Great Northern Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prisen matcher ikke kvaliteten Uha, standarten er faldet drastisk, man kan godt mærke at Great Northern har flyttet fokus fra spa til hotelvirksomhed. Spa-oplevelsen er fin, men at betale 725 kr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde et fantastisk ophold på Great Northern med frokost, spa, en lækker 3-retters middag og morgenmad dagen efter. Maden var virkelig god, der var en dejlig ro i spaen, og hotelværelset var både... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg var i spa, og den er som sådan virkelig lækker i sig selv. Dejlige områder og dejlige bassiner. Men saunagus - er virkelig under alt kritik. Man betaler i dyre domme for spa, også er der et g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er kommet i Great Northern Spa en hel del gange siden åbningen i 2019. Elsker de smukke arkitektoniske omgivelser og det lækre spaområde. Skønt at I har indført saunagus med æteriske olier i flo... Mehr ansehen

1. Resort
  2. auch in
  3. Boutique-Hotel
  4. Golfplatz
  5. Spa

Vom Unternehmen geschrieben

Great Northern er et Golf & Spa Resort i international særklasse i Kerteminde. Her bydes du velkommen til banebrydende golfoplevelse, spa-faciliteter, samt restaurant og hotel i unikke omgivelser og nordisk design - alt placeret midt i naturens fordybende univers. Great Northern er for alle. Great Northern er for dig. Et fristed for oplevelsesrejsende i hjertet af Kerteminde, som sirligt forbinder natur og arkitektur med afslappende oplevelser for både krop, sind og sjæl. Efterlad hverdagen ved porten og få mindeværdige oplevelser I Kerteminde. Få kuldegysninger når du står på 1. tee og mærk suset på Great Northern Course – én af Europas bedste golfbaner. Lad tiden stå stille og find fornyet ro hos Great Northern Spa. Tag på en gastronomisk rejse ind i det ”fynske spisekammer”. Sammen skaber vi uforglemmelige minder og nye traditioner. Great Northern Spa: I en hverdag, fyldt med travlhed og højt tempo, skal du huske at give både krop og sind muligheden for at koble helt af. Det vil vi gerne hjælpe dig med i vores spa og wellness, som både byder på selvforkælelse og et tiltrængt afbræk fra hverdagen, hvor du kan nyde nuet. Vores spa og wellness er en getaway for både krop og sjæl, et helle midt i møder og mails og hverdagens mange stimuli. I vores spa wellness kan du indstille opmærksomheden på dig selv, give de store tanker en pause og bare nyde nærværende oplevelser. Alle fortjener selvforkælelse og en pause fra hverdagen, og derfor er vores spa og wellness sat i verden med det formål, at tilbyde en fredfyldt spaoplevelse, med selvforkælelse i højsædet. Giv dig hen til den meditative ro i en af vores Aqua Spa, eller forkæl dig selv med en behandling.

Akzeptabel

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Værste medarbejder.

Værste medarbejder.
De har fået 2 relative nye ansatte som slet ikke er imødekommende. Det ved jeg det jeg har besøgt stedet i årevis og haft medlemskab dernede før.
Glad for at have opsagt det!

Jeg fik at vide jeg ikke måtte snakke i tlf for første gang nogensinde og det helt fair jeg slukkede tlf med det samme. Pludseligt siger medarbejderen “det har jeg sagt til dig og dine venner før”
Jeg kiggede forvirrende på hende og sagde nej det har du ikke.

Så peger hun på nogle unge drenge med anden etnisk baggrund og går simpelthen bare ud fra at de er mine venner og jeg er kommet herover med dem. Hun skælder mig så ud fordi hun mener hun har fortalt “Mine venner og jeg” at vi skal dæmpe os.

Racial profiling / racisme kald det hvad det du vil. Dette er ihvertfald ikke iorden.!
Ps: Jeg er halv dansk og halv spanier, har en mørkere hudfarve.

9. Oktober 2023

Great Northern Spa

God og professionel service fra personalet, der sørger for at alle får en god oplevelse. Et sted hvor man kan slappe af og lade op til hverdagen i super lækre omgivelser. Kan klart anbefales.

1. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smukt sted

Vi havde booket formiddagsspa og havde en fin oplevelse. Utrolig smukt sted med udsigt og gode omklædningsfaciliteter. Virkelig fint koncept med at man bliver henvist til egen privat liggestol, på den måde er spaen heller aldrig overfyldt.

Eneste minus var - som så mange andre steder - at man får udleveret badetøfler i str. 38, når man bruger hhv. str. 41 og 47. Det evige problem alle spasteder... Gulvet er meget meget glat og gjorde at min mand gled på gulvet på et tidspunkt, da han ikke kunne benytte sig af badetøflerne. Han slog sin tå, så det begyndte at bløde, det ødelagde ret meget den spaoplevelse, desværre. I den tid vi var der, var der heller ikke på noget tidspunkt synligt personale tilstede. Kun i receptionen og ved ankomst i spaen hvor man bliver henvist til liggestolene, så det var lidt svært at komme i kontakt med nogle.

Overordnet var det ellers en fin oplevelse, trods alt. Vi kommer helt sikkert igen og prøver at huske vores egne badesko næste gang.

18. November 2022

Great Northern opfører sig som natklub

Great Northern opfører sig som natklub

Vi havde bestilt spaophold på great northern. En af hos har ikke billede ID med og Great Northern vil derfor ikke lukke os ind i spaen. Fuldstændig tilgrin og absurd regel. Dårlig og arragont service. Siger det står i deres betingelser, som er super tydelige inde på deres hjemmeside.

Great Northern der går i små sko som altid.

22. Oktober 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spa / handicap

Vi er tre modne kvinder, der samlet set har haft en skøn spaoplevelse. Blev taget godt og venligt imod af et meget hjælpsomt og imødekommende personale. Spaen er lækker, ren, der er ro og skønhed lige udenfor vinduerne.
Vi er ikke helt unge og har lidt fysiske udfordringer, som gør det vanskeligt atbenytte og komme ned i alle bassiner. Der er ingen greb, gelænder eller andet noget sted, som kan støtte ved bassinets trapper. Det gjorde det bla umuligt for en af os at komme i boblebadet. Det er desværre på ingen måde handicapvenligt indrettet, også lang vej fra parkering til spaområdet. Det er vores vurdering, at gæster med bare lidt flere fysiske skavanker end os vil have meget vanskeligt ved at bruge spa på Great Northern

12. September 2023

Et lidt sløset ophold

Vi var på et "Evening Spa Escape" ophold hos Great Northern.
Spaen var dejlig og omgivelserne er smukke.

På værelset duede vores ovenlysvindue ikke. Personalet beklagede og sagde " at nååå ja, det må være det her værelse hvor det ikke virker".
På værelsets Ipad (hvor man læser om værelset) var der slået to hardcore pornosider op da vi åbnede den. En ting der ødelagde værelset for os da vi ikke havde behov for at vide hvad de foregående gæster har set på.
Det ene gardin hang ikke i sin skinne.

I Restauranten glemte de lidt tilbehør til middagen, og til morgenmaden glemte de den bacon vi bestilte. Da vi mindede om det og den kom frem var den stort set ikke stægt og derfor uspiselig.
Derudover var maden fin.

Mange Bække små gør en stor å, og da vi beretter ovenstående til personalet betaler de vores drikkevarer (en sodavand og to øl).

Vi er stadig ikke tilfredse og skriver til Great Northern om en form for kompensation. De vil de ikke give.

Vi syntes vi har betalt mange penge for et lidt sløset ophold. Desværre.

1. September 2023
Great Northern-Logo

Antwort von Great Northern

Kære Helene

Først og fremmest tak for besøget, samt at have tage jer tiden til at dele jeres oplevelse med os.

Vi er oprigtigt kede af ikke at have kunne leve op til jeres forventninger og det niveau vi ønsker at levere på Great Northern i sin helhed. Vi sætter stor pris på jeres tilbagemelding og den uddybende dialog, som vi har haft siden jeres afrejse. Vi vil tage jeres feedback til efterretning for fremtiden.

Denne feedback vil naturligvis også blive brugt internt, i arbejdet med vores koncept og service for fremtiden.

Endnu en gang tak for jeres tid og ærlighed.

De bedste hilsner,
Great Northern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God mad til en pris hvor alle kan være med

Restauranten blev besøgt i forbindelse med en fødselsdag på en hverdag aften,blev godt taget i mod af smilende&imøde kommende personale. Der var en rolig og god tone i blandt køkken /tjener (der er åbent køkken i forbindelse med restauranten)
Maden blev serveret pænt med øjenkontakt,senere det obligatoriske spørgsmål om maden er som ønsket. Alt var godt. Det er godt fyldt op på tallerken, man bliver mæt/ vi var alle ved bordet positive over så meget god mad, den gode service med personale der var så venlige ja selv de kække bemærkninger på det positive område var der plads til, man var virkelig velkommen
Som afslutning bestilte vi kaffe, den var dog lidt tynd i det, den fik vi da selvfølgelig skiftet med en der kunne drikkes /tjeneren grinte selv lidt af den tynde kaffe
Stedet er fantastisk smukt, og man skal at være der
Jeg vil dog ik anbefale dette sted til mindre børn /støjende personer pga akustikken. Sidst vil jeg dog også gerne nævne det med det betalende /gratis vand, her er det noget fis At der bliver sat drikkevare på bordet når man ankommer de fleste ryger i den fælde - og det er træls når alt andet nu er fantastisk
Nu ved vi det når Vi komner en anden god gang

17. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Godt ophold pånær en ret mærkelig måde…

Godt ophold pånær en ret mærkelig måde at tjen lidt ekstra penge på.
Man sætter sig i restauranten og bliver spurgt om man vil have vand eller vand med bobler. Det mærkelige her er så, at hvis man vælger vand med bobler skal man betale 60kr for en flaske, hvorimod almindeligt vand ikke koster noget. Samme procedure foregik ved de andre borde.

19. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mageløse rammer til golf, mad og wellness.

Når golf, afslapning og god mad prioriteres højt, falder valget nemt på Great Northern. Vi nød et par skønne dage og havde købt Albatros-pakken med to overnatninger i et smukt værelse, indbygget i en naturlig græshøj, lige ved klubhuset.
Maden i restauranten var skøn, og de unge dygtige tjenere, vimsede omkring os og sørgede for, at alt bare fungerede.
Udsigten udover golfbanerne er fantastisk og gør måltiderne ekstra gode.
Indretning og design imponerer. Selv kloak-
dækslerne er støbt med logo.
En nydelsesfuld oplevelse hele vejen rundt.

Villy og Marianna

14. Juli 2023

Fantastisk spa oplevelse

Forkælede mig selv og min datter med en spa eftermiddag og Wow sikke en dejlig oplevelse.
Lige fra vi kørte ind gennem porten mærkede vi følelsen af ro falde over os. Arkitekturen og omgivelserne er fantastiske.
Imødekommende, høflig og venlig betjening.
Luksus hele vejen igennem.

9. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige fra når man køre ind af porten ved…

Lige fra når man køre ind af porten ved Great Northern ligger roen sig over en.
Alle opgivelser er nøje tilrettelagt og utrolig flotte.
Vi fik frokost og tjeneren var yderst opmærksom og høflig ! Maden var hurtig og smagte godt.
Spaen er utrolig ! Det er wow effekt fra første øjekast. Alt er tænkt igennem !! Lige fra omklædning, til personlig daybed, til snack kort, og måden spa området er bygget op. Man føler sig privat selvom rummet er stort og spektakulært. Tak for en dejlig eftermiddag! Vi kommer igen.

10. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde på vores bryllupsdag søndag den…

Havde på vores bryllupsdag søndag den 14 maj 2023, virkelig glædet os til en god oplevelse i restauranten på Great Northern.
Desværre mødte vi et uprofessionelt ungt personale som på ingen måde havde deres gæster i centrum.
Denne oplevelse var desværre medvirkende til at vi ikke kan anbefale denne restaurant til andre.

14. Mai 2023

Fantastisk dag i spa

Var i spa med kæreste og havde en fantastisk oplevelse, med smukke omgivelser og selvom der var travlt var der ikke overfyldt. Vi fik også noget mad fra restauranten som smagte dejligt. Kan kun anbefale stedet og har tænkt mig at komme igen.

11. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kommer helt sikker igen!

Vi har netop haft en FANTASTISK oplevelse på Great Northern!

Vi startede ud med spa, efterfulgt af 3 retters menu i restauranten, overnatning og morgenmad.
Alt ved denne oplevelse var i topklasse!
Spa'en var virkelig lækker, maden (både aften og morgen) var fremragende og overnatningen fantastisk!

Finder man luppen frem og virkelig går i detaljen, så var der da et par småting, som kunne forbedres (bruseren på værelset kunne f.eks. godt bruge en afkalkning, ligesom spindelvæv ved loftsvinduet også godt kunne bruge en støvkost), men det var på INGEN MÅDER noget der ødelagde oplevelsen!

Personalet var søde og imødekommende og gode til at forklare for os som førstegangs besøgende og især den afslappende atmosfære gjorde indtryk!

Vi er ovenud begejstrede for Great Northern og kommer helt sikker igen (forhåbentlig meget snart!).

7. März 2023

Fake deal

I have stayed one night in Great Northern and it did not worth all that money I have spent. Among other things I have told the receptionist that my girlfriend and I will take some photos around the views they have inside the building and outside the building. The receptionist told me with a big FAKE smile that will be Okay. After we made a deal about taking photos inside the building, so the receptionist started to show us all the views around there. All things was okay before the day that we are going to stay.
On 15th October we went to the reception with a cameraman with us to start taking photos, and without saying something about our deal, They just say NO to that.

14. Oktober 2022

Skuffende restaurantoplevelse :(

Er lige hjemvendt fra et ophold i de smukkeste omgivelser, værelset i tip-top, gennemført stil og ikke en finger at sætte på dét.
Spa-oplevelsen og servicen deri, igen helt igennem fantastisk!
Med disse omgivelser forventede vi en lækker oplevelse i restauranten, og til trods for smuk udsmykning der matchede sæsonen blev vi meget overrasket over hvor lidt maden matcher stedets kvalitet og udstråling - for ikke at nævne servicen fra tjeneren.

Vores tanke efter besøget må være, at med de penge opholdet kostede må det simpelthen være værelset der har trukket det store læs, selvom vi ved bookingen troede det ville være madoplevelsen - men det er næsten skamfuldt hvis det var dét der skulle have kostet.

Først bliver vi ledt til et bord af en venlig tjener, der dog i en langt fra booket restaurant, placerer os skulder mod skulder af et andet par.
Imens vi sidder op ad hinanden, undrer det os vi ikke er spredt mere ud, så vi kunne få en mere privat oplevelse som par - vi kunne følge med i hinandens samtaler….

Da tjeneren forklarer hvad vores booking indebærer får vi at vide vi har et valgfrit glas vin, øl eller sodavand med til hovedretten - vi bestiller et glas rosé hver.
Derefter bestiller vi vores forret og på forhånd vores hovedret. Vi begge bestiller rib-eye.

Da vi havde nydt vores forret (og faktisk, som en tidligere har skrevet i en anmeldelse herinde, fik vi også beordret “fjern din serviet” da maden blev serveret, det skaber altså en dårlig stemning) blev vores hovedret serveret - dog forkert bestilling.

Vi fik 1 rib-eye og 1 havtaske.
Først bliver rib-eyen serveret med en skål salat og en bearnaisesovs (smagsløgs og smagte genkendeligt hen af Knorr), og undres over manglende tilbehør som kartofler? Tjeneren har sagt værsgo’…

Nå, men vi siger med et kærligt smil til tjeneren: åh, vi bestilte 2 rib-eyes, det må være en fejl” og til det reagerer tjeneren en smule arrogant, lidt fornærmet og med et stift blik tager hun hånden på tallerknen og siger det er hendes kollega der har lavet en fejl og går mod køkkenet.
Alt imens sidder min kæreste med hans bøf, salat og bearnaise og vil selvfølgelig ikke spise før vi begge kan nyde en middag.
Efter 5 min bliver tjeneren spurgt hvor lang tid der vil gå og svarer 7-8 min. (igen med et kropssprog der oser af, at vi er krævende)
Vi spørg om tjeneren om hun vil være sød at tage rib-eyen med ud og holde den varm indtil den anden er færdig. Dér får vi et flabet smil og et: “nej det kan jeg ikke”
Min kæreste siger dertil, at han ikke vil sidde og spise en kold bøf når hele middagen er serveret. - arrogant svarer tjeneren “jeg kan ligge den på varmelampen, så må vi se hvad der sker”…..

Rib-eyeerne kommer tilbage, inkl. pommesfritter nu (underligt man under første servering ikke har opdaget at de manglede) men ikke en salat til mig der først fik havtasken???
Kødet var absolut ikke noget at skrive om, det var stegt flot, det var så også dét. Kedelig garniture, almindelig pommes fra friture og den smagsløse bearnaise - virkelig en skuffet oplevelse når nu omgivelsen og al andet service var helt i højsæde!!

For at vende tilbage til det drikkelse vi bestilte til hovedretten som vi fik at vide var inkl. så havde vi endt med at betale for 2 glas til trods. Dér orkede vi ikke mere og vendte ikke tilbage men gik mod aftenspaeen og fik rystet den skuffende oplevelse af os. Øv øv øv
Morgenmaden var til gengæld udemærket.

Vil anbefale I fik et menukort, personale og kokke til at matche det i ellers udstråler. På grund af restaurantoplevelsen tvivler jeg på at booke ophold igen :(

24. Februar 2023

I skammekrogen

På date night, havde bestilt Dive & Dine, et fantastisk koncept hvor man får mad fra restauranten og bagefter 3 timers spa oplevelse.
Vi kommer ind, og bliver ledt til restauranten af en ellers høflig ung mand, der dog ikke havde i sinde at forklare sådan to 1. gangs udforskere hvordan sådan en aften skulle forløbe. i restauranten bliver vi spændt ledt ned til vores bord, som var et fællesbord, helt nede i skammekrogen, med de andre der havde formastet sig til at købe føromtalte Dive & Dine, så vi blev af en tjener der var for sur og arrogant til at have med mennesker at gøre, placeret overfor hinanden, med et fremmed menneske på hver side, og alle femten mennesker der havde fået bestilt den komplette kantineoplevelse, var for selvbevidst til at snakke med deres respektive - især da bordet var forholdsvis bredt så alle kunne følge med i alles dagligdagsemner. Jeg lærte ufrivilligt noget om min sidemakkers dårlige forhold til sin far, og den anden side havde bøvl i parforholdet og gik til terapi - det var selv om de nærmest lå ind over bordet og hviskede, og jeg virkelig ikke havde lyst til at høre med (senere talte vi med nogle fra den anden ende af bordet, og de havde samme oplevelse)
maden var middelmådig, og blev ikke bedre af at blive serveret med et "flyt din serviet".
Oplevelsen i restauranten var så tragikomisk at vi først var målløse, og bagefter brød sammen af grin - det var indtil vi fik regningen på drikkevarerne, så forstummede grinet og vi blev apatiske istedet.
Til gengæld var spaoplevelsen fantastisk, sødt personale, flotte rammer og en gennemgående dejlig oplevelse!

9. Februar 2023
Great Northern-Logo

Antwort von Great Northern

Kære Henrik

For det første, mange tak for besøget og for at have taget dig tiden til at dele din oplevelse med os.

Vi er naturligvis kede af at erfare, at oplevelsen i restauranten ikke levede op til forventningerne. Det gælder både hvad angår manglende information om bordplacering, samt serviceniveauet på selve aftenen. Vi er i gang med at gennemgå punkterne i din anmeldelse med de involverede parter, så vi sikrer, at situationer som disse ikke vil opstå i fremtiden.

Vi vil hurtigst muligt sikre en tydeligere kommunikation af bordplacering ifm. booking af Dive & Dine. Vi vil ligeledes undersøge mulighederne for at lave et bedre setup fremadrettet, så denne del af aftenen matcher spaoplevelsen I fik senere på aftenen.

Endnu en gang tak for din tid og ærlighed.

De bedste hilsner,
Great Northern

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr