Great Northern Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prisen matcher ikke kvaliteten Uha, standarten er faldet drastisk, man kan godt mærke at Great Northern har flyttet fokus fra spa til hotelvirksomhed. Spa-oplevelsen er fin, men at betale 725 kr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde et fantastisk ophold på Great Northern med frokost, spa, en lækker 3-retters middag og morgenmad dagen efter. Maden var virkelig god, der var en dejlig ro i spaen, og hotelværelset var både... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg var i spa, og den er som sådan virkelig lækker i sig selv. Dejlige områder og dejlige bassiner. Men saunagus - er virkelig under alt kritik. Man betaler i dyre domme for spa, også er der et g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er kommet i Great Northern Spa en hel del gange siden åbningen i 2019. Elsker de smukke arkitektoniske omgivelser og det lækre spaområde. Skønt at I har indført saunagus med æteriske olier i flo... Mehr ansehen

1. Resort
  2. auch in
  3. Boutique-Hotel
  4. Golfplatz
  5. Spa

Vom Unternehmen geschrieben

Great Northern er et Golf & Spa Resort i international særklasse i Kerteminde. Her bydes du velkommen til banebrydende golfoplevelse, spa-faciliteter, samt restaurant og hotel i unikke omgivelser og nordisk design - alt placeret midt i naturens fordybende univers. Great Northern er for alle. Great Northern er for dig. Et fristed for oplevelsesrejsende i hjertet af Kerteminde, som sirligt forbinder natur og arkitektur med afslappende oplevelser for både krop, sind og sjæl. Efterlad hverdagen ved porten og få mindeværdige oplevelser I Kerteminde. Få kuldegysninger når du står på 1. tee og mærk suset på Great Northern Course – én af Europas bedste golfbaner. Lad tiden stå stille og find fornyet ro hos Great Northern Spa. Tag på en gastronomisk rejse ind i det ”fynske spisekammer”. Sammen skaber vi uforglemmelige minder og nye traditioner. Great Northern Spa: I en hverdag, fyldt med travlhed og højt tempo, skal du huske at give både krop og sind muligheden for at koble helt af. Det vil vi gerne hjælpe dig med i vores spa og wellness, som både byder på selvforkælelse og et tiltrængt afbræk fra hverdagen, hvor du kan nyde nuet. Vores spa og wellness er en getaway for både krop og sjæl, et helle midt i møder og mails og hverdagens mange stimuli. I vores spa wellness kan du indstille opmærksomheden på dig selv, give de store tanker en pause og bare nyde nærværende oplevelser. Alle fortjener selvforkælelse og en pause fra hverdagen, og derfor er vores spa og wellness sat i verden med det formål, at tilbyde en fredfyldt spaoplevelse, med selvforkælelse i højsædet. Giv dig hen til den meditative ro i en af vores Aqua Spa, eller forkæl dig selv med en behandling.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god spa oplevelse og virkelig…

Rigtig god spa oplevelse og virkelig lækker mad efterfølgende.
Ren og lækker spa. Rolige og afstressende omgivelser. Ville ønske vi havde længere tid. Helt fantastisk sted.
Morgenmaden i restauranten var meget velsmagende. Vi glæder os til, at komme tilbage.

18. Januar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice

Lækkert spa, men desværre meget dårlig kundeservice.

22. Januar 2023

Kære Anne

For det første, mange tak for besøget og ikke mindst, for at have taget dig tiden til at dele din oplevelse med os.

Det tyder desværre på, at din oplevelse ikke har levet op til hverken dine eller vores forventninger, hvilket vi meget gerne vil høre mere om. I den forbindelse vil det betyde meget for os, hvis du vil sende os en mail på rsj@greatnorthern.dk med en beskrivelse af oplevelsen, eller et telefonnummer vi kan kontakte dig på for yderligere indblik i din oplevelse.

Vi håber at høre fra dig og ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik voksenskældud fordi vi ikke kunne lide maden. Den her oplevelse kommer vi til at snakke om og grine af i mange år. Vi blev mødt at det mest afstumpede personale … nogensinde faktisk.

Altså … omgivelserne her er upåklageligt smukke. Virkelig! Vores modtagelse var eminent og personlig, og vi følte os mere end velkomne og godt taget imod. Så, tusind tak for det, og tusind tak for en hyggelig golftræning, selvom vi ikke stod under overdækket som lovet. Blæsten bed godt, men heldigvis var golftræneren Nikolaj enormt tålmodig og sød, så vi glemte hurtigt at forholdende var lidt kedelige. Tip top herfra.

Nå … så kommer spa’en. Modtagelsen var so so. En træt kvinde der ikke rigtige orkede os. Men fair nok. Det var trods alt også onsdag eftermiddag klokken 14:30. Måske er onsdage det samme som mandage er for nogen. Vi siger at vi gerne vil tjekke ind til vores behandling, og at vi boede på værelse 12. Okay okay siger hun irriteret, men hun noterer det ikke.

Vi kommer ned i spa’en, hvor vi bliver vist ned i “loungen”, som byder på bitter the og kaffe og forslået frugt. Min svigerinde griner lidt af hvor utjekket modtagelsen her var, og så den her ekstremt skrabede lounge. Det var meget mere jobcenter-agtigt end end wellness, men altså … igen, de smukke omgivelser tæller stadig op her. MEN, vi har bestilt en behandling der skulle revitalisere vores ansigter med en masse massage etc. De var så søde vores behandlere, og de lægger ud med noget der minder om en salgstale, som vi frabeder os. Behandlingen var, undskyld men, fuldstændig ligegyldig. Olierne duftede virkelig godt og de varme omslag var lækre, men de tog overhovedet ikke fat, og selvom det var behageligt at blive smurt ind i olie og nusset i ansigtet (bevares), var der intet “behandling” over det. Det var meget mekanisk udført og det var slet massage. Det var ret skuffende - men igen. Smukke omgivelser, rent overalt og alt i spaen virkede til UG.

Vi bestilte nogle snacks og nogle smoothies i spaen. Vi skulle prøve det hele, så vi nåede ikke at drikke og spise det vi bestilte, fordi vi havde det så dejligt i det kolde, det varme og det salte vand. Vi spurgte om vi måtte tage vores snacks med hen på vores værelse, og det fik vi ja til. Da vi går ned til den samme dame i receptionen som tog i mod os, hvor vi takkede for i dag, reagerede hun med et “den der er ikke jeres”. Altså, den tallerken med vores snacks, imens hun gik agressivt efter os hen mod døren. Vi gik stille og roligt, og sagde at vi jo boede på værelse 12, som vi sagde tidligere, og at vi havde fået lov til at at tave vores snacks med. BOR I HER spørger hun igen, og vi bliver lidt overraskede over hendes attitude og svarer - ja det gør vi. Okay okay siger hun igen, og vi går ned til vores værelse, lidt forundrede over at noget SÅ lækkert samtidig også kan så skuffende.

Så kommer den sidste oplevelse - den som måske er den mest rystende oplevelse min svigerinde og jeg nogensinde har haft (i dette øjemed). Restauranten. Vi har betalt knap 9.000 kroner for at være her i 24 timer. Golftræning, spa, ansigtsolie-tamtam, tre-rettes menu, vinmenu og morgenmad. Vi ankommer til restauranten. Vi står i døren og ved ikke rigtig hvor vi skal henvende os. Men en sød tjener vinker os hen i baren. Vi står og ævler lidt om nogle øl, og så spørger jeg hende “hvis man nu gerne vil klage over en oplevelse vi har haft her, men uden at gøre et stort nummer ud af det, bare som konstruktiv kritik, hvordan gør man så det bedst”? Tjeneren svarer, at det kan vi sagtens gøre til hende, men hun opfordrer os også til at skrive en mail. Vi skal endelig bare ikke sende mailen til spa’en, hvis klagen handler om den, for så sletter de bare mailen. “Det er ikke første gang du hører det?” Spørger jeg hende. “Nej, DET er der bestemt ikke” svarer hun, og så fortæller vi hvordan vi oplevede spaen og behandlingerne.
Spild af penge, men kun 50/50.

Vi bliver vist ned til vores bord. Stemningen er god, og hun spørger hvad vi har bestilt. 3-retters og vinmenu, og der hele er betalt (som man skal her; betale det hele up front, og så reserverer de 2.500 på dit kort til “uforudsete udgifter”. Der er ikke meget tillid her, men fair nok.

Tjenere kommer ned og siger “I har ikke betalt for jeres vin-menu, så skal i afregne separat”. Jeg har betalt siger jeg, så der må være sket en fejl. “Vis mig din booking” siger tjeneren med samme tone som “den er ikke jeres”-damen i spaen. Okay, her er den, siger jeg, og hun må jo indrømme at den er god nok.

Første servering er en tør sød vaffel med laks og noget der minder om aioli. Vaflen er ikke lige os, men det er jo smag og behag, så vi spiser bare laksen. Der er intet brok fra vores side, men da vores (først meget søde tjener) kommer for at hente vores tallerkner, siger hun “den kunne I ikke lide, hva’ - smagte det ikke godt”? Njaaar, vaflen var lidt tør, men laksen var okay, svarede jeg. “Der er meget galt hva’” siger tjeneren. Nejnej, siger jeg. Det var bare ikke lige os. Og SÅ væltede hele aftenen. Jeg fortætter i en anmeldelse nummer to. For herfra bliver personalet så grove og pinlige …

17. Januar 2023

Kære Sigrid

Først og fremmest tak for, at I tog jer tid til at mødes inden jeres afrejse.

Vi er oprigtige kede af ikke at have kunne leve op til jeres forventninger og det niveau vi ønsker at levere på Great Northern. Vi sætter stor pris på jeres tilbagemelding og den uddybende dialog, som vi har haft.

Jeres feedback vil naturligvis blive brugt internt i vores arbejde med vores koncept og service.

Peer

Dejlig spa oplevelse

Dejlig spa oplevelse.
Jeg var på a dat off som indebar både morgen mad og frokost og spa hele dagen. Det var fantastisk. Selvom der var mange andre, var der god afstand så man ikke skulle “overhøre” Anders samtaler. Forholdene var fantastiske og personalet venlige. Dog var der en del ventetid ved brugserne efterfølgende og ikke plads ved spejle mm da der var utroligt mange kvinder der skulle klæde om på samme tid. Vi havde ikke travlt så det var ok, men var dog overrasket over at der ikke var plads til os. (Meeen kvinder tager tid når de skal vaske hår mm).

13. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I forbindelse med køb af ophold

I forbindelse med at min kæreste og jeg ventede vores lille barn, så tænkte vi, at det kunne være dejligt med noget selvforkælelse. Vi bookede via jeres hjemmeside et tilbuds ophold, som stod til 4.000,-, hvor man havde et ophold fra den 30. juni 2022 til den 1. juli 2022.

Den 29. juni 2022 gik min kæreste i fødsel. Vi skyndte os hurtigst muligt, at ringe ind til jeres afdeling, hvor vi bliver mødt af et personale, som ikke helt vidste, hvad man kunne gøre. De sagde blot, at det var under 48 timer før, så vi kunne ikke få noget som helst af de 4.000,- tilbage. Hun/personalet sagde dog, at hun ville prøve at skrive en note, hvor “chefen/lederen” ville kontakte os som det første dagen efter. Timerne gik, men vi blev ikke kontaktet.

Jeg ringede imens, at vi sad på OUH med vores nyfødte datter, hvortil jeg blev mødt af nyt personale. Han/personalet vidste ingenting om den aftale, som var blevet lavet dagen forinden. Han sagde blot, at vi ikke kunne få pengene retur og der var ikke noget at gøre. Jeg var helt forbavset over, at møde så dårlig kundeservice og i en sårbar situation måtte vi jo bare acceptere denne medelelse. Efter end opkald, så ringede han/personalet igen, hvor han foreslog os, at vi bare kunne sælge det videre.

Der må man simpelthen kunne forstå, at som nybagte forældre, hvor man stadigvæk var indlagt på OUH, ikke var i stand til, at lave en salgsaktion med sådan et ophold. Det er simpelthen den mest elendige form for kundeservice, som jeg nogensinde er blevet mødt af.

Vi var ikke i nærheden af vores termin, hvorfor fødslen kom meget uventet, hvilket burde have været en acceptabel mulighed for, at få det rettet til et tilgodebevis eller lign. Dette foreslog vi også personalet, idet vi stadigvæk ønskede at bruge pengene hos jer, men at dette blot var umuligt.

Nu står vi tilbage 4.000,- fattigere og en forfærdelig oplevelse med jeres virksomhed rigere.

29. Juni 2022

Kære Kasper

For det første, vil jeg gerne sige tak for at du har taget dig tiden til at dele jeres oplevelse med os - eller i denne situation, manglen på samme.

Indledningsvist er det vigtigt for mig at understrege, at den oplevelse I har haft på ingen måde, lever op til vores normale standarder, ambitioner og værdier. For det vil jeg gerne undskylde og ikke mindst, beklage for den manglende omsorg og omtanke, I er blevet mødt med, i forbindelse med ellers lykkelige omstændighed.

Jeg har naturligvis taget jeres oplevelse med videre til mine kollegaer og ledergruppe og vi vil meget gerne have lov til at kontakte dig direkte. Vi håber, at vi kan få lov til at give en personlig undskyldning, samt ændre på den beslutning der blev taget i sin tid i forhold til jeres ophold, som ikke var korrekt.

Jeg håber derfor, at I vil kontakte min kollega Tina på +45 52 21 16 53, eller sende en mail med dit telefonnummer, til tm@greatnorthern.dk.

Endeligt, så skal der naturligvis lyde et stort og varmt tillykke med familieforøgelsen i juni. Jeg håber, at I alle er vel og er kommet både godt og trygt gennem den første tid sammen.

Fantastisk morgenspa

Fantastisk morgenspa - er klar til at tage af sted igen.
Anbefales til ung og gammel, kærestepar og ægtefæller og til mor/datter tur som vi var på.

Ture man vender tilbage til ❤

23. Oktober 2022

Super golf

Super golf, FANTASTISK restaurant/klubhus. Og lækker spa. Kan anbefale Sean til at løsne op efter golfrunden!

5. September 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk sted

Fantastisk sted .
Vi var på spa ophold og nyd bestemt opholdet . Smukke omgivelser .rent og lækkert værelse med fantastisk udsigt . Lækker spise og super service . Vi fik en meget lækker massage og mulighed for at bruge spa inden vores massage .
Spa områder var også virkelig fint . Vi kam klart anbefale dette sted .

Så vi kommer bestemt igen .

26. Juni 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Smukt sted og fantastisk golfbane og…

Smukt sted og fantastisk golfbane og spa. Fantastisk udsigt over golfbanen fra terrassen.
Bestilte Great Northern burger, og i en restaurant der oser af kvalitet og anvendelse af gode råvare, glædede vi os til at nyde maden.
Stor flot burger og virkelig lækker. Desværre viste det sig, at den var rå inden i. Ikke bare rød, men rå.
Vi fik begge bøffer med råt kød i midten.
Vi spiste det meste, og lagde det rå kød på kanten af tallerknen.
Mætte blev vi.
Da tjeneren kom for at hente tallerkner, gjorde vi ham opmærksom på problemet.
Her blev vi mødt af arrogance og en meget ligeglad tjener.
Vi forventede ikke andet end en beklagelse.
Der var ikke travlt i restauranten, og det ville have klædt stedet at spørge ind til maden under spisningen.

19. Juni 2022

Fantastisk ophold….

Har netop været på et birdie ophold ved GN i forbindelse med fødselsdag.

Vi har virkelig nydt opholdet, spist fantastisk mad, lækkert værelse, skøn spa og ikke mindst spillet fantastisk golf på den fedeste bane.

Det kan virkelig anbefales, hvis man har brug for at 24 timer skal føles som en uges ferie! Et skønt ophold - vi kommer ihvertfald igen….👍🏻👌🏻😊

23. Mai 2022

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Vi var to par afsted på ophold - mændene skulle spille golf, og vi piger skulle i spa og have massage.

Først og fremmest vanvittig flot område, faciliteter og hytter - stilen er gennemført og super flot.

Selve golf delen, aner jeg ingen ting om - men mændene var glade og tilfredse da de kom hjem, og glædede sig allerede til at skulle ud igen dagen efter.

I forhold til spa delen - wauw for en service! Da vi havde klædt om og kom op, stod der en klar til at tage i mod os og vidste med det samme hvem vi var og hvad vi havde booket. Vi blev vist hen til vores stole og fik introduktion til det hele, og blev hentet da vi skulle til behandling.
Spa faciliteterne er der ikke en finger at sætte på.
Dagen efter havde vi booket massage - og må sige, at det er den til dato bedste massage jeg har fået.

Vi havde også fornøjelsen af både frokost, aftensmad, morgenmad og en ekstra frokost i den lækre restaurant - helt vild lækker mad og imødekommende, serviceminded og dygtige tjener - der også var klar på at lave lidt sjov med os.

Det var første gang vi begyndte Great Northern, men helt bestemt ikke sidste!

7. Mai 2022

Rigtigt lækkert oplevelse

Rigtigt lækkert oplevelse, med fantastiske omgivelser. Vi bestilte 2x 3 timers spa samt 2x 45 min massage.

De 3 timer var helt perfekt, tiden går hverken for hurtigt eller for langsomt, passer godt sammen med de 9 forskellige spa badebassiner.

Det var i starten ikke muligt at vi begge kunne få massage på samme tid, da personalet var booket op. Men i løbet af dagen fik vi det tilbudt alligevel, da der var kommet en ledig plads, hvilket var super.

Personalet var altid tilgængelig, og behjælpelig med spørgsmål.

Massagen var top klasse for mit vedkommende, jeg fik 45 min feel good massage af Shaun, som jeg gjorder virkelig godt. Kan varmt anbefales og jeg skal ihvertfald selv afsted igen.

Konen fik 45 min fodteriapi, hun ville dog ønske at der var lidt mere fokus på hendes fødder frem for leg, hvilket hun fik fortalte på forhånd. Muligvis noget kommunikation der gik galt, men burde kunne rettet op på til næste gang.

Overordenet et god oplevelse, som vi helt klart skal prøve igen.

19. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A great Spa day at Great Northern!

I had great time with a middag spa package at Great Northern! The staff was extremely nice and friendly! They showed, and explained to me everything necessary to have a relaxing and calm day in the Spa! I would like to say special thanks to Shaun for his professional treatment and recommendation for a massage therapy which helped to improve my neck pain!
I would definitely visit again!😊

4. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rimelig passive-aggressive svar fra jer

Jeg har idag sendt en mail til Great Northern med henblik på bookning af en overnatning med spa og middag som overraskelse til min kæreste på hans 25 års fødselsdag…
I min mail spørger jeg ind til pris og forklarer situationen med fødselsdag og datoer.
Jeg får et ret flabet svar tilbage, og føler på ingen måde, at Great Northern ønskede at tale med mig om muligheder ift opholdet.
Jeg har tidligere været på andre spa-ophold, som jeg blev inviteret til af familie og venner, hvor servicen over mail var upåklagelig, serviceminded og utroligt venlig. Langt fra den oplevelse jeg har haft med Great Northern. Øv.

Så enten var hun sur, hende der svarede mig, eller også ønsker i bare ikke at virke høflige og serviceminded.

- og siden jeg ikke har været på selve stedet, er min bedømmelse baseret på den ene interaktion jeg har haft med jer. Det viser sig nok også, at det bliver den eneste jeg kommer til at have. Den ligger sku kun til 1 stjerne, det er sku ringe.

22. Februar 2022

Kære Cecilie

For det første, så vil jeg gerne sige tak for at du tog dig tiden til at sende os feedback på din oplevelse.

Jeg er dog ked af at erfare, at oplevelsen i forbindelse med din forespørgsel hverken levede op til dine forventninger, eller vores egne ambitioner. Det vil jeg gerne starte med at beklage.

Vi har selvfølgelig kigget ind i din oplevelse og snakket med de involverede parter.

På trods af, at svaret du modtog fra os på ingen måde var tiltænkt som det blev modtaget, så er der ingen tvivl om at din venlige forespørgsel skulle have været håndteret både bedre og anderledes. Vores ønske og ambition er altid, at du som gæst føler dig velkommen – både før, under og efter et besøg.

Jeg er ked af, at din første oplevelse med Great Northern skulle være sådan, hvilket vi håber at kunne få lov til at rette op på en gang i fremtiden.

Uanset hvad, så har vi sendt dig en mail, som vi håber at du vil vende tilbage på.

Endnu en gang tak for din feedback.

Great Northern

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr