ting fra starten og sørger for, at du hele tiden bliver bedre og mere sikker bag rattet. Undervisningen er grundig, og man føler sig tryg hele vejen igennem.
Et kæmpe tak til mine kørelærere Hassan og Iman, som begge er virkelig dygtige, tålmodige og gode til at forklare. De gjorde hele forløbet til en rigtig god oplevelse.

8. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr