Kort og Godt Køreskole Bewertungen 75

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kunne ikke have forestillet mig noget bedre fra Gittes køreskole, hun gør det enkelt rigtigt og godt det kunne ikke have været bedre. Hvis jeg kunne have givet ti stjerner ville jeg have gjort de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kort og Godt får 5 stjerner fordi: - Super billig og attraktiv startpark - God beliggenhed - Mindre teorihold - Fleksibel på køretimerne Gitte er en fantastisk kørerlærer, der lærer super go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos Kort & Godt Køreskole! Gitte er en helt igennem skøn og imødekommende kørelærer,altid smilende, tålmodig og med en positiv energi, der gør undervisningen både tryg og sj... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Nordsjællands bedste køreskole, med den billigeste lovpakke. Vi kører også, når andre holder fri, derfor ingen fravær. Ingen godtlydende rabatter eller andre skjulte omkostninger. Nemt og godt at komme til, vi bor på Hillerød St. Vi underviser på dansk, engelsk og arabisk. www.kortoggodtkoreskole.dk eller på Telefon: 50 50 50 84

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Fremragende

Gitte er en fremragende og hjælpsom kørelærer igennem hele forløbet. Jeg har haft en helt vildt god oplevelse igennem det hele og bestod alt i første hug. Jeg vil helt klart anbefale hende frem for noget andet, super god køreskole. 🙏🏼

19. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gitte er utrolig sød og hjælpsom…

Gitte er utrolig sød og hjælpsom igennem hele forløbet med kørekortet. Har haft en helt vild god oplevelse og bestod alt i føreste huk.🥳 Jeg ville stort anbefale at tage kørekort ved kort og godt køreskole ❤️

18. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et trygt og positivt kørekortforløb

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos denne køreskole. Gitte er meget dygtig til at lære fra sig, både i teori og kørsel.

Jeg har haft nogle udfordringer undervejs, men Gitte har altid været støttende, tålmodig og hjælpsom. Teoritimerne er lærerige og hyggelige, og til kørsel tager hun altid udgangspunkt i ens personlige niveau med ros og konstruktiv kritik.

16. Januar 2026

I am so happy that I chose Gitte

I am very happy that I chose this driving school, as I managed to achieve all my goals quickly and efficiently — and passed everything on the first try! Gitte is very friendly and pleasant, which made it easy to understand and absorb all the necessary information.

9. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne have givet ti stjerner ville jeg have gjort det, alt gik som det skulle bestod første gang både teori og køreprøve. Mange tak for denne her gang Gitte.

19. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Kort og Godt køreskole. Gitte er en helt fantastisk lære. Imødekommende, smilende og et dejligt menneske. Undervisningen er fantastisk. Teorien er godt gennemgået, og man er selv en del af undervisningen og der bliver sørget for, at undervisningen ikke fortsætter før alle er helt med. Intet kritik fra min side. Jeg kan 100% anbefale at tage dit kørekort her!

9. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos Kort & Godt…

Fantastisk oplevelse hos Kort & Godt Køreskole!

Gitte er en helt igennem skøn og imødekommende kørelærer,altid smilende, tålmodig og med en positiv energi, der gør undervisningen både tryg og sjov. Hun formår at skabe en afslappet stemning, samtidig med at hun er professionel og dygtig til at forklare tingene, så man virkelig forstår dem.

Man føler sig set, hørt og støttet hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Kort & Godt Køreskole til alle, der ønsker en tryg, lærerig og god oplevelse bag rattet.

6. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er langt fra genkendeligt

Det er langt fra genkendeligt, det du skriver, og ej heller genkende dit navn. Så spørgsmålet er, om du overhovedet har gået på skolen.
Jeg kører 6 dage om ugen, og har sjælden fri før 20.30 i hverdage, så at der ikke bliver kørt efter skole- og arbejdstid, er direkte usandt.
Ligeledes, er den aggresivitet du omtaler heller ikke faktum.
At der kan være dobbeltbooket er sket ganske få gange, og det er aldeles beklageligt, og bør ikke ske, men alle kan begå en fejl - absolut også jeg.
Ingen på skolen betaler for unødige kørelektioner efter lovpakken. Vi kører ikke 1,5 time ved ekstra lektioner kun 60 min. kørsel.
Afslutningsvis er der ingen der tilnærmelsesvis bliver presset til en anmeldelse her.
Bedste hilsener
Gitte

6. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hun giver forkert information f.eks om…

Hun holder sig ikke til lektion planen, hvor der står man skal køre 120 min men ender med at køre 45 min. Så man ender med extra lektioner til 750 kr pr, hvor man kører i 30 min. Kører ikke ude for skole tid. Ikke fleksibel. Stresser en under kørsel. Hun presser folk til at skrive 5 stjerner anmeldelser

19. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hun er slet ikke flexible hun skriver…

Hun er slet ikke flexible hun skriver på sin hjemmeside at hun sagtens kan køre efter skole det kan hun næsten aldrig hun dobbel booker også en ret tit jrg skulle op til køreprøve og havde en extra lektion dagen før jeg tager fra skole for at køre med hende da jrg møder op klar siger hun hun har en anden en der skal køre sp hun kan ikke køre med mig det syntes jeg slet ikke var okay da ueg havde køreprøve dagen efter og jeg havde sagt jeg ikke følte mig klar. Hun råber også ret tit af en og hun lader dig slet ikke selv køre bilen. Hun følger heller ikke fagpakken der er ting hun ikke lære en som man skal lære. hvis i godt kan lide at bruge penge på en masse extra lektioner og en masse køreprøver syntes jeg kort og godt køreskole er et valg.

29. September 2025

Kan 100% anbefale!!!!

Jeg kan varmt anbefale kort og godt kørsel. Gitte er en utrolig sød, tålmodig og dygtig kørelærer, der virkelig formår at skabe en tryg og rolig stemning bag rattet. Jeg følte mig altid godt tilpas under køretimerne, fordi der blev forklaret tingene på en klar og forståelig måde, og altid med et smil.

2. Juni 2025

Gitte er en stjerne

Gitte er en stjerne til at lære fra sig, man kan virkelig mærke at hun gør alt hvad hun kan for at få hendes elever til at bestå. Også er hun sjov og sød. Ville helt sikkert anbefale Kort & Godt Køreskole.

3. September 2025

Fabelagtig køreskole!!

Fabelagtig køreskole!!
Kom igennem på ca 2,5 måneder med Gitte som kørelærer.
Bestod alle prøver i første hug, ved hjælp af Gittes fremragende undervisning!❤️
Kan varmt anbefales!

21. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr