Prisen matcher ikke kvaliteten Uha, standarten er faldet drastisk, man kan godt mærke at Great Northern har flyttet fokus fra spa til hotelvirksomhed. Spa-oplevelsen er fin, men at betale 725 kr... Mehr ansehen
Vi havde et fantastisk ophold på Great Northern med frokost, spa, en lækker 3-retters middag og morgenmad dagen efter. Maden var virkelig god, der var en dejlig ro i spaen, og hotelværelset var både... Mehr ansehen
Jeg var i spa, og den er som sådan virkelig lækker i sig selv. Dejlige områder og dejlige bassiner. Men saunagus - er virkelig under alt kritik. Man betaler i dyre domme for spa, også er der et g... Mehr ansehen
Er kommet i Great Northern Spa en hel del gange siden åbningen i 2019. Elsker de smukke arkitektoniske omgivelser og det lækre spaområde. Skønt at I har indført saunagus med æteriske olier i flo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Great Northern er et Golf & Spa Resort i international særklasse i Kerteminde. Her bydes du velkommen til banebrydende golfoplevelse, spa-faciliteter, samt restaurant og hotel i unikke omgivelser og nordisk design - alt placeret midt i naturens fordybende univers. Great Northern er for alle. Great Northern er for dig. Et fristed for oplevelsesrejsende i hjertet af Kerteminde, som sirligt forbinder natur og arkitektur med afslappende oplevelser for både krop, sind og sjæl. Efterlad hverdagen ved porten og få mindeværdige oplevelser I Kerteminde. Få kuldegysninger når du står på 1. tee og mærk suset på Great Northern Course – én af Europas bedste golfbaner. Lad tiden stå stille og find fornyet ro hos Great Northern Spa. Tag på en gastronomisk rejse ind i det ”fynske spisekammer”. Sammen skaber vi uforglemmelige minder og nye traditioner. Great Northern Spa: I en hverdag, fyldt med travlhed og højt tempo, skal du huske at give både krop og sind muligheden for at koble helt af. Det vil vi gerne hjælpe dig med i vores spa og wellness, som både byder på selvforkælelse og et tiltrængt afbræk fra hverdagen, hvor du kan nyde nuet. Vores spa og wellness er en getaway for både krop og sjæl, et helle midt i møder og mails og hverdagens mange stimuli. I vores spa wellness kan du indstille opmærksomheden på dig selv, give de store tanker en pause og bare nyde nærværende oplevelser. Alle fortjener selvforkælelse og en pause fra hverdagen, og derfor er vores spa og wellness sat i verden med det formål, at tilbyde en fredfyldt spaoplevelse, med selvforkælelse i højsædet. Giv dig hen til den meditative ro i en af vores Aqua Spa, eller forkæl dig selv med en behandling.
Great Northern Avenue 1, 5500, Kerteminde, Dänemark
- +45 33 33 77 11
- info@greatnorthern.dk
- greatnorthern.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Tak for endnu en fantastisk oplevelse…
Tak for endnu en fantastisk oplevelse med 3 retteres menu og god vin 🍽️🥂 samt søde tjenere, vi kommer igen.
Skøn og lækker oplevelse
Skøn og lækker oplevelse, at besøge Great Northern Spa afdeling. Alt levede fuldstændig op til forventningerne. Jeg kommer helt sikkert snart igen.
Helt igennem dårlig oplevelse
Som hustru til en inkarneret golfspiller (medlemsnr. 200-1260) har jeg gennem årene været med rundt på rigtig mange baner i hele Europa, så forventningerne var høje til mit første besøg på Great Northern.
Under vejs rundt på banen er der nærmest ingen bænke og kun et par steder med skraldespande. Toilettet på bag ni, var unisex og bestemt ikke indbydende, ej heller rengjort.
Systemet med at spillerne selv skal medbringe beholder med sand til reparation af turf huller er sikkert fint, men da der kun er beholder på første tee og så en enkelt gang på bag ni, er der ikke engang mulighed for at gøre nytte på den måde, da banen generelt var fyldt med huller i fair way.
Efter endt runde var det tid til et besøg i restauranten. Her blev vi først mødt med ALT BOOKET. Dog et bord til 6 personer, men da vi var 7 personer, og tjeneren ikke ville dække til en mere, forlod min mand og jeg golfvennerne.
Det var ALDRIG sket i udlandet, at man havde sagt nej til kunder i butikken på en så arrogant facon - koncept frem for service.
Det var mit første, eneste og sidste besøg på Great Northern.
Dejlig og flot spa
Dejlig og flot spa! Prisen er lige til den dyre side.
Rigtig flot indvendigt - men udvendigt!
Rigtig flot indvendigt, hjælpsomme og søde medarbejdere. Meeen: at finde receptionen er noget af et gætværk og hele området er en byggeplads med hvad deraf følger, herunder svære adgangsforhold for dårligt gående. Man kan håbe at når det er færdigt vil det være lige så flot som intentionerne.
Servicen i restauranten levede ikke op…
Servicen i restauranten levede ikke op til forventningerne. Den receptionist der viste os vej var utrolig sød og hjælpsom. Tjeneren glemte os trods de var 4 i gang med at dække bord. Vi måtte selv henvende os til baren. Og fik så et bord ( vi havde reserveret)
Da vi spurgte hvilken kaffe der var svarede han “vi har alt”. Da vi spurgte til dessert blev det remset op så hurtigt, at vi havde glemt hvad der var og tjeneren kom aldrig tilbage. Da vi skulle betale stod der 2 vand på regningen. Vi havde fået en flaske til deling, men skulle betale for to.
Maden smagte ok. Nu vil vi gå i spa og se om det er bedre.
Hmmm anden gang bestilte vi en…
Hmmm anden gang bestilte vi en morgenspa på great northen, da vi første gang syntes det var så lækkert og luksus, på nær at det ikke er så ældre venligt.
Men ak denne gang blev vi for det første mødt af en pløremark med store maskiner kørende rundt. Det her er kl 8 om morgnen så vi er jo de første. Men inde i omklædningen er der nusset i krogene og der ligger hår i ristene.
Sidste gang fik vi croissanter, men det har de da sparet væk og servere nu bare noget surt tørt frugt. Jeg syntes lige standarden er blevet lidt ringere til den pris. Men ok, er sikker på ham legomanden som ejer det er ligeglad med vores små anmeldelser. For når man lader sin spritnye range rover til en million gå igennem isen bare for sjov, som rygterne siger i Kerteminde, så er man nok lidt ligeglad og har penge nok. Men vi syntes der findes skønnere spaoplevelser andre steder og blev lidt skuffet her anden gang.
Flotte bygninger men dårligt for ældre
Rigtige dejligt service og pool og div.bade men!!!🙁 det er ikke for ældre mennesker og handicappet da der mangler bøjler/håndtag til når man skal ned og op fra de forskellige bassiner som kan afstedkomme ulykker fordi der ikke er noget at holde ved.
Ligeledes er ldet også et problem med at se trinnene nede i vandet mangler afmærkning hvor trinene er.
Kan derfor ikke anbefales til ældre og handicappet uden at måske at komme tilskade
John Nielsen
Så bliver det ikke bedre!
Alt er gennemtænkt, smukt og lækkert. Personalet er i top. En oplevelse for livet.
Skuffende tur i Spa
Turen i eftermiddagsspa lever bare på ingen måde op til forventningerne. Vi bliver anvist til et sæt ligge stole bogstaveligtalt oven i vand dispenserne.
Selv dem der skal hente drikkelse synes jeg er ubehageligt tæt på.
Der er kloak lugt fra dispenserne eller kloakken ved dem. Og det kan på ingen måde lade sige gøre at få andre pladser på trods af disse ikke alle er optaget.
Nu er det prøvet. Vi kommer ikke igen. Der er rigtig mange andre utrolig flotte og lækre spa steder i dk til samme eller bedre pris.
Desuden er der ingen forudgående anvisninger om at stedet ikke har gelænder eller håndtag i forbindelse med op- og nedstigning til et bad. Ligeledes bliver du afkrævet billede-id ved receptionen uden yderligere anvisning til overholdelse af GDPR eller lignende.
Lækkert spasted med croissant
Lækkert! Spasted. Luxus m. 2 koldvandsbassiner-rent og dejligt. Man føler sig vildt! Forkælet, da de kom med frugtsmoothie. Men det bedste var! En croissant 🥐 muuuuums
Enormt smukt og lækkert på højde med de…
Enormt smukt og lækkert på højde med de store konkurrenter!
Et par enkelte optimeringspunkter:
1. Flere ladestandere. Der er 2 eller 3 - jeg er med på vi er i udkantsdanmark, men flere ladestandere.
2. Der mangler fugtighedscreme til EFTER man har været i spa til ansigt og krop.
Begloet og overvåget! Ulækkert!
Vi bookede 3 timers aftenspa til i alt 1250 kr. i juleferien 2023, da vi syntes vi trængte til en pause fra den almindelige hverdag.
Da vi ankommer i receptionen, får vi at vide at alle SKAL vise billed-ID for at komme ind "af sikkerhedsmæssige årsager". Min hustru havde ikke ID med, da vi havde forstået det, som at man skulle kunne vise ID for at vise at man er over 18 på foranledning af personalet, og vi åbenlyst er over 18.
Nå, men vi får lov at komme ind efter at have fundet sundhedskortapp. Vi kommer op til spaet og alt ser egentlig hyggeligt og afslappende ud...men! Efter kort tid kommer en vagt op til spa området og jeg tænker at det bare er et enkelt ærinde han har, men nej... besøgende i spaet er under overvågning under hele opholdet. Det værste er dog at han kigger meget på min hustru og i lang tid. Det skal siges at min hustru har en stor barm og er iført bikini, og første gang vi fanger ham, synes vi egentlig bare det er komisk og tænker at han nok stopper med dét resten af aftenen. Han fortsætter dog med at beglo min hustru og opdager nok ikke hver gang, at jeg har set det, og min hustru føler sig nødsaget til at holde sig under vandet eller finde et andet sted at være. Selv i boblebadet, hvor vi er nogenlunde i skjul, stopper vagten pudsigt nok lige foran en lille åbning på ca. 50 cm hvor han kan kigge ind til os. Der får jeg også øjenkontakt med vagten i et par sekunder og han går derfra.
Synes overhovedet ikke at vores 3 timers oplevelse hos Great Northern var afslappende, tværtimod var jeg konstant opmærksom på vagten. Vi følte os overvåget, begloet og nødsaget til at skjule os for vagten.
Øv, det skulle have været så godt...
Vi ankom til Greath Northern Spa som mange gange før, og fik så at vide i receptionen, at de tre uger tidligere havde indført, at man skulle vise billed-ID for at komme ind. Det havde ingen fortalt os. Da min kone ikke havde billed-ID med sig, blev vi således kun lukket ind efter en længere diskussion med de to meget unge receptionister.
Det med billed-ID stod ikke på ordrebekræftelsen (muligvis fordi jeg pga. gavekort bookede telefonisk), men alligevel fik vi af vide, at dette skulle vi forinden have tjekket på hjemmesiden.
Når man, som vi, har besøgt Great Northern mange gange før, tjekker man ikke automatisk hjemmesiden for eventuelle ændringer i retningslinjer. Derfor kunne man passende forvente, at man bliver orienteret forinden. I stedet kvitterede den unge receptionist arrogant med et: "Så må du huske det næste gang".
Vi skulle have hygget os, slappet af og fejret min kones fødselsdag. I stedet brugte vi den første time af opholdet på køle ned efter at være blevet uretmæssigt irettesat - til trods for at de også selv måtte konstatere, at fejlen lå hos Great Northern, der hverken telefonisk eller skriftligt havde informeret om ændringen forud for vores besøg.
Vi stod til tilbage med en følelse af være dumme og været blevet talt ned til af dem der egt. skulle have budt os velkommen.
PS. Det står for øvrigt ikke på hjemmesiden, at Billed-ID er påkrævet for at komme ind - kun at man på foranledning skal kunne vise det.
Gavekort
Købte gavekort som medlem af Great Northern golfklub for 3200 kr.
Desværre har familien været ramt af sygdom i 3 ½ år, hvilket har betydet vi ikke kunne gøre brug af gavekortet.
I samme periode har der været Corona, som også har bevirket der ikke var mulighed for anvendelse.
Medlemskabet af golfklubben under sygdom kunne heller ikke udskydes efter betaling, ligesom vi nu har fået afslag på at bruge gavekortet.
Ikke god stil af en "familie" med gode værdier.
Flink receptionspersonale, som sikkert er dikteret til den nemme løsning med afslag og dermed pengene spildt.
Jeg har været i Vejle fjord for første…
Jeg har været i Vejle fjord for første gang her for nyligt og har nydt 5 timers ophold for kun 50 kroner mere end Hvad det koster i kerteminde spa i normal hverdag. Kundeservice er utrolig godt, personale er profesionelle og behandler mig utrolig godt. Vejle fjord er meget bedre.
På baggrund af min dårlige oplevelse i kerteminde spa flere gange og endte med at få forbud for at komme derhen igen, mistede en masse penge og blev pinliggjordt foran nogle af mine medarbejder som jeg havde med. Vælger jeg st skrive dette.
Jeg er i dette øjeblik i Vejle fjord…
Jeg er i dette øjeblik i Vejle fjord hvor man får lov til at være der i 5 timer med mad ved vandet og det er bare det bedste. Fra øjeblikket jeg kom ind var deres kundeservice top bedste medarbejder. 1 million gange bedre end Kerteminde spa
Kan IKKE anbefales
Havde hørt en masse godt om stedet og vi glædede os. Selvom booking processen var omstændig. Man kan ikke booke via deres hjemmeside men det foregår på mail. Helt fint det gjort. I processen INGEN information.
Ved ankomst bliver man mødt af et vredt vent lige 2 min - ikke et hej eller velkommen til og det kommer heller ikke efterfølgende.
Herefter hvad er navnet det er booket i og det bliver X kr. vi svare pænt at de har haft sendt et betalingslink inden ankomst og at det hele er betalt via gavekort og MobilePay. Hvortil hun flabet svare. Det står ikke i vores system så jeg skal bede om betaling. Vi fremviser dokumentation men hun mener stadig at det er vores problem at deres system ikke virker. Vi kommer nu for sent til vores behandling og istedet for at slappe af og kunne nyde behandlingen ligger vi begge og tænker på denne betaling..
behandlerne var derimod super imødekommende og søde.
Efter behandlingen sidder og får lidt vand og spørger pænt til muligheden for frokost, hvilket der ikke bliver svaret på men mere at vi ikke har ret til at gå spaen da man kun kan købe 3 timers slot tider. Vi spørger pænt til muligheden for plads den sidste time, hvortil svaret er at der er 2 pladser men vi skal betale 575,- (fuld pris) ellers også kan vi vente på næste slot tid. Der nu ikke end gang en time tilbage så vi spørger pænt on det er muligt de kan lave et tilbud på de sidste 50 min og vi jo også gerne vil betale for lidt og drikke og spise. Svaret er. Så kunne i ho have læst hjemmesiden og booket i forvejen. 🙈 vi takker nej tak til deres arrogante svar og da vi kommer ud har de stadig ikke styr på betalingen heller. Vi fik intet ud af vores oplevelse her andet end at vi ikke skal tilbage eller anbefale dem til nogen som helst. Oplevelsen i et spa er netop afslapning og dejlige rammer. Her fik vi en ok massage, men desværre ikke mulighed for at nyde den, da man startede med en stressende og dårlig oplevelse og det eneste man tænke på, var om man skulle bøvle med en betaling man havde lavet på forhånd og ikke mindst dokumenteret.
Det er på INGEN MÅDE VALUE FOR MONEY! tværtimod.
Forskelsbehandling
Inkompetent personale, arrogant og usmagelig “service”. Forskelsbehandling af gæster og en følelse af man ikke var velkommen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.