Very helpful getting a custum solution specifically tailored to my needs. Everything went very well from planning to installation. Extremely happy with the final result.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en skyvedørsgarderobe som skulle leveres i januar 2026. Da den endelig kom i mars, var den ene speildøren knust. Jeg sendte reklamasjon umiddelbart, og fikk beskjed om at de skulle best... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Genuint, jeg orker ikke å skrive så mye om min opplevelse med dem, fordi det var rett og slett det sykeste jeg noen gang har opplevd innen for salg og kundeservice. Gjør dere selv en tjeneste og hold... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Superhyggelige folk, flotte garderober. Montøren er veldig hyggelig og monteringen helt er perfekt Har kjøpt fra de flere ganger og er alltid fornøyd ingen tull her i gården, veldig ryddig fra bestil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Garderobe-Mannen er Norges mest kjente på skreddersydde skyvedørsgarderober, walk-in og andre oppbevaringsløsninger. Bestill digital tegnetime på www.garderobemannen.no, enten du vil ha informasjon eller et konkret tilbud. Våre konsulenter hjelper deg med en god og effektiv planløsning. Vi leverer innredning, walk-in og skyvedørsgarderober, laget på dine mål. Vi tar gjerne hele jobben med oppmåling, tegning med priser, frakt og montering. Garderobe-Mannen ble etablert i 1996 og dekker i dag det meste av Norge. Tidligere konkurser har gitt oss mange gamle 1-stjernes anmeldelser. Ser man på nyere omtaler, er nesten alle 5-stjerners – noe som gjenspeiler dagens drift og kundetilfredshet.
Storhammeren 21, 5145, Fyllingsdalen, Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Bestilte i februar, fikk beskjed I mai om at ordren var klar for henting og med påfølgende krav om full betaling. Da vi kom til lageret manglet enda flere komponenter til skapet. To sidestiller til interiøret og en sidevegg som ble etterbestilt og skulle stå ut I rommet. Den sideveggene ble aldri bestilt, selv om jeg har bekreftelse fra salgskonsulent at alt var i orden. Nå har de kjørt 2.5 tigeren vei to ganger denne uken for levere ting jeg allerede har , men den sideveggene mangler enda. Ikke svarer verken kundeservice eller salgskonsulent lenger på e-post useriøse og uprofesjonelle, kommer aldri til å bruke eller anbefale til noen.

Antwort von Garderobe-Mannen
Har bestilt to garderober i starten på februar. Har enda ikke kommet og får heller ikke svar på når de kommer! Anbefaler ikke å handle her!!

Antwort von Garderobe-Mannen
Elendig kundebehandling. Bestilte og betalte speildører medio januar, i midten av mai var dei framleis ikkje levert, og ingen kunne seie noko om når leveringa ville skje.
Anbefaler på det sterkaste å unngå denne bedrifta!
1.juni 2023: 13mnd etter anmeldelsen svarer Garderobemannen. Aldeles latterlig. Og dessutan blank løgn. Det er bare å sjekke bestillinger gjort og betalt i andre halvdel av januar 2022.

Antwort von Garderobe-Mannen
Svindlere. Endrer pris til høyere og salgskonsulenten svarer ikke på telefon i det hele tatt. Ta en søk på garderobemannen på google så finner du at disse har flere ganger tidligere slått bedriften konkurs og rammet flere tusen mennesker i Norge og kommet seg unna med store million summer. Ingar Wingstad er en elendig person. For all del benytt dere av en seriøst forhandler slik som garderobeeksperten eller noe lignende så slipper dere problemer i fra disse ranerene. + Monter arbeiderne til garderobemannen tar svarte kroner og du får ikke kvittering, de gjør en elendig jobb og hever prisen i tillegg for selve monteringen og da svarer ikke Ingar Wingstad på telefon selv om det er en helt annen sum som vi ble enige om.

Antwort von Garderobe-Mannen
Helt ok tegnemøte i november, vi oppga mål og fikk en «skreddersydd» løsning og lovnader om levering i desember. Desember kom og vi tok kontakt med selger om å få leveringsdato og fikk ikke svar. Kundeservice derimot informerte om levering i januar. Vi fikk ingen ting i januar og ringte igjen - fikk da beskjed om levering i februar. Ingen ting kom i februar og vi, ja, ringte igjen. I mars kom endelig ordren, da uten skuffer (dette var de visst tomme for). Skapet var da 30cm lavere enn det vi bestilte og vi fant da en mail hvor de med liten skrift i en sidekommentar sa at de tok høyde for helt andre mål en det vi oppga på tegnemøte. Alle materialer er langt under kvaliteten man burde regne med. Alle skruer har ulikt skruehode. Stammen bærer ikke skuffene. Skuffe delene passer ikke sammen. De har malt for mye over det enormt dårlige materialet så det er nesten umulig å komme igjennom malingen med de rævva skruende som hører til. Det har vært helt ELENDIG fra start til slutt. Hvordan kan de ta seg betalt for dette tullet? Neste gang blir det Ikea
Bestille garderobe skap i januar 2022
Jeg bestilte to skap i januar 2022, jeg fikk en informasjonsmail at skapene var kommet til lager, men de mangler noe av innredningen hele tre uker før forventet leveringstid.
Montør kom og monterte skapene og det de hadde av innredning. 2 uker etter kom de igjen og monterte restleveringen.
Jeg er super fornøyd med produktene, kundeservice og montørene. Vil absolutt benytte de igjen!

Antwort von Garderobe-Mannen
Aldri kjøp hos Garderobemannen!
De lover og lover men får ingenting!
Bestilte for 5 mnd siden og har ennå ikke fått garderobeskapene.
Elendig service hvor de ikke svarer på noenting man spør etter.
Går nå videre for å få penger igjen! Dette gidder jeg ikke!
Styr unna!
Very bad experience. i ordered in May 2021 and it is March and still 1 item is missing. I have been following up but no replies no calls. It is terrible service.
Elendig service, dårlig produkt uten noen form for bruksanvisning. Bruker lang tid med levering, mye tull. Fikk beskjed om 2-4 uker levering, kom etter 9 uker. Du må kappe til hyller og opphengstang selv. STYR UNNA!
Bestille 9 januar 2022, betalte delbetaling 13 januar, og først 54 dager senere får jeg endelig beskjed om råvaremangel(og jeg måtte ringe selskapet å purre), og at garderobe-dørene ikke er produsert enda. Første å siste gang selskapet blir brukt for min del. Fikk heller ikke pengene tilbake, for slik var det bare!
Fikk aldri noen garderobe. 40000.- tapt
In February 2021 I ordered a wardrobe, not only did it take until late august to receive most of the items, by February 21. 2022 I STILL HAVEN'T GOT ALL THE ITEMS I PAID FOR
Er ikke fornøyd i det hele tatt. Bestilte garderobe i oktober, og har enda ikke fått den. Nye unskyldninger hele tiden. Kommer aldri til å handle der igjen.
Elendig service. Bestilte garderobeskap i oktober og fikk beskjed om at dette skulle leveres innen midten av desember. Dagen før leveringsdato får jeg mail om at på grunn av råvaremangel vil leveringsdato bli utsatt til midten av januar. Den 26. januar får jeg melding om at skapet er ankommet lageret og at faktura må betales før skapet sendes. Jeg betalte da faktura samme dag, og fikk beskjed om at skapet skulle leveres innen 10 virkedager. Da jeg enda ikke har hørt noe om skapet 10. Februar ringer jeg for status på levering. Da sier de at de ikke vet hvor skapet er, de vet heller ikke når det kan leveres men at det mest sannsynlig vil ta et par uker. Får beskjed om at de skal sende en mail til lager for å etterspørre men at de ikke kan love noe, eller si noe mer om levering. Har en leilighet som skal leies ut og har stått på vent i snart tre måneder på grunn av dette.
Anbefales sterkt å styre unna, aldri vært borti noe mer useriøst.
Vi bestilte garderober i november 2021. Fikk beskjed om råvaremangel, så varene ville ikke komme før januar. Dette godtok vi. 24.januar fikk vi beskjed om at varene var kommet på lager, og at vi måtte betale resterende beløp. Da vi bor i midt Norge, fikk vi sporingslink til Bring. 14 dager etter ringte vi da garderobene ikke har kommet, og fikk da beskjed om at avtalen med Bring ikke var i boks… så vi venter i spenning. Har kontaktet Forbrukerrådet, og heldigvis kan kjøpet heves etter en viss tid. Imens venter vi i spenning på sporingslink fra Bring.
15.03.21.
Da har vi mottatt varene:)
Så nå er vi fornøyd.
Kjøpte nylig skyvedører igjennom garderobemannen.
Ble litt lengre leveringstid enn avtalt men fullt forståelig i disse tider..
Veldig enkelt å montere selv!
Kjempe fornøyd me både skyvedørene og service!
Ikke en butikk man bør stole på.
Ikke gjør samme tabbe som resten av de som gir 1stjerne og forhåndsbetal noe som helst.

Antwort von Garderobe-Mannen
Vi kjøpte garderobefronter til tre rom i fra garderobemannen. Rask og god service har vi fått og er veldig fornøyd med frontene vi hat fått. De var også veldig enkle å montere.
Veldig fornøyd med skyvedørsgarderoben min fra Garderobemannen. Det kom 2 personer som satt det opp og varene kom til avtalt tid. 😃
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.