Helt fantastisk oplevelse hos Hillerød C køreskole. Det lærer det hele meget hurtigt min kørelærer var meget sød og meget sjov altid klar på en joke. Hvis du vil have kørekort hurtigt kan det klart an... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Lovpakke til kun 12.450 Vi starter nyt teorihold hver anden uge. Du har den samme kørelærer til kørsel i skolevognen. Det gør undervisningen helt personlig og mere nærværende. Book via vores app og sammensæt selv dit forløb så det passer til din hverdag
Torvet 3A, 2. sal, 3400, Hillerød, Dänemark
- 71969652
- info@hillerodckoreskole.dk
- hillerodckoreskole.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Super fint køreskole
Super fint køreskole, sjov og hjælpsomme lærere.
Nem god og overskueligt app
Det er en meget nem app at skulle bruge og ret overskueligt. Alle dele af appen er fordelt helt rigtigt så der ikke er nogle forvirringer om hvor man skal hende for at finde noget i appen. Overalt en meget nem god af oplevelse af appen.
Helt fantastisk oplevelse hos Hillerød…
Helt fantastisk oplevelse hos Hillerød C køreskole. Det lærer det hele meget hurtigt min kørelærer var meget sød og meget sjov altid klar på en joke. Hvis du vil have kørekort hurtigt kan det klart anbefales
Jan er en rigtigt godt kørelærer
Jan er en rigtigt godt kørelærer. Han forklarer alle køre reglerne grundigt og roligt. Jeg havde en godt oplevelse med at lære at køre med Jan og jeg har endelig fået mit kørekort.
Kæmpe anbefaling - fantastisk køreskole
Jeg tilmeldte mig turbo-kursus hos Hillerød C Køreskole. Jeg startede den 31. Januar 2026 og er færdig nu den 13. marts 2026 efter kun 1,5 måned. Kørsel- og teoritimer var færdige allerede efter kun 2 uger. Resten har været ventetid på teoriprøve og køreprøve.
Jan Oppermann var min kørelærer og han har været helt fantastisk. Han er super dygtig, sjov, sød, rar og meget nem at snakke med og samtidig også meget seriøs og virkelig god til at forklare. Jan er med sin personlighed god til at hjælpe med at få lagt en dæmper på nervøsiteten. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. Jeg er SÅ glad for jeg valgte Hillerød C Køreskole.
En kæmpe anbefaling herfra.
Anmeldelse af Hillerød C Køreskole
Jeg købte et lynkursus hos Hillerød C Køreskole for et par måneder siden. Jeg startede den 14 december og blev færdig den 16 februar, jeg blev faktisk endda færdig med alle mine køre- og teoritimer den 4 januar, men så tog det dsv en måned ca. at finde tid til køreprøve. Jan Oppermann var min kørelærer og jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre kørelærer, han er sød, sjov og god til at have samtaler med en under kørslen for at dæmpe på nerverne. En klokkeklar anbefaling fra min side🤩
Super god køre skole med virkeligt…
Super god køre skole med virkeligt dygtige kørelærer og undervisningen er bare i top🙏🏽
Ikke et trygt læringsmiljø. Kan ikke anbefales.
Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med denne køreskole og kørelærer.
Under mine køretimer blev der råbt ad mig, hvilket skabte en utryg og stressende atmosfære, bestemt ikke de rette rammer for at lære at køre bil. Derudover modtog kørelæreren flere telefonopkald under kørslen, som han tog på højttaler. Dette oplevede jeg som både forstyrrende og utrygt, da jeg oplevede at hans opmærksomhed var delt under kørslen, mens jeg sad bag rattet som elev.
Da jeg konfronterede ham med både hans råben og telefonopkaldene, sagde han i samme samtale, at det ikke ville ske igen næste gang. Jeg gjorde det dog klart, at jeg allerede havde besluttet at stoppe, fordi jeg ikke kunne fortsætte i et læringsmiljø præget af råben og frygt.
I stedet for at tage min oplevelse alvorligt blev den afvist som “min oplevelse” og ikke hans. Jeg følte mig ikke mødt, men snarere gaslightet.
Hvis du trives i et kaotisk læringsmiljø, hvor der bliver råbt, og hvor kørelæreren har travlt med telefonen under undervisningen, er dette måske stedet for dig. For mig var det desværre en meget negativ oplevelse.
Jeg har fået refunderet noget af betalingen, men kan sige at det er dyrt at skifte køreskole, da en del af ens betaling er tabt. Så det er vigtigt at vælge rigtigt fra starten af!
Ubehageligt hele vejen rundt
En af skolens lærer prøvede at snyde mig fra mine penge ved at sætte en falsk køreprøve ind på skemaet som han vill have mig til at betale for.
Jeg kontakter Jan som siger at han vil tage sig af problemet, men alligevel går der næsten en uge før læren stoppe med at ringe mig ned.
Da vi når til at skulle afholde en køreprøve har Jan uden at fortælle mig det inden skiftet sig selv ud som den jeg skulle låne bil af, med hans ansatte som jeg før har haft problemer med.
Da jeg forklare at jeg ikke er tryg ved dette får han mig til at køre med ham alligevel, da jeg ikke kan nå at aflyse prøven da datoen for dette er overskredet.
Han slutter vores samtale af med at sige at han er træt af de skide, "perk" ere og at det er sidste gang han ansætter sådan nogle.
Har sjældent mødt et menneske der er så god til at fralægge sig al ansvar og som ud over sine racistiske bemærkninger også bare er uhøflig og ubehagelig som lærer. Blev flere gange råbt af inde i bilen.
Ville aldrig anbefale stedet og har også bedt andre jeg kender der tager kørekort om at holde sig langt væk.
Tog derudover et lynkursus hvor jeg blev lovet at jeg næsten selv kunne vælge dag og tidspunkt for prøven fordi der var så mange at tage af, men måtte vente over to måneder før min første prøve.
Det kan varmt anbefales!
Jeg tog mit kørekort hos Jan på hans turbo hold og vil bare sige at det kan klart anbefales!
Jan er en super dygtig kørelærer, sjov og nem at snakke med og så er han fyldt med gode historier så køretimerne går bare! 🙌
Din nervøsitet bliver hurtigt pakket væk for man føler sig mere og mere tryg for hver gang man sætter sig ind i bilen med Jan.
Han klæder dig godt på til både teoriprøven og køreprøven og står næsten som en stolt far når du er færdig 😊
Super god undervisning og dygtige og…
Super god undervisning og dygtige og tålmodige kørelærer min søn bestået både teori og køreprøve ved første forsøg. Meget tilfreds og anbefaler Hillerød C Køreskole til alle !!!
5 stjerner herfra.
BEDSTE KØRESKOLE TIL DAGS DATO💪🏽
Startet på mit kørekort i start oktober kom enda til meget før tid da jeg først havede booket tid den 3 december og der er vi ingen gang endu mindre end en månede senere havede jeg mit kørekort han fik mig gennem teori med 2 fejl samt min køreprøve fik jeg 1 dag efter min teori prøve Hillerød C køreskole er en fantastisk episk køreskole med den bedste ejer/kørelære Jan opperman jeg ville 100% varmt anbefale man tager sit kort der samt beder om at få Jan som kørelærer han er skøn snaksalig tålmodig og skide sjov og inspirerende følte næste jeg var ude og køre en tur med en ven frem for at side helt anspændt og føle man bliver overvåget og hakket ned på når man laver en fejl igen mange tusind tak til jan og hans skønne køreskole for at få mig igennem forløbet smertefridt og lynhurtigt☺️🙏🏽
Bestå første gang 👍🏻
Jeg bestod både Teoriprøven og den praktiske prøve i første omgang, det er god og lærerig undervisning, og god feedback på de fejl man laver. 🙌🏻
Super søde
Super søde, super imødekommende
Havde Jan som kørerlærer og han havde styr på det hele, derudover var teori lektionerne gode
Fantastisk sted at tage kørekortet
Fantastisk sted at tage kørekortet, kan 100% anbefales. Jan er en super god kørelærer, og man har aldrig en kedelig lektion.
Effektivt
Effektivt, og rigtig god læring. Man kunne mærke der var styr på det. Det eneste der var lidt forvirrende var noget med lidt kommunikation imellem nogen kollegaer igennem forløbet men det fik man hurtig styr på
Super godt forløb
Super godt forløb! Jeg kørte med Jan, som var professionel, flink og skabte en tryg atmosfære. Forløbet gik hurtigt og fik kørekort på 3,5 måned. Kan helt klart anbefale at tage kørekort hos Hillerød C køreskole!
Jan var så flink og rolig
Jan var så flink og rolig. Det var rart med sådan en god oplevelse. Tak for det :)
Jeg kan varmt anbefale Hillerød C…
Jeg kan varmt anbefale Hillerød C Køreskole! Undervisningen er både grundig og let at følge, og kørelæreren tager sig tid til at forklare tingene, så man føler sig tryg bag rattet. Teoriundervisningen er struktureret og overskuelig, og der bliver brugt gode eksempler, som gør det nemt at huske reglerne i praksis.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Fantastisk oplevelse
Rigtig velkoordineret, rare mennesker der har styr på det, og de er enormt fleksible. De hjælper en godt på vej med god feedback og kritik, så man lærer rigtig meget vær gang.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.