Jeg havde Khawar som lærer, både i teorilokalet og på vejene og jeg været utrolig glad for begge dele! Jeg bestod både teoriprøven og praktisk prøve i første hug. Khawar underviser på en virkelig go... Mehr ansehen
Jeg kan kun anbefale HM køreskole og især Steffan. Jeg var startet på en anden køreskole, men da de ikke gjorde tingene rigtigt, skiftede jeg til HM. Far start af var der tydelige... Mehr ansehen
Hm køreskole er rigtig god, og de er en køreskole der gider at gøre alt for at deres elever består især Hassan. Jeg bestod selv teoriprøven og køreprøven i et hug og det kan jeg takke Hassan stor... Mehr ansehen
Kæmpe anbefaling Jeg havde kørelæreren Steffan. Han er rigtig flink og god til sit arbejde. Bestod kørekortet i første hug uden ekstra køretimer. Top karakter til indretning af køreskole og det te... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Din personlige kørelærer. Vi er en lille køreskole som har god tid til den enkelte elev. Vi er normalt 12-15 elever pr. teorihold. Du har den samme kørelærer hele vejen igennem forløbet til du har dit kørekort. Det er det vi mener, når du har din egen personlige kørelærer. Det er vores elever meget glade for og det giver os bedre muligheder i at tilrettelægge undervisningen til den enkelte elev.
Søndre Jernbanevej 22 st. tv, 3400, Hillerød, Dänemark
- 53 400 400
- info.hmkoreskole.dk
- hmkoreskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Mit forløb hos HM køreskole med Khawar…
Mit forløb hos HM køreskole med Khawar som kørelærer har været godt. Syndes at han har været ordentlig og man kan mærke at han godt kan lide sit job hvilket giver en god oplevelse
Kun gode oplevelser
jeg havde Khawar som kørelære. Det der gjorde forløbet fedt var at man føler han er med hele vejen igennem og har en sjov humor, mange kan deltage med i. Teori-timerne var også virkelig hyggelige og han har en god lærings-strategi. Jeg havde guldpakken og forløbet gik relativt hurtigt da jeg også havde en kørelærer (Khawar) som var hurtig til at booke teori- og køreprøve.
Super god køreskole, og rigtig god oplevelse med min kørelære der var meget forstående.
Godt forløb hos køreskolen
Jeg havde Khawar som kørelærer, og han var virkelig hjælpsom, ærlig i sin feedback og dygtig til at lære fra sig - både i teorien og under kørslen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Bestod teori- og køreprøve i første forsøg. Samlet pris på 19.150 kr. (inkl. 1,5t ekstra lektion).
Forfærdelig kørelærer Steffan
Forfærdelig kørelærer Steffan! Ekstremt ubehagelig og agressiv person som råber, snyder i skat, truer og ikke er til at regne med! Hold jer langt væk det er fuldstændig svindel det hele!
Virkelig virkelig flinke kørelærer
Virkelig virkelig flinke kørelærer. Fik alt i første hug takket være dem🙏🏼
Jeg havde Khawar og han er super flink og god til at hjælpe en selv hvis man er usikker eller nervøs. Mange tak
God køreskole med styr på tingene.
Jeg havde en god oplevelse med HM køreskole fra start til slut. Jeg havde Steffan i både teori og som kørelærer og det var jeg meget tilfreds med. Han var god til at lære fra sig i teori og fleksibel ifht køretimer.
De forskellige papirer var der helt styr på fra starten. Jeg fik også hjælp til at få en tidligere glatbane da jeg i første omgang havde fået booket en glatbane der lå ret sent ifht. min køreprøve.
Førstehjælp var med Henning på deres egen køreskole, også dette fungerede super fint.
Alt i alt en super god oplevelse og kan varmt anbefales fra min side.
Jeg gik på hm køreskole i Hillerød og…
Jeg gik på hm køreskole i Hillerød og har været rigtigt glad for det. Jeg havde Iman som kørelære som er super sød og rigtigt dygtigt, udover det var hun meget fleksibel med sine køretider. Kun en stor anbefaling her fra!!!!!
10/10 Steffan er en fremragende…
10/10 Steffan er en fremragende kørelærer
Hassan og Iman er super gode!! Kæmpe anbefaling!
Rigtig god oplevelse hos HM Køreskole. Jeg havde Hassan og Iman som kørelærere, og de var begge super flinke, rolige og gode til at forklare. Generelt helt fantastiske! Man føler sig tryg hele vejen igennem. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, så kæmpe ros til dem. De kan klart anbefales!!!
🤩🤩🤩🤩
Kan stærkt anbefale HM køreskole bestod min teoriprøve og køreprøve i første forsøg 🤗🤗
Khawar er en sindsyg god kørelærer
Khawar er en sindsyg god kørelærer, generelt god køreskole kan varmt anbefale
Super køreskole og fantastisk…
Super køreskole og fantastisk kørelærer!
Jeg har netop gennemført et kørekort forløb hos HM køreskole. Det har været et rigtig godt forløb i gode lokaler tæt på Hillerød station.
Min kørelærer Khawar var helt fantastisk! Han er ekstrem tålmodig og virkelig god til at forklare men også forklare på andre måder når det er 3 gang man spørger om det samme!😁
Mit forløb har tog kun lidt under 3 måneder så det gik ret hurtigt. Bestod teori og køreprøve i første hug 💪🏻
Så alt i alt vil jeg give mine varmeste anbefalinger af HM køreskole ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på hm køreskole, jeg havde Iman som kørelærer, og hun var virkelig dygtig til at lære fra sig og meget fleksibel i sine tider, det satte jeg meget pris på. Hun var hurtig til at få dig igennem forløbet, og fik hurtigt en tid til køreprøve. Alt i alt en super oplvelse😊
Meget professionel køreskole med styr…
Meget professionel køreskole med styr på tingene. Særligt kørelærer Khawar var super god både til at lærer fra sig af teori og køreteknik, udover at være en behagelig fyr. Kan varmt anbefales.
Oplevelse på HM køreskole.
Det har været virkelig fedt at gå på HM køreskole, Hassan som var min kørelærer var virkelig god og jeg følte mig tryg igennem hele turen til kørekort, kan klart anbefales.
Bedste oplevelse
Jeg havde iman, hun var simpelthen så sød og god til at lærer mig de forskellige ting, derudover var hun meget fleksibel og sød til at bærer over med mig, for at være ærlig ville jeg give ikke mindst køreskolen men også iman 6 stjerner hvis jeg kunne
Fantastisk sted, fantastiske kørelærere
Min personlige kørelærer var rigtig god, jeg havde Khawar, og han gik rigtig meget op i den individuelle elev, som gør en kæmpe forskel. Skolen har et lækkert lokale, og kørerlærerene er engageret i hver elev, og hjælper dem personligt med hvad de har brug for, klar anmeldelse herfra
Kan varmt anbefales.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse på HM køreskole, undervisningen har været god og motiverende og min kørerlærer Hassan har gjort en kæmpe forskel. Han er engageret, hjælpsom og god til at forklare tingene på en måde, der giver mening.
Vælg Iman som teorilærer/kørelærer
Jeg havde Iman som både teorilærer og kørelærer. Det var den bedste oplevelse, bestod begge prøver i første forsøg. Mit forløb tog kun 3 måneder, jeg kan virkelig anbefale Iman som både teori og kørelærer 🚗
virkelig god oplevelse
virkelig god oplevelse på hm køreskole. Hele forløbet gik hurtigt og fik kørerkorte på 2,5 måned.
kan klart anbefale.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.